Günaydın çıtırlar!
Gününüz güzel geçsin.
Kaçamaklarla dolu bir haftasonunu geride bıraktım, pişman mıyım?
Evet, hem de çok!
Kocaman bir göbekle başladım haftaya maalesef ki
Herneyse ağlamak yerine telafi etmeye bakıcam artık, detoks günümdür bugün!
Gelsin yeşil çaylarrr, defolup gitsin kilolarrr!
kızlar sirkeli su tarçınlı su dan başka ve yeşil çaydan başka. metabolizma hızlandırıcı önerileriniz var mı . şu an depresyondayım ne zayıflatır derseniz yirim içirim.
soğan suyu kekik suyu limon tarçın yeşil elma lahana hepsi tarafımdan denenmiş ve evde kalmışlardır. ne zayıflatı ne zayıflatı hepsine varım. diyin ki şu böcüyü kaynat iç zayıflayacaksın. yakalarım kaynatırım içerim
Canım benimmmmmmmmmmm
Kaç tabii kaç kaç kaççç
Reklam geldi aklımaparaları paraları saç saç saçç
Günaydın cnm orti listesini bugün yapıcam ben
kızlar sirkeli su tarçınlı su dan başka ve yeşil çaydan başka. metabolizma hızlandırıcı önerileriniz var mı . şu an depresyondayım ne zayıflatır derseniz yirim içirim.
soğan suyu kekik suyu limon tarçın yeşil elma lahana hepsi tarafımdan denenmiş ve evde kalmışlardır. ne zayıflatı ne zayıflatı hepsine varım. diyin ki şu böcüyü kaynat iç zayıflayacaksın. yakalarım kaynatırım içerim
Evet tuğba araya reklam almış arkasın yarın olmuş
Abur cuburdan, ekmekten uzak dur. Bide form çaylarından 2 günde 1 iç bence.
Akşam yememek bende çok etkili.
Herkes zaman içinde kendi bünyesine uygun şeyi buluyor canım.
O reklam favorim.
Dün akşam Tuğba listeyi yazcam demiş ama yazmamış bişi.
Heyecanla senide bekliyoruz.
Günaydın çıtırlar!
Gününüz güzel geçsin.
Evet, hem de çok!
Abur cuburdan, ekmekten uzak dur. Bide form çaylarından 2 günde 1 iç bence.
Akşam yememek bende çok etkili.
Herkes zaman içinde kendi bünyesine uygun şeyi buluyor canım.
O reklam favorim.
Dün akşam Tuğba listeyi yazcam demiş ama yazmamış bişi.
Heyecanla senide bekliyoruz.
74.0istikrarlı olursan verirsin canım ama 74.5 kilosan biraz zor sanırsam.
2 haftacık kaldı.
Bana özel miii
Bi zaman kaçmak lazım senin oraya
Günaydın çıtırlar!
Gününüz güzel geçsin.
Evet, hem de çok!
bende orti istiyomCanım benimmmmmmmmmmm
Kaç tabii kaç kaç kaççç
Reklam geldi aklımaparaları paraları saç saç saçç
Günaydın cnm orti listesini bugün yapıcam ben
ivy iğreniyom artık form çaylarından.hergün yeşil çay form çayları bitki çayları ıhlamur adaçayı kekik içim ...
evde her dolap aktardan alınmış ot dolu kutu kutu çaylar dolapları açınca üzerime atlıyolar.
biri görse adım büyücüye çıkacak. otlarla birşey ediyom sanacaklar...
menümüde yazam :
sabah
2 dilim ekmek kk peynir domates (bende domateside sevmeyen bir mahlukatım sırf vitamin olsun diye yedim :))
ara elma
öğle
bir tabak patates salatası bir ayran
ara elma
akşam nohut yemeği yoğurt
inşallah sonra hiç birşeycik yemeyecem :)
ah şimdi burada adak adıyom bir kilo verem bir elma kesecem
74.0cizelgeyi degistirmeyi unutmussum iyiki hatirlatin fistik 4 kilo 2 hafta ben 4 haftada yapamadim 2 haftada nasil yapayim
Bu gününüz güzel Geçsin Evet şekerden undan yağdan uzak duralıM ayrıca bide tuzdan vucudumuzda var zaten bunlar kendimi çok kötü hissetiyorum bendede göbek va... Artıyıda eklesek basenlerim
ivy iğreniyom artık form çaylarından.hergün yeşil çay form çayları bitki çayları ıhlamur adaçayı kekik içim ...
