Beni şikayetmi ettinnn
Bişey yazıp göndermediysen yada boş olarak göndermediysen bişey olmaz canım :26: ama yanlışlıkla gittiyse akşama banlanırım
Ay nasıl yardımcı olabilirim sana düşünüyorum ama bulucam durçıkma sakın biyere geliyom
slm kizlar
ya dünden beri giremedim gecmise dalacam simdi sizleri özledimbenim oglanda tepeme cikiyo bi gecmise gideyim
Yaa tatlım pardon ya. Görürler herhalde yanlışlıkla olduğunu. Zaten kapattım sayfayı. Yetkililer onu banlamayınn beni banlayınn onun suçu yookk.
Kaydettim cnm. Bakacam şimdi. Atacaklar bizi siteden valla. Çok teşekkür ederim cankuşum. Yordum senii.
Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.
Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:
Eki Görüntüle 308080
herkese günaydın. bende hemen bildirimimi yapayım.
başlangıç:75
geçen hafta: 74.2
bu hafta:73.8
giden: 400gr.
toplamda giden:1200gr.
hedef:65
az oldu ama misafirlerim var. yapınca yeniyor. bunada şükür.
günaydın herkese hayırlı cumalar.güzel ve sağlıklı bir gün olur herkes için inşallah.sabah sabah kilo bildircem diye fırladım yataktan.daha sonra tartıldım.pek istediğim gibi değil di ama....
başlangıç :80
geçen hafta :76
bu hafta :75.4
gelen giden : 600 gr
toplam giden: 4.6
hedef :60
yaptım sanırım.
günaydın kızlar bugün yoğunum bildirimimi yapıp kaçacam alıntı yapamadım ama geçmişi okudum.
pisiciğimi beğenenlere teşekkür. kızım ankara kırması sanırım tam bilmiyoruz gözleri yeşil ama ışık vurunca ve akşamları böyle biri yeşil biri kırmızı oluyo :)
hastalara çok geçmiş olsun. naf nasısın bugün .
ya birde benim bir önerim var kabul ederseniz topik kalabalıklaştı ama herkes birbirini tanımıyı şöyle kısaca bir kendimizi tanıtsaak tekrar tekrar toplu tanışma olur.
evet gelelim bildirime ne gelen var ne giden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 2. hafta kilo veremediğim :)
başlangıç:73
geçen hafta: 69,8
bu hafta:69,8
giden: 000000000
toplamda giden:3200gr.
hedef:55
Günaydın kızlar, bildiririmimi yapayım hemen
Başlangıç: 84 kiLo
Geçen Hafta: 77 kiLo
Bu hafta: 76.5 kiLo
Giden: 500 gram
Toplamda Giden : 7.5 kiLo
Hedef : 60 kiLo
bildirimimi yapayım, ortim görmesin, gerçi pek iletişimede geçemiyoruz ben varken o yok o varken ben hala beni terk etmediyse tabi :)
başlayış:70,2
geçen hafta:68,6
bu hafta:68,8
gelen: 200 gr
hedef:58
toplam giden:1400
yediklerime öyle aman aman dikkat etmedim ama hergün leslie yaptım neden böyle oldu anlamadım sabah sabah moralim bozuldu
Günaydın kızlaaar...Bişey sorucam biliyorsunuz benim ilk haftam ve regl oldum şuan +2 kilo durumundayım,bildirim nasıl olacak?
kızlaR benide elın aranıza 77 oldum inanmıyorum
herkese selam arkadaslar
başlangıç:95kg
gecen hafta:72kg
buhafta:72kg
toplam gıden:23kg
bayadır kılo vermem durdu inş yıne verebılırım(
kürkümü giymişimmmmm
kıskandım bende kendimi anlatcam
kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR
buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem
Saol Muazzez ablaa.
Gidiyorum şimcikk..
Ya google amcaya mywish yazınca kk nın sayfaları dökülüyordu.
Sevdiceğin bilmesini istemiyorum benim çoğu sitede nickim mywishtir.
O yüzden bide 89 falan vardı sonunda hoşuma gitmiyodu.
Pucca ya da alışırsın.
İyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))
arkadaslar merhaba evlendiğimde 52 kiloydum 2 yılın sonunda 70 oldum yaza kadar zayıflamalıyım of çok iştahlıyımdırda
kızlar merhaba,
bir süredir giremedim.. anlatayım..
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..
Bende 1 haftadır dikkatli besleniyorum ama burada daha düzenli ve iradeli olabileceigimi düşünüyorum.72 kilo ile basladım ve simdiden 2 kilo verip 70 oldum bile,hedefim ise 55..Lütfen benide aranıza alın hep beraber zayıflayalım.Sımdıden cok tesekkur ederım..
günaydın kızlarrrr.dün gece girdim bildirimi unutmuşum iyiymi?o kadar yorgundumkiii.bu gün de günümüz var zaten sabah hamur kızartmasıyla başladım yandım bu gün.akşamyemeği yok artık.
nafcım birazdan sana da göndericem balım.benim ortim amanciageldimi yaaa.inşbildirim yaparsın kızzz ortim duy beniiii...
biz esimlen kayseriye gitmisdik talas a cok güzel cok begenmisdimayy canım yaaa.uzun zamandır öle candan kimseye sarılamadım çok iyi oldu.midem bugünde berbattı.doktor daha önce lansor vermişti.1 kutu bitince geçer geçmezse gel endoskopi yapalım demişti.ben bu ilaçtan kaç kutu bitirdim geçmedi.ama korkuyom endoskopiden.
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııım
Jillian Michaels 30 Day Shred torrent yazdım google amcaya.ilk gelen siteye tıkladım orada torrents . net yazıyodu onu tıkladım.gelen ekrandan download torrent dedim ve o torrenti masaüstüne indirdim.sonra o bilgisayarımdaki utorrent programını açtım yukarda + işaretli torrent ekleyi tıkladım.ve inmeye başladı.ben diğer sitede arama yaptırıp jillian mişelin tüm videolarını indirdim.torrenti indir diğerleri 5 dakikalık iş.
geçmiş olsun canım...
