- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
durusuuuu hoşgeldin canım.. neden unutalım seni bizler buraya gelip sohbet eden hiçbir arkadaşımızı unutmuyoruz...döndüqün için çok sevindim..güzle dileklerin için çok teşekkürler madem sende çalışmak istiyorsun darısı başına bitanemİyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))
arzucum böyle bişey hiç beklemiyordum herşey okadar çabuk oluverdiki..hala inanamıyorum çok mutluyum...hepinizin üzerimde hakkı var Allah razı olsun sizlerden cnm...senacım gözünaydın ben kendı adıma emındım zaten güzel bi iş bulacagına sadece zamanı vardı bız sana hep dıyorduk emek verdın caba harcadın allahta gönlüne göre verdı canım bekledıgıne degdı bak darısı tüm isteyenlere olsun ınsallah
ben hatırlıyorum senı canım tekrar hosgeldın
kürk içinde iş içinde çok teşekkür ederim seherimmcanım geçmiş olsun inşşş kötü bişeyler çıkmaz.
çünküüüü o mühteşem midye tatlını yaptım veeee herkesler çookkk beğendi.bendeee
canım çok iyi anlıyorum ben 1 taneyle baş edemiyorum.çok değişik zamane çocukları.tüm ilgi kendilerinde olsun istiyolar.
bu arada geçmiş olsun tatlım kadınların derdimi bitiyo işteee.
müjdeleeeeeeerrrrrrrrrrrrr olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnhayırlı olsun kaptanımmmmmmmmmmmm.bak o kadar dedik demi üzülmeeee gün doğmadan neler doğar diyeee.ama benim içimde hep vardı iş bulacağın .Rabbim utandırmasın inşşş çççoooookkk hayırlı olur.
canım öncelikle geçmiş olsun tekrar ama ihmal etme bi doktora görün tekrar.
canım benim ben de 27 yaşındayım.aramızda pek bişey yok.valla tatlım ben de okulda oluyorum ve öğle falan kaçıyo.pek düzenli kılamıyorum bu nedenle.ama gerçekten aksatmamak gerekn bi ibadet namaz.Rabbim hepimize nasip etsin.faydası saymakla bitmiyo.benim için en büyük faydası çok stresli olduğumdan çok güzel bi meditasyon kaynağı.rahatlıyorum boşalıyorum içimi döküyorum.......say say bitmeeezzzz....
canım benimmmm tekrar hayırlı olsun.pempe kürkün de hayırlı olsun.ben hala beceremedim.
canım sonradan çıkan 2. çizginin hiçbir deqeri yok..muhtememeln diyetten doqn bir gecikmedir..ilk başladıqımd abnmde öyle oldu hatta 3. bebiş geliyor sandım..aynı sen gibi 2. çizgi bikaç saat sonra çıktı..ama hepsi gereksiz panikler..rahat ol cnm..iş içinde teşekkür ederimkızlar merhaba,
bir süredir giremedim.. anlatayım..
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..
çok teşekkür ederim filizcim hep edilen dualarla oldu dua eden herkese tekrar teşekkürlerrçok çok çok sevindim.biraz gec oldu tpige girdim sonunda.islerden kafami kaldiramiorm.neyse bak senin i$in de olmus.nasil sevindim anlatamam.hergun diyodun insallah biyerden cikar bisey bekliyorum diye.Allah ne kadarr guzel bir yerde is nasip etti bakkinsallah hayirlisiyla severek isteyerek sorunsuz ve huzurlu bir is hayatin olur.yeni isin hayirli ugurlu olsun senacimm
inşallah cnaım çok teşekkür ederimişin hayırlı olsun ergin sena.inşallah umduğundan daha iyi olur senin için zamanla.
Bende 1 haftadır dikkatli besleniyorum ama burada daha düzenli ve iradeli olabileceigimi düşünüyorum.72 kilo ile basladım ve simdiden 2 kilo verip 70 oldum bile,hedefim ise 55..Lütfen benide aranıza alın hep beraber zayıflayalım.Sımdıden cok tesekkur ederım..
Günaydın kısçeler...:119:
Günaydınnn
herkese günaydınnn,
erginsena sana da hayırlı işler, tebrik ederim.
günaydın kıslarrr
Günaaydıın kızlarr, gününüz çook güzel geçsin inşallah.
günaydın kızlarrr
bir selam vereyim dedim...sabah kalktım börek yaptım ıspanak pişirdim şimdide buhara pilavı yapıp kuaföre gidicem sonrada İŞEEEE
ÇOK HEYECANLIYIM ARKADAŞLARRR KALB,İM FIRLICAK SANKİ YERİNDEN...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VAKTİM DARALDI 11DE İŞTE OLMAM GEREKİYOR...gelince yazarın size iyi sohbetlerr canlarımmm
kızlarr ben geldimmm :79:
ve müjdelerle geldimmm ARTIK BİR İŞİM VAR VE BEN TARİF EDEMİCEK KADAR ÇOOK MUTLUYUMMMMMM VE YARIN SABAH İŞE BAŞLIYORUMMM MAAŞIMDA ÇOOOKK GÜZELLLLLLLLLL :119::119::119::119::119::119: 10 gün içindede sgk yapılıcak darısı bütün isteyenlerin başına olsun...
