ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalımevet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz
canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorum
canım liste yapılsın performansımız düşmesin 2 gürüp bile kalsa listemizi görelim
Bende regliyimçalışıyorum canım spor yapamıyorum ama başlamak istiyorum :26:
Dedim ya vedat diyeay evet yaa ne yiycem derdin yok canın o gün ne istedi ondan yersin
Kızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm
amaaan benim kardeşimde kırmızılara bürünmüş hayırlı olsun kız isminde renginde kısçemle öpüyoruz seni
ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalımevet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz
sağol canım herşey yolunda kızım büyüdükçe benim göbekte büyüyecek bide totom büyüyor tabi
Canım nasılsın bebişin nasıl inşAllah herşey yolundadır.. Uzun zamandan beri giremıyordum hastalığım sebebiyle şimdi burdayım 8 kilo alarak döndüm :2:
İnşAllah verebilirimm
Ah tatlım işten fırsat mı kalıyor özel hayata
İş verene kalsa bizi yatıya bırakcak işten cıkma saatleri sabah 8 aksam 18 6 da cıkıyoruz dıye canları sıkılıyor
Sürekli otur otur kan ilaçlarıda kllanınca iştah acıldı gitti şiştim anlayacagın
dogum gunun kutlu olsun dlaraaaa
kiz resit olmak senin icin ne kadar onemliymis oyle
ne yapmayi dusunuosun en resit halinla bakiiimm
ben bisey yapamadim da ondan soruorum
dlara sanırım doqum gününmüş Rabbim saqlıklı mutlu huzurlu istediqin gibi bir hayat nasip etsin NİCE MUTLU YILLARAA
senin adına çok sevindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derimooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalımevet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz
biz iyiyiz canım bal kızım hareketlenmeye başladı rabbim istyen herkese nasip eder inşallahİviitt artık benimde kürküm var.
Sen nasılsın abla balkız nasıl.
Heyecanla bekliyoruz bizde.
senin adına çok seVindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derimooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalımevet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz
anaaaa aldığım alıntılar nldu yaaaa?hiçbişi anlamadım.:26:
Teşekkür ederimm
Yurtdışına çıkıyorum eğitim için,babam muvafakatname çıkartıp imzalayacaktı,son derece ilgilisiz olduğundan yapmadı,artık ihtiyacım yok ilk işim bunu halletmek olucak...
Aklıma ilk gelen bu oldu valla...
oh ohhh iyisin valla
hangi ulkeye gidiyosun?hangi bolum?anlat bakalim
biz iyiyiz canım bal kızım hareketlenmeye başladı rabbim istyen herkese nasip eder inşallah
bu arada ye kürküm ye he
Bournemouth/İngiltere buraya dil okulu için gidiyorum 7 ay ordayım,üniversite için hangi ülke bilmiyorum hala araştırıyorum,yaşam düzeyi olarak da rahat edebileceğim bi yer istiyorum,İngiltere biraz karışmış durumda :26: Bölüm olarak da uçak ve uzay mühendisliği düşünüyorum ama 40 kere karar değiştiren bi insanım bu da değişebilir...
ucak ve uzay muhendisimi
peki tamam beni de al bigun uzay gemisiyle tura cikalim sen mezun olunca.
cok havali bi meslek secmissin.insallah gerceklestirirsin.hayirlisi olsun hakkinda.7 aylik kurs ingiltere de super gecer bence.arkadasim gitmisti .simdi bruxelle den uni den mezun oldu .bilimkadini olarak luxemburgta calisio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?