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kııı
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....
hayirli ugurlu olsun senacim :128:şu güzelliqe bak Rabbim neler yaratıyor çok sevimliii hele o gözler nasıl güzel öyleee
suzancım hemde yıllardır bekliyordum bu anı....inşallah bugünkü görüşmede iyi geçer hayırlı bir sonuca baqlarız..prensipte anlaştık ama hiçbir ayrıntıyı konuşmadık...bugün 1 gibi gidicem hayırlısı bakalım..
teşekkür ederim cnm amin inşallah bu gece hep öyle dua ettim hayırlıysa yarın ayrıntılarda anlaşalım deqilse bişey bahane olsun geri kalsın diye..Rabbime kaldı artık...
kapıyı kilitlemeyi unutmuşsun canım açık görünce daldım içeri
olsun senacim sen verirsingünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
dilekciimm nerdeyse gelirsin canım bak heyecandan uyuamadım hem gece burdaydım hemde sabah senden önce geldim
bugün seminere gidicez kurs yok
kazen inşallah bugün pembe kürklerimizi giydirir pro üyesi olduqum için ayrıca mutluyum hemde hayırlara vesile olacaqımız için manen çok huzurlu hissediyorum kendimi
ben hemen bildirimimi yapayım bt
n hafta full yedim ve sadece +1kilodün arkadaşta 3.5 kilo fazla gelmiştim valla gözüm korkmuştu bugün baskülde güldürdü yüzümü
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 66.8
bu hafta 67.8
gelen +1000
toplamda 23,2
hedef 60...
fistik yaGünaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.
Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:
Eki Görüntüle 308080
deryam canim benim hayirli yolculuklar haftaya verirsenaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok
toplam giden:27 kilo
boy:162 cm
beden:36
günaydın herkese,
giden :2,4
şimdiki: 70,6
Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?
günaydın kızlarrrrrrrr kursa gitmeden bildirimi yapıyım bugun yoğun olcam uğrayamayabilirimmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.4
gelen giden 0
toplam giden5.9
hedef 59
senacımmmm süper cnmmmmm hayırlı olsunnnn
dilek çıtırımmm harika bi rakam gördüm orda süpersin cnm
çıtırlar görüşmek üzere kendinize cici bakın
kürküm nerde ama ama yaaa kazen duy sesimiziiiiiiii
günaydın kızlar
başlangıç: 73
geçen hafta:69.600
bu hafta:68.800
giden:800 gr
toplam giden:4200
herkese günaydın. bende hemen bildirimimi yapayım.
başlangıç:75
geçen hafta: 74.2
bu hafta:73.8
giden: 400gr.
toplamda giden:1200gr.
az oldu ama misafirlerim var. yapınca yeniyor. bunada şükür.
günaydın herkese hayırlı cumalar.güzel ve sağlıklı bir gün olur herkes için inşallah.sabah sabah kilo bildircem diye fırladım yataktan.daha sonra tartıldım.pek istediğim gibi değil di ama....
başlangıç :80
geçen hafta :76
bu hafta :75.4
gelen giden : 600 gr
toplam giden: 4.6
hedef :60
sIkma caniniGünaydın...
Yüzkarası kilo bildirimimi yapıyorum. Hafta başında bile 77.400 iken tekrar 78 i gördüm ya. Yuh diyorum kendime...
başlangıç :79
geçen hafta :78
bu hafta :78
gelen giden : 0 gr
toplam giden: 1 kg
hedef :65
Günaydın kzılarr ben de yapayım bildirimimi :)
Başlangıç: 78,8
Geçen Hafta: 72,4
Bu hafta: 71,2
Giden: 1,20
Toplamda Giden : 7,600
hiç yoktan iyidir diyorumm ve herkesi öpüyorummm :)
ödemdir belki canim hem fazla degil haftaya düzeltirsinbildirimimi yapayım, ortim görmesin, gerçi pek iletişimede geçemiyoruz ben varken o yok o varken ben hala beni terk etmediyse tabi :)
başlayış:70,2
geçen hafta:68,6
bu hafta:68,8
gelen: 200 gr
toplam giden:1400
yediklerime öyle aman aman dikkat etmedim ama hergün leslie yaptım neden böyle oldu anlamadım sabah sabah moralim bozuldu
günaydın kızlar
kilo bildirimi
başlangıç :78
geçen hafta :74.10
bu hafta :74.20
gelen :0,10
toplamda giden 3.80 kg
kilo veren herkesi tebrik ediyorum en çokta ortimi
süpersin canım bide foto eklemişkıskanmadımki
duraklama dönemindesindir canim pes etme isallah vermeye devam edeceksingünaydın kızlar bugün yoğunum bildirimimi yapıp kaçacam alıntı yapamadım ama geçmişi okudum.
pisiciğimi beğenenlere teşekkür. kızım ankara kırması sanırım tam bilmiyoruz gözleri yeşil ama ışık vurunca ve akşamları böyle biri yeşil biri kırmızı oluyo :)
hastalara çok geçmiş olsun. naf nasısın bugün .
ya birde benim bir önerim var kabul ederseniz topik kalabalıklaştı ama herkes birbirini tanımıyı şöyle kısaca bir kendimizi tanıtsaak tekrar tekrar toplu tanışma olur.
evet gelelim bildirime ne gelen var ne giden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 2. hafta kilo veremediğim :)
geçen hafta: 69,8
bu hafta:69,8
giden: 000000000
toplamda giden:3200gr.
hedef:55
Günaydın kızlar, bildiririmimi yapayım hemen
Başlangıç: 84 kiLo
Geçen Hafta: 77 kiLo
Bu hafta: 76.5 kiLo
Giden: 500 gram
Toplamda Giden : 7.5 kiLo
Hedef : 60 kiLo
sende haftaya verirsin isallah canimGünaydın kızçeler
Kilo Bildirimi
16.12.2011
Başlangıç: 73
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 68,5
Gelen : 700 gr
Toplamda giden: 4.500 gr
Hedef: 60
kendin demissin canim 3 gündr yediklerim icimde diye sIkma canini ödemini attinmi haftaya daha güzel bir sonuc alirsinherkese gunaydin
bildirimler yapilmis.ben de wc den sonra yapayim dedim bildirimimi ama son 3 gundur oldugu gibi bugun de hiiiccc umut yok..bagirsaklarim dugumlendi sanki.coook rahatsizim .tamam yediklerime cok dikkat ettigim soylenemez ama karnimin bu kadar sert ve sis olmasi hiiic normal degil.yanlarima bile agrilar giriyo.boyle oldugumda genelde 4 gun suruyo.ne yani ben bu agriyi siskinligi 1 gun dahami cekicem ya
sinameki de icmek istemiyorum.zararlari var.offfffffffffffff
neyse ben oyle boyle tartildim yine de tabi sonuc husran.3 gundur yediklerimi icimde tutuyorum tabe normal.
