70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma günkü menümü vereyim
sabah:2 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin
ara :1 türk kahvesi 1/3 armut 1/3 portakal
öğle:5 küçük fırında köfte patates kızarması 3 kaşık. domates sosu yarım dilim ekmek
ara: 1 ince dilim pasta
akşam: 2 tane fırnda patlıcanlı köfte aslında adı başka ama hatırlamıyorum kibirit köftesimi acaba? 3 kaşıkk pilav 1 kase çorba kabbaklı cevizli salta yeşillik cısssssssssssssslı birb menü oldu ama ödlülendirdim kendimi
c.tesi günü
sabah:geç kalktım 12 gibiydi 1,5 dilim ekmek peynir domatews salatalık marul çay
akşamatlıcan oturma, sebzeli pilav 4 kaşık, yoğutlu biber
kaysılı form çay 1 tane nar yiycem pek olmadı menülerim biliyorum ara falan yiyemedim

Bi geliyon bi gidiyoonn.
Akşam gelde yazışalım o zamanda ben sızmam inş.
Sabah erken kalktım kendimi yorgun hissediyorum.
Evettt sonunda gördümmm.
Umarım cuma kaybetmem. Kaybetmemek için elimden geleni yapıcam.
kactim yukaridan tabaklari hazirladim semsemleri verdim cayida doldurdum kactim
suzan resimleri ne zaman koycan gıııııı
bak merakla bekliyommmmmmmm....
ben şimdi kaçıyorum oğluş vızıl vızıl ağlıyor..
bi ara girer bakarım canım...

ay fazla merak edilcek birsey degil canim

böyle gittim is yemegine

burdan telefonlar geliyor isyerinden

bunlarida naf a göstermek icin cekmisdim
burdan da sagdan soldan ortadan geliyorlar diyorum ya iceriye iste 3 kapi heryerden geliyorlar

4 kisi oturuyoruz bi oda
kacak baktigimin ispati alta koyuyorum biri geldikce

bu da ben yandan
buda okuma modum acip acip bakiyom

Eklentiler

• $2011-12-16 12.12.41.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 60

son resmi silcekdim silinmemis yaninda da semsiye cikolata var ahada yakalandim

simdide ben kendimi tanidayim
benim adim suzan 30 yasindayim 4.5 yasinda oglum var 10 yillik evliyim
avusturya dayim memleket isparta türkiyemi cok seviyorum
burda dogdum büyüdüm türkceyi televizyondan ailemden ögrendigim kadar biliyorum bazen ters düz konusuyorum yaziyorum
biz esimlen hep cocugumuz olsun diyorduk olmuyordun doktora gittik tedavi gördüm hamile kaldim 3 aylikken ikiz cocuklarim olacakdin kalp atislarini duymadilar kürtaj oldum
3 sene kadar gectikden sonra tekrar cocuk hasretti vardin bu sefer doktor tüpbebek yapalim dedi tedavi gördüm kendi kendime igne vuruyordum bacagima
68 kilodan tedavi esnasiyla 75 cikdim 75 ile hamile kaldim 7 haftalikken kanamam oldu doktorlar bukadar kanamaya cocuk düsmüsdür derken baktilarki cocuk duruyor karnimda hemen yatirdilar beni hastaneye 6 ay sadece wc ye gidebilirsin yoksa düser dediler ben yattim yatikca kilo aldim
birde bilmedigimden sanediyordum ki yani cok yemek yersem herseyden cocuk lazim olan seyleri alir diye sürekli yiyordum 8 aylik hamileyken olmusdum 96 kilo
2 kere dizlerim tutmadi kiloyu ikikere yere düstüm hamileyken kosturuyorduk acaba cocuga birsey oldumu diye birde ayakklarim sisti
8 aylik hamileyken hemsire kalpatislari yavasladi dedi eve geliyordun her hafta risk oldugundan hemen sezeryanla aldilar cocuk 1.700 gramm din
yani ben kendime almissim okadar kiloyu kus kadar cocuk olunca
7inci ay da esimlen tartisdik evden ayrildi bende icimi dökebilmek icin bi site aradim sibel29 koydum ismimi kimse tanimasin diye yazdikdan sonra bidaha gelmiycekdim siteye bakarken 70-79 topigini gördüm okumaya basladim cok samimi cok cana yakin buldum kizlari bende daldim o dalis kopamadim kopmak da istemiyorum zaten cünkü biz bi aile gibi olduk

