gecmis olsun canim migreni bilmemmi yillardir cekiyorum ben
doktora gittim ve soyledigi cuma kan testi yapmistiya orda 2haftalik hamile gozukuyomusum tekrar kan aldi eger duserse deger dusuk yaptigim garanti olcak yok eger deger yukselirse acil hastaneye gitcez dis gebelik yasiyorum ozaman demekmis bide ustune yumurtamda kist varmis zaten ben biliyodum ama neyse iste oda cok agri yaparsa acil hastaneye gidin dedi turkiyedeyken ben biliyodum yumurtamda kist oldugunu ama regli oldukca patliyo sonra tekrar geliyo sadece biraz sanci yapiyo iste simdi carsamba tekrar gidicem hersey ozaman belli olcak rabbim korusun kotu biseyden
eline saglik canim
günaydın kızlar
Günaydııın kızlar, nasılsınız. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Rüyalardan bahsetmişiniz ya dün gece bende çok kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim. Goncam beni aldatıyormuşşşş meğer. Ayy kızlar ne vurdum ne vurdum kocama ayy ama yok hırsımı alamıyordum ağladım ettim görseniz. Diyorum nasıl yaparsın. Ne diyo biliyormusunuz senden daha zayıfını buldummm napıyım demez mi!Ama ne vurduummm ohh oh. yeni kendime geliyorum valla. Sinirlerim bozuldu sabah sabah.
Sabah birde kaldırmaz mı bana sandviç yap diye. Git kendin yap dedim birde sandviç istiyoo utanmadan. Diyecektim zayıftan iste diye de neyse demedim birşey
vallahi bak şaka değil yaniii, birde gece rüyayı görürken ne yapsam beğenirsiniz. Ayy yok anlatmayayım ya çokk komikk utanırımmm
:) yiiriim seni somak beş karıştı kıyamadım
Günaydııın kızlar, nasılsınız. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Rüyalardan bahsetmişiniz ya dün gece bende çok kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim. Goncam beni aldatıyormuşşşş meğer. Ayy kızlar ne vurdum ne vurdum kocama ayy ama yok hırsımı alamıyordum ağladım ettim görseniz. Diyorum nasıl yaparsın. Ne diyo biliyormusunuz senden daha zayıfını buldummm napıyım demez mi!Ama ne vurduummm ohh oh. yeni kendime geliyorum valla. Sinirlerim bozuldu sabah sabah.
Sabah birde kaldırmaz mı bana sandviç yap diye. Git kendin yap dedim birde sandviç istiyoo utanmadan. Diyecektim zayıftan iste diye de neyse demedim birşey
vallahi bak şaka değil yaniii, birde gece rüyayı görürken ne yapsam beğenirsiniz. Ayy yok anlatmayayım ya çokk komikk utanırımmm
canım ıns dış gebelik deildir bunu bı atlatda bundan sonra dıkkat et bakalım gecmıs olsun
günaydın kızlar
merhaba bende Antalya'danım..siz çalışıyor musunuz?
slm kizlarartik firar yapmak istemiyorum
bugün bizim sekräter dedi kontroll ediyorlarmis kim nereye giriyor falan filan diye :26:
bizim isarkadasi oyun oynamis yakalanmis ona gicikligina hepimizi gösetim altina aliyorlar
ben aksam gelirim
halaycim canim ortim eski ortin gelmis istiyorsan geri onunla birles canim kirilmam yaani öyle düsünmeben aksamlari gelebilirim ancak :26:
ha birde kurufasulye yemedigine sevindim
slm kizlarartik firar yapmak istemiyorum
bugün bizim sekräter dedi kontroll ediyorlarmis kim nereye giriyor falan filan diye :26:
bizim isarkadasi oyun oynamis yakalanmis ona gicikligina hepimizi gösetim altina aliyorlar
ben aksam gelirim
halaycim canim ortim eski ortin gelmis istiyorsan geri onunla birles canim kirilmam yaani öyle düsünmeben aksamlari gelebilirim ancak :26:
ha birde kurufasulye yemedigine sevindim
Evet çalışıyorum. Özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum. Siz çalışıyor musunuz?
NaFım cnm anlatamam kimselerrree söylesem ölürsünüz gülmekten. Sonra adımı nasıl temizlerim bu forumdannn. Benim psikoloji hakkaten bozulmuş ya dr. falanmı gitsem acep.