baslangic:75
gecen hafta:70.5
bu hafta14:
gelen:1.500
toplam giden:3
daha 3 gun once tartilmistim ve nasilda umutlanmistim eksideydim yine 400 gr.hemde hafta ortasinda.simdi moralim 000000000
niye ki :26:bildirimini yine yap canimgünaydın bacılar bıldırım yapmıyorum bu hafta regl haftama gırıyorum +500gr morelim cok bozuldu
sende sIkma canini canim benimKızlar günaydın,
Bayağıdır giremiyorum işler çok yoğun bu ara kilo bildirimimi yapıyım işlere asılıcam yine :)
Öptüm hepinizi
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç kg : 76,20
Geçen hafta : 74,70
Bu hafta :75,00
Gelen :300 gr
Toplamda giden :1,20 kg
Hedef :65,00 kg
sana karsi da ayip oldu bebegimTamam canım bildiririm
kızlaR benide elın aranıza 77 oldum inanmıyorum
hosgeldin canimbenide aranıza alıııııın nooooluuur
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,4 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 600gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6600 gr
Mutluyum iyiyim aaaa 6 yı gördüm sevinç nidalarındayımmm
Benim bi orttim vardıııı ortimmmm umayyyyy nerdesin geçmişe dalıp geliyorum ses ver
insallah canimherkese selam arkadaslar
başlangıç:95kg
gecen hafta:72kg
buhafta:72kg
toplam gıden:23kg
bayadır kılo vermem durdu inş yıne verebılırım(
anaammmm utanç tablomu bildireyim sizlereeee ahaha geçen hafta 59.8 i görünce sevindirik oldum bu hafta çatlayana kadar yedim
nutella,hamur kızartması,kek,gofret,beyaz ekmek,akşam 9 larda tereyağda yumurtaa heuehueheuheuheue
bu haftayı kendime izin haftası ilan ediyorumm ve bildirimimi yapıyorummm
başlangıç :78.00
geçen hafta: 59.80
bu hafta: 61.20
gelen: 1.40
toplam giden :16.80
haftaya cuma bomba gibi döniciimmmmmm ortim kusuruma bakmaa haftaya telafi edicemmmm
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmkendimiii kınıyorummmm
selam hatunlar
bende gelmişken bildirim yapayım
başlangıç:74
geçen hafta:73
bu hafta:72.5
giden:500 gr
hedef:68
gecmis olsun canimkizlar cok fena gribim bildirim yapip cikicam bu hafta artidayim bunuda bildireyim dedim
baslangic 70.2
gecen hafta 62 7
buhafta 63 7
gelen 1 kilo
toplam giden 6,5
hedef 58
orti kizmacanim bu hafta hep kotuydum suanda kendimi cok agir hissediyorum
memnun oldum canimsabah ki önerimi kimse okumamış galiba topik çok kalabalıklaştı kendimizi yeniden tanıtalım kaynaşalım diyom da neyse ben başlayam devamı gelir...
31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuk yok bir kedim var. devlet memuruyum ve erzurumdayım şuan.
kilo problemim çocukluktan kalma. ilkokulda 45 kilolarda falan olduğumu hatırlıyom bir ilkokul 5 resmim var görseniz top gibiyim. hep şişmandım. hep bunun sıkıntılarını yaşadım. lisede etek giyerdik bacaklara sürte sürte yara oludu falanarkamdan çocuklar şişko şişko diye bağırırdı :2::2::2:
neyse lisede başladı zayıflama maceram. hayatımdan ekmek şeker yağ hepsini çıkardım ve az yemeye başladım. lisede baya incelmiştim44 bedenle başlayıp 38 ile mezun oldum. üniversite 2 de bir ara 36 bedendim yav. sonra okul bitti iş sıkıntı falan tekrar 40lara döndüm bu arada hayatım hep kilo vermeye çalışmakla geçti. yüm rejimleri ilaçları hapları yöntemleri bilirim mutlaka uygulamışlığım vardır tek işe yarayanlar diyetisyen ile diyet, akapunktur oldu ama ne yazık ki kalıcı olmadı. evlenirken yine 38-40 beden arasındaydım evlendik hoooop 42 ye atladım. sonra işe başlayınca takımlar falan olamyınca bozuldum tabii.
neysa işin özü geçen sene 42 lerde sürünürken 3-4 ay önce bir de ne göreyim 44 beden bile olmuyo artık
tepe noktam 76 en düşük kilo da 52 olmuştum. dukan diyet kitabında da diyor insan vücudu kiloyu hafızasında tutarmış bu sabeple kilo vermeye karar verdiğiniz de en az ve en fazla kilonuzu belirleyip bir ara nokta bulun kendinize. bende ara nokta olarak 55 i belirledim ama inanın 38 bedene girsem bile yetecek bana.
hayatımda ilk kez bu kadar uzun süreli diyetteyim sayenizde kızlar İYİKİ VARSINIZ
rejime kasım başı gibi başladım ama doğum günüm olan 21 ekimi başlangıç sayıyorum. Şuan 69,8 im. daha yolun çok başındayım ama umutluyum inatçıyım gidecek bu kilolar ....
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (kendimi tutamadım yav yazmasam çatlardım bunu )
memnun oldum canimben de kendimi tanıtayım. Antalya'da yaşıyorum, mali müşavirim, özel şirkette çalışıyorum. 35 yaşındayım, 6 ve 11 yaşlarında 2 kızım var.
Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)
memnun oldum canimben bu topikte yeniyim ama bende anlatayım kızlar.
26 yaşındayım 2 yıl 3 aylık evliyim.16 aylık benim ömrümü bitiren bi kızım var.yaramaz iştahsız uyku uyumayan minikim zeynebim.sivaslıyım ama kayseride oturuyorum.2 yıllık bilgisayar prog.bölümü mezunuyum.Evlenmeden önce 2.5 yıl ön muhasebecilik yaptım.Evlendim 1-1.5 ay sonra hamile kaldım.Kızımı büyütene kadar çalışmayı düşünmüyorum evdeyim yani....
