canim 699mbmis cok uzun suruyo indirilmesi esim bi sinama filmi kadar suruyo dedi bende pek anlamiyorum ama ona yaptiriyorum bisey indirmek gerektiginde
hoşpulduk onemlı deil ben de ara ara girıyorum bugun cocuk lar evde olun ca dıyet yapamıyoru yarın başliyacam
guzelım nasıl yapacağımı bılmıyorum bu sıteye kardeşım uye yaptı pek anlamam bılgısarayıcanım istersen çizelgeni yap..en önemli motivasyon kaynağımız
çizelgede kilolarımızın gittiğini görmek ...
18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
nice güzel yıllara canım sevdiklerinle beraber....18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
guzelım nasıl yapacağımı bılmıyorum bu sıteye kardeşım uye yaptı pek anlamam bılgısarayı
geldim geri gidiyomgelirim
nice güzel yıllara canım sevdiklerinle beraber....
bn yapıyorum ama tarif edemiyorum..bu işlerin piri olmuş kızlar var yardımcı olurlar istersen...
kendini tanıt canım kimsin napar ne edersin...
canım istersen çizelgeni yap..en önemli motivasyon kaynağımız
çizelgede kilolarımızın gittiğini görmek ...
nice senelere canim rabbim bi omur mutlu yasam nasip etsin
sagol canim aldimtamam canim atiyorum ozeline
anlamadiginda yardim etmeye calisiriz canimsaolun kızlar yazmaktan zorluk cekıyorum
bu sıteyı kardeşım uye yaptı ck uzun zaman dan berı acmadım ne ise yarın goruşuruz iyi geceler
ne güzel ilk gün ne heycanli gecmisdirgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr
sabah sabah sinir oldum yaa..sayısız alıntı yaptım hepsine tek tek cevap verdim ama hiçbiri gelmemişşşş :84::84::84::84::84::84:
valla başıma aqrı girdi kızlar sinirdenn :88:
nayse dün sizlerle işyerinden rahat rahat konuşurken patronun kızı geldi 25 yaşındaymış yeni evliymiş...onun gelmesiyle restoranın dolması nerdeyse bir oldu...ve akşam 7de çıktım hala full doluydu masalar...birdaha topiqe giremedim o nedenle...ama patronun kızına sizlerden bahsettim...oda kilo vermek istiyormuş tiolar verdim...ama kızı biraz soquk buldum...gerçi şöyle bişey söyledi ablacım ben bugün biraz bazı nedenlerden dolayı stresliyim sakın üstüne alınma senle ilgisi yok dedi ama yinede tedirgin oldum...çok güzel ve çok tatlı bir kız..ban aelinden geldiqi kadar yardımcı olmaya çalışıyor...
kızlar onların kendilerine ait restorant proqramları var...winsess ti galiba...onu kullanıyorum..bütün herşey oradan yapılıyor..nerdeyse muhasebe proqramından bile daha karışık...ben kasa proqramına sıfır olduqum için sudan çıkmış balıqa döndüm...yavaş yavaş öqreneceksin dediler...inşallah öyle olur...muhasebe içinde bnm istediqim proqramı yüklicekler...muhasebe ve kasa sorumlusu olarak işime devam edicem...tabi bir problem olmazsa...insanlık hali belki beqenmezler yada ben ısınamam hayırlısı artık..ama ortam tam bir aile ortamı..çok güvenilir biyer..onun dışında kilolu bir bayanın gelmesiyle çaycı aradıklarını öqrendim..bayanda bu iş için gelmiş...içimden eyvah dedim bayanı almıcaklar çok kilolu...bayanın anlattıqına göre biyerde ahçılık yapıyormuş..çok yoruluyorum diyor..onun için bu işe başvurmuş..tel bırakın biz seni ararız diyerek geri yolladılar...bnmde bir arkadaşım vardı iş arıyordu...kaçarmı benden ben iş ararken neler çektim neçok üzüldüm...hemen patrona bnm bi arkadaşım var yapar bu işi dedim..zaten beni çok seviyor inşallah hep sever sevgili partonum hatta manevi baba olarak ilan ettimhemen gelsin kızım didiii :124::124::124: tel açtım arkadaşım geldi...hemen yarın başla dediler bugün için...arkadaşta yarın başlamasan misafirim gelicek dedi patronda ahh bu hanımların işleri hiç bitmez diyerek tamam ozaman pazartesi başla dedi işe girdiqim gün arakadaşımıda yanıma aldım ne açıkgözüm dimii he kızlar bu arada birde vale aranıyor bilginize...neyse akşam eve geldim hani günümüz vardı ya salı günleri...diqer arkadaşı aradım dedim emineyide yanıma aldım günü iptal ediyoruz ayy bi kızdı bana işe girdiniz gün bitti diyee hatta dediki benide bulaşıkçı olarak alın
ölmüşüm yogunluktan oturmak yormuş beniiilk gün ya onadan heralde zamanla alışırım...bugünde 10da orda olucam öqleden sonra 3te eve gelicem...işlerim var daha önce patrona söylemiştim...benden bukadar kızçeler...öpüyorum sizleri...akşama görüşürüz :79::79:
Günaydın kısçeler...
Bi selam veriyim dedim dışarı kahvaltıya gidicez.
Suzancım resimlerdee böyle olmak isterdimama senin istikrarsızlııgından maalesef aynısın.
Bilerek yazıyom belki bana kızarsında silkelenip kendine gelirsin.
Sena abla hayırlısı olsun. Kolay gelsin.
Uyanın artık yaa birazdan müşteriler basıcak giremicemm :84::84::84::84:delirtmeyin beniii gelin hadii
hosgeldin canimkızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
herkese iyi pazarlar...
kilona göre iyi görünüyorsun ....bi de kilo versen nolursun acep....
yazik calismak zorunda kaldi demek o günsağol canımcım eşim yanımda değil işe diddii fotolarada bayıldım ayreten bende merak ediyodun nasıl nerde yazıyo çalışıyo diye,,baya kıyak biyermiş haaa
cuma olduğu için cısslara bişey demiyoruz,,afiyet olsun güzel
olmamış canım buhafta yenilerden vede azcık eskilerden bildirimler çok fena olmuş,,neden böyle yaptınız anlamadım,,hadi sen yenisin neyse ama 1kaç haftalık olanlara inanamıyorum çok sinirlendim gerçekten sonra bitemiz anlatcam ben sizee şu listeyi bitireyimdee
nice senelere canim 5518 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
ay hic sorma suan bile zor yaziyom önce benim oglan tirnaklarini ke^stirmedi simdi de klaveye basiyo rtamam canımmmm...
zeynepcimcanim ya nasilsin
teşekur ler inşanla anların artık yazayazasagol canim aldim
anlamadiginda yardim etmeye calisiriz canim
ne güzel ilk gün ne heycanli gecmisdir
fistik niye kizayim dogru degisiklik yok öylesine koydum zaten fotolari birde bikac kilo gitsin ayni giyimlen bidaha cekineyim farki varmi siz söylersin artik
hosgeldin canim
sagol zerram ver gazi ver
yazik calismak zorunda kaldi demek o güne sonra geldiginde sagol canim bende öyle düsündüm merak edersiniz belki göstereyim diye
nice senelere canim 55
ay hic sorma suan bile zor yaziyom önce benim oglan tirnaklarini ke^stirmedi simdi de klaveye basiyo r
zeynepcimcanim ya nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?