Bi geliyon bi gidiyoonn.
Akşam gelde yazışalım o zamanda ben sızmam inş.
Sabah erken kalktım kendimi yorgun hissediyorum.
Evettt sonunda gördümmm.
Umarım cuma kaybetmem. Kaybetmemek için elimden geleni yapıcam.
suzan resimleri ne zaman koycan gıııııı
bak merakla bekliyommmmmmmm....
ben şimdi kaçıyorum oğluş vızıl vızıl ağlıyor..
bi ara girer bakarım canım...
biz esimlen kayseriye gitmisdik talas a cok güzel cok begenmisdimama dumanli hava olunca göz gözü görmüyo iste kosturarak yürütmesimi bana da tanidik geldi bende kostururum genelde
hayirli ugurlu olsun senacim :128:
olsun senacim sen verirsin
fistik yahadi kim tutar seni 6 yi gördün
deryam canim benim hayirli yolculuklar haftaya verirsin
tebrikler canim
tebrikler canim
olsun gidsin de canim az olsun
tbrkler canim :13:
sIkma caninihaftaya verirsin isallah
tbrkler canim niye hic yokdan :26: 1 kilo 200 gramm
ödemdir belki canim hem fazla degil haftaya düzeltirsin
haftaya sende verirsin canim
duraklama dönemindesindir canim pes etme isallah vermeye devam edeceksingüzel fikir etinmissin canim bende yazarim aksama falan
tebrikler canim
sende haftaya verirsin isallah canim
kendin demissin canim 3 gündr yediklerim icimde diye sIkma canini ödemini attinmi haftaya daha güzel bir sonuc alirsin
niye ki :26:bildirimini yine yap canimhaftaya regl bitince güzel bi rakam görürsün isallah
sende sIkma canini canim benimhaftaya vercez
sana karsi da ayip oldu bebegimama bilgisayarci herkesin pc sine girdi sagdan soldan kapi acildi firar yapamadim birde isden eve gelmeden direk isyeri ile yemege gittik cok gec geldim sagol tekrar canim foto cektim zaten sonra yükliycem
Canımmm merhaba nasılsııınnnn döndüm evet inşAllah kolayca veririm kilolarıhepinizi çok özledimm hep girip okuyordum ama yazamıyordum tabii okadar iştahım açıldı kii
Canımmm merhaba nasılsııınnnn döndüm evet inşAllah kolayca veririm kilolarıhepinizi çok özledimm hep girip okuyordum ama yazamıyordum tabii okadar iştahım açıldı kii
canım ya kardeş gibi olduk hepimiz resimler çok güzel ama çikolatayı görmedimEki Görüntüle 309413 böyle gittim is yemegine
Eki Görüntüle 309425 burdan telefonlar geliyor isyerinden
Eki Görüntüle 309424 Eki Görüntüle 309423 bunlarida naf a göstermek icin cekmisdim
Eki Görüntüle 309422 Eki Görüntüle 309420 burdan da sagdan soldan ortadan geliyorlar diyorum ya iceriye iste 3 kapi heryerden geliyorlar
Eki Görüntüle 3094184 kisi oturuyoruz bi oda
Eki Görüntüle 309417 kacak baktigimin ispatialta koyuyorum biri geldikce
Eki Görüntüle 309416
Eki Görüntüle 309414 bu da ben yandan
Eki Görüntüle 309426 buda okuma modum acip acip bakiyom
ay halka tatlı sevdiğim tet şerbetli tatlıdırSabah:
Salamlı, çeçil peynirli sandvic.
Şekersiz çay.
Öğlen:
Tavıklı salata,
Ayran.
Akşam:
2 tane halka tatlı.
1 ufak bardak çiko soslu dondurma.
Böyle bakınca fazla yememişim gibi duruyo ama o tatlıyı yemeyecektim.
