70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze günaydın kızlar bende varım sürekli giremesemde ....şu kilolardan inşallah hep birlikte kurtulucaz.sihirli bir değnek olsa istiyorum.yada lambadan cin falan çıksada dileğimi sorsa para pıul değil kilolarımdan kurtar beni demek istiyorum.

günayyydınnnn
şuan 74kilomusunnn a.s

kiracım çok sevindim bak ne güzel.. böyle güzel mesajlarını güzel haberlerinin devamını bekliyoruz... kendini saqlmaman ve gruptan uzaklaşmaman dileğiyle... :1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.

evet ya benım de dılegım 50 kıloda saglıklı,formda bır vucutkaydirigubbakcemile3

:canım benim çok şekersin ya,resmen grubun neşe kaynağısındance::dance:

hepinizin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür iyiyim
korktuguma ugratmadı rabbim hepinizi seviyorum:)))

melankoli geçmiş olsun canım... dikkat etmen lazım canım.. fazla zorlama.. spor yaparken iyice ısınmadan vucudunu yaptıysan biraz kasmış olabilir kaslar... zamanla düzelir canım... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

yas tutmöa canım yakarsın sen onu bugün... yarım saat fazla yaparsan sporunu birşey kalmaz... sana kurabiyemi dayanır canım erir gider hepsi inşallah... sendeki bu azim varken kim tutar seni ayparçam.....
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bende senin mesajlarını çok beyeniyorum canım... hep beraber el ele vererek aşacağız sorunlarımızı... güzel günlerde yeniden buluşacağız... yeni bir topik açarız ''KK'nın ÇITIR KIZLARI'' diye... ben şimdilik kaçtım.. yine görüşürüz kızlar....

tuvalete gitmekten çalışamıyoruuuuummmmm.şu ana kadar 1 lt su bir kupa yeşil çöay içtim.4 olacak tuvalete gidişim

:canım benim çok şekersin ya,resmen grubun neşe kaynağısındance:

sağol canım tek başına olmuyor... bende gruptan aldığım neşeyi çarpıp sizlerle dağıtıyorum... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar çok teşekkür sagolunnnn:))))öpüyorum hepinizi tek tek mucukssss
bu arada cnm günde en fazla 3 bardak yeşil çay diyorlar fazlasını içme bence:)))

oh bi saat nivea body ile aereobik yaptımkaydirigubbakcemile2 çok iyi geldi kendimi daha dinç hissediyorum bakalım üşenmezsem öğleden sonra da bisiklet çeviririm kaydirigubbakcemile2 zaten kalp sağlığı için de her gün 20 dakika spor yapmak gerekiyor bakalım hergün düzenli yapmaya çalışıyorum ne kadar zamanda sonuç alacağımsüprizzzzz

ben kaçtım kızlarr
malum ev işleri beni bekler
sonra gelirimm yinee

aman sakınn kaçamakkk yapmayınnnnklava:klava:klava:

kızlar bende kaçıyorum pc açık ama oğlusu yedireyim sonra da ben bişiler yerim sooonrada oğluşla ben güzellik uykusuna yatacaz hadi şimdilik bye....

hepinizin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür iyiyim
korktuguma ugratmadı rabbim hepinizi seviyorum:)))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine biraz dinlenmen lazım artık :)
tuvalete gitmekten çalışamıyoruuuuummmmm.şu ana kadar 1 lt su bir kupa yeşil çöay içtim.4 olacak tuvalete gidişim

çok fazla içme canım böbreklerini yorarsın valla :)))) yeşil çayıda 2-3 taneden fazla içme günde :)

melankoli bebiş süper ya
Allah'ım bizede nasip et bebiş yarabbim

inş cnm yaa bendee çok sevdim ondan koydum
bi bebişe bir karnıma bakıyorum heheheh
şimdilik göbek ama 1 kaç aya bebek olacak hayırlısıyla:))):CüvCüv:
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kızlar:))):Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı

kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı

canım ben çaykurun kutuda olanından içiyorum,küçük porselen çaydanlığa 1 tatlı kaşığı atıyorum,üstünede sıcak su 5 dakika bekleyip yemekten 20 dakika önce içiyorum,bunun faydası aldığın kalorilerin yakımını hızlandırması
ben poşet çayı sevmiyorum,içemiyorum daha doğrusu,tadı acımsı geliyo ama demleme olan gayet iyi içilebilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…