70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(

bikac sayfa gecmisi okuyup geldim.ben de sabah 9:15 te uyandim.esim bugun ise gec baslio ve aksamda erken bitiriyo.bi aktim dolapta dogru duzgun bisey kalmamis.pazar kahvaltisi guzel ve ozenli olmali bence.esime dedim sen evdekal ben bi markete gidip geleyim.alisveris yapayim dedim ama kucuk kizim da takildi pesime.neyse markete gittim bir baktim boyle oldum.park edecek yer bile yokkk.sabah sabah millet ruyasinda ne gorduyse markete kosmus.sonunda biyer buldum ve girebildim markete.market arabasi tasiodu cikarken:26:
o kadar cok sey almisimki.eve gelirken lapa lapa kar yagiyodu.ama yerler islak oldugu icin birikmedi tabi yine
eve geldim aldimlarimi esimle dolaplara yerlestirdik.guzeelll bir kahvalti sofrasi hazirladim.haftanin tek gunu beraberr kahvalti yapabiliyoruz.cocuklarla uzun uzun yedik ictik.amaben cok yemedim tabi.
simdid de gec de olsa ev isine basladim. aksama daguzel yemekler yapicam insallah.
ben ne zaman 6 lari gorucem bilmiyorum.omrum mutfakta gecio.:26:

ne kalmışkı gorursun tatlım

herkese iyi pazarlar...

isallah canim birde kis geldi ya istah patlamalari cok oluyor sen merak etme biz verecez yaz a isallah istedigimiz kiloya ulasmis olalim
kilona göre iyi görünüyorsun ....bi de kilo versen nolursun acep....
hoş geldin cnım..geçmişi okuman çok zor..
o kdar paylaşım oluyor ki...
kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
hoş geldin canım...

ben de pazarları çok severim..ailecek kahvaltı edebildiğimiz tek gün...

Son düzenleme:

canim 699mbmis cok uzun suruyo indirilmesi esim bi sinama filmi kadar suruyo dedi bende pek anlamiyorum ama ona yaptiriyorum bisey indirmek gerektiginde

sağol canımcım eşim yanımda değil işe diddiifotolarada bayıldım ayretenbende merak ediyodun nasıl nerde yazıyo çalışıyo diye,,baya kıyak biyermiş haaa
cuma olduğu için cısslara bişey demiyoruz,,afiyet olsun güzel
trendy21 özele attım ama yanlışmı olduki acaba.

olmamış canım buhafta yenilerden vede azcık eskilerden bildirimler çok fena olmuş,,neden böyle yaptınız anlamadım,,hadi sen yenisin neyse ama 1kaç haftalık olanlara inanamıyorum çok sinirlendim gerçekten sonra bitemiz anlatcam ben sizee şu listeyi bitireyimdee

hoşpulduk onemlı deil ben de ara ara girıyorum bugun cocuk lar evde olun ca dıyet yapamıyoru yarın başliyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…