öyle oluyor ilk basda canimteşekur ler inşanla anların artık yazayaza
zeynepberat canim ama fazla duramiyor herhalde :26:hangi zeynep...:44::44::44:
Bi 5 kilooo ver ondan sonraaaa.
cok güzeller canim güle güle kullanbugün benimde 4. yıldönümümüzdü ama dün gece 12den sonra şeyettirdik kutlar gibi yaptık yanii,hediye faslını gerçekleştirdik,,sizede mutlu yıllar aynı gün evlenmişiz ama yıllar farklı,,inşallah bizde 18inci yılları görürüz,,allahım mutluluğunuzu daim etsin
canım ya eşimin cumartesi tatili hep,,pazar günleride hep 15 te gidip 1de geliyo,,2 vardiye bu hafta yine gündüze döncek yarından itibaren,,yani sabah 7de gitcek akşam 5te gelcek,,dün 12yi geçince 18ine girdikya,,ozaman kutladık pek bi durgun geçti aslında,,gündüzden tantana yaptıkta,,bide kütahyaya iş seminere gitmişti,,geç geldi saat 8de e bide kardeşinide getirmiş gelirken bütün hayallerim suya düştü,,ben düşünüyodumki,,bu erken gelir yemeğimizi yeriz ben erkenden işlerimi hallederim kafam rahat bi şekilde gece 12yi beklerim,,sonra pasta yapmıştım özene bezene,,noldu pastayı ve diğer eğlencelikleri,,erkek kardeşi gidince saat 22de koydum yedik sonra 12yi geçincede hediye faslı yaptık bana takım kolye ve küpe almış çok hoşuma gitti tabi,,dedi istediğin ayıcıktan alcaktımda bu daha hoştu dedi,,ben seviyorum sevdiğime ait takıları boynumda taşımayıı,,
işte bunlar:123:biraz fazla olduya nebiliyim çektikçe çekesim geldii
Eki Görüntüle 309744 Eki Görüntüle 309745 Eki Görüntüle 309746 Eki Görüntüle 309747 Eki Görüntüle 309748 Eki Görüntüle 309749 Eki Görüntüle 309750
citir annehepsi aynı kıyafetle olmuşş ya neyseeen alttaki 2 resimdeki pantolon geçen seneki kurban bayramında giydiğim pantolonduu,,geçen giydim aha böyle oldum
Eki Görüntüle 309803 Eki Görüntüle 309804 Eki Görüntüle 309805 Eki Görüntüle 309806 Eki Görüntüle 309807 Eki Görüntüle 309808 Eki Görüntüle 309809
Eki Görüntüle 309802 Eki Görüntüle 309810
bunlarda hayatımın anlamları meleklerim oğlum ve kızım
ev hali saç baş kusura bakmayın artık:78:
Eki Görüntüle 309811 Eki Görüntüle 309812 Eki Görüntüle 309813 Eki Görüntüle 309814
senacim öyle olur ilk günlericanım sana öqlen kaç defa cevap yazmaya çalıştım ama müşterilerden hep yarım kaldı...3tede çıktım nasip şimdiyeymiş...motivasyon açısından gerçekten çok önemli biyer burası..biçok arkadaşımız var kilo verip burdan ayrılan ve sonra artılarla aramıza dönen...hep söylüyorum yine söylicem sakın bırakmayın burayı...burda olduqunuz müddetçe kilo verirsiniz arkadaşlarr
canım ben geçen günkü test olayında bebiş istemiyorsun sanmıştım :26: meqer bebiş istiyormuşsun en hayırlı zamanda saqlıklı sıhhatli güzel bir bebişin olur inşallahh
teşekkürler cnm inş.
tamam canım ama askerimiz gelene kadar ailenle yada arkadaşlarınla beklerim seni
aysecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice seneleree
canım heyecan oraya gidince bitti..yerini tedirginliqe bıraktı...tamamen bilmdeiqim bir proqram ve ben kasaya sıfırdım..bugün %80e kadar çıktım..çok az bir eksiqim kaldı...onuda yarın halledicem inşallahh..bugün yardımcı kız gelmedide ben tektim...yarın kalanları gösterir inşallah daha verimli olurum...
tuqbacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu huzurlu saqlıklı yıllaraaa
hosgeldin canimben de katıliim mi size 90 grubundaydım bundan yedi-sekiz ay önce.şimdi düzensiz de olsa spor diyet derken 76.9 0ldum
Günaydın kızlar.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın herkeseeeee
mutlu ve kilo vermeli bir hafta bizim olur inşallah.
