70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemeğe kaçtım eşim yoksa beni eşşek sudan gelene kadar pataklıycakmış,,göz dağı verdi şimdii

ben de bu gruba katılmak istiyorum:)
Adım meliha
Yozgat'ta matematik öğretmeniyim. Yaşım 28
cumartesi günü tartıldığımda 72.00kg idim
hedefim 55kg:)

beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
özele mesaj atamıyorum....

Son düzenleme:
canın aranıza yeni katıldın pek anlamam bana yardımcı olursan yaparım nereye yazacam

ben de bu gruba katılmak istiyorum:)
Adım meliha
Yozgat'ta matematik öğretmeniyim. Yaşım 28
cumartesi günü tartıldığımda 72.00kg idim
hedefim 55kg:)

beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
tamam canım senide yazıcam liste altına ,,kıyağım olsunhaftaya özelime gönder ama bildirimini eksiksiz tamammı hoşgeldin
ya özelınıze msj attım ama geldımı yada dogrumu gonderdım bılmıorum :)

geldi canım oyüzden liste altına aldım,,ilk hafta öyle 2. hafta listede oluyo yeni gelenler

Son düzenleme:

doğrudur canım hepsini teker teker bulup yazamassın sonuçta ben en azından hatayı nerde yaptığımı anladım daha dikkatli olcam sağol canım ben aslında unutmadım nafa bilidirim yapçamı bilmiyodum öncekini ayşe yapmıştı ben farkına varmamışım seninkinide eksik yapmışım anladım şimdi bu arada afiyetolsun

cok tşk ettım :) ozmn bu hafta yıne bıldırım yapıcazmı cuma gunu ne kdr kılo verdıgımızı

Tuğbacım ellerine sağlık. Bu hafta cezalılardanım ne yazıkki.

canın aranıza yeni katıldın pek anlamam bana yardımcı olursan yaparım nereye yazacam
benim triendy21yazan nickim varya oraya basıp özel mj gönder diyceksin ve dediğim gibi bildirimini yapıcaksın okadar senide yazdım hadi liste altına bugün pek bi bonkörüm canım
tesekkurler canım yaw bı lısteye gırmeyı beceremedım yaw becerıksızlıkten

ilk hafta normal böyle liste altı oluyosun canım

bugünkü menümü yazayım vede 20 .00 de 5 mil yapamaya gideyim
sabah: 2dlim çok thıllı ekmek peynir domates salatalık 5 yeşil zeytin 1 dilim limon maydonoz
ara:1 türk kahvesi 1 bardak limonlu yeşil çay
öğle:mercimek çorbası 1dilim çok tahıllı ekmek haşlanmış brokoli-havuç-kırmızı biber 1 kase cacık sarmısaklı
ara:1/2 portakal 1 bardak limonlu yeşil çay
akşam:1 diilim çok tahıllı ekmek 1 tabak etli kurufasulye yoğurt
2 -2.5 lt su

yapa bildimli becerdimmi acaba böylemi yapılıyor ben ara ara girdiğim için takip edemiyorum

güzelim bana bide cizerge ile ilgili yardımcı olurmusun.... Hepsini dolduruyorum sadece imza bölümünde takıldım koplyala yapıştır diyor ben hiç bir şey anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…