evde her dolap aktardan alınmış ot dolu kutu kutu çaylar dolapları açınca üzerime atlıyolar.
menümüde yazam :
sabah
2 dilim ekmek kk peynir domates (bende domateside sevmeyen bir mahlukatım sırf vitamin olsun diye yedim :))
ara elma
öğle
ara elma
74.0cizelgeyi degistirmeyi unutmussum iyiki hatirlatin fistik 4 kilo 2 hafta ben 4 haftada yapamadim 2 haftada nasil yapayim
bende orti istiyom
ay ne güldürdün beni cok yasa emi
evetAma 71.5 olabilirsin bu engel değil. Sen 6'yı görcem diye yola çık.
Ne kadar verebilirsen o kadar kârdır canım.
güle güle kullan canım ne güzel düşünmüş almış benimki yüzsüz bide diyoki sen karşılık mı bekliyosun bana hediye alırkenbugün benimde 4. yıldönümümüzdü ama dün gece 12den sonra şeyettirdik kutlar gibi yaptık yanii,hediye faslını gerçekleştirdik,,sizede mutlu yıllar aynı gün evlenmişiz ama yıllar farklı,,inşallah bizde 18inci yılları görürüz,,allahım mutluluğunuzu daim etsin
canım ya eşimin cumartesi tatili hep,,pazar günleride hep 15 te gidip 1de geliyo,,2 vardiye bu hafta yine gündüze döncek yarından itibaren,,yani sabah 7de gitcek akşam 5te gelcek,,dün 12yi geçince 18ine girdikya,,ozaman kutladık pek bi durgun geçti aslında,,gündüzden tantana yaptıkta,,bide kütahyaya iş seminere gitmişti,,geç geldi saat 8de e bide kardeşinide getirmiş gelirken bütün hayallerim suya düştü,,ben düşünüyodumki,,bu erken gelir yemeğimizi yeriz ben erkenden işlerimi hallederim kafam rahat bi şekilde gece 12yi beklerim,,sonra pasta yapmıştım özene bezene,,noldu pastayı ve diğer eğlencelikleri,,erkek kardeşi gidince saat 22de koydum yedik sonra 12yi geçincede hediye faslı yaptık bana takım kolye ve küpe almış çok hoşuma gitti tabi,,dedi istediğin ayıcıktan alcaktımda bu daha hoştu dedi,,ben seviyorum sevdiğime ait takıları boynumda taşımayıı,,
işte bunlar:123:biraz fazla olduya nebiliyim çektikçe çekesim geldii
Eki Görüntüle 309744 Eki Görüntüle 309745 Eki Görüntüle 309746 Eki Görüntüle 309747 Eki Görüntüle 309748 Eki Görüntüle 309749 Eki Görüntüle 309750
5 i 1 yerde çayı var ama farklı olanı şöyleki 3 lt suya 1 veya 2 elma(4 e bölünmüş), 1 limon(4 e bölünmüş),1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1-2 tane kabuk tarçın, 1 tutam karanfil kaynatıyosun 5 dk bu metabolizmayı hızlandırıyo ve içimi çok kolay ödemi de atıyo bid ebunu dene ama hiçbiey tek başına mucızevi şekilde zayıflatamz canım boyle bsıey bekleme sen desteklıyceksın bunları beslenme ve sporlakızlar sirkeli su tarçınlı su dan başka ve yeşil çaydan başka. metabolizma hızlandırıcı önerileriniz var mı . şu an depresyondayım ne zayıflatır derseniz yirim içirim.
menümüde yazam :
sabah
ara elma
öğle
ara elma
napalimHepimizin inşallah
Ahahha düşünemiyorum büyücü filan dediklerini
Benim evde de çeşit çeşit otlar,çaylar var :26:
Ay vallahi ne yapacağımı şaşırdım suzii :26: kimi kimle orti yaptıysam gelmiyo yada bildirim olmuyo
ay canım benim üzülme bende aynı durumdayım anlıyom seniilk ay verdim 3 kilo sonrada takıldım kaldı 3 haftadır veremiyom ve haftasonu moral bozukluğu ile verdim kendimi yemeğe. yedim yedim ve üç gündür wc yede çıkamadım. tartılmadım sabah korkudan kesin aldım hissediyorum. :18:
Hmm nasıl başlıyım ki abur cubura mı başladın?