Bu arada evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımı kutluyorum, nice mutlu yıllara.
günaydın kıslar nasılsınızzz
günaydin kizlargünaydın kızlarr
sabahtan işlerim vardı giremedim e artık iş kadınıyım yaa bütün işlerimi sabahtan yaptım efendimmşuan kurstayım ve şimdi zil çaldı..kurstan sonra direk işe gidicem...müsait olursam girerim kızlar giremezsem akşama görüşürüz..ayy yarın sınavım var kızlar akşam ders çalışıcam giremiyebilirim...neyse işten girmeye çalışırım..hadi öpüyorum hepinizi size iyi sohbetlerr çıtırlarr :79:
Günaydın kızlar.
günaydın herkeseeeee
günaydın kızlarr
sabahtan işlerim vardı giremedim e artık iş kadınıyım yaa bütün işlerimi sabahtan yaptım efendimmşuan kurstayım ve şimdi zil çaldı..kurstan sonra direk işe gidicem...müsait olursam girerim kızlar giremezsem akşama görüşürüz..ayy yarın sınavım var kızlar akşam ders çalışıcam giremiyebilirim...neyse işten girmeye çalışırım..hadi öpüyorum hepinizi size iyi sohbetlerr çıtırlarr :79:
günaydinbugün biraz daha rahat firar yaparim iki isarkadasim hasta :2:
öyle oluyor ilk basda canimsonra tikirtikir yaziyoruz iste
zeynepberat canim ama fazla duramiyor herhalde :26:
tamam
cok güzeller canim güle güle kullanolsun canim yine bak güzel bir hediyeyle kapatmissiniz gününüzü isallah seneye daha güzel gecer
citir anne
senacim öyle olur ilk günlerisonra gözü kapali yaparsin artik otomatik islerini
hosgeldin canim
günaydin kizlar
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinben de katıliim mi size 90 grubundaydım bundan yedi-sekiz ay önce.şimdi düzensiz de olsa spor diyet derken 76.9 0ldum
ay canım benim üzülme bende aynı durumdayım anlıyom senibirisi beni toparlasın neoluuuuur yine dağıttım ben hiç dikkat etmez oldum başlamadan hüsranla sonuçlandı 1 ay oldu verdiğim kilo 1,4(( bende zayıflamak, eskii kıyafetlerime girmek yeni yeni kıyafetler almak istiyorum zayıflarım diye gardırobuma hiç bişey eklediğim yok üzülüyorum ama icraate geçtiğimde yok ne yapayım bana bişey söyleyin
kız nerelerdesin sen 3 haftadır falan sesin çıkmi...Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr
sabah sabah sinir oldum yaa..sayısız alıntı yaptım hepsine tek tek cevap verdim ama hiçbiri gelmemişşşş :84::84::84::84::84::84:
valla başıma aqrı girdi kızlar sinirdenn :88:
nayse dün sizlerle işyerinden rahat rahat konuşurken patronun kızı geldi 25 yaşındaymış yeni evliymiş...onun gelmesiyle restoranın dolması nerdeyse bir oldu...ve akşam 7de çıktım hala full doluydu masalar...birdaha topiqe giremedim o nedenle...ama patronun kızına sizlerden bahsettim...oda kilo vermek istiyormuş tiolar verdim...ama kızı biraz soquk buldum...gerçi şöyle bişey söyledi ablacım ben bugün biraz bazı nedenlerden dolayı stresliyim sakın üstüne alınma senle ilgisi yok dedi ama yinede tedirgin oldum...çok güzel ve çok tatlı bir kız..ban aelinden geldiqi kadar yardımcı olmaya çalışıyor...
