70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki(((

merhaba arkadaşalar bende ortak arıyorum şöyle birazz tecrübeli ,motivasyondan iyi anlayan, benden bıkmıyacak birini ayarlarsanız çok çok çok sevinirim..Bana ayarladığınız ortak yok oldu..nerde bilmiyorum..ortaklığımızdan hemen sonra beni terk etti hemde bir veda mektubu bilem bırakmadan....Benden mi kaçtı acep?..

canim ya sIkma canini cocuk olunca ilk kilolar cabuk gider yine citir olursun sen azminlen basarmisdin
yine yaparsin

İnşallah canım ya..
Çok hantallaştım..
artık tartıya zaten çıkmıyorum

CAnım 8 hafta beklersen ortin olurum..
Ben 90 kg olurum muhtemelen..
Hiç şaşmadı daha tartının kantarı bende zira
bütün bebelerde 30 kg aldım..
Şİmi 58 kg ile hamiş kaldım..
şimdi 80 kgyum..
doğuma dek 90 ı aşmaktan gerçekten korkuyorum...

ben 30 kilo alsaydım şuan 90 olurdum galiba dğumdada gider ama azimliyseniz sonra verirsiniz bende 82ile doğuma gittim yaklaşık 69 kiloyum benimle doğum yapanlar tığ gibi oldular ben merdane gibiyim hala

Cips mii

Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki(((

7 haftada 10 kilo alınırmı ki canım :26: ay bilemedim :26: kaç çocuğun var :26:

tabii olur 3üncü orti evliligime yelken aciyorum:123: halaycim benimle citir olana kadar orti olmaya varmisin canim :123:

Ahahhaha

Orti listesini yeniden düzenlemek lazım

Anammmmmm 30 kilomu ay çok tırstım şuan :18::18:

ben 30 kilo alsaydım şuan 90 olurdum galiba dğumdada gider ama azimliyseniz sonra verirsiniz bende 82ile doğuma gittim yaklaşık 69 kiloyum benimle doğum yapanlar tığ gibi oldular ben merdane gibiyim hala

Merdane mi ahahah

üzülme bu kadar bakarsın bu hamileliğin farklı olur biraz ekmeğine dikkat etsen belki faydası olur..Hem iyi düşün iyi olsun..Sen iyi ol bebişin sağlıkla gelsin dünyaya da gerisi kolay inan verirsin..Ben 82 kilo ile doğuma girdim 72 kilo doğum sonrası kilom idi...Hatta kızım 7 aylıkken diyetisyene gittim 65 oldum..Birde şimdiki durumuma bak 76 kilo..Emzirirken daha rahat kilo verebilirsin..Hiç üzülme...:)))

canim ya ben 96 kiloydum 34 haftalikken eyer erken alinmasaydin oglum kesin 100 ü de görürdüm
ama cok kalmamis canim dogumuna birde bebis de isallah söyle güzel kilosu olur
sende dikkat etmeye baslarsin el verdikce birde diyorlar emziren anne daha cabuk kilo veriyor diye benim oglani ben emziremedim erken dogdu 1.700 gramm din 1 ay küvesde kaldi

bizim liste ne zaman yayınlanacak arkadaşlar, merakla bekliyorum. Bir de bu ortak olayı nedir, anlatır mısnız?

uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum.fakat aktivasyon işlemiyle ilgili ufak bir pürüzden dolayı aranıza çok katılmak istediğim halde katılamadım..bende sizlerle aynı kaderi paylaşan biriyim.ve benide aranıza almanızı rica ediyorum.geçen sene bu zamanlar 66 olan kilom daha sonra 76 lıra çıktı 5 ekimde dikkat etmeye karar verdim.şimdi ise 72 ve 73 arasında gidip geliyorum.dikkat etmediğim zaman alıp başımı gidiyorum.motivasyonu yemeğe gelince çabuk bozulan biriyimburdaki arkadaşların desteklerine hayran kaldım.bunun için ayrıyyeten hepinizi tebrik ediyorum.kadının kadına verebileceğiceği en güzel şeyin destek olacağına inanıyorum.güzel ülkemin ancak bu şekilde ileri gideceğini unutmayalım.

