kızlar alıntı yapmıştım ama işyerindeki laptop farklı biraz hepsi....işteyim ve burası çok rahat kızlar...2 tane pc var masamdavakit buldukça sizlerleyimmm
kızlar alıntı yapmıştım ama işyerindeki laptop farklı biraz hepsi....işteyim ve burası çok rahat kızlar...2 tane pc var masamdavakit buldukça sizlerleyimmm
GÜNAYDIN kızlar
ya ben dün bildirimi unutmuşumm kafa kalmadı işyerinde durumlar iyi değil şirketin durumu sallantıda darbe yedik bi firmamızdan ve maddi durumlar fena ve sanırım işten ayrılıcam böyle giderse .hala maaşlardan haber yok aralık bitti nerdeyse ve kapatıyoruz diyebilirler o derece yanii kafam baya yoğun o nedenle canımda sıkkın bildirimide unuttum dieti de valla
neyse yapayım şimdi kayıtlara geçme açısından yanii :)
Günaydınn kızlar nasılsınız :)
Sğol cnm yaa valla cnm sıkkın
ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalımevet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam okadar güzel yemekler varkii siz sakınj buraya gelmeyin kızlarr ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktoı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz
anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kıznasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he
Tünaydın şekerim iyi senden naber
İyiyim tatlım adetliyim yatıyorummbaşım ağrıyor iki hastalık bir araya geldi Çalışıyormusun canım spor yapabiliyormusun ben çalısıyorum sporda yapamıyorum ne yapabilirim diye düşünüyoruumm :44:
Tünaydın şekerim iyi senden naber
Sıkma canını herşey olacağına varır tatlım belki daha güzel bir yer bulursun belli olmaz
O pis boğaz adam bile orda yediyse kesin lezzetlidir yemeklerben anlamam İstanbula geldim mi damlarım vedat ne yediyse bende ondan yicem derim
günaydın kızlarrrr.dün gece girdim bildirimi unutmuşum iyiymi?o kadar yorgundumkiii.bu gün de günümüz var zaten sabah hamur kızartmasıyla başladım yandım bu gün.akşamyemeği yok artık.
nafcım birazdan sana da göndericem balım.benim ortim amanciageldimi yaaa.inşbildirim yaparsın kızzz ortim duy beniiii...
[QUOTE=belenay;22204614]anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kıznasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he
canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorumgünaydın kızlarrrr.dün gece girdim bildirimi unutmuşum iyiymi?o kadar yorgundumkiii.bu gün de günümüz var zaten sabah hamur kızartmasıyla başladım yandım bu gün.akşamyemeği yok artık.
nafcım birazdan sana da göndericem balım.benim ortim amanciageldimi yaaa.inşbildirim yaparsın kızzz ortim duy beniiii...
Selam canım
Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadecebende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani
amaaan benim kardeşimde kırmızılara bürünmüş hayırlı olsun kız isminde renginde kısçemle öpüyoruz seniooooo belenay da gelmiş..
Altta hepimiz kırmızıyız ne güzel.
belenay ben mywish bu arada
İyiyim tatlım adetliyim yatıyorummbaşım ağrıyor iki hastalık bir araya geldi Çalışıyormusun canım spor yapabiliyormusun ben çalısıyorum sporda yapamıyorum ne yapabilirim diye düşünüyoruumm :44:
kıss pis boqaz adamın kim olduqunu açıklasana millet yanlış anlıcakbu arada sen gel nafım inan çok daha güzelleri var ve hergün farklı menülerrr yaşadım valla en çok bu yanını beqendim yemek yapma derdi yok herşey hazır ve patronumun eli çok açık ne istiytosanız yiyin diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?