70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelim bana bide cizerge ile ilgili yardımcı olurmusun.... Hepsini dolduruyorum sadece imza bölümünde takıldım koplyala yapıştır diyor ben hiç bir şey anlamadım....

canım httple başlayıp pngyle bıten yerı kopyalayıp yapştır ama ıkıncı sıradakı yerı

canım senin önerin iyi her akşam yememek kaydı ile arada bir baklagil yenebilir bence haftada bir mesela. ama pilavı yeme tutu kendini. bol sulu az deneli fasulye koy tabağa. biraz turşu yoğuurt harika olur
tesekkürler canim
Geçmiş olsun çokk..

İşyerinde durumlar karışık biraz canım o yüzden bakamıyor işi yogun oluyor.
Bahanesi çok Suzi

sağol canım sorma vallahi hele bu gripten elini bile kıpırtmıyor insan
bu sene daha zor geciyor sanki :26: herkesde ates cikiyor birde dikkat etmek lazim :2:
masallah diyeyim de nazarim deymesin
slm kızlar.bugün hiç keyfim yok öle az okudum sizi ama bi yorgunluk var üstümde.haafta sonu acaip yoğun geçti belki ondandır.nesye naf bana bi orti ayarlarmısın beni orti sırra kadem bastı da
herkesin ortisi kayboluyor hayirdir

ellerine saglik nafcim isallah bizde haftaya listede oluruz birinci olan ortileri tebrik ediyorum

hoşgeldin canım

inşşallah iyi geçicek diye umuyorum,,çok pis planlarım var
vay tugbis gece gel de konussak su planlarini
canim bebek olamaz doktor kontrolu yapti gecen gittigimde ve bebek ya dustu ya dis gebelik var dedi bebek olmasi gereken yerde gozukmuyomus aksama randevumuzvar onu bekliyorum bakalim ne diycek
noldu acaba canim ne dedi doktor :26:
bende bazen oglani uyutayim diyorum ben gidiyorum o mu beni uyutuyor benmi onu anlamadim
merhaba bende katilmak istiyorum ama nasil takip ediliyor neler yapilio bilgim yok
hosgeldin canim

ellerine saglik canim birinci olan eski mywish yeni pucca yani dilegi kutluyorum
Burdayım ortii. Giremedim fün bugün. Migren başlangıcım var, 2 gündür çook kötüydüm çocuklar varya yatamadım bile öyle zar zor geziniyorum. Sen nasıl oldun iyileştin mi cnm. Hastaneye gittinmi?
canim cok gecmis olsun
Kızlar ben kaçar kendinize dikkat edin iyi akşamlar yarın görüşürüz akşama gelirim belki :26: ay hadi kaçtım
bende gelirim belki aksama
isallah canim
hoşbuluk kızlar tşk ederım ee bana hanı orti
canim naf gelsin ayarlar sana bi orti
ben yemeğe kaçtım eşim yoksa beni eşşek sudan gelene kadar pataklıycakmış,,göz dağı verdi şimdii

hosgeldin canim aramiza benim esimde yozgatli

tamam canım senide yazıcam liste altına ,,kıyağım olsunhaftaya özelime gönder ama bildirimini eksiksiz tamammı hoşgeldin:
çok tşk ediyorum :) özeline mesaj gönderebilmek için 90 mesaj göndermem lazım

Son düzenleme:
bu aralar ıdare eder moddayımben kendı adıma pek vermedım yanı bıkac aydır boyle 65-66 gıdıp gelıyorum ama bunada şükür diyorum en azından almıyorum sende verırsın canım merak etmekızın vardı amelıyat olmustu hatırladıgım kadarıyla nasıl ıyı mı sımdı

canım benım hakkında hayırlısı olsun ama %1 ıhtımal dıyorsan yoktur belkıde haber et bızıde fazla arayı acma

işte canım Rabbım o kadar büyük ki hiç ummadıgın anda yüzünü güldürüveriyor boyle ıns hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada ıst a gelınce bende gelmek ıstıyorum o restaranta esıme dıycem

hayırlı olsun canım nıce mutlu yaslara bende ılk olarak ehlıyet almıstım resıt oldugumda

ay kızlar bu hafta evdeyım dısarı cıkmıycam ama ısler yetsımıyo yemek yap camasır yıka cocukla ılgılen gecıverıyor zaman kahve keyfı yaptım oglanı uyutup simdi tekrar işlere girişeyim eşim lazanya istiyodu onu yapcam bıraz zahmetlı gözümde büyüyor valla[/QUOTE]
sağol canım yaa oğluma bakıcamdiye ben de çok fena hasta oldum.gerçekten kış hastalıkklarla geçiyo.
duydum ben seni orticimmm canımm

ben biliyosun bu hafta salmıştım hamilelik stresi falan derken sadece 200 gr vermişim :26::26:
olsun fıstığımmm keşke bildirim yapsaydın ben de 300 gr verebildim.bildirimi ihmal etme.
canım benim aynı yaştayız seninle.yaşadıklarına çok üzüldüm.ama dünya tatlısı ikizlerin var demi?onları öp benim için.
günaydııınnnnnn :)))))biraz geç oldu amaaaaa.canım benim sen bööle mutlusun ya ben de çok mutlu oluyoruuuuummmm.işin de güzel ve zor anladığım kadarıyla.ama eminim sen üstesinden gelirsin.

canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve beraber yıllaraaa.takıların da çok hoşşşş.veeee resmen süzülmüşsün tubaaaaa hiçbişey kalmamış yaaaa.maşallah sanaaaa.
aman da amannnnnnn Allah kolaylık versin ve başarıyla geç sınavlarındaannn.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn

beni hatırlayan var mı
kaçaaaaakkkkkkkkk hoş geldin.
Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki(((

ne ara 80 oldun fıstıııkkkkk.olsun canım yaaaa sen çok güzel veriyoun maşallaaahhhh.üzme kendini.

