hoşgeldin arkadaşım...malesef bu akşam yine kimse katılmıyor....
bursefa msjlarımı görmüyosun galiba
ya da bana cevap vermek istemiyosun
:1hug:
ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez senağlama
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar
neden cevap vermiyeyim canım sen söyleynce gördüm şimdi... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
slm canlarım nasılsınız?ayparcam nasıl gıdıyo.ben bomba gıbıyım.kuzenımızın dügünü var.bugün kendıme abıye aldım sıyah renkte boydan öle bı uzun zayıf gösterdıkı benı fıstık oldum yawww demekkı zayıflasak neler neler yakısacak bıze.
Selamlar canimcim, nasil gitsin yuvarlaniyorum
Suan depresyondayim komsu kurabiye yapmis getirdi verme etme eyleme dedim illa tadina bak kokusu gelmistir dedi ve elime tutusturdu ve bende yedim senağlama senağlama okadar pismanimki seytan senameki cayi ic cikar hepsini diyor off yaaa..
Bu arada sen güzeller güzelisin tabiki fistik gibi olcan siyahda pek yakismistir benim arkadasima....
gosgeldın tatlım a.s.a.s. işallah bıran önce cıtı bıtı olursun buara günaydın kızlar Şeniz
ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez senağlama
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar
Eveeeettt.. Şimdi bende geldim ve tam oldukkk :):):):)
Bende yeni başladım diyete... Ama bu hafta çok kötü.. Hep bozdum diyeti.. İBS de var bendemoralim çok bozuk ama 59 a inmeyi çok istiyorumm...
73 kiloyum olmaz olayım benide aranıza alın zayıflamak iştiyorum
slm canlarım nasılsınız?ayparcam nasıl gıdıyo.ben bomba gıbıyım.kuzenımızın dügünü var.bugün kendıme abıye aldım sıyah renkte boydan öle bı uzun zayıf gösterdıkı benı fıstık oldum yawww demekkı zayıflasak neler neler yakısacak bıze.
günaydın herkeze akşam annemin sarmalara gelde dayan 5 yaprak sarması yedim yayla çorbası içtim spor yapamadım akşam eve geç gidince,bu sabah peynir domates etimek kahvaltımı yapıyorum sıcak suyumu içiyorum herkeze güzel bir gün diliyorum
günaydın herkeze akşam annemin sarmalara gelde dayan 5 yaprak sarması yedim yayla çorbası içtim spor yapamadım akşam eve geç gidince,bu sabah peynir domates etimek kahvaltımı yapıyorum sıcak suyumu içiyorum herkeze güzel bir gün diliyorum
günnaydın herkeseeeeçook mutuluyum, demin yartıldım kızlar 75,5 gösterior tartıı!!! eskiden 78.5 la aynı yeri gösteren tam aynı yere koydum tartıtı, benim tartı biraz sapıtıkta Vay beee, kendimlen gurur duyuyorum, bu sefer başarıyorum
günnaydın herkeseeeeçook mutuluyum, demin yartıldım kızlar 75,5 gösterior tartıı!!! eskiden 78.5 la aynı yeri gösteren tam aynı yere koydum tartıtı, benim tartı biraz sapıtıkta Vay beee, kendimlen gurur duyuyorum, bu sefer başarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?