70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sena ablacım nasılsın İşe başlamışsın çok sewindim Allah hayırlı etsin başarılar dilerimm [/QUOTE]

teşekkür ederim cnm sen nasılsın güzel dileklrin içinde ayrıca teşekkür ederim cnm

canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorum

canım liste yapılsın performansımız düşmesin 2 gürüp bile kalsa listemizi görelim

Tama o zaman 3-4 arası yaparım ben yine listemi

Bende regliyim çalışıyorum canım spor yapamıyorum ama başlamak istiyorum :26:

Dedim ya vedat diye ay evet yaa ne yiycem derdin yok canın o gün ne istedi ondan yersin

Ah tatlım işten fırsat mı kalıyor özel hayata

İş verene kalsa bizi yatıya bırakcak işten cıkma saatleri sabah 8 aksam 18 6 da cıkıyoruz dıye canları sıkılıyor

Sürekli otur otur kan ilaçlarıda kllanınca iştah acıldı gitti şiştim anlayacagın

senin adına çok sevindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derim bide bütün gün oturacaksın işin gereği hadi bakalım kolay gele ben bayrağı sana devretmiş olayım ben işten çıkıyorum sen giriyorsun bayrak sende

Canım nasılsın bebişin nasıl inşAllah herşey yolundadır.. Uzun zamandan beri giremıyordum hastalığım sebebiyle şimdi burdayım 8 kilo alarak döndüm :2:

İnşAllah verebilirimm
sağol canım herşey yolunda kızım büyüdükçe benim göbekte büyüyecek bide totom büyüyor tabisanada geçmiş olsun verirsin canım kiloları yeterki topikten ayrılma burası kilo vermek için en ideal topik

Son düzenleme:

1 günüm var işte eve mi yeteyim gezmeye mi dinlenmeye mi

Kansızlık mı var sende :26:

dogum gunun kutlu olsun dlaraaaa
kiz resit olmak senin icin ne kadar onemliymis oyle
ne yapmayi dusunuosun en resit halinla bakiiimm
ben bisey yapamadim da ondan soruorum

Teşekkür ederimm
Yurtdışına çıkıyorum eğitim için,babam muvafakatname çıkartıp imzalayacaktı,son derece ilgilisiz olduğundan yapmadı,artık ihtiyacım yok ilk işim bunu halletmek olucak...
Aklıma ilk gelen bu oldu valla...

senin adına çok sevindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derim bide bütün gün oturacaksın işin gereği hadi bakalım kolay gele ben bayrağı sana devretmiş olayım ben işten çıkıyorum sen giriyorsun bayrak sende

sağol canım herşey yolunda kızım büyüdükçe benim göbekte büyüyecek bide totom büyüyor tabisanada geçmiş olsun verirsin canım kiloları yeterki topikten ayrılma burası kilo vermek için en ideal topik[/QUOTE]

Canımm ben bu topiğee bayılıyoorummm çok doğal harika insanlar var hepinizi tanıdıgım için sizler gibi güzel arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyımmm

Birlikle herşeyy olur tüm kalbimle inanıyooruummm birlikte zayıflayacağızz yeterki ümitsizliğe düştüğümüzde birbirimize destek olalım canlarımm :13:

senin adına çok seVindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derim bide bütün gün oturacaksın işin gereği hadi bakalım kolay gele ben bayrağı sana devretmiş olayım ben işten çıkıyorum sen giriyorsun bayrak sende

sağol canım herşey yolunda kızım büyüdükçe benim göbekte büyüyecek bide totom büyüyor tabisanada geçmiş olsun verirsin canım kiloları yeterki topikten ayrılma burası kilo vermek için en ideal topik[/QUOTE]
Hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz prensesimiziii tamam canım anlaştık devraldım senden bayraqıı
anaaaa aldığım alıntılar nldu yaaaa?hiçbişi anlamadım.:26:

ayy sendedemi öyleee :26: bende burdaki laptoptan kaynaklanıyor sanıyorsumm :44:

oh ohhh iyisin valla
hangi ulkeye gidiyosun?hangi bolum?anlat bakalim

oh ohhh iyisin valla
hangi ulkeye gidiyosun?hangi bolum?anlat bakalim

Bournemouth/İngiltere buraya dil okulu için gidiyorum 7 ay ordayım,üniversite için hangi ülke bilmiyorum hala araştırıyorum,yaşam düzeyi olarak da rahat edebileceğim bi yer istiyorum,İngiltere biraz karışmış durumda :26: Bölüm olarak da uçak ve uzay mühendisliği düşünüyorum ama 40 kere karar değiştiren bi insanım bu da değişebilir...

biz iyiyiz canım bal kızım hareketlenmeye başladı rabbim istyen herkese nasip eder inşallah
bu arada ye kürküm ye he

Amanınnn.
Bıdık büyümüşte dolanmaya mı başlamış...
Hayırlısıyla dünyaya gelir inş. bizde resimlerini görürüz.
Sonra da seni aramıza alırız.
Öyle süt veriyorum ben diye boşlayamayacaksın.
Süt suyla oluşuyo çünkü öyle kek, börek, pastayla değil.

ucak ve uzay muhendisimi
peki tamam beni de al bigun uzay gemisiyle tura cikalim sen mezun olunca.
cok havali bi meslek secmissin.insallah gerceklestirirsin.hayirlisi olsun hakkinda.7 aylik kurs ingiltere de super gecer bence.arkadasim gitmisti .simdi bruxelle den uni den mezun oldu .bilimkadini olarak luxemburgta calisio.

Uzayı bilemem de pilot olma hakkımız doğuyor mezun olunca,özel uçakla gezdirebilirim
İnş olur canım,bende gerçekleştirebilirsem bunu yurtdışına yaşamayı ve çalışmayı planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…