70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızımın resmini buldum facede yayınlayam dedim kel alaka olacak ama neyse tekrar iyi geceleeeer bunlarda yavru daha bunu çok seviyom trafik lambam benim

Son düzenleme:
kızlar bişey daha sorucam sibelcim,şimdi ben halk banktan maaş alıyorum oradan girdim ama havale yapamadım yaaa.nasıl olucak bu iş anlamadım??*
canim ya benimkide baska banka internetden yaptigim icin hesap numarasi birde swift codu lazimdin onlari ekledim bilemedim ki simdi :26:
aski dolu niye öyle yapti bilmiyom corablari cekmecege sermis kurusun diye ay bidaha ona yaptirirmiyim ders oldu
arkadaşlar çok kötüyüm regl oldum tatlı krizim tuttu ve kocamı tatlı almaaya yolladım...ama vicdan azabına şimdiden başladım...ne yapcam ben :26:
sIkma canini bazen öyle oluyor istah patlamasi
cok gecmis olsun canim pazartesi ne cikacak bakalim canim :26:
cok gecmis olsun tugbacim isallah biran önce rahatsizligin gecer canim benim
hosgeldin aramiza canim
kızlar yarın büyük günn
heyecandan ölcem bakalım kaç kilo çıkıcaz allah alalh
amanen
ay diyorum kocalari lütfen camasira yaklastirmayin facia cikiyo örnek 1-2 bizde
yaaaaaaa karnim burnuma degecek nerdeyse.yedim yedim sistimmmmmm.bildiginiz 7 aylik hamile gibiyim .napicam ben simdiiiiiiiiiiiiiiii
light cola varsa ondan yudumla canim biraz rahatladir migdeni soda yok demissin o daha iyi tabii :26:
ayyy ben bu haberi nezamandir bekliyorum :13: canim yaa bak cok sükür bekledin cok bekledin sonunda hemde güzel biyerden kismetin cikti
haftaya bi kutlama yapsak senacim herkes 1 dilim pasta yese 1 gün belirle senin adina ne dersin :119:

ay yerim ben onlari ya gecen yazacakdim öbür kedi de cok tatliydin bende kedi hastaligi var cok seviyom onlari kücüklükden beri fotolarim bile var kedilerle
esim gözüme bakip duruyo kactim geri yoksa kedi maceralarimi anlatmaya baslayacakdim
iyi geceler kizlar hepimiz güzel rakam görürüz yarin isallah tarti da

ayy canım yaaa.uzun zamandır öle candan kimseye sarılamadım çok iyi oldu.midem bugünde berbattı.doktor daha önce lansor vermişti.1 kutu bitince geçer geçmezse gel endoskopi yapalım demişti.ben bu ilaçtan kaç kutu bitirdim geçmedi.ama korkuyom endoskopiden.
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.
canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııım

Jillian Michaels 30 Day Shred torrent yazdım google amcaya.ilk gelen siteye tıkladım orada torrents . net yazıyodu onu tıkladım.gelen ekrandan download torrent dedim ve o torrenti masaüstüne indirdim.sonra o bilgisayarımdaki utorrent programını açtım yukarda + işaretli torrent ekleyi tıkladım.ve inmeye başladı.ben diğer sitede arama yaptırıp jillian mişelin tüm videolarını indirdim.torrenti indir diğerleri 5 dakikalık iş.

geçmiş olsun canım...
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kııı
sagol canim

ya hic sorma burasi da dumanli

hayirli olsun senacim

hayirli olsun canim
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....
kız nafın mide sorunu var limon onu hepten mahveder bence.grip tedavi ediyoruz diye kız elden çıkmasın sonra
beni baştan ekleyin +800 grla bugün yine komşuda tartıldım.offf yaa tartım hala gelmedi ne kadar samimi olsakta bende komşuya gidecek yüz kalmadı.lavobaya falan çıkmamıştım ama +800 işte nolcek bilmiyommm

naf benim ortim haftalardır ortada yok nolcam ben????
gözünaydın tebrik ederim sena abla.hayırlısı olur inş senin için

şu güzelliqe bak Rabbim neler yaratıyor çok sevimliii hele o gözler nasıl güzel öyleee
suzancım hemde yıllardır bekliyordum bu anı....inşallah bugünkü görüşmede iyi geçer hayırlı bir sonuca baqlarız..prensipte anlaştık ama hiçbir ayrıntıyı konuşmadık...bugün 1 gibi gidicem hayırlısı bakalım..
teşekkür ederim cnm amin inşallah bu gece hep öyle dua ettim hayırlıysa yarın ayrıntılarda anlaşalım deqilse bişey bahane olsun geri kalsın diye..Rabbime kaldı artık...
e topiği ben kapatıym bugünde.saat 00:40.kızımı yeni uyuttum bende uyuyum artık.hepinizi öpüyorum iyi geceler.

kapıyı kilitlemeyi unutmuşsun canım açık görünce daldım içeri

kızlar heyecan yaptım uyku tutmadı okadar tedirginimki akşamki okadar pozitif konuşmalardan sonra yarın bir aksilik çıkacak diye :18: kalbimide bozmak istemiyorum ama içimde bir vesvese var ters bişey olacak diye endişeliyim

yaa neden hepiniz uyuyosunuz biriniz bari olsaydınız azcık sakinleştirirdiniz beniii :87: kızlarr size ihtiyacım varrr :114:

Senacım allah hayırlı etsin cnm. Kısmet işte rabbim ne kadar büyük. Neye niyet neye kısmet buna derler. İnşallah hakkında hayırlısı olsun cnm. Gözün aydın.