Gelelim kilolara...
hayatım boyunca neredeyse hep balık etli kız modundaydım.lise sonda ve üniversitede 36-38 beden bi çıtırdım.Ahhhh ahhh 46 kiloydum yahuuuu.boyumda çok kısa olduğundan (1.45)bu kilo bende muhteşem duruyodu.derken üniversite bitip iş bulamayınca stresten bi hormon bozukluğu yaşadım bir yılda tam 18 kilo aldım.böylece 63-64 kilo 44 beden ile hayatıma devaam ettim.tabi bu arada diyetisyene gittim.kendim düzene uymadığım için verdiğim kilolarıda geri aldım.o arada nişanlandım 4 ay sonra 55 kilo 40 beden olarak evlendim.kilo vermek için nasıl uğraştığımı bi görseniz acırdınız o 4 ayda.işim sabah 10-11 gibi başlayıp gece 11 de bitiyodu.ben sabahları erkenden spor salonuna gidip sonra acele işe gidiyodum.annem saolsun sırf kilo vereyim diye bana özel sebze yemkeleri hazırlayıp hergün işe gönderirdi.işten ikaz alınca geç kalmalarıma bende spor salonunu bıraktım sabah yürüyüş gece eve gelince spor yapıyodum.gece 1-2 gibi falan yatıyodum.böylece dört ayda 8 kilo verdim.benim yerimde başkası olsaydı eminim 12 kilodan fazlasını vermişti ama benim metom çok yavaş.55 ile evlendim bir ay sonra 65 oldum.65 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım.aslında doğumda 10 kiloya yakını gitti ama ben süt olsun diye neler yedim neler....artık kilolarıma dur deme zamanım gelmişti.ve ben burdayım 77.2 kg 46-48 bedenle başladım.şuana kadar 1 ayı geçti 3.2 kg verdim.hedefim önce 50 kg olmak sonra 46kg.38 beden olsam dünyada benden mutlusu olmazdı sanırım.
benim hikayem bu kadar.
bu arada jillian michael in videolarını indirdim.ama ben bekarken cindy crawford un A New Dimension(Yeni Çalışmalar) cd sinden spor yaptım.onun üstünede sanırım spor yaptıran yok.tabi bu benim kendi düşüncem.kendisi doğumdan sonraki kilolarını böyle vermiş ve cd türkçe.sadece doğum kiloları değil kilo sorunu olan herkesde yapabilir.cd 3 bölümden oluşuyor yeni başlayanlar için a bölümü 12 dakika,daha sonra b bölümü 16 dakika,c bölümü 41 dakika.hiç c bölümünü tamamen yapamadım feci bişi yani..tavsiye ederim kızlar
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 73 kg
bu hafta kilo : 70,6 kg
giden :2400 gr
hedef kilo : 60 kg
toplamda giden :2400 gr
herkese iyi günler dilerim.
Öhömm öhöömmm bende başlıyım.
22 yaşındayım bilgisayar yazılım elemanı olarak 3. yılıma aynı şirkette devam ediyorum.
İstanbul da yaşıyorum.
Kilo serüvenimi anlatayım;
Lise 2 lise 3 gibi regl düzensizliği, aşırı yemek isteği vs gibi durumlardan kilo aldım.
En fazla o dönem 72 kilo falan olmuşumdur.
Derken üniversite başladı.
Başka bi ilde okudum. Arkadaşlarımla ev tuttuk evde kaldık.
Hergün makarna, mantı, pattes kızartması, yumurta kızartması, kola, abur cubur yiyerek beslendim.
Ara ara kilo verme durumları oldu ama veremedim tabi o dönem 76 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.
Derken okul bitti İstanbul'a geldim. İş aramaya başladım. 9 ay iş bulamadım.
Bu sırada aşk hayatında da işler sarpa sardı vs. 68-69 kiloya indim.
2009 yılının kasım ayında masabaşı bi iş buldum. Bu arada 68 kiloydum.
Ocak 2010 da 86 kiloyu gördüm.
18 kilo aldım yani 1 yılda.
Ama nasıl bir yemek yemek bendeki.
Sabah: 3 pogaca 5 şekerli çay
Ara: Kek, çikolata, 3ü 1 ara nes e 2 küp şeker
Öğlen: Çorba, sulu yemek, pilav, salata
Ara: Kek, çikolata, sıcak çikolata
Akşam: Çorba, sulu yemek, 2 tabak pilav
Ara: Çekirdek. kola, abur cubur şeyler.
Bu duruma ben almıyım da kim alsın yani.
Geçen yıl Şubat gibi diyetisyene gittim sadece 1 kez kadın bana iğrenç davrandı bende bi daha gitmedim.
Haziran-Temmuz gibi kafama bişeyler dank etti.
80-89 topiğine başlamak istemedim. Buraya girmek için 79 kiloya indim.
Temmuz ayının 2. yada 3. haftasında buraya başladım.
O sırada sevdiceğimle konuştuk.
Sende vermek istiyorsun sana ısrar edip saçma sapan hap kullanmanı istemiyorum dedi.
Sonra bu topiğe girdim.
Herkes çok iyi davrandı bende elimden geldiğince yeni gelenlere bana davranılan şekilde yardım etmeye çalışıyorum o yüzden.
Biliyorum ki bi selam bi insanın hayatında çoook şey değiştirebiliyor.
Bugün 2009 daki kiloma yaklaştım teşekkür ederim 70-79 topiğindeki çıtır hatunlar.
Siz olmasınız valla billa ben başaramazdım.