Ya da akşam yemekleri? Bildiğim kadarıyla bi rahatsızlıgın yok.
Motivasyon için hepimiz burdayız ama sen bi görünüyosun bi kaçıyosun.
bazen bende öyle oluyorum umutsuz
patates başta tokluk hissi versede cabuk acıkırsın canım aksama ben olsam salata da eklerdim aksamı geçiştirmek bence yanlış sonra krız yaşamamak adına
Bakliyatların kb değerleri çok yüksek.
Akşam yemeni önermiyorum ben. Kilo vermek için akşam salata bide çorbayla kapatsan süper olur.
K-fleks yersen de etkili olur inan bana.
güle güle kullan canım ne güzel düşünmüş almış benimki yüzsüz bide diyoki sen karşılık mı bekliyosun bana hediye alırken
5 i 1 yerde çayı var ama farklı olanı şöyleki 3 lt suya 1 veya 2 elma(4 e bölünmüş), 1 limon(4 e bölünmüş),1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1-2 tane kabuk tarçın, 1 tutam karanfil kaynatıyosun 5 dk bu metabolizmayı hızlandırıyo ve içimi çok kolay ödemi de atıyo bid ebunu dene ama hiçbiey tek başına mucızevi şekilde zayıflatamz canım boyle bsıey bekleme sen desteklıyceksın bunları beslenme ve sporla
patates başta tokluk hissi versede cabuk acıkırsın canım aksama ben olsam salata da eklerdim aksamı geçiştirmek bence yanlış sonra krız yaşamamak adına
napalimbende kendi kendimin ortisi olayim bari hadi suzan sacindan sürüklerim seni bu hafta artida olursan
Arkadaşlar ortak işini kimayarlıyo bilmem ama bana öyle bir ortak buldunuz ki o gün bugündür uğramıyor.
Bu reva mıdır?
Ben neden motive alamıycam????
Benim neden ortağım yok??? Var da yok???
Ben neden şişmanım?
Çünkü ortağım yokkkkk
arzucum nasilsin canimgüle güle kullan canım ne güzel düşünmüş almış benimki yüzsüz bide diyoki sen karşılık mı bekliyosun bana hediye alırken
5 i 1 yerde çayı var ama farklı olanı şöyleki 3 lt suya 1 veya 2 elma(4 e bölünmüş), 1 limon(4 e bölünmüş),1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1-2 tane kabuk tarçın, 1 tutam karanfil kaynatıyosun 5 dk bu metabolizmayı hızlandırıyo ve içimi çok kolay ödemi de atıyo bid ebunu dene ama hiçbiey tek başına mucızevi şekilde zayıflatamz canım boyle bsıey bekleme sen desteklıyceksın bunları beslenme ve sporla
Arkadaşlar ortak işini kimayarlıyo bilmem ama bana öyle bir ortak buldunuz ki o gün bugündür uğramıyor.
Bu reva mıdır?
Ben neden motive alamıycam????
Benim neden ortağım yok??? Var da yok???
Ben neden şişmanım?
Çünkü ortağım yokkkkk
bende tartılmadım yaa korkudan geçen hafta spor yaptım hep ama 100grda olsa veremedim o yüzden bu haftada bıraktım kendimi çooook şişman hissediyorum sanki hiç bir yere sığamıyorum
abur cuburada başladım yemek yemeyede başladım. rahatsızlığım yok bebeğim oldu 14 ay önce onun kiloları hala duruyor 64le hamile kalmıştım ama 64e insem bile kocaman bir göbeğim olacağı için hedefim 58 ama çooook zor görünüyor. çalışıyorum evdede bebek pek giremiyorum bende memnun değilim bu durumdan çünkü girince motive oluyorum sonra kalmıyor bişey
evet çok umutsuzum moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?