herkeze günaydın kızlar bende varım sürekli giremesemde ....şu kilolardan inşallah hep birlikte kurtulucaz.sihirli bir değnek olsa istiyorum.yada lambadan cin falan çıksada dileğimi sorsa para pıul değil kilolarımdan kurtar beni demek istiyorum.
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın herkese,dün geceden beri burda hava çok kötü hala şakır şakır yağmur yağıyo,oysa gündüz ne kadar sıcaktı,sabah çok zor uyandım,ne işe gelmek nede başka bişey yapmak istedi canım
moralim bozuk ya iyice bozulsun diye bana olmayan kotumu deneyim dedim,şu anda üzerimde,tartılmadım ama bi incelme var gibi,birazcık olsun moralim yerine geldi
sabah sadece elma yedim canım bişey istemiyo
şimdide açık çay içiyorum
herkeze günaydın kızlar bende varım sürekli giremesemde ....şu kilolardan inşallah hep birlikte kurtulucaz.sihirli bir değnek olsa istiyorum.yada lambadan cin falan çıksada dileğimi sorsa para pıul değil kilolarımdan kurtar beni demek istiyorum.
kiracım çok sevindim bak ne güzel.. böyle güzel mesajlarını güzel haberlerinin devamını bekliyoruz... kendini saqlmaman ve gruptan uzaklaşmaman dileğiyle... :1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.
hepinizin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür iyiyim
korktuguma ugratmadı rabbim hepinizi seviyorum:)))
çok teşekkür ederim kızlar
1 haftadır sol kolumdan gögsüme kadar bir agrı vardı ara ara kramp giriyordu
sol taraf olunca korktum biraz kalple ilgili bişey felan mı die dün gittim dra
boyundan gelen kaslardan kaynaklı bir spazmış agır kaldırmak ve boyun kaslarını zorlamak yok
kas gevşetici ve krem yazdı kullanıyorum bakalım:))))
--------------------------------------------------------------------------------
Günaydin kizlar...
Ben hasta oluyorum galiba bogazim cok agiriyor agzimin tadi yok
Sizler nasilsiniz hersey yolunda dimi??
Ben halen dün yedigim kurabiyelerin yasini tutuyorum
Ben birazdan yürüyüse cikicagim citirlar ancak eritirim :)
GÜNAYYYYYYYYYYYDDDDDDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNhihoyyy t
canım ya senin bu sabah msjlarına bayılıyorumm güzell motive ediyorsunnn
hadiiiii kızlarrrr kalkınn yapınn sporunuzuuu
gitsinn heryanımızdan pörtleyenn yaglarrrrr
ben 3km yürüdümm yine şimdide
küçük bir salatalık ve 1kase çilek yedimm ama üzerine azcık şeker koydummm
hava buradada kötü ama ben zindeyimmmm
açıkk müziklerii yürüyüş yapamasanız bile dans edinnn
:canım benim çok şekersin ya,resmen grubun neşe kaynağısındance:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine biraz dinlenmen lazım artık :)hepinizin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür iyiyim
korktuguma ugratmadı rabbim hepinizi seviyorum:)))
tuvalete gitmekten çalışamıyoruuuuummmmm.şu ana kadar 1 lt su bir kupa yeşil çöay içtim.4 olacak tuvalete gidişim
melankoli bebiş süper ya
Allah'ım bizede nasip et bebiş yarabbim
kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?