Ya ilk kez böyle birşey yaptım. Benim büyük kızım her gece gelir yanımıza. Bende o kabusu görüyorum. Anne anne diye seslenmiş çocuk. Tabi kalkmamışım omzumdan sarsmaya başlamış uyandığımda ona vuruyordum.
Çocuk şaşırmış tabii birde demez mi anneee iyimisin,noluyoo diye. yavrum korkmuş birde bismillahirrahmanirrahim diyoo. Annesini ele geçirdiler sandı herhal. Ay aklıma geldikçe gülüyorumm yaa. Kimseye söylemeyinn sakınn.
kocan sandın demi yavrucağı o hırsla geçirdin çocuğa yazıkneyse ben müstehcen bişeyler sandıydım
yok canım ben çalışmıyorum 3,5 yaşında bir kızım var ve onu büyütmeye çalışıyorum..artık kızım büyüdü çalışabilirim dediğimde de eşim ikincinin zamanı geldi diyor...neyse inşallah burda beraber zayıflarız...kolay gelsin..
Akşama düğüne gidiyoruz kızlar. Benim çocuklara annem bakacak. Eşimde işyerinden arabayla gelecek. Akşam sinir etti beni. Ondan etkilendim herhalde. Bilmiyorum neden. Anlatayım şimdi haklımıyım değilmiyim siz söyleyin.
Kırkyılın başında başbaşa biryere gideceğiz seviniyorum. Akşam annesi aradı yok düğün salonu nerdeymiş falan filan. Bizimki de demez mi ben alırım sizi diye. Ayy bir kızdım ki. Onlar 4 kişi geliyo sıkış tıkış düğüne mi gidilir. Tutsunlar bir araba. Sonra aile apartmanı. Herkes aynı yere gidecek. Binsinler ordan birinin arabasına. Kıyafet falan kalmıyor ki buruş buruş düğüne mi gidilir allah aşkına. Söylüyorsun ne olacak diyo. Sonuçta bizim arabamız yok. deme yani arabayı alıcam diye dimi ama. Kendi anneleri olunca hemen susturuluyoruz yaa. Ne hemen haber ediyo anlamadım. Biz çoğu yere taksi tutup gidiyoruz bizi kim düşünüyor. Gerçekten anlamıyorum. Sonra annesiyle konuşurken duydum ben gelecekmiymişim. Eşim de dedi niye gelmesin. Ama ne konuştun diyorum anlaymıyo bile.Sinir oldum gitmesem mi diyorum. Açıp telefon diyeyim sen git anneciğinle aranıza girmeyeyim mi desem. Sonra diyorum onları rahat nie bırakayım. Birde eşim kendi ailesinden çok kazık yemiştir. Der her konuşmasında benim için onlar bitti diye. Allah için yapıyorum yaptığımı.Bitmiş hali böyle mi anlamadım ki.
Akşama düğüne gidiyoruz kızlar. Benim çocuklara annem bakacak. Eşimde işyerinden arabayla gelecek. Akşam sinir etti beni. Ondan etkilendim herhalde. Bilmiyorum neden. Anlatayım şimdi haklımıyım değilmiyim siz söyleyin.
Kırkyılın başında başbaşa biryere gideceğiz seviniyorum. Akşam annesi aradı yok düğün salonu nerdeymiş falan filan. Bizimki de demez mi ben alırım sizi diye. Ayy bir kızdım ki. Onlar 4 kişi geliyo sıkış tıkış düğüne mi gidilir. Tutsunlar bir araba. Sonra aile apartmanı. Herkes aynı yere gidecek. Binsinler ordan birinin arabasına. Kıyafet falan kalmıyor ki buruş buruş düğüne mi gidilir allah aşkına. Söylüyorsun ne olacak diyo. Sonuçta bizim arabamız yok. deme yani arabayı alıcam diye dimi ama. Kendi anneleri olunca hemen susturuluyoruz yaa. Ne hemen haber ediyo anlamadım. Biz çoğu yere taksi tutup gidiyoruz bizi kim düşünüyor. Gerçekten anlamıyorum. Sonra annesiyle konuşurken duydum ben gelecekmiymişim. Eşim de dedi niye gelmesin. Ama ne konuştun diyorum anlaymıyo bile.Sinir oldum gitmesem mi diyorum. Açıp telefon diyeyim sen git anneciğinle aranıza girmeyeyim mi desem. Sonra diyorum onları rahat nie bırakayım. Birde eşim kendi ailesinden çok kazık yemiştir. Der her konuşmasında benim için onlar bitti diye. Allah için yapıyorum yaptığımı.Bitmiş hali böyle mi anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?