valla özeline yolladım:18::18:
tek tek yazamıycam çocukların ikiside kucağımda,,ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
neyse yeni gelenlere hep bir ağızdan hşgeldiniz diyorum
hepinize geçmiş olsunlarınız için teşekkür ediyorum,,ama randevusuz gitmek istemediğim için ayın 22inde gidicez,,
bugün eşimin tatili ve yarın 15te işe gidicek,,18i evlilik yıldönümümüz,,napcaz bilmem,,yarın işte olucak,,oyüzden diyorum bugece 12den sonra kutlasakmı,,hediyelerini aldım ben,,bakalım o hatırlıycakmı,,bide pasta yapıyım diyorum yetişebilirsem,,bugün kütahyaya gitti ek iş semineri varmış,,bitmiş geliyomuş,,süprizim var gelince söylicem hadi dedi,,bilmiyorumki hatırlıyomu gerçekten,,napcaz bakalım hadi hayırlısıı
DİKKAT DİKKAT
ve uyarıda bulunuyorum,,yukarıda alıntı yaptığım herkez dilek hariç ,,bilen biliyo zaten hiçbirini özelde bulamadım,,liste dışı olucaklar kusura bakmasın kimse ,,kurallar böyle buraYA YAPILAN BİLDİRİMLER geçersizdir,,haftaya daha dikkatli olarak bildirimlerinizi özelime yapın,,triendy21in dikkatine diyenlerde dikkat etsinler,,mj sayıları uygun olanlar bile dikkat etmeyip buraya yazıyo,,sıkı yönetim ilan ediyorum bundan sonra herkez çok dikkatli olsun bunlarla ilgilii LİSTEYİ HENÜZ YAPMADIM yemekten sonra bakcam artık,,eğer fırsat olmazsa yarın yapıcam,,size demem oki,,ben listeye başladım yazısını görmeden bildirim yaparsanız bi hakkınız olur yinede,,özele ama unutmayın özeleeee
yok canım birtek bana öyle geliyo işyerindeki program yapiiiiVar tatlım ama gönderince virüs virüs diye çıkıyomuş :26:
Dur deneyelim özelden
son resmi silcekdim silinmemisyaninda da semsiye cikolata var ahada yakalandim
simdide ben kendimi tanidayim
benim adim suzan 30 yasindayim 4.5 yasinda oglum var 10 yillik evliyim
avusturya dayim memleket isparta türkiyemi cok seviyorum
burda dogdum büyüdüm türkceyi televizyondan ailemden ögrendigim kadar biliyorum bazen ters düz konusuyorum yaziyorum
biz esimlen hep cocugumuz olsun diyorduk olmuyordun doktora gittik tedavi gördüm hamile kaldim 3 aylikken ikiz cocuklarim olacakdin kalp atislarini duymadilar kürtaj oldum
3 sene kadar gectikden sonra tekrar cocuk hasretti vardin bu sefer doktor tüpbebek yapalim dedi tedavi gördüm kendi kendime igne vuruyordum bacagima
68 kilodan tedavi esnasiyla 75 cikdim 75 ile hamile kaldim 7 haftalikken kanamam oldu doktorlar bukadar kanamaya cocuk düsmüsdür derken baktilarki cocuk duruyor karnimda hemen yatirdilar beni hastaneye 6 ay sadece wc ye gidebilirsin yoksa düser dediler ben yattim yatikca kilo aldim
birde bilmedigimden sanediyordum ki yani cok yemek yersem herseyden cocuk lazim olan seyleri alir diye sürekli yiyordum 8 aylik hamileyken olmusdum 96 kilo
2 kere dizlerim tutmadi kiloyu ikikere yere düstüm hamileyken kosturuyorduk acaba cocuga birsey oldumu diye birde ayakklarim sisti
8 aylik hamileyken hemsire kalpatislari yavasladi dedi eve geliyordun her hafta risk oldugundan hemen sezeryanla aldilar cocuk 1.700 gramm din
yani ben kendime almissim okadar kiloyu kus kadar cocuk olunca
7inci ay da esimlen tartisdik evden ayrildi bende icimi dökebilmek icin bi site aradim sibel29 koydum ismimi kimse tanimasin diye yazdikdan sonra bidaha gelmiycekdim siteyebakarken 70-79 topigini gördüm okumaya basladim cok samimi cok cana yakin buldum kizlari bende daldim o dalis kopamadim kopmak da istemiyorum zaten cünkü biz bi aile gibi olduk
canım ya kardeş gibi olduk hepimiz resimler çok güzel ama çikolatayı görmedim
ay halka tatlı sevdiğim tet şerbetli tatlıdır
valla özeline yolladım:18::18:
yok canım birtek bana öyle geliyo işyerindeki program yapiiii
çooooooook memnun oldum :) ah şu kocalar yok mi. bende derdim varı okurdum devamlı ama hiç yazmazdım. çok eski üyeliğim.bu kilo verme işinede kocam yüzünden başladım zaten. bir baktım 70 79 topiğindeyim iyi ki de gelmişim
ben de kendimi tanıtayım madem :26:
85 liyim kızlar ben.. mühendisim..
aldatıldım 2 yıl öncesi kadar, hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar birde boşanma döneminin sancıları hamileliğime de yansıdı bir sürü problem yaşadım, çok fazla kilo almadım hamilelik döneminde..doğumdan 2 hafta sonra işe başlayınca aldıklarımda hemen gitti.. ikizlerim var 25 kasım da 1 yaşları doldu..