sagol canim memnun oldumben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 10 gün sonra 1 yaşını dolduracak bir kızım var :)
benide ömrüm boyunca balık etli ele avuca gelen bi kızdım
ama nişanlanan kdr o kdr sorun edilcek bi kilom olmadı
incecik deildim balık etliydim ama aşırı kilolu deildim lise
sonda staja başladığımda yemekhanenin güzel yemekleri
sonucunda 67 fln olmuştum bi ara sonra mezun olup işe
başlayınca kendiliğinden 58-60 arasına indim
2008 yılında nişanlandıktan sonra eşimle beraber
haftada 2 kere fast food mutlaka yerdikk ve ben hızla 80 oldum
daha doğrusu olmuşm farketmeden evlenmeme 8 ay fln kala artık
zayıflamalıyım derdine düştüm bi gün internette diyet fln bakarken
bi site gördüm ordaki kızların hikayelerini fln okuyunca çok gaza geldim hiç durmadan
anında diyete başladım ama ne diyet beslenmeyi fln bilmeden resmen
aç kalarak ama iradem çok kuvvetliydi aç kalmam raamen
kesinlikle kaçamak yapmıyodum ama yinede gram gram veriyodum yüzüm gözüm solduu
gözlerim rsmen içine kaçtı verdiğim bütün kilo kaslardan gitmiş ve artık bırakın
hareket etmeyi konuşmaya halim yoktu ablam bi keresinde kek çırpmam için vermiştide çırpamadım
gücüm yetmedi de tembellik yapıom sanıp inanmamışlardı bana :)
neyse bu böyle ama ben hala diyet yapıorm artık yürüyemiodum bile
halsizlikten gören hastamısın diodu yüzüm bem beyaz hortlak gibi ama tabi
ben zayıflıcam ya millet abartıo zannediodum neyse bi gece yattık
sabah kalktım gözlerimi açamıyorum uykumu alamadım yorgunluktan fln
zannediorum yüzümü yıkama gittim aynaya güç bela baktım aman allahım
yüzüm gözüm şişmiş gözlerim açılmıyo o derece resmim bile var koyarım buraya
fotoyu dr. fln gittik araştırma uzun sürdü ama ben diyet yapıcam die
kendimi alt st etmişim tiroidlerim mahfolmuş çalışmıo bile bırakın yavaş olmasını dr.
kızdı diyet fln yapma ilacını kullan gidicek kiloların dedi ben
güya evlenen kdr zayıflıcaktım ama 75 kilo flndım maalesef evlenirken
evlendikten 2-3 ay sonra 80 oldum diyetisyene başladım 3-4 ayda 63 e indim
tam zayıfladım hamile kaldım kilom oturmadan hamilelik doğum emzirme dönemi derken
80 leri buldum yine sonra kızım 6 ayına gelene kdr 78 e inmişim
78 le diyete başladım kendim beslenmeyi öğrendim diyetisyenden çünkü
sonra 4-5 ayda verdim kilolarımı kalanlarınıda sizinle vericem inş.
uzun oldu ama herkese örnek olsun die bu kddr ayrıntılı yazdım bilmeden diyet yapılmamamsı lazım
sende sIkma canini haftaya verirsin isallahmende
işte utanç bildirimim
16.12.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 74.8
Gelen: 800 gr
Toplam verilen: 2.4 kg
Hedef: 50
yapmadim canim cok güzel fotolarin gözlerin sismis bi fotoda cok gecmis olsunkızlaaarr fotoları alıntı yapmayında kaldırıcamm olar mıııı
cok gecmis olsun canimBende yazayım
24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1 kürtaj ve bir doğum ile sonuclanan ıkı gebelık gecırdım
2008 ağustosuna kadar hiçbir şekilde kilo problemi yaşamadım evlendikten kilo alınca nasl bişey olundugunu dahi
bilmiyordum melteme bacagım sallanıyo sankı yururken dıyordum meger onalr yagmıs :)
evlenirken 58 evlendikten 6 ay sonra 68 kg idim...Evliliğimin 10 ayında hamıle kaldım
fakat bebegımı kaybettım bundna 3-4 ay sonra tekrar hamıle kaldım bu ısrada kilo alıp verıyodum
ama o kadar problem yapmadım cunku yıllardır zayıf oldugum ıcın kilo yüzüme bi güzellik getırmsıtı ve 10 kişinin
10'u söyluyordu bunu :) pek rahatsız değildim değilim sanıyrodum....sonra ıkıncı bebegımı 27 haftalıkken kaybedınce
bi süre gene dıyetle fln ılgılenmedım sonrasında safra kesem taş yapınca amelıyat oldum ve tahmın edersınız ki
o sıralarda hıc ama hıc dıyet düşüncek halım olmadı.....biraz iyileşip toparlandıktan ve kendımı hazır
hissettıkten sonra ciddi olarak diyete 2011 haziranda başladım bu tarihe kadar arasıra
diyet yapma girişimim olmsutu ama ciddi boyutlarda değildi hiçbi zaman :)
zaten hiç dombili olmadım bıra zkaldırıyordum bıraz da bölgesel oldugu ıcın srun olmuyordu
ama sonra farkettım ki ödem gibi sorunalr olsuturuyo bu kilo.....hazirandna ramazan bayrama kadar 7 kilo verdım
bayramda coşup diyetı fln unuttum sonra kurban bayramından donuste tartıldım ve tekrar dıyete basladım 75,8 ile
ve o zamandna beri de buradayım şu an 71,2 yim 60 a kadar beraberiz gençler
kürkümü giymişimmmmm
kıskandım bende kendimi anlatcam
kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR
buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem
merhaba kızlar
sabah gny diyemeden kk gitti..
sonrada ben çokmak zorunda kaldım..
yeni geldim..yazdıklarınızı anca okudum hızlı hızlı..
kkilo bildirimi yapayım önce
başlangıç 79.8
geçen hafta 65
bu hafta 64.7
giden 300 gr
toplam giden 15.1 kg
hedef 58
kilo verenleri kutluyorum..
tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın..
bu arada benim orti pinktomato yu gören var mı..
kleopatradan sonra o da kayıplarda..
suzi kız benide kendine benzettin..
geçen hf 400
bu hafta 300..
Kızlar Merhaba nasılsınız?
Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi
Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz
Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam
Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65
Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm
memnun oldum canimben de tanıtayım kendimi
37 yaşındayım.12.5 yaşında kızım 11 ve 1 yaşınd a 2oğlum var..
benim kilolarımın müsebbibi kociş...
2. doğuma kadar kilo sorunum olmadı....
hamilelik sırasında yeme tarım eşime benzemişti
ki ben pastanenein önünden geçerken bile bulanırken hamilelik sırasında tam bi tatlı canavarı oldumm..
70 le doğum yaptım..65 e düştüm..
bi ay sonra yine 70 olmuştum..
geçen yıllar içinde kilom 64-66 arası gidip geldi..çokta umursamıyordum..bölgesel fazlalılığım olmadığı için kötü görümnmüyordu...
