ben de aranıza katılmak istiyorum. 72,400 kg mım hedef 55kg
ancak her diyete başladığımda 2-3 kilo veriyorum tekrar eskisi halime dönüyorum
inşallah bu sefer bırakmam diyeti..
biz iyiyiz canım bal kızım hareketlenmeye başladı rabbim istyen herkese nasip eder inşallah
bu arada ye kürküm ye he
benim orti de yapmadı heral bildirim.neyse.Selam canım
Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadecebende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani
yazmamış senacım.canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorum
canım liste yapılsın performansımız düşmesin 2 gürüp bile kalsa listemizi görelim
canımmm tarifler çok güzel ben de doğla olarak ydim tabi.dogum gunun kutlu olsun dlaraaaa
kiz resit olmak senin icin ne kadar onemliymis oyle
ne yapmayi dusunuosun en resit halinla bakiiimm
ben bisey yapamadim da ondan soruorum
Hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz prensesimiziiisenin adına çok seVindim bizde iyiyiz valla arada bi uğrayıp hatrınızı soruyorum denk gelemiyoruz kızım olacak teyzesi bende 2,5 kilo almış olarak 5, ayıma girdim inşallah en az kiloyla tamamlamak niyetindeyim hamileliği sende fazla yeme bakalım eh sen işe girdin bende işten çıkma hayalleri kuruyorum nasipse ocakta bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık yoruluyorum inan Allah yardımcın olsun nazar değmesin sevincin yazılarına bile yansıyor canım hayırlısı olsun tekrar iş güzel olmuş ama yemek konusunda dikkatli ol derimbide bütün gün oturacaksın işin gereği hadi bakalım kolay gele ben bayrağı sana devretmiş olayım ben işten çıkıyorum sen giriyorsun bayrak sende
sağol canım herşey yolunda kızım büyüdükçe benim göbekte büyüyecek bide totom büyüyor tabisanada geçmiş olsun verirsin canım kiloları yeterki topikten ayrılma burası kilo vermek için en ideal topik
mesajların altındaki kilo cetveli galiba nasıl ekleniyo ki? :)
canım gecmıs olsun su kıs bı gecseydı bızımkıde 15 gündür iyi diyodum ugun öksürük geniz akıntısı gene baslamıs ıns ılerlemeziyi akşamlarrr kızlarrr.ancak gelebildim.çok yorgunum.oğlum uyusa da ben de uyusammmmm.bebişim hasta kızlarrr uyumadı bi türlü.dünden de uykusuz kaldım.ve bu jillian yüzünden heryerim tutulmuuuuşşşş.hareket edmiyorum robot gibiyim resmen.yarın yapıcam artık bu gün ççoookkk yoruldm gerçekten.
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr.dilekciiimmmmm tebrikler bebekkkkk.6 lı rakamlarrr ahhh ahaaaa kıymetini bilemedim tekrar 7 lere terfi ettimmmm
ben hatırlıyorum senı canım tekrar hosgeldın
canım benım hakkında hayırlısı olsun ama %1 ıhtımal dıyorsan yoktur belkıde haber et bızıde fazla arayı acmakızlar merhaba,
bir süredir giremedim.. anlatayım..
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..
işte canım Rabbım o kadar büyük ki hiç ummadıgın anda yüzünü güldürüveriyor boyle ıns hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada ıst a gelınce bende gelmek ıstıyorum o restaranta esıme dıycemdurusuuuu hoşgeldin canım.. neden unutalım seni bizler buraya gelip sohbet eden hiçbir arkadaşımızı unutmuyoruz...döndüqün için çok sevindim..güzle dileklerin için çok teşekkürler madem sende çalışmak istiyorsun darısı başına bitanem
arzucum böyle bişey hiç beklemiyordum herşey okadar çabuk oluverdiki..hala inanamıyorum çok mutluyum...hepinizin üzerimde hakkı var Allah razı olsun sizlerden cnm...
kürk içinde iş içinde çok teşekkür ederim seherimmevet hep söylediniz ama ben okadar çok istiyordumki söylediqiniz hiçbişey teselli olmuyordu...neyse inşallah hayırlı olurda beklediqime deqer...yok öyel beceremiyorum cnm seni kürklü görmek istiyoruz
canım sonradan çıkan 2. çizginin hiçbir deqeri yok..muhtememeln diyetten doqn bir gecikmedir..ilk başladıqımd abnmde öyle oldu hatta 3. bebiş geliyor sandım..aynı sen gibi 2. çizgi bikaç saat sonra çıktı..ama hepsi gereksiz panikler..rahat ol cnm..iş içinde teşekkür ederim
çok teşekkür ederim filizcim hep edilen dualarla oldu dua eden herkese tekrar teşekkürlerr
inşallah cnaım çok teşekkür ederim
aldık bile hoşgeldin canım
hayırlı olsun canım nıce mutlu yaslara bende ılk olarak ehlıyet almıstım resıt oldugumdaKızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm
GÜNAYDIN kızlar
ya ben dün bildirimi unutmuşumm kafa kalmadı işyerinde durumlar iyi değil şirketin durumu sallantıda darbe yedik bi firmamızdan ve maddi durumlar fena ve sanırım işten ayrılıcam böyle giderse .hala maaşlardan haber yok aralık bitti nerdeyse ve kapatıyoruz diyebilirler o derece yanii kafam baya yoğun o nedenle canımda sıkkın bildirimide unuttum dieti de valla
neyse yapayım şimdi kayıtlara geçme açısından yanii :)
canım üzme kendını hayırlısı olsun daha ıyı bı ıs bulursun ıns hem hıc gıremıyorsun cok yoruluyorsun bak bu arada pastayı ınutmadım beklıyorum
trendy21 dikkatineeeeeeee
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,100
bu hafta : 62,400 KG
Gelen : 300 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
malesef yine +++++++++++++++++++++++++++++++++ lardayım
hayırlı olsun canım nıce mutlu yaslara bende ılk olarak ehlıyet almıstım resıt oldugumda
Teşekkürler canımm
En güzel doğum günü hediyesini az önce vücudum bana verdi,belim 2 cm daha incelmiş...Kızlar bu Jillian Michael sanırım işi biliyor.Dzenli olarak yapıyorum tempoyada alıştım baya,yormuyor artık 2. etaba geçiyorum yakında.
NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.İndirdim ben canım ama regl bitmesini bekliyorum
Doğum günün kutlu olsun cnm. Bende dediğin linke baktım. Yapmak istiyorum ama indirme linki lazım.
NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.
Var tatlım ama gönderince virüs virüs diye çıkıyomuş :26:
Dur deneyelim özelden
Doğum günün kutlu olsun cnm. Bende dediğin linke baktım. Yapmak istiyorum ama indirme linki lazım.
NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.
Var tatlım ama gönderince virüs virüs diye çıkıyomuş :26:
Dur deneyelim özelden
Waaay bu ne hız NaFım ya, görünmüyordun ya şaşırdım.
özelden bend eıstıyorum cnm ya bulamadım yütfen
Ayyyy NaF ne yaptım yanlışlıkla inanamazsın. Birşey olurmu acep. sana cvp yazayım dedim laptoptan giriyorum kaydı kötü içeriğe bastım hemen çıktım ordan bişey olmaz dimiii. Üfff yaa.
Denedim ama olmadı kuzumm. Ay ben beceriksizim sanırım moralim bozuldu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?