valla ben bunu okuduktan sonra bir gaza gelip hergün yürürüm inşallah :)))))"Kesinlikle yürüyüş. Günde bir saat kadar yürüyüş yapılmalı. Düz yol yürüyüşü baldır bacak yağlanmaları ve selülitlerden kurtulmak için birebir. Yürüyüş 1.5 - 2 ayda etkisini gösterir. Kişi aynı miktarda yemek yiyerek, fakat yürüyüş yaparak yılda 10 kilo verebilir. Ama bırakmamak şartıyla... Bırakıldığında vücutta adeta balon gibi kilo almalar görülür. Kişi diyetle 5 - 6 kilo vererek bir beden küçülürken, yürüyüş yaparak iki beden küçülebilir. "
yağlı olmasa bulgur pilavı en azından dicektim canım ama bugün az ye bol bol hareket et benceee :)))yaaaa yaaaasenağlamasenağlama
kızlar akşam yemeğinde bulgur pilavı ydm dayanamadım kızlar yaa, çokda yağlıydı ama dayanamadımmsenağlama, yanında barbunya yedim hadi o sebzede o pilavı nasıl ydm nasıııl! Çok üzgünüm çoook şimdi bol elma sirkeli su içiorumki, belki bişeyleri eritir benneyaptımki nolucak bu benim halim yaa, dayanamyıp yiyorum..:1no2:
bence beko al bizim herşey beko çok memnunuz bosc marka buzdolabı aldık elimizde patladı ne değiştirdiler ne yaptılar üretilen o seri hatalıymış meğer ama tekrar almak zoruında kalmıştık olmuşken türk malı olsun :)ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez senağlama
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar
valla çok merak ettim canım bir resmini koyda görelim yaaaa :)))slm canlarım nasılsınız?ayparcam nasıl gıdıyo.ben bomba gıbıyım.kuzenımızın dügünü var.bugün kendıme abıye aldım sıyah renkte boydan öle bı uzun zayıf gösterdıkı benı fıstık oldum yawww demekkı zayıflasak neler neler yakısacak bıze.
heheh bir kurabiye içinmi bu ben dün yürüdüm 30 dk sonra dondurma yedim sade sevmememe rağmen götürdüm vallaSelamlar canimcim, nasil gitsin yuvarlaniyorum
Suan depresyondayim komsu kurabiye yapmis getirdi verme etme eyleme dedim illa tadina bak kokusu gelmistir dedi ve elime tutusturdu ve bende yedim senağlama senağlama okadar pismanimki seytan senameki cayi ic cikar hepsini diyor off yaaa..
Bu arada sen güzeller güzelisin tabiki fistik gibi olcan siyahda pek yakismistir benim arkadasima....
melankoli canım bi ikimiz varız galiba,çok geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendine,insanın sağlığından daha önemli bişey yok
çok teşekkür ederim kızlar
1 haftadır sol kolumdan gögsüme kadar bir agrı vardı ara ara kramp giriyordu
sol taraf olunca korktum biraz kalple ilgili bişey felan mı die dün gittim dra
boyundan gelen kaslardan kaynaklı bir spazmış agır kaldırmak ve boyun kaslarını zorlamak yok
kas gevşetici ve krem yazdı kullanıyorum bakalım:))))
sedaözer arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul etmen lazım resimlerini göremiyorum
Günaydın kızlar!!!!! :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
Güzel bir gün olsun hepiniz için... kaçamaksız yemekleriniz olsun, bol bol yürüyüş fırsatınız olsun, kilolarınız 3'er 5'er erisin gitsin.... cumaya az kaldı!!!! ha gayret kızlar biraz daha sıkın dişinizi yaz da geliyor... güzel güzel kapriler,badiler giyeceğiz... bikinler giyeceğiz... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?