kızlar onların kendilerine ait restorant proqramları var...winsess ti galiba...onu kullanıyorum..bütün herşey oradan yapılıyor..nerdeyse muhasebe proqramından bile daha karışık...ben kasa proqramına sıfır olduqum için sudan çıkmış balıqa döndüm...yavaş yavaş öqreneceksin dediler...inşallah öyle olur...muhasebe içinde bnm istediqim proqramı yüklicekler...muhasebe ve kasa sorumlusu olarak işime devam edicem...tabi bir problem olmazsa...insanlık hali belki beqenmezler yada ben ısınamam hayırlısı artık..ama ortam tam bir aile ortamı..çok güvenilir biyer..onun dışında kilolu bir bayanın gelmesiyle çaycı aradıklarını öqrendim..bayanda bu iş için gelmiş...içimden eyvah dedim bayanı almıcaklar çok kilolu...bayanın anlattıqına göre biyerde ahçılık yapıyormuş..çok yoruluyorum diyor..onun için bu işe başvurmuş..tel bırakın biz seni ararız diyerek geri yolladılar...bnmde bir arkadaşım vardı iş arıyordu...kaçarmı benden ben iş ararken neler çektim neçok üzüldüm...hemen patrona bnm bi arkadaşım var yapar bu işi dedim..zaten beni çok seviyor inşallah hep sever sevgili partonum hatta manevi baba olarak ilan ettimhemen gelsin kızım didiii :124::124::124: tel açtım arkadaşım geldi...hemen yarın başla dediler bugün için...arkadaşta yarın başlamasan misafirim gelicek dedi patronda ahh bu hanımların işleri hiç bitmez diyerek tamam ozaman pazartesi başla dedi işe girdiqim gün arakadaşımıda yanıma aldım ne açıkgözüm dimii he kızlar bu arada birde vale aranıyor bilginize...neyse akşam eve geldim hani günümüz vardı ya salı günleri...diqer arkadaşı aradım dedim emineyide yanıma aldım günü iptal ediyoruz ayy bi kızdı bana işe girdiniz gün bitti diyee hatta dediki benide bulaşıkçı olarak alın
ölmüşüm yogunluktan oturmak yormuş beniiilk gün ya onadan heralde zamanla alışırım...bugünde 10da orda olucam öqleden sonra 3te eve gelicem...işlerim var daha önce patrona söylemiştim...benden bukadar kızçeler...öpüyorum sizleri...akşama görüşürüz :79::79:
kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
Günaydın kızlar.
günaydın herkeseeeee
günaydın kızlarr
günaydın hepinize bütün topiğe güzel bi hafta diliyorum...
şimdi kahvaltımı yapıcam..sonra bi arkadaşımın oğlu ameliyat olmuştu..geçmiş olsun a gidicem..poğaca yoğurdum....pişirip götürcem..
akşama görüş
rüz kızlar....
birisi beni toparlasın neoluuuuur yine dağıttım ben hiç dikkat etmez oldum başlamadan hüsranla sonuçlandı 1 ay oldu verdiğim kilo 1,4(( bende zayıflamak, eskii kıyafetlerime girmek yeni yeni kıyafetler almak istiyorum zayıflarım diye gardırobuma hiç bişey eklediğim yok üzülüyorum ama icraate geçtiğimde yok ne yapayım bana bişey söyleyin
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı
birisi beni toparlasın neoluuuuur yine dağıttım ben hiç dikkat etmez oldum başlamadan hüsranla sonuçlandı 1 ay oldu verdiğim kilo 1,4(( bende zayıflamak, eskii kıyafetlerime girmek yeni yeni kıyafetler almak istiyorum zayıflarım diye gardırobuma hiç bişey eklediğim yok üzülüyorum ama icraate geçtiğimde yok ne yapayım bana bişey söyleyin
günaydinbugün biraz daha rahat firar yaparim iki isarkadasim hasta :2:
Selam kızçeler
Ne var ne yok
Bugün yoğun bi gün olcakama haftaya çok güzel başladım
İlk yılbaşı hediyelerim geldikankeytom bana istediğim borcamı ve şarap kadehlerini almış
Ben hala düşünüyorum ne alsam diye
kolay gelsin canimgünaydın hepinize bütün topiğe güzel bi hafta diliyorum...
