70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aranıza katılmak istiyorum. 72,400 kg mım hedef 55kg
ancak her diyete başladığımda 2-3 kilo veriyorum tekrar eskisi halime dönüyorum
inşallah bu sefer bırakmam diyeti..

Selam canım

Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadece bende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani
benim orti de yapmadı heral bildirim.neyse.
canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorum

canım liste yapılsın performansımız düşmesin 2 gürüp bile kalsa listemizi görelim
yazmamış senacım.
dogum gunun kutlu olsun dlaraaaa
kiz resit olmak senin icin ne kadar onemliymis oyle
ne yapmayi dusunuosun en resit halinla bakiiimm
ben bisey yapamadim da ondan soruorum
canımmm tarifler çok güzel ben de doğla olarak ydim tabi.
Hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz prensesimiziii tamam canım anlaştık devraldım senden bayraqıı

ayy sendedemi öyleee :26: bende burdaki laptoptan kaynaklanıyor sanıyorsumm :44:[/QUOTE]

birsürü alıntı yaptım ve gitttiiiiii

canım gecmıs olsun su kıs bı gecseydı bızımkıde 15 gündür iyi diyodum ugun öksürük geniz akıntısı gene baslamıs ıns ılerlemez
ben hatırlıyorum senı canım tekrar hosgeldın

Hosbuldum canim:) Nasilsin,nasil gidiyo.sizler vermssiniZ kilolari ne guzel.. bense geri aldim [/QUOTE]
bu aralar ıdare eder moddayımben kendı adıma pek vermedım yanı bıkac aydır boyle 65-66 gıdıp gelıyorum ama bunada şükür diyorum en azından almıyorum sende verırsın canım merak etmekızın vardı amelıyat olmustu hatırladıgım kadarıyla nasıl ıyı mı sımdı
canım benım hakkında hayırlısı olsun ama %1 ıhtımal dıyorsan yoktur belkıde haber et bızıde fazla arayı acma
işte canım Rabbım o kadar büyük ki hiç ummadıgın anda yüzünü güldürüveriyor boyle ıns hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada ıst a gelınce bende gelmek ıstıyorum o restaranta esıme dıycem
Kızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm
hayırlı olsun canım nıce mutlu yaslara bende ılk olarak ehlıyet almıstım resıt oldugumda

ay kızlar bu hafta evdeyım dısarı cıkmıycam ama ısler yetsımıyo yemek yap camasır yıka cocukla ılgılen gecıverıyor zaman kahve keyfı yaptım oglanı uyutup simdi tekrar işlere girişeyim eşim lazanya istiyodu onu yapcam bıraz zahmetlı gözümde büyüyor valla

Doğum günün kutlu olsun cnm. Bende dediğin linke baktım. Yapmak istiyorum ama indirme linki lazım.

İndirdim ben canım ama regl bitmesini bekliyorum
NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.

Doğum günün kutlu olsun cnm. Bende dediğin linke baktım. Yapmak istiyorum ama indirme linki lazım.

NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.

Var tatlım ama gönderince virüs virüs diye çıkıyomuş :26:

Dur deneyelim özelden

Ayyyy NaF ne yaptım yanlışlıkla inanamazsın. Birşey olurmu acep. sana cvp yazayım dedim laptoptan giriyorum kaydı kötü içeriğe bastım hemen çıktım ordan bişey olmaz dimiii. Üfff yaa.
Denedim ama olmadı kuzumm. Ay ben beceriksizim sanırım moralim bozuldu şimdi.

Beni şikayetmi ettinnn

Bişey yazıp göndermediysen yada boş olarak göndermediysen bişey olmaz canım :26: ama yanlışlıkla gittiyse akşama banlanırım

Ay nasıl yardımcı olabilirim sana düşünüyorum ama bulucam dur çıkma sakın biyere geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…