çok teşekkür ederim kızlar
1 haftadır sol kolumdan gögsüme kadar bir agrı vardı ara ara kramp giriyordu
sol taraf olunca korktum biraz kalple ilgili bişey felan mı die dün gittim dra
boyundan gelen kaslardan kaynaklı bir spazmış agır kaldırmak ve boyun kaslarını zorlamak yok
kas gevşetici ve krem yazdı kullanıyorum bakalım:))))
herkeze günaydın kızlar bende varım sürekli giremesemde ....şu kilolardan inşallah hep birlikte kurtulucaz.sihirli bir değnek olsa istiyorum.yada lambadan cin falan çıksada dileğimi sorsa para pıul değil kilolarımdan kurtar beni demek istiyorum.
tuvalete gitmekten çalışamıyoruuuuummmmm.şu ana kadar 1 lt su bir kupa yeşil çöay içtim.4 olacak tuvalete gidişim
kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı
canım ben çaykurun kutuda olanından içiyorum,küçük porselen çaydanlığa 1 tatlı kaşığı atıyorum,üstünede sıcak su 5 dakika bekleyip yemekten 20 dakika önce içiyorum,bunun faydası aldığın kalorilerin yakımını hızlandırması
ben poşet çayı sevmiyorum,içemiyorum daha doğrusu,tadı acımsı geliyo ama demleme olan gayet iyi içilebilir yani
canım ben çaykurun kutuda olanından içiyorum,küçük porselen çaydanlığa 1 tatlı kaşığı atıyorum,üstünede sıcak su 5 dakika bekleyip yemekten 20 dakika önce içiyorum,bunun faydası aldığın kalorilerin yakımını hızlandırması
ben poşet çayı sevmiyorum,içemiyorum daha doğrusu,tadı acımsı geliyo ama demleme olan gayet iyi içilebilir yani
bende aynısını içiyorum
teneke kutu di mi?
tadı çok daha güzel sallama çaylara göre
--------------------------------------------------------------------------------
resimleri beni kendime getirdi.
tamda öğle yemeğimi yiyip hala aç hissediyordum kendimi,yetmedi valla bu aralar iştahım feci açık.
bursefa canım o kotlu olan kız gerçekmi ya,insan haline şükrediyo
tabi ondan sonraki resimdede iç geçiriyo
ama niye öyle olmayalımki dimi ama
slm kızlar nasılsınız bakalım ben bomba gıbıyımsositososito cok guzel gıdıyorum bu aralar bugun kı yedıklerım sabah iki dılım ekmek 1 haslama yumurta domates öglende mantar kavurdum 1 kasık yagla onu yedım bugun dısarı cıktım 1 saat kadar yurudum bırazdanda nıvea badı yapmaya gecıcem daha sonrasındada bırazda spor aletımle calısıcam ayy işallah böle gıderız kızlar sakın ola kacamaklara atmayın kendızı hayat cok guzel zayıf yasamaya deger bızde söle cıtı pıtı güzel hanımlar olaımhadın kızlar ben kacar bıraz spor yapayım dahada yakınlasalım istedıklerımıze hepınızı öpüyorumŞeniz
***yeşil çayı yemekten öncemi içiyosunuz yoksa sonramı yoksa farketmiyormu??
***yeşil çayı yemekten öncemi içiyosunuz yoksa sonramı yoksa farketmiyormu??
kızlar ibretlik birkaç resim gördüm sizlerle paylaşıyorum... yemeden önce birkez daha düşünün istiyorum...
böylemi olmak istiyorsunuz???
Eki Görüntüle 13510
Eki Görüntüle 13511
yoksa böylemi???
Eki Görüntüle 13512
karar sizin
kızlar sonunda ben babaanemi öldürecem başka yolu yok..
ya kadın ilaç bagımlısı ve 87 yaşında benden dinç dün akşam hazırladıgım elmalı tarçınlı çayımı sabah bismillah kalkmış sıcak suyla ılıtmış iki sürahiye bi güzel içiyo!!!klava: ayy çok sinirlendim ya bi de uyanık ben onu su sandım diyo sanki tadı ve rengi benziyo gibi!!! zaten regl olacam cinlerim tepemde..bi de yıldönümümüz yarın sevgilim de unutursa varya artık tuttugumu parçalarım sinirden yanıma yaklaşılmaz
inşallah unutmaz lattecim yoksa çok fena olacak çookkkkbazen banada öyle olur ,o zamanlrda yakınlarımın kalbini kıracağıma kendimle kalmayı tercih ederim. babanen konusunda canını sıkma,hoşgörmen lazım canım...
diğer konuya gelince şimdiden boşuna stres yapma,yarın eminim unutmamış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?