70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnnn,
bu orti olayında ben de yalnızım, orti olmazsa listeye alınamıyor muyuz? Yok mu bana bir orti? Antalya'dan selamlar herkese!!!!!

Ahaaa bugün de yeni ortakım yok oldiiiiiiiiiiiiii...........

Kaçtıııı o da kaçtııııııııııııııııııııııı...

Çok iyiyim,mutlu uyandım sabaha... :107:

Ne güzel

herkese günaydınnnn,
bu orti olayında ben de yalnızım, orti olmazsa listeye alınamıyor muyuz? Yok mu bana bir orti? Antalya'dan selamlar herkese!!!!!

Günaydın normal listeye girebiliyorsun orti listesi ayrı yapılıyor ben yapıyorum cnm

Ahaaa bugün de yeni ortakım yok oldiiiiiiiiiiiiii...........

Kaçtıııı o da kaçtııııııııııııııııııııııı...

Suzan şimdi firar yapar gelir

Günaydın arrkadaşlar....
sabah sabah kalktım sirkeli ballı suyumu içtimoh ne iyi yaptım derken arkasınada kaşarlı bir simit ve bir kurabiyeyi indiriyim mi.Anlamadımki nasıl yedim bu kadar.Bir baktım vardılar bir de baktım yoktular..Allah Allah ya..kızıyorum kendime...

Ortak olayı nedir?

İlla ki ortağın olmak zorunda değil. Ama ortak istiyorun diye bas bas bağırırsan Naf cım sana bir ortak ayarlayabiliyor.
Ortakın olunca da şayet kaçmazsa:) birbirinizi motive açısından iyi olabiliyor.

Anlatabildim mi Ustam (Naf'cım)???

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr

Yeni bir gün yine güzel bir gün dedi şimdi kız radyoda inşallah öyle olur
gny tabi tabi o dedi ya olur
bak not aldım bunu başlayacan bugün
cok sagolun kizlar allah razi olsun hepinizden beni birazda doktor korkuttu ama dedigim gibi hic farki yok daha onceki dusukte yasadigimin aynisi carsambada gelsede dusuk olmus desede tam rahatlasam rabbim korusun digerinden dusunmek bile istemiyorum
çok geçmiş olsun canım neticeden haberdar et.
canım bol su ve yeşil çay tüket en azından vücutda birikimi önlersin
tebrikler
ay bende haftasonu karnıbahar aldım pişirmeye elim gitmi. akşam yapim ben fırınlayacaktım haşlamayı nası yapıyonuz sadece suda mı ek birşey varmı
tebrikler ben yerdim o kurufulyeyi :)
bana piyangodan ikramiye kesin çıkacakta bir gidip alabilsem bileti
Çok iyiyim,mutlu uyandım sabaha... :107:

günaydın çıtırlar ...........
hepinize abur cubursuz azkalorili bir gün diliyorum
sağol aynı dilerkler sana..
tüm alıntılarım çıkmamış hepinize günaydın kızlar...

şu michelle i indirecem diye evdeki bilg bozdum dün bütün akşam onunla uğraştım akşam giremedim sadece bakındım o yüzden . ama tamir ettim.
kız naf sen hangi ildeydin dün yağmur yağmış merak ettim. ya sabah acayip acayip rüyalar gördüm. hastanede birini ziyaret ediyordum çok kötü bir kaza geçirmişti. eşimin arkadaşının kızkardeşi imiş ayol onun kız kardeşi varmı onu bile bilmiyom. ay birde hastanenin bahçesinde iki tane kocaman dolmalık biber ağacı vardı. ya diyom biber ağaçta olmaz nasıl olmuş bunlar. oradaki doktor diyo ki bu türünün tek örneği çok uğraştık böyle büyüdü. dolmalık biber ağacı mı olur ya pu haha ha

Arkadaşım nerelerdesin?
Adım ortak kaçırana çıkıyo bak. Yoktun uzun süredir. Ortaklığımız lav edildi:))))

Başka ortakım var artık...
Ama istersen gel üçlü artak olalım

Yıl sonu olduğu için giremiyorum canımcım.
Kaçmadım yoksa neden kaçayım ben hırsla devam ediyorum diyete.
Yeni ortinle mutlu ol :'(

Anladım,teşekkürler. :107:
sağol aynı dilerkler sana..
tüm alıntılarım çıkmamış hepinize günaydın kızlar...
Günaydın canım,sağol. :107:

günaydın kızlar bugun gune kalfaltıda yarım dılım caldar ekmek haşlanmiş yuurta 3 zeytın peynır ve salata domates hadı bakıyım :125:ve çay

Son düzenleme:
Günaydın cnm gece ne yağmur yağdı cidden yaa

Günaydın cnm inşallah inşallah

Günaydın Arzucum iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo diyetisyen

Bende iyiyi çok şükür. Hesaplarla başım belada. Muhasebe için işe her giren her eleman bizi 2-3 ay geriye attı. Bir sürü hata var hesaplarda birde yeni programa geçtik onun sıkıntısı var hiçbirşey oturmadı yani. Huni hediye edebilirsiniz bana christmas ta
Hihihihi hihi

ay bende haftasonu karnıbahar aldım pişirmeye elim gitmi. akşam yapim ben fırınlayacaktım haşlamayı nası yapıyonuz sadece suda mı ek birşey varmı

Karnıbaharı ayırıp su da haşlıyorum accık ta tuz atıyorum üstüne.
Sonra sarımsaklı yogurt canım çok isterse pulbiberli, salcalı az sos yapıyorum.
Mantı niyetine kendimi kandırarak yiyorum.

Her zaman her yerde bebişim beniimmm
Seni seviyoreeeeee

Yirimmm seniii annnemmmmm

Evet o iddaayı kazan ve bana da ayakkabı al.
Sabah sen hazırlamasaydın bugün aç kalıcaktım hiç hazırlıycak mecalim yoktu.
zati sürenerek geliyorum işe.

:) yiiriim seni somak beş karıştı kıyamadım

Günaydın bir varmış bir yokmuş

Evet evet aynen öyle

İndirdinmi bari :26:

Ben İzmirdeyim canım gece 03:30 da uyandım şakır şakır yağmur yağıyodu evde de yalnızdım korktum

Ahhahaha ağaçta dolmalık biber he iyi toplayıp dolma yapmamışın

Bende rüyamda elma gördüm anlamına baktım güzelmiş

Yıl sonu olduğu için giremiyorum canımcım.
Kaçmadım yoksa neden kaçayım ben hırsla devam ediyorum diyete.
Yeni ortinle mutlu ol :'(

Ağlak çiko sana senin gibi işten güçten giremeyen bi orti bulmak lazım :26:

günaydın kızlar bugun gune kalfaltıda yarım dılım caldar ekmek haşlanmiş yuurta 3 zeytın peynır ve salata domates hadı bakıyım :125:ve çay

Günaydın afiyet olsun

Deme böyleeeeeee...
Ben seninle de mutlu olabilirdim.
Yeni ortim duymasın da boşar beni ....

Arzu bana geçen gün bi arkadaş gönderdi muhasebecilerle ilgili bi karikatür muhasebecinin 10 evresi diye ahahaha 10. evrede huni

takmıştı biz ölçü verdik yaptırıyoruz birer tane huni yeni yılda hunili dolaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…