4 aylık evliyim ayrıca :)
üniversiteden mezun olurken 36 bedendim :26: evlilikte 38 e çıktım.. bu yazda 40-42 yi gördüm
işte böyle..
son resmi silcekdim silinmemisyaninda da semsiye cikolata var ahada yakalandim
simdide ben kendimi tanidayim
benim adim suzan 30 yasindayim 4.5 yasinda oglum var 10 yillik evliyim
avusturya dayim memleket isparta türkiyemi cok seviyorum
burda dogdum büyüdüm türkceyi televizyondan ailemden ögrendigim kadar biliyorum bazen ters düz konusuyorum yaziyorum
biz esimlen hep cocugumuz olsun diyorduk olmuyordun doktora gittik tedavi gördüm hamile kaldim 3 aylikken ikiz cocuklarim olacakdin kalp atislarini duymadilar kürtaj oldum
3 sene kadar gectikden sonra tekrar cocuk hasretti vardin bu sefer doktor tüpbebek yapalim dedi tedavi gördüm kendi kendime igne vuruyordum bacagima
68 kilodan tedavi esnasiyla 75 cikdim 75 ile hamile kaldim 7 haftalikken kanamam oldu doktorlar bukadar kanamaya cocuk düsmüsdür derken baktilarki cocuk duruyor karnimda hemen yatirdilar beni hastaneye 6 ay sadece wc ye gidebilirsin yoksa düser dediler ben yattim yatikca kilo aldim
birde bilmedigimden sanediyordum ki yani cok yemek yersem herseyden cocuk lazim olan seyleri alir diye sürekli yiyordum 8 aylik hamileyken olmusdum 96 kilo
2 kere dizlerim tutmadi kiloyu ikikere yere düstüm hamileyken kosturuyorduk acaba cocuga birsey oldumu diye birde ayakklarim sisti
8 aylik hamileyken hemsire kalpatislari yavasladi dedi eve geliyordun her hafta risk oldugundan hemen sezeryanla aldilar cocuk 1.700 gramm din
yani ben kendime almissim okadar kiloyu kus kadar cocuk olunca
7inci ay da esimlen tartisdik evden ayrildi bende icimi dökebilmek icin bi site aradim sibel29 koydum ismimi kimse tanimasin diye yazdikdan sonra bidaha gelmiycekdim siteyebakarken 70-79 topigini gördüm okumaya basladim cok samimi cok cana yakin buldum kizlari bende daldim o dalis kopamadim kopmak da istemiyorum zaten cünkü biz bi aile gibi olduk
memnun oldum canim resimlerde zayif gozukuyosun boyun kac canim ben 63kiloyum daha sisman gozukuyorum sanki ya tabi boy 162olunca
ben onu kalem sandıydım
ben de kendimi tanıtayım madem :26:
85 liyim kızlar ben.. mühendisim..
aldatıldım 2 yıl öncesi kadar, hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar birde boşanma döneminin sancıları hamileliğime de yansıdı bir sürü problem yaşadım, çok fazla kilo almadım hamilelik döneminde..doğumdan 2 hafta sonra işe başlayınca aldıklarımda hemen gitti.. ikizlerim var 25 kasım da 1 yaşları doldu..
4 aylık evliyim ayrıca :)
üniversiteden mezun olurken 36 bedendim :26: evlilikte 38 e çıktım.. bu yazda 40-42 yi gördüm
işte böyle..
yok canim cizmeler topukluydun ondan boylu gösterdi sanirsam boyum 1.60 ancak birde siyah giyindim ya ondan zayif göstermisdir belki üst bölgeye toplanmis benim fazlaliklar bacaklarim totom da yokda göbekden basliyo
memnun oldum canimne tatlilardir simdi ikizler
ben onu kalem sandıydım
memnun oldum canım ay ikizler ne güzel tabii bakmak zordur ama :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?