Canımmm merhaba nasılsııınnnn döndüm evet inşAllah kolayca veririm kiloları hepinizi çok özledimm hep girip okuyordum ama yazamıyordum tabii okadar iştahım açıldı kii

isallah canim birde kis geldi ya istah patlamalari cok oluyor sen merak etme biz verecez yaz a isallah istedigimiz kiloya ulasmis olalim

canım ya kardeş gibi olduk hepimiz resimler çok güzel ama çikolatayı görmedim
ay halka tatlı sevdiğim tet şerbetli tatlıdır
valla özeline yolladım:18::18:
Var tatlım ama gönderince virüs virüs diye çıkıyomuş :26:

Dur deneyelim özelden
yok canım birtek bana öyle geliyo işyerindeki program yapiiii

çooooooook memnun oldum :) ah şu kocalar yok mi. bende derdim varı okurdum devamlı ama hiç yazmazdım. çok eski üyeliğim.bu kilo verme işinede kocam yüzünden başladım zaten. bir baktım 70 79 topiğindeyim iyi ki de gelmişim

evet kardes gibi olduk cok seviyorum sizleri isallah türkiye ye geldigimde cok isterim mümkün oldugunca sizlerle tanismayi demek bi ben görmüssüm son resimde bilgisayarin altindaydin dur koyayim geri senin icin
ya hic sorma hem aglayip hem anlatiydim birde benimki zayiflamami hic istemiyo bugün ben uyuyorum gelmis elinde cikolata yedirmeye calisiyo
bi uyandim istemiyorum dedikce ye canin ceker diyo yemedim

Son düzenleme:
ben de kendimi tanıtayım madem :26:
85 liyim kızlar ben.. mühendisim..
aldatıldım 2 yıl öncesi kadar, hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar birde boşanma döneminin sancıları hamileliğime de yansıdı bir sürü problem yaşadım, çok fazla kilo almadım hamilelik döneminde..doğumdan 2 hafta sonra işe başlayınca aldıklarımda hemen gitti.. ikizlerim var 25 kasım da 1 yaşları doldu..
4 aylık evliyim ayrıca :)
üniversiteden mezun olurken 36 bedendim :26: evlilikte 38 e çıktım.. bu yazda 40-42 yi gördüm
işte böyle..

memnun oldum canim ne tatlilardir simdi ikizler

memnun oldum canim resimlerde zayif gozukuyosun boyun kac canim ben 63kiloyum daha sisman gozukuyorum sanki ya tabi boy 162olunca

kizlar kactim geri cocugu yatirayim yatmiycam diyo yine ugrastircak beni
önceden kendi gittip yatiyordun bi ateslendi korktu ondan beri uyuyana kadar yaninda yatmak zorunda kaliyorum

memnun oldum canim resimlerde zayif gozukuyosun boyun kac canim ben 63kiloyum daha sisman gozukuyorum sanki ya tabi boy 162olunca

yok canim cizmeler topukluydun ondan boylu gösterdi sanirsam boyum 1.60 ancak birde siyah giyindim ya ondan zayif göstermisdir belki üst bölgeye toplanmis benim fazlaliklar bacaklarim totom da yokda göbekden basliyo

ben onu kalem sandıydım

memnun oldum canım ay ikizler ne güzel tabii bakmak zordur ama :18:

yok canim cizmeler topukluydun ondan boylu gösterdi sanirsam boyum 1.60 ancak birde siyah giyindim ya ondan zayif göstermisdir belki üst bölgeye toplanmis benim fazlaliklar bacaklarim totom da yokda göbekden basliyo

benimde tam tersi alt bolgede sorun bende ayaklarim incelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…