70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sirkeli su tarçınlı su dan başka ve yeşil çaydan başka. metabolizma hızlandırıcı önerileriniz var mı . şu an depresyondayım ne zayıflatır derseniz yirim içirim.
soğan suyu kekik suyu limon tarçın yeşil elma lahana hepsi tarafımdan denenmiş ve evde kalmışlardır. ne zayıflatı ne zayıflatı hepsine varım. diyin ki şu böcüyü kaynat iç zayıflayacaksın. yakalarım kaynatırım içerim

Oooo kimlerr gelmişşşş.
Hoşgeldin şekerim. Bırak gitsin geçti h.sonu önümüzdeki günlere bakıcaz.

Abur cuburdan, ekmekten uzak dur. Bide form çaylarından 2 günde 1 iç bence.
Akşam yememek bende çok etkili.
Herkes zaman içinde kendi bünyesine uygun şeyi buluyor canım.

Canım benimmmmmmmmmmm
Kaç tabii kaç kaç kaççç
Reklam geldi aklıma paraları paraları saç saç saçç
Günaydın cnm orti listesini bugün yapıcam ben

O reklam favorim.
Dün akşam Tuğba listeyi yazcam demiş ama yazmamış bişi.
Heyecanla senide bekliyoruz.

Ahahahhaa şuan koptum

Evet tuğba araya reklam almış arkasın yarın olmuş

Al benden de o kadar....

Bu gününüz güzel Geçsin Evet şekerden undan yağdan uzak duralıM ayrıca bide tuzdan vucudumuzda var zaten bunlar kendimi çok kötü hissetiyorum bendede göbek va... Artıyıda eklesek basenlerim

ivy iğreniyom artık form çaylarından. hergün yeşil çay form çayları bitki çayları ıhlamur adaçayı kekik içim...
evde her dolap aktardan alınmış ot dolu kutu kutu çaylar dolapları açınca üzerime atlıyolar.
biri görse adım büyücüye çıkacak. otlarla birşey ediyom sanacaklar...
menümüde yazam :
sabah
2 dilim ekmek kk peynir domates (bende domateside sevmeyen bir mahlukatım sırf vitamin olsun diye yedim :))
ara elma
öğle
bir tabak patates salatası bir ayran
ara elma
akşam nohut yemeği yoğurt
inşallah sonra hiç birşeycik yemeyecem :)
ah şimdi burada adak adıyom bir kilo verem bir elma kesecem

istikrarlı olursan verirsin canım ama 74.5 kilosan biraz zor sanırsam.
2 haftacık kaldı.

Bana özel miii
Bi zaman kaçmak lazım senin oraya
74.0 cizelgeyi degistirmeyi unutmussum iyiki hatirlatin fistik 4 kilo 2 hafta ben 4 haftada yapamadim 2 haftada nasil yapayim

Canım benimmmmmmmmmmm

Kaç tabii kaç kaç kaççç

Reklam geldi aklıma paraları paraları saç saç saçç

Günaydın cnm orti listesini bugün yapıcam ben
bende orti istiyom

ay ne güldürdün beni cok yasa emi

Bakliyatların kb değerleri çok yüksek.
Akşam yemeni önermiyorum ben. Kilo vermek için akşam salata bide çorbayla kapatsan süper olur.
K-fleks yersen de etkili olur inan bana.

Bu gününüz güzel Geçsin Evet şekerden undan yağdan uzak duralıM ayrıca bide tuzdan vucudumuzda var zaten bunlar kendimi çok kötü hissetiyorum bendede göbek va... Artıyıda eklesek basenlerim

Hepimizin inşallah

Ahahha düşünemiyorum büyücü filan dediklerini

Benim evde de çeşit çeşit otlar,çaylar var :26:

74.0 cizelgeyi degistirmeyi unutmussum iyiki hatirlatin fistik 4 kilo 2 hafta ben 4 haftada yapamadim 2 haftada nasil yapayim

bende orti istiyom

ay ne güldürdün beni cok yasa emi

Ay vallahi ne yapacağımı şaşırdım suzii :26: kimi kimle orti yaptıysam gelmiyo yada bildirim olmuyo

güle güle kullan canım ne güzel düşünmüş almış benimki yüzsüz bide diyoki sen karşılık mı bekliyosun bana hediye alırken

