70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım benımkıde pırofılo 3 senedır tık yok hıç sorun olmadı tıkır tıkır calısıyor

slm canlarım nasılsınız?ayparcam nasıl gıdıyo.ben bomba gıbıyım.kuzenımızın dügünü var.bugün kendıme abıye aldım sıyah renkte boydan öle bı uzun zayıf gösterdıkı benı fıstık oldum yawww demekkı zayıflasak neler neler yakısacak bıze.

Selamlar canimcim, nasil gitsin yuvarlaniyorum
Suan depresyondayim komsu kurabiye yapmis getirdi verme etme eyleme dedim illa tadina bak kokusu gelmistir dedi ve elime tutusturdu ve bende yedim senağlama senağlama okadar pismanimki seytan senameki cayi ic cikar hepsini diyor off yaaa..

Bu arada sen güzeller güzelisin tabiki fistik gibi olcan siyahda pek yakismistir benim arkadasima....

saol canım benım ya yapma yaa bı kurabıye ıcınmı bu yaptıgın afıyet seker olsun korkma bısı olmaz takma kafana

kizlar bugun bebegimi arabasina koydum ve beraberce 3 saat yurudmkaydirigubbakcemile3
4 elma,haslanmis sebze ve haslanmis tavuk govsu,sogan suyu yesil cayla gunumu bitrdim.
dun 600gr zayiflamistim.
yarin sonuclarini yazarim

aaaaa ayparçam sen 87 den 74 e mi düştün ne kadar zamanda verdin o kadar kilo bravo valla sende benim gibi yap apartmanda birisi bişey getirince mahallede çocuklara ver ve böylesinin daha sevap olucağını düşün hemde yememiş olursun çünkü tatmayla kalmıyo insan yedikçe yiyesi geliyo

günaydın herkeze akşam annemin sarmalara gelde dayan 5 yaprak sarması yedim yayla çorbası içtim spor yapamadım akşam eve geç gidince,bu sabah peynir domates etimek kahvaltımı yapıyorum sıcak suyumu içiyorum herkeze güzel bir gün diliyorum

şu ana kadar 2 çamaşır makinemiz oldu,her ikiside ilkiside BOSH marka.ilkini 20 sene kullandık,diğerindede 4. senemiz,hiçbir sorun yok canım.Bnede sana Bosh tavsiye ederim.

Eveeeettt.. Şimdi bende geldim ve tam oldukkk :):):):)

Bende yeni başladım diyete... Ama bu hafta çok kötü.. Hep bozdum diyeti.. İBS de var bende moralim çok bozuk ama 59 a inmeyi çok istiyorumm...

73 kiloyum olmaz olayım benide aranıza alın zayıflamak iştiyorum

aramıza hoşgeldiniz kızlar...

merhaba güzelim,
ne güzel pozitif enerji yaydın canım,ayy benimde bu aralar düğüne gidesim var,çevremdede evlenen yokki hiç kaydirigubbakcemile3

günaydın canım,afiyet olsun

günaydııınnn.5 sarma ideal.benim diyet listemde de 5 adet sarma vardı.afiyet bal olsun :):)
hemen enerjiye dönüşsün gitsiiin:dance:

günnaydın herkeseeee çook mutluyum, demin tartıldım kızlar 75,5 gösterior tartıı!!! eskiden 78.5 la aynı yeri gösteren tam aynı yere koydum tartıyı, benim tartı biraz sapıtıkta Vay beee, kendimle gurur duyuyorum, bu sefer başarıyorum

günaydınlaaar arkadaşlar.ilk iki günüm güzel geçti bakalım darısı bugünün başına inşallah.
5 diyet bisküvi ile kahvaltı yapıyorum.yanında da yarım litre su içiyorum

herkese günaydın kızlar,

Masum kahvaltımı yaptım.. kaydirigubbakcemile3

2 dilim kepek ekmeği ve 30 gr light dil peyniri ile hazırlanmış yağsız tost ve şekersiz çay

harika harika tebrik ederim ...benim bu ay sonuna dek 65i görmem lazım.eşim postayı koyuyo valla bebek konusunda...istiyor hemen.bende sabır diyorum bakalım:CüvCüv:

tebrik ederim canım :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…