70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar oğluş saat dört buçukta acıkmış doyurdum beşbuçuğa kadar uyumadı gözleri ışıl ışıl gülüyordu o saatte ama zar zor uyuttum derken benim uykum kaçtı ve uyuyamadım o saatten beri uyanığım ama oğluş uyuyor şimdi bu adalet değil delikafadulden kocişe kahvaltı hazırladım beraber yedik peynir birkaç zeytin iki ince dilim ekmek 2 fincan çay şimdi de ev işlerine girişeceğim arasıra açarım yaramazdan vakit bulursam

teşekkür ederim arkadaşlar ya, buradaki motive olmasa çok daha zor olurdu kilo vermek benim için, çünkü bu sevinçlerimi yada fazla yediğim zamanlardaki üzüntülerimi çevremdeki kimseye anlatamıyorum. AY teşekkür ederiim

gunaydin kizlar karga mamasini yemeden kaldirdi benim kiz saat 6.30dan itibaren isbasi yaptik cayimi koydum henuz acikmadim kahvaltima var daha

Günaydın kızlar!!!!! :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Güzel bir gün olsun hepiniz için... kaçamaksız yemekleriniz olsun, bol bol yürüyüş fırsatınız olsun, kilolarınız 3'er 5'er erisin gitsin.... cumaya az kaldı!!!! ha gayret kızlar biraz daha sıkın dişinizi yaz da geliyor... güzel güzel kapriler,badiler giyeceğiz... bikinler giyeceğiz... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

valla ben bunu okuduktan sonra bir gaza gelip hergün yürürüm inşallah :)))))
yağlı olmasa bulgur pilavı en azından dicektim canım ama bugün az ye bol bol hareket et benceee :)))
bence beko al bizim herşey beko çok memnunuz bosc marka buzdolabı aldık elimizde patladı ne değiştirdiler ne yaptılar üretilen o seri hatalıymış meğer ama tekrar almak zoruında kalmıştık olmuşken türk malı olsun :)
valla çok merak ettim canım bir resmini koyda görelim yaaaa :)))
heheh bir kurabiye içinmi bu ben dün yürüdüm 30 dk sonra dondurma yedim sade sevmememe rağmen götürdüm valla

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum birazdan istanbuldan müdürler gelio giremicem sanırım bugün kolay kolay kib
görüşürüz :)

günaydın kızlar
bu sabah poğaça falan yemedim aferin bana
1 bardak süt ve 2 kuru kayısıyla kahvaltı yaptım
yanımdada form bisküvim var

kızlar nerde o dünkü neşeli grup
daha uyanmadı kimse heralde
havada kapalı tam uyku havası keşke evde olsaydım mirmirmirmir

günaydın kızlar dün dr a gitmiştim
sabahta ilaçlarımı aldım yarım poaça ve şekersiz çay kahvaltı üzerine ilaçlarımı aldım
ayyy çok kötü agrıyor her yanım cnm bişi istemiyor
şimdide sıcak su ve kuru kayısı tüketiyorum bakalım:)))

kızlar bende yeni fotolar ekledim merak edenler bakabilir daha eklicektim hata vermeye başladı bende sıkılıp bıraktım...

günaydın herkese,dün geceden beri burda hava çok kötü hala şakır şakır yağmur yağıyo,oysa gündüz ne kadar sıcaktı,sabah çok zor uyandım,ne işe gelmek nede başka bişey yapmak istedi canım
moralim bozuk ya iyice bozulsun diye bana olmayan kotumu deneyim dedim,şu anda üzerimde,tartılmadım ama bi incelme var gibi,birazcık olsun moralim yerine geldi
sabah sadece elma yedim canım bişey istemiyo
şimdide açık çay içiyorum

melankoli canım bi ikimiz varız galiba,çok geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendine,insanın sağlığından daha önemli bişey yok

çok teşekkür ederim kızlar
1 haftadır sol kolumdan gögsüme kadar bir agrı vardı ara ara kramp giriyordu
sol taraf olunca korktum biraz kalple ilgili bişey felan mı die dün gittim dra
boyundan gelen kaslardan kaynaklı bir spazmış agır kaldırmak ve boyun kaslarını zorlamak yok
kas gevşetici ve krem yazdı kullanıyorum bakalım:))))

Günaydin kizlar...
Ben hasta oluyorum galiba bogazim cok agiriyor agzimin tadi yok
Sizler nasilsiniz hersey yolunda dimi??
Ben halen dün yedigim kurabiyelerin yasini tutuyorum
Ben birazdan yürüyüse cikicagim citirlar ancak eritirim :)

geçmiş olsun dikkat et kendini bence sen sopalı hareketlerde zorladın gibi geldi bana kaslarını :1shok:

GÜNAYYYYYYYYYYYDDDDDDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım ya senin bu sabah msjlarına bayılıyorumm güzell motive ediyorsunnn
hadiiiii kızlarrrr kalkınn yapınn sporunuzuuu
gitsinn heryanımızdan pörtleyenn yaglarrrrr
ben 3km yürüdümm yine şimdide
küçük bir salatalık ve 1kase çilek yedimm ama üzerine azcık şeker koydummm
hava buradada kötü ama ben zindeyimmmm
açıkk müziklerii yürüyüş yapamasanız bile dans edinnnsositosositosositososito:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…