BENİM CANIM ARKADAŞLARIMM;
BANA BU YOLDA YAZ BAŞINDAN BERİ DESTEK OLAN ÜZÜLDÜĞÜMDE AĞLADIĞIMDA TESELLİ VEREN VE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN ''DUA'' EDİP JEST YAPAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİP HAKLARINI HELAL ETMELRİNİ İSTİYORUM ÇOK DUA ETTİNİZ ÇOK HAKKINIZ VAR ÜZERİMDE..HEPİNİZİN DUALARI SAYESİNDE BUGÜN BU MUTLULUĞU YAŞATAN RABBİMEDE AYRICA ŞÜKÜRLER HAMDÜSENALAR OLSUN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLARR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..İYİ VARSINIZ VE İYİKİ BURDAYIM...SİZLERİ KİMSEYE DEĞİŞMEM...CANLARIM BENİMM...
Ve bende hasta oldum.:2:
Boğazlarım şiş, başım ağrıyor. Ve yarın iş var.:2:
Tylohot içip sızayım ben.
İyi akşamlar kızlar..:112:
İyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))
arkadaslar merhaba evlendiğimde 52 kiloydum 2 yılın sonunda 70 oldum yaza kadar zayıflamalıyım of çok iştahlıyımdırda
kızlar merhaba,
bir süredir giremedim.. anlatayım..
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..
Günaydın kısçeler...:119:
Günaydınnn
herkese günaydınnn,
erginsena sana da hayırlı işler, tebrik ederim.
günaydın kıslarrr
günaydınnnnn herkeseeeeee
Günaaydıın kızlarr, gününüz çook güzel geçsin inşallah.
günaydın kızlarrr
bir selam vereyim dedim...sabah kalktım börek yaptım ıspanak pişirdim şimdide buhara pilavı yapıp kuaföre gidicem sonrada İŞEEEE
ÇOK HEYECANLIYIM ARKADAŞLARRR KALB,İM FIRLICAK SANKİ YERİNDEN...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VAKTİM DARALDI 11DE İŞTE OLMAM GEREKİYOR...gelince yazarın size iyi sohbetlerr canlarımmm
Kızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm
Çok sevindim ablacımDarısı Dilek' imin ve Pelün' ün başına :119::119::119::119:
Geçmiş olsun canımbenden mi bulaştı acaba
Doğum günün kutlu olsun canım:119:
Teşekkürler canımm
En güzel doğum günü hediyesini az önce vücudum bana verdi,belim 2 cm daha incelmiş...Kızlar bu Jillian Michael sanırım işi biliyor.Dzenli olarak yapıyorum tempoyada alıştım baya,yormuyor artık 2. etaba geçiyorum yakında.
Günaydın Naf
Amin diyorum sabahtan beri iş ilanlarına bakıyorum hepsi tırt.
Aradıkları özellikte insan bulmaları çook çook zor.
Amin diyorum.
Bide ikimizede geçmiş olsun boğazlarım daha iyi gibi ama kafamda çayda çıra oynuyolar resmen.
Teşekkürler canımm
En güzel doğum günü hediyesini az önce vücudum bana verdi,belim 2 cm daha incelmiş...Kızlar bu Jillian Michael sanırım işi biliyor.Dzenli olarak yapıyorum tempoyada alıştım baya,yormuyor artık 2. etaba geçiyorum yakında.
günaydın kızlaaarrrrr
doğum günün klutlu olsun canımmm
vaayyy 2 cm süper :) kim o Jillian link atabilir misin acebaa ??
Süpermen arıyo onlar eleman değil
Kıyamam sana benzencefil limon filan iç canım sena ablada kuşburnu demiş bak onuda bi dene istersen :26:
Çok sevindimmm
Ne kadar süre sonra 2. etaba geçiliyo ki :26:
Kendini hazır hissedince geçiyorsun canım...Bu arada biz aile arasında ona deli kadın diyoruz.Kadın susmak bilmiyor,bide kaloriler kendi başlarına yanmıyorlar zorlayın diyor iyice sinir oluyorum
O da güzelmiş
İndirdin mi sen?
İndirdim ben canım ama regl bitmesini bekliyorum
Teşekkür ederim tatlım :) toplamda 4 cm
Link bende yok ama alttaki konuyu açan arkadaş özel mesajla link atıyormuş...
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
tmm tşk ederim canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?