5 i 1 yerde çayı var ama farklı olanı şöyleki 3 lt suya 1 veya 2 elma(4 e bölünmüş), 1 limon(4 e bölünmüş),1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1-2 tane kabuk tarçın, 1 tutam karanfil kaynatıyosun 5 dk bu metabolizmayı hızlandırıyo ve içimi çok kolay ödemi de atıyo bid ebunu dene ama hiçbiey tek başına mucızevi şekilde zayıflatamz canım boyle bsıey bekleme sen desteklıyceksın bunları beslenme ve sporla

patates başta tokluk hissi versede cabuk acıkırsın canım aksama ben olsam salata da eklerdim aksamı geçiştirmek bence yanlış sonra krız yaşamamak adına

napalim bende kendi kendimin ortisi olayim bari hadi suzan sacindan sürüklerim seni bu hafta artida olursan

Arkadaşlar ortak işini kimayarlıyo bilmem ama bana öyle bir ortak buldunuz ki o gün bugündür uğramıyor.
Bu reva mıdır?
Ben neden motive alamıycam????
Benim neden ortağım yok??? Var da yok???
Ben neden şişmanım?
Çünkü ortağım yokkkkk

bende tartılmadım yaa korkudan geçen hafta spor yaptım hep ama 100grda olsa veremedim o yüzden bu haftada bıraktım kendimi çooook şişman hissediyorum sanki hiç bir yere sığamıyorum

Hmm nasıl başlıyım ki abur cubura mı başladın?
Ya da akşam yemekleri? Bildiğim kadarıyla bi rahatsızlıgın yok.
Motivasyon için hepimiz burdayız ama sen bi görünüyosun bi kaçıyosun.

abur cuburada başladım yemek yemeyede başladım. rahatsızlığım yok bebeğim oldu 14 ay önce onun kiloları hala duruyor 64le hamile kalmıştım ama 64e insem bile kocaman bir göbeğim olacağı için hedefim 58 ama çooook zor görünüyor. çalışıyorum evdede bebek pek giremiyorum bende memnun değilim bu durumdan çünkü girince motive oluyorum sonra kalmıyor bişey

bazen bende öyle oluyorum umutsuz

evet çok umutsuzum moralim bozuk

patates başta tokluk hissi versede cabuk acıkırsın canım aksama ben olsam salata da eklerdim aksamı geçiştirmek bence yanlış sonra krız yaşamamak adına

geçiştirince aklına hep yemek geliyor insanın o psikolojide kötü ben çok sinirli oluyorum o yüzden gerçi veremeyincede mutsuz

Bakliyatların kb değerleri çok yüksek.
Akşam yemeni önermiyorum ben. Kilo vermek için akşam salata bide çorbayla kapatsan süper olur.
K-fleks yersen de etkili olur inan bana.

sağolun arkadişler. sabah ve öğle yemeğini evden taşıdığım için çeşit üretmekte çok zorlanıyom ve gündüz çoğu zaman yarı aç geçi... işin kötü tarafı akşam eve gidince açlıktan değil sıkıntıdan gözüm dönüyor. çorba salata yada kfleks (ben nefsiti daha çok sevim) karnımı doyurmadığı gibi bir mutfak fareliği yapıyo bende. devamlı mutfağa girip bakınıp su falan içip çıkıyom yani. sonra tabi ağzıma birşeyler atıyom anlamadan. ya birde eşim öldürüyo beni. kendisi çok abur cubur yer. hazır kekler çikolatalar dolu ev. ve her akşam mutlaka yer. bir oturuştada 2 çikolata 3 kek yediğini bilirim. ben genelde çikolata sevmediğim için pek aldırmıyom ama keki severim ve bazen canım çok çekiyo o yerken ucundan ısıram falan derken haftada 1-2 kek yemiş kadar oluyo. birde akşamları spor yapabildiğim için karnım doymayınca sporda yapamıyom halim olmuyo. sağlıksız biliyom ama protein karışımları falan mı içsem akşamları acaba. belki tok tutar. ay sütte dokunuyo bana gaz yapi o karışımlarıda tüketemiyom.
ama sevgili topik bakın sizin sayenizde birşeyi bıraktım itiraf edim. ben cipsi çok mseverim ve aile boyu bile olsa paketi açınca dibine kadar yirim. ama size takıldığımdan beri cips yemiyom. 2 aydır birkez küçük bir paket krize girip yedim. evde koca paket peynirle cips var. 1 aydır çekmecede açıp bakınırken çekmeceyi devamlı görüyom. ama YEMEDİM büyük başarı benim için

napalim bende kendi kendimin ortisi olayim bari hadi suzan sacindan sürüklerim seni bu hafta artida olursan

Ahahhaha

Kime ortak ayarlasam ya gelmiyo yada bildirim yapmıyo

Suzan ile sizi ortak yapim bide böyle deneyelim

Suzii ne dersinn canım

arzucum nasilsin canim

bozma morelini canim ya bizde birgünde almadik onca kiloyu birgünde verelim zaman lazim zamanla gidecek pes etmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…