70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim 699mbmis cok uzun suruyo indirilmesi esim bi sinama filmi kadar suruyo dedi bende pek anlamiyorum ama ona yaptiriyorum bisey indirmek gerektiginde

ayindirdim canım en sonunda ama bilgisayarı hallettim yüklemek için bir iki program ekledim şuan internete buğlanmıyo. bu işyeri bilgisayarım ama ev bilg artık nete girmiyo. nasıl tamir edecem ben onu yaaaaaaa

hoşpulduk onemlı deil ben de ara ara girıyorum bugun cocuk lar evde olun ca dıyet yapamıyoru yarın başliyacam

canım istersen çizelgeni yap..en önemli motivasyon kaynağımız
çizelgede kilolarımızın gittiğini görmek ...

18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
nice güzel yıllara canım sevdiklerinle beraber....
guzelım nasıl yapacağımı bılmıyorum bu sıteye kardeşım uye yaptı pek anlamam bılgısarayı

bn yapıyorum ama tarif edemiyorum..bu işlerin piri olmuş kızlar var yardımcı olurlar istersen...
kendini tanıt canım kimsin napar ne edersin...

slm geçmişe şöyle bi baktım vede menümü yazayı m kaçıyorum öptüm yarın görş.
sabah:2 dilim ekmek peynir çeçil peyniri 2 siyah zeytn 1 haşlama yumurta domtes salatalık yeşillik yarım muz 1/3 armut
ara :yarım kase aşure
akşam:2 dilim çok tahıllı ekmek 1 tabak tarhana çorbası tonbalıklı salata kabaklı cevizli yoğurt salatası
ara:1 limonlu yeşilçay

nice güzel yıllara canım sevdiklerinle beraber....

bn yapıyorum ama tarif edemiyorum..bu işlerin piri olmuş kızlar var yardımcı olurlar istersen...
kendini tanıt canım kimsin napar ne edersin...

caliş miyorum ev hanımıyım yaşım 33 ocak ın 11 rınde 34 e giricem 2 cocuğum var kızım 8 ıncı sınıfa gıdıyo oğlum 7 ye gıdıyor cizergeyı yaptım ensonunda takıldım kopyalama bölümündeyim

tamam canim atiyorum ozeline
sagol canim aldim
saolun kızlar yazmaktan zorluk cekıyorum
bu sıteyı kardeşım uye yaptı ck uzun zaman dan berı acmadım ne ise yarın goruşuruz iyi geceler
anlamadiginda yardim etmeye calisiriz canim
ne güzel ilk gün ne heycanli gecmisdir
fistik niye kizayim dogru degisiklik yok öylesine koydum zaten fotolari birde bikac kilo gitsin ayni giyimlen bidaha cekineyim farki varmi siz söylersin artik
Uyanın artık yaa birazdan müşteriler basıcak giremicemm :84::84::84::84:delirtmeyin beniii gelin hadii

kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
hosgeldin canim
herkese iyi pazarlar...

kilona göre iyi görünüyorsun ....bi de kilo versen nolursun acep....
sagol zerram ver gazi ver
yazik calismak zorunda kaldi demek o gün e sonra geldiginde sagol canim bende öyle düsündüm merak edersiniz belki göstereyim diye
18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
nice senelere canim 55
tamam canımmmm...
ay hic sorma suan bile zor yaziyom önce benim oglan tirnaklarini ke^stirmedi simdi de klaveye basiyo r

teşekur ler inşanla anların artık yazayaza

Tuğba merhaba evlilik yıldönümün kutlu olsun..Allah nice uzun yıllar nasib etsin..
bir de ben şu kilo bildirim işini çözemedim..özeline msj atamıyoruz genel bildirim yapıncada kabul etmemişsin..nasıl olacak bu işler??çözemedim gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…