3 gebelikte 66 la başlayıp 80 le bitirdim..
doğum sonu geçen yıl bu zamanlar 77 lerde dolanıyordumm..sonra yine anlamadan kh sayesin de 80 e merdiven dayamışım..artık kötü görünüyordum kendime de..
bıngıl bıngıl yağ olmuştum..
iradeliyimdir..kafama koyduğumu yaparım..ama gözüne gözüne sokarlarsa cıssları yiyorsun tabii.benim kocişde alır alır getirir sağolsun..
bebeğim 6 aylıkken mayıs ayında burayla tanıştım..
o zamanlar 76 gibiydim biraz vermiştim...yavaşda olsa güzel kilolar verdim..yaın 3 ay ayrı kaldım..ipinden koparılmış gibi yedim..yinede 3 kilo ldım..demekki sağlıklıve kalıcı kilolar veriyoruz..eskiden o yemeye ayd 4 kilo alırdım yanii
hedefim 57-58 bana yeter dahasını istemiyorum..artık 6 lı rakamları görmek istemiyorum...
memnun oldum canimkizlar yatamadim daha sikildim geldim cekyatta bitarafdan uzaniyorum bitarafdan size bakayim dedim herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ediyorum
kendimi tanitayim bende 30yasindayim ilkogretim mezunuyum acikdan devam ediyorum hedefim insaallah bigun universitede istedigim bolumu bitirmek 2senelik evliyim birtane dunyallar tatlisi kizim var kilolarima gelince dogumdan itibaren hep zayifbi cocukmusum annem hastaneye goturur getirir ben hep 9kilo olurmusum et sulariyla ozel yemeklerle beslermis ben yine 9kilo cikarmisim ilkokul 5.sinifda ozaman boyumuz kilomuz olculuyodu ben 29kiloydum sonra doktora goturuldum ve kilo almiyorum diye vitaminler istah surublari icirildim 20li yaslarda 53kilolardaydim en fazla hic yukari cikmiyodu odonemde benim mide sorunlarim basladi ve ilaclar serumlar serumsuz agrim durmuyodu ust uste alinca cok kisa surede 60a ciktim mide agrim ne iyi geldi bilmiyorum ama 3sene felan cektikten sonra gecti ve ben kilolarimi verdim ve tekrar55kilolara indim evlendik ve esim 3ay turkiyede kaldi o 3ayin sonunda ben 64e ciktim ve sok bisekilde ne oldum ben dedim tekrar diyet ve 58e dustum sonra almanca kursu sinav vize islemleri bir suru sikinti ve 14aydir almanyadayim 59la hamile kaldim ve 79la doguma girdim 70le dogumdan ciktim 67dim bir ay sonra ama turkiyeye geldim ve tekrar 70le almanyaya dondum sonra burayi buldum iyiki bulmusum ve sizinle birlikte kilo vermeye basladim simdi 63,7kiloyum ve ilkhedefim 58 sonra 55e inmek cevremdeki herkese gore ben hep zayif oldugum icin kilo alinca hemen herkes fark edip konusuyo sen nekadar kilo almissin diye simdi nerde o eski hallerim diyorum ah ahhhhhhh
:26: canim bu hafta verdinmi aldinmi :44:Tamamdir :))
yok benim sadece regl ile ilgili cunku tuz ve seker oranini baya dusurdum,kilo olarak fazla cikmama ragmen belden 2 cm kalcadan da 1 gitmis,gogusu soylemiyorum bile buyume var aksine :)
Trendy21. :)
16.12.11;
Baslangic kilo : 71
Hedef kilo:55
blackcat e cok tesekkür ediyorum cok güzel fikir edinmisBende tanıtayım kendimi. 33 yaşında 10 yıllık evliyim. 2 kızım var. biri 9 biri 3 yaşında. 8 sene çalıştıktan sonra ufak kızım 1 yaşındayken emekliye ayırdım kendimi. Kızıma annem bakıyordu ama işte bazı rahatsızlıkları vardı ona da çok zor oluyordu bana da bende çıktım işten. Evdeyim artık. Aöf öğrencisiyim. Tek dersim var bankacılık mezunu olucam verirsem o dersi. Bu sene ayrıca tecvidli kuran kursuna gidiyorum.
Gelelim kilo geçmişine. Benim ilk hamileliğime kadar hiç kilo problemim olmamıştı. Hep normal kilodaydım. Ahhh ah o günler ne güzelmiş. Neyse ilk hamileliğimde 23 kilo falan aldım. Çok fena yiyordum. Normal yani almam. Sonrasında hep 7li rakamlardaydım. Oysa evlendiğimde 60 kiloydum. 2. hamileliğimde fazla kilo almadım. 11 kilo falan almıştım sanırım. Onlarıda verdim ama kesinlikle 6lı rakamları göremiyorum kızlar ya. Ama iyi ki sizinle tanıştım burası sayesinde inanıyorum ki göreceğim. Öpüyorum hepinizi.
Tek tek alıntı yapamadım ama okudum kendini tanıtan arkadaşları,ayrı ayrı hepinizle tanıştığıma çoook memnun oldum.
haftaya veririsin canimslm kizlar anca yaza bildim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
baslangic:83
gec haf:69
bu haf:69.3
gelen 300
top gid:13.7
hedef:60
barkinim orti bildirimini sen yaâbilirmisin yoksa ben yapayimmi
kızlar öncelikle kendinizi tanıtmanız çok yerinde olmuş süpersiniz hepiniz
resimlerinizde süper kızlar meloji resimlerinde müthiş fark var
bana gelince;
37 yaşındayım 16 ve 13 yaşında 2 çocuqum var..biri prens diqeri prensesonlar benim herşeyim...
haziran 2010da 90 kilo ile başladıqım serüvene şuan 67.8 olarak devam ediyorum...
70*79 topiqinde kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum çünkü bunu hissettiriyosunuz kızlar...hepinizi çok seviyorum ve bu samimiyetiniz için çok teşekkürlerr
tatlım bilmiyorum siteye giriş tyaptıgım gün 77 ydim dün yeşil cay fln içtim aksamda cokhafif yedim sabah tartıldım 75.500 şaşırdım neler oluyo bana anlamıyorum
kızlarr ben geldimmm :79:
ve müjdelerle geldimmm ARTIK BİR İŞİM VAR VE BEN TARİF EDEMİCEK KADAR ÇOOK MUTLUYUMMMMMM VE YARIN SABAH İŞE BAŞLIYORUMMM MAAŞIMDA ÇOOOKK GÜZELLLLLLLLLL :119::119::119::119::119::119: 10 gün içindede sgk yapılıcak darısı bütün isteyenlerin başına olsun...