Çok güzel büyük bir başarı afferim güzelim öylede azimli ol ama mideni aç bırakma az az ye aç kalırsan daha çok yemek ister ben hep öyleyim ama yanlış olduğunu anladım yağ tuz gibi yemekler yemiyorum ama aç kalmamak şartıyla

evet hayatımdan cips çıktı şimdi çıkması gereke diğer şeyleri sıralayalım.
çikolata(çok nadir yerim ama olsun)
hamur işleri
kek(onu hamur işinden saymıyom bile veledi çok severim en son bir ay önce yaptım misafire ama tabii 2-3 dilim götürdüm)
kola( çok bağımlıydım bir zamanlar)
tatlılar(aşure tatlı mı ki daha çok sebze yemeği sayılır )
kuruyemişler(önüme bir kilo koy bak nasıl okup pokus yapıyom ama karışık olsun)
ekmek( sadece kahvaltıda yesemde bazen akşamlarıda 2-3 dilim gidi)
hazır yemekler kebap, lahmacun,pide hepisi
hamburger(ama onu da seviyom)
patates kızartması ve her tür kızartma(patates başka nsıl yenir ki )
zengiiiiiiiiiiiiin haftasonu kahvaltıları
meyveli soda(ya sadesini içsene: ama tadı daha güzel)
sabah poçaları(diyete başladığımdan beri 2-3 kez yaptım kabul)
ay bu liste bitmezki yazdıkça aklıma geliyo. ne sağlıksız bir insanmışım ben be ...

yeni gelenleeeeeeeer hoşgeldiniz, alıntı yapanlar sağolun.
kız naf cipse çatal çekmişin gördüm
ay ben kilo almaya öyle musaitimki hamile kalsam değil 90 kesin 100 yapıp üçlü sayılar ile tanışırım
orti evlilikleri pek sürmüyo galiba ben ortimi sevim :13:shop kız neredesin kilo vermeden boşanmam senden haberin olsun
çok konuştum yine demi ama öğle tatili sıkılim bende size sarim

tabii olur 3üncü orti evliligime yelken aciyorum:123: halaycim benimle citir olana kadar orti olmaya varmisin canim :123:

Oluurrrrrrrrr.
Ama bak söyliim ben gazla kilo veren hatta veremeyen biriyim.
Gazını eksik etme benden ortim.Gerekirse kız bağır çağııırrr.. Saçımdan çek sürükle....
Az önce yemeğim dışı yarım simiti indirdim mideme. Vicdan azabından ölüyorum.....

nasilsiniz kizlar bugun doktor kontrolum var bakalim ne diycek ya ben yine kilo alimina devam ediyorum niye boyle olduki sitres yapiyorum ondanmi acaba

hosgeldin canim
:18: bende energy iceceklerden kurtulamadim kilom olmaza kanatlanip ucacam
bende sen sacimdan sürüklersin sanediyordum nafcim biz orti olduk haberin olsun aksam protein agirlikli kapatirsan birsey olmaz simdi bi yesil cay yap kendine simiti silsin süpürsün icinden ay benden aslinda iyi orti olur canim ben zayifladirimda kendim zayiflayamiyorum icrat yok
nasilsiniz kizlar bugun doktor kontrolum var bakalim ne diycek ya ben yine kilo alimina devam ediyorum niye boyle olduki sitres yapiyorum ondanmi acaba

hadi isallah güzel sonuclar ile gel canim

kolay gelsin canim

bazen bende öyle oluyorum umutsuz

nerelerdesin canim

slm nafcim bana pas vermiyon ahanda küstüm

geldim kızlar geldimmmmmm artık aranızda olmaya çalışıcam
bu aralar faceye fena sardımm
satış falan yapıyorum ordan ilqilenenler olursa beklerimm
vakit bulducka burayada qelicem inşallah
bu arada sizden uzaklarda fena yedimmmmmm yedimmmmmmmm yedimmmmmmmm
pizzalarr böreklerr baklavalarr
1 kilo aldımm
acillllllllll vermem lazımmmm
mart-nisana kadar 58-57 olmam lazımmm
şabah tartıldım 66.6 çıktım

kızlarrrrrr bende gelıyım aranızaaaa benıde alın bıde ortak verınnnnn tam tamına 70 kıloyummmmm 2 haftayı gectı rejım yapıorum 72ydım 70 oldum o kadar dıkat etmeme ragmen daha fzzzla veremıorum acıl yardımmmmm boyum 168 :18:

Orticim adım Aylin bu arada.
İnşallah adımız ortak kaçırana çıkmaz :))))
Akşama kurufazulye var menüde. Çalışıyorum. Dünden hazırlamıştım. Protein niyetine yesem olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…