şimdi kahvaltımı yapıcam..sonra bi arkadaşımın oğlu ameliyat olmuştu..geçmiş olsun a gidicem..poğaca yoğurdum....pişirip götürcem..
akşama görüş
rüz kızlar....
bazen bende öyle oluyorum umutsuzbirisi beni toparlasın neoluuuuur yine dağıttım ben hiç dikkat etmez oldum başlamadan hüsranla sonuçlandı 1 ay oldu verdiğim kilo 1,4(( bende zayıflamak, eskii kıyafetlerime girmek yeni yeni kıyafetler almak istiyorum zayıflarım diye gardırobuma hiç bişey eklediğim yok üzülüyorum ama icraate geçtiğimde yok ne yapayım bana bişey söyleyin
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı
Selam kızçeler
Ne var ne yok
Bugün yoğun bi gün olcakama haftaya çok güzel başladım
İlk yılbaşı hediyelerim geldikankeytom bana istediğim borcamı ve şarap kadehlerini almış
Ben hala düşünüyorum ne alsam diye
fistikAmanınnn kimler gelmişşşş
Nelerdesin kız sen bu arada ben eski mywish.
Hmm nasıl başlıyım ki abur cubura mı başladın?
Ya da akşam yemekleri? Bildiğim kadarıyla bi rahatsızlıgın yok.
Motivasyon için hepimiz burdayız ama sen bi görünüyosun bi kaçıyosun.
Günaydın şekerimm.
Selam kısçem.
Güle güle kullan kadehlerini bi gün şarap içmek dileğiyle o kadehlerde
Amanınnn kimler gelmişşşş
Nelerdesin kız sen bu arada ben eski mywish.
Hmm nasıl başlıyım ki abur cubura mı başladın?
Ya da akşam yemekleri? Bildiğim kadarıyla bi rahatsızlıgın yok.
Motivasyon için hepimiz burdayız ama sen bi görünüyosun bi kaçıyosun.
Günaydın şekerimm.
Selam kısçem.
Güle güle kullan kadehlerini bi gün şarap içmek dileğiyle o kadehlerde
kolay gelsin canim
bazen bende öyle oluyorum umutsuz
nerelerdesin canim
slm nafcimbana pas vermiyon ahanda küstüm
Teşekkür ettimmm bebikiminşallah her zaman beklerim senin için özel şarap açarız
Selam canımmanamm küsme küsmee ben alıntılar arasına alcaktım ama çok uzun diye almamıştım sonra da unutmuşum
resimleri gördüm bayıldım çok zayıf çıkmışsınşemsiyeli çikoyuda gördüm
Ojeleride gördümessence mi var onların içinde Türkiyeye gelirsen mutlaka haberleşelim bana bikaç oje getirirmisin ben havale yaparım sana
fistikbende görürmüyüm ki 6 yi yeni yilda sen beni sacimdan tutmadan kacayim
Teşekkür ettimmm bebikiminşallah her zaman beklerim senin için özel şarap açarız
Selam canımmanamm küsme küsmee ben alıntılar arasına alcaktım ama çok uzun diye almamıştım sonra da unutmuşum
resimleri gördüm bayıldım çok zayıf çıkmışsınşemsiyeli çikoyuda gördüm
Ojeleride gördümessence mi var onların içinde Türkiyeye gelirsen mutlaka haberleşelim bana bikaç oje getirirmisin ben havale yaparım sana
deneme deneme yeni kilo cetvelimi yapytım bakalım olmuşmu ..............
yok küsermiyim hic saka yaptimbak gözündende kacmamis essence olur canim lafimi olur getiririm tabii
istikrarlı olursan verirsin canım ama 74.5 kilosan biraz zor sanırsam.
2 haftacık kaldı.
Bana özel miii
Bi zaman kaçmak lazım senin oraya
Günaydın kızlarr :)
hani liste goremedım ben yaa :26: yapılmadı mı ki bu haftaa
orticim sen en zmn 68 e düştün yauu abbovv
Günaydın çıtırlar!
Gününüz güzel geçsin.
Kaçamaklarla dolu bir haftasonunu geride bıraktım, pişman mıyım?
Evet, hem de çok!
Kocaman bir göbekle başladım haftaya maalesef ki
Herneyse ağlamak yerine telafi etmeye bakıcam artık, detoks günümdür bugün!
Gelsin yeşil çaylarrr, defolup gitsin kilolarrr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?