70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese,

başlangıç:73
giden :2,4
şimdiki: 70,6

Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?
tebrikler canım 2400 süper bir kilo dilek sana anlatır bnm çılmam lazım(çizelgeyi)

teşekkür ederim kızlar inşallah şartlardada anlaşırız bi aksilik olucak diye ödüm kopuyor :26:

kürklü kürklü dolaşma ortalarda quuuu heçç kıskanmıyoomm

günaydın herkese,
başlangıç:73
giden :2,4
şimdiki: 70,6
Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?

Günaydın çizelge oluşturmayı biliyorsun sanırım.
Gene aynı şekilde siteye gireceksin.
Aşağıdaki resme bak bi.
Hedef, başlangıç, şu an ki kilonu yazacaksın.

Son düzenleme:

Günaydın Muazzez abla.
Teşekkür ederimmm sonunda gördük 6'yı.

çıkıyorum dilekcim ben...araba kalkıyor kurstan seminere...taksimdeymiş...ay onu boşverde biraz önce iş şartlarını konuşup rahatlasamm..öptüm hadi görüşürüz....

kazeeeennnn bugün giydir artık muazzezle benim kürkümüüü dilek giymiş hava atıyo bizeee

çizelgeyi yaptığım yeri bulamıyorum, linkini verebilri misiniz? Teşekkürler.
Sena, sana da inşallah istediğin şartlarda anlaşırsınız. Ben de mali müşavirim ve Antalya'da bir şirkette çalışıyorum. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.

Son düzenleme:

maşaallah tebrikler.

çizelgeyi yaptığım yeri bulamıyorum, linkini verebilir misiniz? Teşekkürler.
Senacığım, sana da inşallah istediğin şartlarda anlaşırsınız. Ben de mali müşavirim, Antalya'da bir şirkette çalışıyorum. Allah kimseyi işsiz bırakmasın canım.

herkese günaydın. bende hemen bildirimimi yapayım.
başlangıç:75
geçen hafta: 74.2
bu hafta:73.8
giden: 400gr.
toplamda giden:1200gr.
hedef:65
az oldu ama misafirlerim var. yapınca yeniyor. bunada şükür.

günaydın herkese hayırlı cumalar.güzel ve sağlıklı bir gün olur herkes için inşallah.sabah sabah kilo bildircem diye fırladım yataktan.daha sonra tartıldım.pek istediğim gibi değil di ama....
başlangıç :80
geçen hafta :76
bu hafta :75.4
gelen giden : 600 gr
toplam giden: 4.6
hedef :60

Günaydın...
Yüzkarası kilo bildirimimi yapıyorum. Hafta başında bile 77.400 iken tekrar 78 i gördüm ya. Yuh diyorum kendime...

başlangıç :79
geçen hafta :78
bu hafta :78
gelen giden : 0 gr
toplam giden: 1 kg
hedef :65

Tebrikler. Neler yaptın bu hafta anlatsana.

arkadaşlar yardım lütfen, link verilmiş. Ama ben kendi çizelgemi gireceğim yeri bulamadım ama henüz?

arkadaşlar yardım lütfen, link verilmiş. Ama ben kendi çizelgemi gireceğim yeri bulamadım ama henüz?

Çizelgeni o linkten tekrar yapacaksın.

Tebrikler. Neler yaptın bu hafta anlatsana.

Teşekkürler.
Sevdiceğimi askere gönderdimmm. Hasretten verdim
Şaka tabi.
Sabah evde kahvaltı yapacak vaktim olmuyor.
Bende sandvic ekmeği aldım onun içine salam, peynir, domates, zeytin ne bulursam doldurdum.
Öğlen sebze yedim.
Saat 4-5 gibi galeta falan yedim işten çıkmadan.
Akşam bişey yemedim.
İnsan kendi kendini çözüyor yavaş yavaş ben akşam yemek yediğimde veremiyorum.
Çünkü abartıyorum sofraya oturunca herseyden yiyesim geliyor.
Bide 5 i bir yerde ve Türk kahvesi içtim o kaa.
Cıss da yemedim. Çünkü ufak bi cıss bile affetmiyor maalesef.

tüh canım yaa inş sorunsuz atlatırısn bu durumu dış gebelik çok tehlikeli inş o deildir dikkat et kendıne gecmıs olsun
canım sana da gecmıs olsun bır an once tedavını ol aksatma benım annemde oldu o amelıyatı sımdı bı sıkıntısı yok cok şükür.cocuklarda dedıgın gıbı büyüdükçe daha da zorlasıyorlar sankı
kocana cok güldüm neler yapmış öyleallahtan benımkı bılmesede sorar hatta abartır camasırlıga bıle asarken benımkılerı bı tarafına kendılerınınkını dıger tarafa asar on saat ugrasır cocugunkılerı asarkende soylenır bazen bana sunları ters atma makıneye dıye cok bilmiş yani benımkı oda pek iyi deil aslında
süper bi haber bak allah gönlüne göre verdı canım ahyırlı ugurlu olsun iş kadını oluyorsun artık demek
son resım cok tatlı gercekten trafık lambası gıbı ankara mı van mı anlayamadım benımde ankara kedım vardı ama cok hırcın azgın bıseydı durduramadık kactı sımdıde esım ıstemıyo var senın evde kedın diye
dilekcim gözünaydın sonunda 6 ları görmüşsün tebrikler

sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah allah analı babalı büyütsün

günaydın kızlar bende dün kasıklarım acayıp batıyodu erken yattım sıcak su torbası koydum sabah daha ıyıydım heralde üşüttüm bugun de tartılmadım 2 gündür niyetliyim saat 5 de sahur yaptım kac gundur de wc problemım var zaten.kılo veren herkesı kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…