70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııın kızlar, nasılsınız. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Rüyalardan bahsetmişiniz ya dün gece bende çok kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim. Goncam beni aldatıyormuşşşş meğer. Ayy kızlar ne vurdum ne vurdum kocama ayy ama yok hırsımı alamıyordum ağladım ettim görseniz. Diyorum nasıl yaparsın. Ne diyo biliyormusunuz senden daha zayıfını buldummm napıyım demez mi! Ama ne vurduummm ohh oh. yeni kendime geliyorum valla. Sinirlerim bozuldu sabah sabah.
Sabah birde kaldırmaz mı bana sandviç yap diye. Git kendin yap dedim birde sandviç istiyoo utanmadan. Diyecektim zayıftan iste diye de neyse demedim birşey
vallahi bak şaka değil yaniii, birde gece rüyayı görürken ne yapsam beğenirsiniz. Ayy yok anlatmayayım ya çokk komikk utanırımmm

canım ıns dış gebelik deildir bunu bı atlatda bundan sonra dıkkat et bakalım gecmıs olsun

günaydın kızlar

günaydın kızlar

Günaydın Arzu abla

Amanınnn ne felaket bi rüya
Zayıfını bulmuş he iç organlarını çıkartırım benn beee.
Günaydın bu arada

:) yiiriim seni somak beş karıştı kıyamadım

Sayende aç kalmıcam şimdide ara için hazırladıgın seyleri yiyim bariii.
Saolasın can..

Günaydın cnm

Ahahah kabus resmen ne yaptın ne yaptın söyle kulağıma söyle ben söylemem kimseye

canım ıns dış gebelik deildir bunu bı atlatda bundan sonra dıkkat et bakalım gecmıs olsun

günaydın kızlar

Günaydın cnm

Ahahhahaha güzelmiş

slm kizlar artik firar yapmak istemiyorum
bugün bizim sekräter dedi kontroll ediyorlarmis kim nereye giriyor falan filan diye :26:
bizim isarkadasi oyun oynamis yakalanmis ona gicikligina hepimizi gösetim altina aliyorlar
ben aksam gelirim
halaycim canim ortim eski ortin gelmis istiyorsan geri onunla birles canim kirilmam yaani öyle düsünme ben aksamlari gelebilirim ancak :26:
ha birde kurufasulye yemedigine sevindim

Hissetmiştimmmmm((((((((((((((((
Akşamları da ben giremiyorum. Neyse napalım demek ki ortak işi olmuyo yaramıyo bize orticim.
Severek ayrılalımmmm.
Kaldım mı yine bir başıma................
Arada beni motive etmezseniz yakarım uleyyynn...

Kim beni kurufasulye yemekten alıkoyacak artık...

NaFım cnm anlatamam kimselerrree söylesem ölürsünüz gülmekten. Sonra adımı nasıl temizlerim bu forumdannn. Benim psikoloji hakkaten bozulmuş ya dr. falanmı gitsem acep.

Evet çalışıyorum. Özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum. Siz çalışıyor musunuz?

yok canım ben çalışmıyorum 3,5 yaşında bir kızım var ve onu büyütmeye çalışıyorum..artık kızım büyüdü çalışabilirim dediğimde de eşim ikincinin zamanı geldi diyor...neyse inşallah burda beraber zayıflarız...kolay gelsin..

Ya ilk kez böyle birşey yaptım. Benim büyük kızım her gece gelir yanımıza. Bende o kabusu görüyorum. Anne anne diye seslenmiş çocuk. Tabi kalkmamışım omzumdan sarsmaya başlamış uyandığımda ona vuruyordum.
Çocuk şaşırmış tabii birde demez mi anneee iyimisin,noluyoo diye. yavrum korkmuş birde bismillahirrahmanirrahim diyoo. Annesini ele geçirdiler sandı herhal. Ay aklıma geldikçe gülüyorumm yaa. Kimseye söylemeyinn sakınn.

Akşama düğüne gidiyoruz kızlar. Benim çocuklara annem bakacak. Eşimde işyerinden arabayla gelecek. Akşam sinir etti beni. Ondan etkilendim herhalde. Bilmiyorum neden. Anlatayım şimdi haklımıyım değilmiyim siz söyleyin.
Kırkyılın başında başbaşa biryere gideceğiz seviniyorum. Akşam annesi aradı yok düğün salonu nerdeymiş falan filan. Bizimki de demez mi ben alırım sizi diye. Ayy bir kızdım ki. Onlar 4 kişi geliyo sıkış tıkış düğüne mi gidilir. Tutsunlar bir araba. Sonra aile apartmanı. Herkes aynı yere gidecek. Binsinler ordan birinin arabasına. Kıyafet falan kalmıyor ki buruş buruş düğüne mi gidilir allah aşkına. Söylüyorsun ne olacak diyo. Sonuçta bizim arabamız yok. deme yani arabayı alıcam diye dimi ama. Kendi anneleri olunca hemen susturuluyoruz yaa. Ne hemen haber ediyo anlamadım. Biz çoğu yere taksi tutup gidiyoruz bizi kim düşünüyor. Gerçekten anlamıyorum. Sonra annesiyle konuşurken duydum ben gelecekmiymişim. Eşim de dedi niye gelmesin. Ama ne konuştun diyorum anlaymıyo bile.Sinir oldum gitmesem mi diyorum. Açıp telefon diyeyim sen git anneciğinle aranıza girmeyeyim mi desem. Sonra diyorum onları rahat nie bırakayım. Birde eşim kendi ailesinden çok kazık yemiştir. Der her konuşmasında benim için onlar bitti diye. Allah için yapıyorum yaptığımı.Bitmiş hali böyle mi anlamadım ki.

Son düzenleme:

kocan sandın demi yavrucağı o hırsla geçirdin çocuğa yazık neyse ben müstehcen bişeyler sandıydım

kocan sandın demi yavrucağı o hırsla geçirdin çocuğa yazık neyse ben müstehcen bişeyler sandıydım

Hee walla o sırada elime ne geçerse atıyordum o hırsla çocuğa da geçirmişim 2 tane. Acıdımı falan dedim yok dedi yavrum ya. Sonra gül gül yatakta ikimiz koptuk.
Ayy yok müstehcen bişey cnm. Ne olduğumu şaşırdım.

İnşallah hep beraber zayıflıcaz burada.

dediğin gibi aileleri kötülükte yapsalar eşler için yerleri ayrı asla laf söyletmezler bence sen haklısın tabi keyfin hevesin kaçtı doğal olarak ama ben olsam napardım bilemedim gene de git sen en iyisi ama eşine tepkini belli et bidaha yapmasın

Son düzenleme:
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı bilir misin bu şarkıyı sana ve tüm gelinlere armağan ediyom
boşver gülüm sen giyin süsülen git düğününe çatlasın kaynana. onun vardır kendince hesabı. araba konusunda da haklısın tabi kendince ama ne çare bu erkeklerin bir tecik anaları var . sanki bizi taş doğurdu
kız naf ben çok severim izmiriiii. kardeşim oradaydı ama tayini çıktı hayalim iler de 5-6 yıl sonra oraya tayin olup emekli olana kadar kazık çakmak...
ay o rüyalara gelince yoruma baktım hastane görmek çok kötü yorumlanmış yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…