BENİM CANIM ARKADAŞLARIMM;
BANA BU YOLDA YAZ BAŞINDAN BERİ DESTEK OLAN ÜZÜLDÜĞÜMDE AĞLADIĞIMDA TESELLİ VEREN VE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN ''DUA'' EDİP JEST YAPAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİP HAKLARINI HELAL ETMELRİNİ İSTİYORUM ÇOK DUA ETTİNİZ ÇOK HAKKINIZ VAR ÜZERİMDE..HEPİNİZİN DUALARI SAYESİNDE BUGÜN BU MUTLULUĞU YAŞATAN RABBİMEDE AYRICA ŞÜKÜRLER HAMDÜSENALAR OLSUN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLARR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..İYİ VARSINIZ VE İYİKİ BURDAYIM...SİZLERİ KİMSEYE DEĞİŞMEM...CANLARIM BENİMM...
gecmis olsun fistikVe bende hasta oldum.:2:
Boğazlarım şiş, başım ağrıyor. Ve yarın iş var.:2:
Tylohot içip sızayım ben.
İyi akşamlar kızlar..:112:
İyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))
canim verirsin sIkma caniniiyi akşamlarrr kızlarrr.ancak gelebildim.çok yorgunum.oğlum uyusa da ben de uyusammmmm.bebişim hasta kızlarrr uyumadı bi türlü.dünden de uykusuz kaldım.ve bu jillian yüzünden heryerim tutulmuuuuşşşş.hareket edmiyorum robot gibiyim resmen.yarın yapıcam artık bu gün ççoookkk yoruldm gerçekten.
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr.dilekciiimmmmm tebrikler bebekkkkk.6 lı rakamlarrr ahhh ahaaaa kıymetini bilemedim tekrar 7 lere terfi ettimmmm
bende cok istahliyimdirarkadaslar merhaba evlendiğimde 52 kiloydum 2 yılın sonunda 70 oldum yaza kadar zayıflamalıyım of çok iştahlıyımdırda
cok gecmis olsun canimkızlar merhaba,
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..
haftaya veririsin isallah canimkızlar ben bugün bildirim yapamadım.eve geç geldim.ancak oturabildim pc nin başına.ben nafa özel mesaj atarım zaten durum facia bu hafta.okulda yerli malı olması beni etkiledi bu hafta.ister istemez çocuklar kırılmasın diye yiyiyorsun.
Başlangıç: 82.4
geçen hafta:77.5
bu hafta 78
gelen : 500 gr
hedef : 68
gel canim hosgeldinBende 1 haftadır dikkatli besleniyorum ama burada daha düzenli ve iradeli olabileceigimi düşünüyorum.72 kilo ile basladım ve simdiden 2 kilo verip 70 oldum bile,hedefim ise 55..Lütfen benide aranıza alın hep beraber zayıflayalım.Sımdıden cok tesekkur ederım..
oh oh ne güzel canim benim hersey gönlünce olsun isallahgünaydın kızlarrr
bir selam vereyim dedim...sabah kalktım börek yaptım ıspanak pişirdim şimdide buhara pilavı yapıp kuaföre gidicem sonrada İŞEEEE
ÇOK HEYECANLIYIM ARKADAŞLARRR KALB,İM FIRLICAK SANKİ YERİNDEN...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VAKTİM DARALDI 11DE İŞTE OLMAM GEREKİYOR...gelince yazarın size iyi sohbetlerr canlarımmm
dogum günün kutlu olsun canimKızlaar çok mutluyumm bugün reşit oldumm
canim ya isallah düzelir hayirlisi olsunGÜNAYDIN kızlar
ya ben dün bildirimi unutmuşumm kafa kalmadı işyerinde durumlar iyi değil şirketin durumu sallantıda darbe yedik bi firmamızdan ve maddi durumlar fena ve sanırım işten ayrılıcam böyle giderse .hala maaşlardan haber yok aralık bitti nerdeyse ve kapatıyoruz diyebilirler o derece yanii kafam baya yoğun o nedenle canımda sıkkın bildirimide unuttum dieti de valla
neyse yapayım şimdi kayıtlara geçme açısından yanii :)
trendy21 dikkatineeeeeeee
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,100
bu hafta : 62,400 KG
Gelen : 300 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
malesef yine +++++++++++++++++++++++++++++++++ lardayım
belenaycim canim benim tebik de atiyormus kiz masallah hayirlisiyla kiza zamanda kucagina alacaksinnasılsınız çıtırlar geçen gün listeye baktım güzel gidiyorsunuz maşallah kılavuz ve triendynin hedefine minicik kalmış maşallah ikisinede eh artık siz koruma programındayken ben diyete başlamak üzere yetişirim size inşallah
senacim kilo alma sakinkıss pis boqaz adamın kim olduqunu açıklasana millet yanlış anlıcakbu arada sen gel nafım inan çok daha güzelleri var ve hergün farklı menülerrr yaşadım valla en çok bu yanını beqendim yemek yapma derdi yok herşey hazır ve patronumun eli çok açık ne istiytosanız yiyin diyoo
canim ben aygünü görüpde konusamadim daha :26:Selam canım
Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadecebende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani
hosgeldin canim aramizaben de aranıza katılmak istiyorum. 72,400 kg mım hedef 55kg
ancak her diyete başladığımda 2-3 kilo veriyorum tekrar eskisi halime dönüyorum
inşallah bu sefer bırakmam diyeti..
Selam tatlım
nereye gidiyon bak foto ekliycemKızlar ben kaçtım herkese iyi pazarlar diliyorumListeyi yarın yada pazartesi yapıcam hoşçakalınnn
Sibeelllll,
Alacaaa,
Filiizzz.
