70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun canim rabbim acil sifa nasip etsin

nafımmm arkadaşıma gittim yemek sonrası...yeni baskül almış bir çıkıyım üstene didimmm amaniiiinnnnnn hiç söylemiyim rakamı:18: inşallah fazla tartıyordurr

Sena abla ve Muazzez abla Kk prolugunuz hayırlı olsun.
Darısı diğer kısçelerin başına..
dilekcim çok teşekkür ederim canım ama hala kazen giydirmemiş kürklerimiziii
arkadaşlar çok kötüyüm regl oldum tatlı krizim tuttu ve kocamı tatlı almaaya yolladım...ama vicdan azabına şimdiden başladım...ne yapcam ben :26:
canım 1 büyük bardaqa süt ısıtıp koy üstünede tarçın ekle tatlı krizin son bulucak
tuqbacım çok geçmiş olsun canım keşke acile gitseydiniz...

canım panik yapma sakin ol...belki ödemdir yemeni bir düzene koyalım gerisi kolay

bende geldim 79 yani sinirdayim....

ay ben 5 yıllık evliyim benim koca yıkamaz zaten geçen sene nerden aklına esti ise makinaya doldur sen renklileri 90 dereceye at ayol ben beyazlarıvbile 90 a atmam. herşey küçüldü hali ile. birde kırış kırış oldiler. bir iki ay önce de gene sen makneyi çalıştıracağın tutusun. sıvı deterjan kullanıyom birde şu yıkama toplarından koyduğumdan yarım kapak deterjanla yıkarım. sen lkır lıkır dök sıvı deterjanı artık bir on yıkamalık koymuş herhal. çamaşırlar bir çıktı felakaet deterjan kokuyolar öyle böyle değil anlatamam iki kez duruladım bana mısın demediler. askıya astım ev bir hafta deterjan koktu :)

arkadaşlar çok kötüyüm regl oldum tatlı krizim tuttu ve kocamı tatlı almaaya yolladım...ama vicdan azabına şimdiden başladım...ne yapcam ben :26:
gelecek yiyecen afiyetle
geçmiş olsun canım ya. ah ah bu doktorlar inş önemli birşey çıkmaz canım. dış gebelik riskli diye biliyorum
canım sanada geçmiş olsun yav. işin zor allah sabır versin.
hoşgeldiiiin

ya kızlar şu michell ablanın linki yok mu kimsede delirecem bir indiremedim lnetlimi nedir bu kadın. link link link link özel den atar mısınız

yaaaaaaa karnim burnuma degecek nerdeyse.yedim yedim sistimmmmmm.bildiginiz 7 aylik hamile gibiyim .napicam ben simdiiiiiiiiiiiiiiii

bir ikimiz kalmışız ne etcen sabahı bekleyeccen varsa soda iç iyi geliyo. benimde canım bugün heç spor istemi aman bir kalkamda 3 mil yapam bari 5 mili gözüm yemiyo

amaaan ben onu da yapamiyorum.accik step yapayim dedim ama 5 dk dayanabildim.bu mideyle olmuyoooo.soda da yok

babam karbonat içerdi :) ama ben hiç denemedim midemi deler diye...
son 5 dk sonra spora zorluyom kendimi... bende sinemaki içtim uzun süredir içmemiştim wc vakti bekliyom çok şiş karnım ya bir çıkamadım wc ye

cok gecmis olsun canim rabbim acil sifa nasip etsin
çok sağol canım,,seninkinide okudumda malum cvb veremeden kalktım,,sanada geçmiş olsun,,dikkat et bakalım bi zaman inşallah sanıldığı gibi bişey yokturr

tuqbacım çok geçmiş olsun canım keşke acile gitseydiniz...

[/B]

sena abla tuğbacım yazmışın ecrin29'a ama üzerime alınıyorum onun adı tuğba değildi sankim,,karıştırdın sanırım neyse,,öyle böyle çok sağol,,acile gidicektikte o acıyla o soğukta gözüm yemedi valla,,,,zaten yatınca geçiyodu,bende yattım,,sabah daha iyiydim,,ama şimdi az biraz yoklamaya başladı gibi,neyse bakalım yarın eşimle gidicez,,inşallah biran evvel hallolurda kurtulurum,,dayancak gücüm kalmadı,,çocuklarıda hep kucaklamak zorunda kaldığımdan canım dahada yanıyoo

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

müjdeeeeeeeeee hiç ummadıqım yerden ummadıqım bir kısmetle karşılaştım...
yemeqe gittik dedim ya.. hemşerimiz çıktı ünlü kişilerin geldiqi bir mekan....neyse uzatmadan söylemek istiyorum muhasebeci arıyorlarmış yani beniiiii arıyorlarmış işe alındım kızlar yarın ayrıntıları görüşmek için tekrar gidicem...hatta ayın 26sına kadar başlayamam kursum devam ediyor dedim kaçta çıkıyorsun kurstan dedi patron 12 de dedim.. tamam 12den sonra burdasın hemen başla dedi...hemde çok güvenilir ve isim yapmış biyer..bizde zaten tvde görmüştük o mekanı gitmek bu akşam nasip oldu...ve aile şirketi..eşi kzıı oqlu ve bir sürü çalışanları var..ben sana herşeyi öqretirim kızım dedi babayiğit bir patronum var kızlar..kasa pc muhasebe tel bana ait olucak...ayy ne için gittik nasıl döndük eve..çook mutluyum sigortamıda diqer ay yapıcak...içim içime sıqmıyor kızlar bugün şanslı günümdeyim hem pro üyesi oldum hemde iş buldummmm :119::119::119::119:

alıntılar sekmeye uqramış tuqbacım ben onu zaten sana yazmıştım

cok sevindim sena abla hayirli olsun

evet canim dis gebelikte ameliyat gerekiyo ama ben dusuk oldugunu dusunuyorum demistim kizimdan once dusuk yaptim diye onda yasadigimin aynisini yasiyorum belirtiler birebir ayni gibi yani insaallahda oyledir yoksa ameliyat olursa kizim ne olur dusunemiyorum bile

ecrin canım alıntı çıkmamış sana bişeyler yazmıştım çok geçmiş olsun canım inşallah olumsuz bişeyler yoktur..hayırlı haberler bekliyoruz senden canım...bol bol dinlen cnm

kızlar ben çıkıyorum yarın seminer var türkiye genelinde ün yapmış bir prof. (muhasebe üzerine) seminer verecekmiş bize...araba kalkıcak kurstan..öqleden sonraya kadar ordayım..sonrada iş için ayrıntıları görüşmeye gidicem hepinize hayırlı gecelerr tatlı rüyalarrrr :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…