Burdayım ortii. Giremedim fün bugün. Migren başlangıcım var, 2 gündür çook kötüydüm çocuklar varya yatamadım bile öyle zar zor geziniyorum. Sen nasıl oldun iyileştin mi cnm. Hastaneye gittinmi?
gecmis olsun canim migreni bilmemmi yillardir cekiyorum ben

doktora gittim ve soyledigi cuma kan testi yapmistiya orda 2haftalik hamile gozukuyomusum tekrar kan aldi eger duserse deger dusuk yaptigim garanti olcak yok eger deger yukselirse acil hastaneye gitcez dis gebelik yasiyorum ozaman demekmis bide ustune yumurtamda kist varmis zaten ben biliyodum ama neyse iste oda cok agri yaparsa acil hastaneye gidin dedi turkiyedeyken ben biliyodum yumurtamda kist oldugunu ama regli oldukca patliyo sonra tekrar geliyo sadece biraz sanci yapiyo iste simdi carsamba tekrar gidicem hersey ozaman belli olcak rabbim korusun kotu biseyden

eline saglik canim

nasilsiniz kizlar bugun doktor kontrolum var bakalim ne diycek ya ben yine kilo alimina devam ediyorum niye boyle olduki sitres yapiyorum ondanmi acaba
canım inş hayırlı haberlerle dönersin.
eline sağlık bebeğimmm veee sonunda orti listesine girdik amanciacımmmm canım ortim
tubacım senin de ellerine sağlık.

canım hoşgeldin yozgatın nersindesin.ben de 1.5 yıl saraykentte çalıştım.

yeni gelenlerrrr hepiniz hoşgeldinizzzzzzz.......

slmmmm kızlarrrr.2 gündür giremedim.pc kardeşimdeydi.özledim sizleri.veeee çokkk hastayım hertarafım dökülüyooo.

canım şimdi ne diyeceğimi bilemedim.inşşş normal bi gebeliktir.belki kistten dolayı ööle görünüyodur.bazen değerler yğksek çıkabiliyo.benim anlamadığım ultrasondan bakmıyolar mı?sen yurt dışndasın heralde.

gecmis olsun canim bende geldim iste yazdim doktorun dediklerini bide sakin elini kaldirma hicbi is yapma dedi bebeginizi bile kaldirmasin yerinden felan saydi birsuru sey ben geldim eve yemek hazirladim masayi kur topla bulasiklari hallet habire laf soyledim esime doktor sana nededi diye

evet canim almanyadayim ultrasonda bakiyo cocuk normal olmasi gereken yerde degil diyo yadusuk oldu yada dis gebelik ama ben biliyorum dusuk oldugunu kizindan once hamile kalmistim aynisini yasadim turkiyedeki doktorda burdaki doktor gibi soyledi ama allaha sukur dis gebelik olmadi sadece dusuk yapiyomusum ozaman simdide aynisini yasiyorum insaallahda oyledir yoksa diy gebelik cok riskli bi durum allah korusun

amaaannn bu eşler hep aynı yaaa doktordan daha yeni yeldin bari 1 gün idare et demi.yok ama.neyse en bi de bunu dert etme tatlım.
daha önce yaşadıysan ve aynıysa düşüktür o zaman.kendine çok dikkat et tatlım yaaa sağlık bu gidince geri gelmiyo işte.çarşamba ne olduğu belli olur heralde.

canım beni listeye aldığın için teşekür ederim. yaptığım yanlış bildirimimi emeğe saygısızlık olarak değerlendirme lütfen. iki çocukla yaptığın işin zor olduğunun farkındayım. bildirimi yanlış yapmama rağmen listeye eklemissin. direk bana bişey demiyorsun ama eğer benden kaynaklanan ve seni uğraştıran hatam varsa kendi adıma özür dilerim. hakkını helal et canım benim. hala misafirim var ve yazmaya bakmaya hiç fırsatım olmuyor. beş dakika gezineyim kapatacam.

naf......
tuğba.....
ellerinize sağlık kızlar
uğraştırıyoruz sizi her hafta dimi...
neyse kutsal bi amaca hizmet ediyosunuz canlar....
birincileri kutluyorum.....
puccaa atağa kalktın....
korktum ben şimdi yanımdan hızla geçersin diye...
ben de kendimi toparlamam lazım.....
cumadan beridir bu akşama kadar dağıttım iyice...
ve 2 haftaki kilomunda üstündeyimm...
ama bna nazar değdi.....
zayıfladığımı görenler şaşırıp kaldı...
en iyisi kendimi okuyayım belki düzelir...

Ortimmm yaa allah şifalar versin. Dikkat et kendine. Üzüldüm düşük olmasına. Ama dış gebelik olmasında yeniden olur bebişlerin.

ecrin...
canım inşallah hayırlı bi şekilde atlatırsın bu sıkıntını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…