Senacım allah hayırlı etsin cnm. Kısmet işte rabbim ne kadar büyük. Neye niyet neye kısmet buna derler. İnşallah hakkında hayırlısı olsun cnm. Gözün aydın.

rezzancım çok teşekkür ederim cnm çok mutluyum...maaşı falan herşeyi yarın konuşucaz ben stajer konumundayım çok fazla bişey beklemiyorum onun içim anlaşıcamızı düşünüyorum..hayırlısı bakalım...

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr

dilekciimm nerdeyse gelirsin canım bak heyecandan uyuamadım hem gece burdaydım hemde sabah senden önce geldim
bugün seminere gidicez kurs yok

kazen inşallah bugün pembe kürklerimizi giydirir pro üyesi olduqum için ayrıca mutluyum hemde hayırlara vesile olacaqımız için manen çok huzurlu hissediyorum kendimi

ben hemen bildirimimi yapayım bt
n hafta full yedim ve sadece +1kilo dün arkadaşta 3.5 kilo fazla gelmiştim valla gözüm korkmuştu bugün baskülde güldürdü yüzümü

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 66.8
bu hafta 67.8
gelen +1000
toplamda 23,2
hedef 60...

Son düzenleme:

Günaydın Sena abla.
Geçmişi okuyunca sayfa tıkanıyo gün içinde bakıcam ama seminere gidecekmiş oh ne güzel.
Hep huzurlu ol böyle..
Kk da sorun oldu herhalde anca gelebildim bende.

Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.

Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:

Günaydın Sena abla.
Geçmişi okuyunca sayfa tıkanıyo gün içinde bakıcam ama seminere gidecekmiş oh ne güzel.
Hep huzurlu ol böyle..
Kk da sorun oldu herhalde anca gelebildim bende.

dilek geçmişi oku canım güzel haberlerim varr

deryaammmmmm nerelerdesin sen cnm düzeldimi netin :26: günaydın candostumaaa geçmişi sende oku deryacım önemli gelişmeler var en azından kendi adıma 2 tane

Son düzenleme:
senaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok
hedef:58
toplam giden:27 kilo
boy:162 cm
beden:36

dilekcimmm yürekten kutların seni güzelim 6lı rakamlara demir attın 6lı rakamları gördüqüm günü hiç unutmuyorum ayakalrım yerden kesilmişti

dilekcimmm yürekten kutların seni güzelim 6lı rakamlara demir attın 6lı rakamları gördüqüm günü hiç unutmuyorum ayakalrım yerden kesilmişti

Sonuunnndaaaaaaa çok şükürrr kiiii:119::119:
Teşekkür ederim Sena ablaaaa hep birlikte 5li rakamları da görürüz inş.
Sabah sabah çok sevindimmm bendeee :119:
Elimden kaçırmamak için dikkat edicem.

Son düzenleme:

biliyorum deryammmm bütün her anımı sizlerle paylaştım ne kadar istediqimi benim kadar iyi biliyosunuz nekadar sevindiqini tahmin edebiliyorum..beni bukadar sevip baqrınıza bastıqınız için çok teşekkür ederim...canım yolculuk başladı sanırım hayırlısıyla gidip gelin inşallah...kardeşimizde hayırlısıyla bebişini kucaqına alsın Rabbim bir nefeste kurtarsın..ben seni arar bebiş müjdesini alırım canımmm

günaydın herkese,

başlangıç:73
giden :2,4
şimdiki: 70,6

Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?

Geçmiş olsun Tuğbacım. Konuyla ilgili pek bi fikrim yok ama.
2 çocukla cidden zor oluyordur zaten.

Hoşgeldin.
Çizelgeni de yaparsan süper olur.

Aaaaaaaaaaaaaaaa
Kısmet işte bak sena abla ben hep diyordum sen boşuna üzülüyorsun diye.
Hakkında hayırlı olan yer burası demek ki.
Kendini rahat hissedebileceğin bi yerdir hem.
Tebrik ederim hayırlısı olsun.
Bide kürkünü giyersen senden keyiflisi olmıycak.

arkadaşlar bende yeniyim mrb

Hoşgeldin
Kendini tanıtsana hadi.

Ayyy bunlarr çok şirin yaa.
Bayılıyorum kedilereee. Mınnak yavrularr.

Deryaa ablaaaa
Özledik akşam muhabbetlerini. Gözünüzaydın diyorum şimdiden.
Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
Analı babalı büyütsün.

günaydın kızlarrrrrrrr kursa gitmeden bildirimi yapıyım bugun yoğun olcam uğrayamayabilirimmm

başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.4
gelen giden 0
toplam giden5.9
hedef 59

senacımmmm süper cnmmmmm hayırlı olsunnnn

dilek çıtırımmm harika bi rakam gördüm orda süpersin cnm

çıtırlar görüşmek üzere kendinize cici bakın

kürküm nerde ama ama yaaa kazen duy sesimiziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…