70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
bugün benimde 4. yıldönümümüzdü ama dün gece 12den sonra şeyettirdik kutlar gibi yaptık yanii,hediye faslını gerçekleştirdik,,sizede mutlu yıllar aynı gün evlenmişiz ama yıllar farklı,,inşallah bizde 18inci yılları görürüz,,allahım mutluluğunuzu daim etsin
yazik calismak zorunda kaldi demek o gün e sonra geldiginde sagol canim bende öyle düsündüm merak edersiniz belki göstereyim diye

canım ya eşimin cumartesi tatili hep,,pazar günleride hep 15 te gidip 1de geliyo,,2 vardiye bu hafta yine gündüze döncek yarından itibaren,,yani sabah 7de gitcek akşam 5te gelcek,,dün 12yi geçince 18ine girdikya,,ozaman kutladık pek bi durgun geçti aslında,,gündüzden tantana yaptıkta,,bide kütahyaya iş seminere gitmişti,,geç geldi saat 8de e bide kardeşinide getirmiş gelirken bütün hayallerim suya düştü,,ben düşünüyodumki,,bu erken gelir yemeğimizi yeriz ben erkenden işlerimi hallederim kafam rahat bi şekilde gece 12yi beklerim,,sonra pasta yapmıştım özene bezene,,noldu pastayı ve diğer eğlencelikleri,,erkek kardeşi gidince saat 22de koydum yedik sonra 12yi geçincede hediye faslı yaptık bana takım kolye ve küpe almış çok hoşuma gitti tabi,,dedi istediğin ayıcıktan alcaktımda bu daha hoştu dedi,,ben seviyorum sevdiğime ait takıları boynumda taşımayıı,,

işte bunlar:123:biraz fazla olduya nebiliyim çektikçe çekesim geldii

sağolasın canım

şimciiik bak özele mj atabilmen için mj sayının 100 olması gerek seninki 37 henüz bol bol yazarsan haftaya cumaya kadar 100ü doldurursunneyse dolduramazsan buraya triendy21'in dikkatine yazıp başlığa ,,altınada

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen/giden
toplamda giden
hedef

yazıcaksın,,aldıysan gelen verdiysen giden yazıcaksın oraya tamammı,,anlamadığın bişey varsa buyur,,bu arada yenisin diye bişey demedim,,çoğu yenilerede,,buhaftalık sonkez aldım topikten bildirimleri,,ama haftaya bu şekilde tevazu göstermiycem ,,banada yazık ve buranın disiplinine zarar geliyo...

çok güzeller canım güle güle kullan. bizimde geçen ay 5. ylımızdı benim eşşekim henüz hediye almadı hala beklemedeyim...
neyse iyi geceler kızlar yarın iş var puf duş alıp yatalım bari....

sanada mutluluk lar inşanlah nice seneler mutlu huzurlu olursunuz takıların çok güzeller iyi gunlerde takarsın

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşlar:))) trendy takıların çok hoşmuş güzel günlerdee kullan inşallah... ayşecim ben 1haftdadırr rejimdeyim 72 idim 71,2yim bugün itibariyle...
ben birde spora bşaldım haftada 3 günde ona devam edeceğim..kararlyım 3ay sonra bu iş bitecek:)))

hepsi aynı kıyafetle olmuşş ya neyseeen alttaki 2 resimdeki pantolon geçen seneki kurban bayramında giydiğim pantolonduu,,geçen giydim aha böyle oldum

Eki Görüntüle 309803 Eki Görüntüle 309804 Eki Görüntüle 309805 Eki Görüntüle 309806 Eki Görüntüle 309807 Eki Görüntüle 309808 Eki Görüntüle 309809

Eki Görüntüle 309802 Eki Görüntüle 309810

bunlarda hayatımın anlamları meleklerim oğlum ve kızım
ev hali saç baş kusura bakmayın artık:78:

Eki Görüntüle 309811 Eki Görüntüle 309812 Eki Görüntüle 309813 Eki Görüntüle 309814

aaaa:128: çok güzel maşalah inşanla bende yaparım:97:

çok sağolun kızlar,,allah hepimizin evliliklerini daim etsin,,bekarlarada nasip kavuşmayı bekleyenlerede tez buluşma nasip etsin,,liste yarım kaldı kızı uyutup devam edicem gece asarım artık,,listeyi karıştırıyolar diye açamadım bile kaydettim bekliyo,,hadi birazdan geliyorum

hoşbulduk sena..teşekkür ederim..motive olmak açısından burasının iyi olacağını düşünüyorum...
canım sana öqlen kaç defa cevap yazmaya çalıştım ama müşterilerden hep yarım kaldı...3tede çıktım nasip şimdiyeymiş...motivasyon açısından gerçekten çok önemli biyer burası..biçok arkadaşımız var kilo verip burdan ayrılan ve sonra artılarla aramıza dönen...hep söylüyorum yine söylicem sakın bırakmayın burayı...burda olduqunuz müddetçe kilo verirsiniz arkadaşlarr
amin cnm amin.en yakın zamnda banada hayırlısıyla bebış nasıp etsın rabbım
canım ben geçen günkü test olayında bebiş istemiyorsun sanmıştım :26: meqer bebiş istiyormuşsun en hayırlı zamanda saqlıklı sıhhatli güzel bir bebişin olur inşallahh
tebrikler 23 kilo vermissin ınş hedefine biran önce ulaşırsın
teşekkürler cnm inş.
Askerden gelsin de bi geliriz inş..
Daha 5 ayımız var.
tamam canım ama askerimiz gelene kadar ailenle yada arkadaşlarınla beklerim seni
18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
aysecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice seneleree
canım heyecan oraya gidince bitti..yerini tedirginliqe bıraktı...tamamen bilmdeiqim bir proqram ve ben kasaya sıfırdım..bugün %80e kadar çıktım..çok az bir eksiqim kaldı...onuda yarın halledicem inşallahh..bugün yardımcı kız gelmedide ben tektim...yarın kalanları gösterir inşallah daha verimli olurum...
tuqbacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu huzurlu saqlıklı yıllaraaa

tuqbacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu huzurlu saqlıklı yıllaraaa

sağol ablacım,,gerçi 4 yıldır doğru düzgün bi yıldönümü kutlayamadık ama,,hep geçiştirirldi böylee,,hiç tatiline denk gelmediği gibii,,neyse seneye umutluyum eğer birlikte olmaya devam edersek 5.yıl için çok güzel planlarım var,,ne olursa olsun çok güzel bi dönüm geçiricez inşallah tabii

evlilik yildonumun kutlu olsun canim

yanilmiyorsam bide ayse'nin evlilik yildonumuydu seninde kutlu olsun...

kızlar ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler bu gece geç kaldım..gezmedeydik geç geldik sonrada buraya girdim..gidip yatıyım sabah kursa öqlende işe gidicem öpüyorum hepinizii

kilolar hersekilde gidiyo zaten ya rabbim dunya tatlisi meleklerini sana bagislasin cok tatlilar masaallah

Günaydın canım. Allah bi ömür mutlu etsin nice güzel yıllara.
Ayrıca güle güle kullan. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…