70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama ama amaa

:26::26:

NaFım cnm anlatamam kimselerrree söylesem ölürsünüz gülmekten. Sonra adımı nasıl temizlerim bu forumdannn. Benim psikoloji hakkaten bozulmuş ya dr. falanmı gitsem acep.

:26:

ayy bende merak ettim napmış olabilirsin diye açık açık yazma ima et biz anlarız

Ay çocuktan çıkmış acısı ama uyku hali yaa bide kabus görüyomuşsun

Erkek işte hepsi aynı kendi ailelerine gelince canım cicim gülüm balım bize gelince Kesinlikle yalnız bırakma eşini arabada da öne otur elbisem çok kırışıyo dersin söylenirlerse arkada 4 kişi oturuyoz diye keşke bi araba tutsaydınız dersin

Gel tabi İzmireee
Hastaneye değil dolmalık bibere baksaydın :26:
Allah hayırlara çıkartsın diyelim bari canım iyi düşünelim secret hommmmmmmm

Aynen cnm heves falan kalmadı. Ne yapayım gidicez mecbur. Tepkimi belli etmezmiyim ettim tabi, napalım olmuş artık öyle diyoo.

Ayy o şarkıyı çok severim cnm. Vardır tabi bir hesabı ne yapalım çekcez artık. Hee bizi taşmı doğurdu ki herşeye kız annesi koşar yinede en kötüsü onlar.

kızlar nerdesiniz sayfayı iki kere yeniledim aynı ekran şok oldum bizim gibi çenesi düşüklere yakışıyo mu
naf niye senin yanında + var ne ediyon bakim

kızlar nerdesiniz sayfayı iki kere yeniledim aynı ekran şok oldum bizim gibi çenesi düşüklere yakışıyo mu
naf niye senin yanında + var ne ediyon bakim

Bankalara baktım talimatları yazdım ondan yazamadım + mı ne artısı ben görmüyorum :26:

ben görim bazen başkalarında da oluyo merak ettim ne diye sen daha deneyimli pro olunca bilirsin demiştim naf+ yazıyo

Şuan sende de var

Bence sadece prolarda değil normal üyelerde de var artı :26: görmüştüm bikaç kere :26:

Dilekkk sen biliyomusun :26:

hoşgeldin tekrar

ya şuan herkeste artı var taktım kafaya ne ki bu bir bilen yanıtlasııııııııııııııııın

Dilek yazmış ya arkadaşın olanların yanında + varmış canım ben şimdi de aa biz seninle konuşuyoruz arkadaşım değilmisin diye takarım kafama ahhahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…