70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

durusuuuu hoşgeldin canım.. neden unutalım seni bizler buraya gelip sohbet eden hiçbir arkadaşımızı unutmuyoruz...döndüqün için çok sevindim..güzle dileklerin için çok teşekkürler madem sende çalışmak istiyorsun darısı başına bitanem
arzucum böyle bişey hiç beklemiyordum herşey okadar çabuk oluverdiki..hala inanamıyorum çok mutluyum...hepinizin üzerimde hakkı var Allah razı olsun sizlerden cnm...
kürk içinde iş içinde çok teşekkür ederim seherimm evet hep söylediniz ama ben okadar çok istiyordumki söylediqiniz hiçbişey teselli olmuyordu...neyse inşallah hayırlı olurda beklediqime deqer...yok öyel beceremiyorum cnm seni kürklü görmek istiyoruz
canım sonradan çıkan 2. çizginin hiçbir deqeri yok..muhtememeln diyetten doqn bir gecikmedir..ilk başladıqımd abnmde öyle oldu hatta 3. bebiş geliyor sandım..aynı sen gibi 2. çizgi bikaç saat sonra çıktı..ama hepsi gereksiz panikler..rahat ol cnm..iş içinde teşekkür ederim
çok teşekkür ederim filizcim hep edilen dualarla oldu dua eden herkese tekrar teşekkürlerr
işin hayırlı olsun ergin sena.inşallah umduğundan daha iyi olur senin için zamanla.
inşallah cnaım çok teşekkür ederim

aldık bile hoşgeldin canım

günaydın kızlarrr
bir selam vereyim dedim...sabah kalktım börek yaptım ıspanak pişirdim şimdide buhara pilavı yapıp kuaföre gidicem sonrada İŞEEEE
ÇOK HEYECANLIYIM ARKADAŞLARRR KALB,İM FIRLICAK SANKİ YERİNDEN...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VAKTİM DARALDI 11DE İŞTE OLMAM GEREKİYOR...gelince yazarın size iyi sohbetlerr canlarımmm

Günaaydıın kızlarr, gününüz çook güzel geçsin inşallah.

günaydın cnmmm

günaydınn cnmmm sabah hazırlığı güzel heycanlı olur cnmmm

Çok sevindim ablacım Darısı Dilek' imin ve Pelün' ün başına :119::119::119::119:

Ve bende hasta oldum.:2:
Boğazlarım şiş, başım ağrıyor. Ve yarın iş var.:2:
Tylohot içip sızayım ben.
İyi akşamlar kızlar..:112:

Geçmiş olsun canım benden mi bulaştı acaba

Hoşgeldin

arkadaslar merhaba evlendiğimde 52 kiloydum 2 yılın sonunda 70 oldum yaza kadar zayıflamalıyım of çok iştahlıyımdırda

Hoşgeldinn

Ayyy canımm hayırlısı olsun inşallah :26: haberlerini bekliyoruz merakla

Günaydın kısçeler...:119:

herkese günaydınnn,
erginsena sana da hayırlı işler, tebrik ederim.

günaydın kıslarrr

günaydınnnnn herkeseeeeee

Günaaydıın kızlarr, gününüz çook güzel geçsin inşallah.

Cümleten günaydın kızçeler

Kızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm

Doğum günün kutlu olsun canım :119:

Çok sevindim ablacım Darısı Dilek' imin ve Pelün' ün başına :119::119::119::119:
Geçmiş olsun canım benden mi bulaştı acaba

Günaydın Naf
Amin diyorum sabahtan beri iş ilanlarına bakıyorum hepsi tırt.
Aradıkları özellikte insan bulmaları çook çook zor.
Amin diyorum.
Bide ikimizede geçmiş olsun boğazlarım daha iyi gibi ama kafamda çayda çıra oynuyolar resmen.

Doğum günün kutlu olsun canım :119:

Teşekkürler canımm
En güzel doğum günü hediyesini az önce vücudum bana verdi,belim 2 cm daha incelmiş...Kızlar bu Jillian Michael sanırım işi biliyor.Dzenli olarak yapıyorum tempoyada alıştım baya,yormuyor artık 2. etaba geçiyorum yakında.

günaydın kızlaaarrrrr

doğum günün klutlu olsun canımmm

vaayyy 2 cm süper :) kim o Jillian link atabilir misin acebaa ??

Süpermen arıyo onlar eleman değil

Kıyamam sana ben zencefil limon filan iç canım sena ablada kuşburnu demiş bak onuda bi dene istersen :26:

Çok sevindimmm

Ne kadar süre sonra 2. etaba geçiliyo ki :26:

Kendini hazır hissedince geçiyorsun canım...Bu arada biz aile arasında ona deli kadın diyoruz.Kadın susmak bilmiyor,bide kaloriler kendi başlarına yanmıyorlar zorlayın diyor iyice sinir oluyorum

Kendini hazır hissedince geçiyorsun canım...Bu arada biz aile arasında ona deli kadın diyoruz.Kadın susmak bilmiyor,bide kaloriler kendi başlarına yanmıyorlar zorlayın diyor iyice sinir oluyorum

O da güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…