70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo canım benim çok geçmiş olsun.

aah ahh bende o sihirli değneği bekleye bekleye bu hale geldim,gelmiyor tatlım.sabırla azimle yediklerimize dikkat edip spor yapıp vereceğiz kilolarımızı inşallah

tuvalete gitmekten çalışamıyoruuuuummmmm.şu ana kadar 1 lt su bir kupa yeşil çöay içtim.4 olacak tuvalete gidişim

ilk başlarda bende öyledim canım,bir süre sonra vucudun alışıyor ama suyu yudum yudum aralıklarla içmeyi ihmal etme,birden içmek böbreklerimizi yoruyormuş.

kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı

doğadan marka alıyorum canım,en son jasmine lisini denedim çok hoştu.

teşekkür ettim sağol böylesi daha iyi ben sallama çayıda zaten içemem bugün hemen alayım işyerinde yaparım kendime kaydirigubbakcemile5

bende aynısını içiyorum
teneke kutu di mi?
tadı çok daha güzel sallama çaylara göre

kızlar ibretlik birkaç resim gördüm sizlerle paylaşıyorum... yemeden önce birkez daha düşünün istiyorum...

böylemi olmak istiyorsunuz???

yoksa böylemi???

karar sizin

resimleri beni kendime getirdi.
tamda öğle yemeğimi yiyip hala aç hissediyordum kendimi,yetmedi valla bu aralar iştahım feci açık.

bende aynısını içiyorum
teneke kutu di mi?
tadı çok daha güzel sallama çaylara göre

evet canım teneke kutu,kesinlikle daha iyi
şimdi demledim yemekten önce,dışarıda yağmur var ben yeşil çayımı içiyorum sıcak sıcakyerimsenibenyerimseniben

bursefa canım o kotlu olan kız gerçekmi ya,insan haline şükrediyo
tabi ondan sonraki resimdede iç geçiriyo
ama niye öyle olmayalımki dimi amahihoyyythihoyyyt

--------------------------------------------------------------------------------

resimleri beni kendime getirdi.
tamda öğle yemeğimi yiyip hala aç hissediyordum kendimi,yetmedi valla bu aralar iştahım feci açık.

şok etkisi yapıyor diğmi.. aç kalmaman gerekiyor yoksa kıtlık var diye yağ depoluyormuş bünye.. sebze ve meyve ile doyacaksın canım...

bursefa canım o kotlu olan kız gerçekmi ya,insan haline şükrediyo
tabi ondan sonraki resimdede iç geçiriyo
ama niye öyle olmayalımki dimi ama

tabi olacağız kirazcım... sen bir kademe yol kat ettin zaten eski pantolununu giyebiliyorsun... günden güne onlarda bol gelecek ve yeni bir alışverişle garbolabımızı 38 beden cicili bicili kıyafetler alacak.... buraya kendi çıtır resimlerimizi koyacağız... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bomba gıbıyımsositososito cok guzel gıdıyorum bu aralar bugun kı yedıklerım sabah iki dılım ekmek 1 haslama yumurta domates öglende mantar kavurdum 1 kasık yagla onu yedım bugun dısarı cıktım 1 saat kadar yurudum bırazdanda nıvea badı yapmaya gecıcem daha sonrasındada bırazda spor aletımle calısıcam ayy işallah böle gıderız kızlar sakın ola kacamaklara atmayın kendızı hayat cok guzel zayıf yasamaya deger bızde söle cıtı pıtı güzel hanımlar olaım hadın kızlar ben kacar bıraz spor yapayım dahada yakınlasalım istedıklerımıze hepınızı öpüyorumŞeniz

oh oh maşallh sevilcan cım,valla ben de bugün çok usluyum,diyeti bozmuyorum ama açım ya :çok üzgünüm:

kızlar sonunda ben babaanemi öldürecem başka yolu yok..
ya kadın ilaç bagımlısı ve 87 yaşında benden dinç dün akşam hazırladıgım elmalı tarçınlı çayımı sabah bismillah kalkmış sıcak suyla ılıtmış iki sürahiye bi güzel içiyo!!!klava: ayy çok sinirlendim ya bi de uyanık ben onu su sandım diyo sanki tadı ve rengi benziyo gibi!!! zaten regl olacam cinlerim tepemde..bi de yıldönümümüz yarın sevgilim de unutursa varya artık tuttugumu parçalarım sinirden yanıma yaklaşılmaz

çok su içince mineral dengeside bozulduğu için başım falan döner benim tansiyonum düşer.aralıklarla yudumluyorum o nedenle.teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinde.

arada 2 adet diyet bisküvi yedim.
az sonra yemek yemeyi düşünüyorum acıktım gibi....
dolma ve yoğurt mu yesem
tavuk çorbası ve yoğurt mu? bilemedim.
sadece çorba ile de doymuyorum ekmeksiz olunca akşama kadar midem gurulduyo...

zaten canım tatlı istiyo rüyamda avuç avuç baklava yiyodum doymuyodum :bbo: hayırlara gitsin yorumu zor bi rüya:)

bende yedim öğle yemeğimi,2 kaşık pilav (üzerine bol kırmızı biber)
1 parçada tavuk
menüde rus salatası vardı,çok seviyorum ama yemedim
birazdan dışarı çıkıcam,kendime meyve alıcam,bu arada yürüyüş te yapmış olurum

bazen banada öyle olur ,o zamanlrda yakınlarımın kalbini kıracağıma kendimle kalmayı tercih ederim. babanen konusunda canını sıkma,hoşgörmen lazım canım...
diğer konuya gelince şimdiden boşuna stres yapma,yarın eminim unutmamış olacak.

inşallah unutmaz lattecim yoksa çok fena olacak çookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…