Nasılsınız bre kısçeler..
ben iyiyim puccaaaa
aksama kadar oradan oraya dolandim durdum.islerim bitmiyoki.evde olsam topigi aciodum yine.ama eve de girmedimki
bugun kizlarin arkadasinin dogumgunu vardi.onlari oraya biraktim.tam ohh rahatim demisken arkadasima yardima gitti.evini boyayacakmis.bana yardim et secerken yanimda gel dedi.bi taraftan da dislerimden tedavi goruyorum.acayip agri yapti bugun.dayanilacak gibi degildi.kiramadim gittim.oaradn orayta kosturdum.bi baktim saatler gecmis.eve giremedim hala.sonra bari kizlari alip geliim de tam olsun dedim.yakinda da degildi dogumgunu.arabayla yarimsaat gttim aldim geldim..yemekbile yapamadim:26:
hazir biseyler ayarladim hemen kizlara yedirdim.ama cook yorgunum.cok agir bi agri kesici almama ragmen disimin agrisi delirtiyo beni.ama bugun bagirsaklarim cozulmeye basladi ,ona cok sevindim.1 kilo fark etti bile
karnimin agrisi dunku gibi degil cok sukur.azaldi.
sen nasilsin bi de sen anlat
evlilik yildönemin kutlu olsun tugbacim isallah nice senelere
tek tek yazamıycam çocukların ikiside kucağımda,,ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
neyse yeni gelenlere hep bir ağızdan hşgeldiniz diyorum
hepinize geçmiş olsunlarınız için teşekkür ediyorum,,ama randevusuz gitmek istemediğim için ayın 22inde gidicez,,
bugün eşimin tatili ve yarın 15te işe gidicek,,18i evlilik yıldönümümüz,,napcaz bilmem,,yarın işte olucak,,oyüzden diyorum bugece 12den sonra kutlasakmı,,hediyelerini aldım ben,,bakalım o hatırlıycakmı,,bide pasta yapıyım diyorum yetişebilirsem,,bugün kütahyaya gitti ek iş semineri varmış,,bitmiş geliyomuş,,süprizim var gelince söylicem hadi dedi,,bilmiyorumki hatırlıyomu gerçekten,,napcaz bakalım hadi hayırlısıı
DİKKAT DİKKAT
ve uyarıda bulunuyorum,,yukarıda alıntı yaptığım herkez dilek hariç ,,bilen biliyo zaten hiçbirini özelde bulamadım,,liste dışı olucaklar kusura bakmasın kimse ,,kurallar böyle buraYA YAPILAN BİLDİRİMLER geçersizdir,,haftaya daha dikkatli olarak bildirimlerinizi özelime yapın,,triendy21in dikkatine diyenlerde dikkat etsinler,,mj sayıları uygun olanlar bile dikkat etmeyip buraya yazıyo,,sıkı yönetim ilan ediyorum bundan sonra herkez çok dikkatli olsun bunlarla ilgilii LİSTEYİ HENÜZ YAPMADIM yemekten sonra bakcam artık,,eğer fırsat olmazsa yarın yapıcam,,size demem oki,,ben listeye başladım yazısını görmeden bildirim yaparsanız bi hakkınız olur yinede,,özele ama unutmayın özeleeee
fistik 6 yi görmüssünSuziii,
Alacaaa,
Filiizzz.
Nasılsınız bre kısçeler..
fistik 6 yi görmüssünbende gelecem görecem yani cikmam gerek üff is yerinde firar evde firar ay bi bes dakika rahat oturamiyom aksama gelcem ama
dün foto cekindim yemege gitmedengerci bana ayni garson kizlar gibi olmussun dedilerdin bende he size icecekleri ben verecem diye böyle giyindim dedim bir de nerden firar ettigimi gösterecem sonra da kendimi tanitcam
kactim kizlar öpüldünüzzz
hayırlı olsun yeni işin canım..kızlar alıntı yapmıştım ama işyerindeki laptop farklı biraz hepsi....işteyim ve burası çok rahat kızlar...2 tane pc var masamdavakit buldukça sizlerleyimmm
benim orti bildirim yapamayınca ben de yapmadım...Selam canım
Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadecebende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani
nice yıllara sağlıklı ,mutlu ve sevdiklerinle beraber canım...
Teşekkür ederimm
Yurtdışına çıkıyorum eğitim için,babam muvafakatname çıkartıp imzalayacaktı,son derece ilgilisiz olduğundan yapmadı,artık ihtiyacım yok ilk işim bunu halletmek olucak...
Aklıma ilk gelen bu oldu valla...
eşin ve çocuklarınla nice mutlu yıllar dilerim canım...
tek tek yazamıycam çocukların ikiside kucağımda,,ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
neyse yeni gelenlere hep bir ağızdan hşgeldiniz diyorum
hepinize geçmiş olsunlarınız için teşekkür ediyorum,,ama randevusuz gitmek istemediğim için ayın 22inde gidicez,,
bugün eşimin tatili ve yarın 15te işe gidicek,,18i evlilik yıldönümümüz,,napcaz bilmem,,yarın işte olucak,,oyüzden diyorum bugece 12den sonra kutlasakmı,,hediyelerini aldım ben,,bakalım o hatırlıycakmı,,bide pasta yapıyım diyorum yetişebilirsem,,bugün kütahyaya gitti ek iş semineri varmış,,bitmiş geliyomuş,,süprizim var gelince söylicem hadi dedi,,bilmiyorumki hatırlıyomu gerçekten,,napcaz bakalım hadi hayırlısıı
DİKKAT DİKKAT
ve uyarıda bulunuyorum,,yukarıda alıntı yaptığım herkez dilek hariç ,,bilen biliyo zaten hiçbirini özelde bulamadım,,liste dışı olucaklar kusura bakmasın kimse ,,kurallar böyle buraYA YAPILAN BİLDİRİMLER geçersizdir,,haftaya daha dikkatli olarak bildirimlerinizi özelime yapın,,triendy21in dikkatine diyenlerde dikkat etsinler,,mj sayıları uygun olanlar bile dikkat etmeyip buraya yazıyo,,sıkı yönetim ilan ediyorum bundan sonra herkez çok dikkatli olsun bunlarla ilgilii LİSTEYİ HENÜZ YAPMADIM yemekten sonra bakcam artık,,eğer fırsat olmazsa yarın yapıcam,,size demem oki,,ben listeye başladım yazısını görmeden bildirim yaparsanız bi hakkınız olur yinede,,özele ama unutmayın özeleeee
kızlar merhaba,
Oyyy diş ağrısı kadar beter bişey varmıdır ya
Allah yardımcın olsun. Çok felakettir diş ağrısı tahmin edebiliyorum.
Bende işten sonra gezdim dışarlarda yedim, içtim geldim.
Kendime ödül günü ilan ettim.
Yarından itibaren rejime devam.
Doğum günün kutlu olsun cnm. Bende dediğin linke baktım. Yapmak istiyorum ama indirme linki lazım.
NaFcğm link varsa bana göndersene bakındım bulamadım nette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?