hoşgeldin tekrar
ya şuan herkeste artı var taktım kafaya ne ki bu bir bilen yanıtlasııııııııııııııııın
niye simdiye kadar düsünemediysem kendi kendime heycan yapiyodum
aaa bilmiyodum
Ahahahah koptum şuan
türkün akli sonradan gelir diye bosa demiyorlar cepden girdim
Selamlar canikolar!
Yaa öğlen üzüm hoşafı içtim yarım kase kadar ama nasıldır sizce kalori açısından uygunluğu falan?
ah orticim valla sevinçten napçemi şaşırdım tebrik ediyorum senide haftaya tam gazla giriyoz bak
doğrudur canım hepsini teker teker bulup yazamassın sonuçta ben en azından hatayı nerde yaptığımı anladım daha dikkatli olcam sağol canım ben aslında unutmadım nafa bilidirim yapçamı bilmiyodum öncekini ayşe yapmıştı ben farkına varmamışım seninkinide eksik yapmışım anladım şimdi bu arada afiyetolsun
halen eksin yapiyomAçıklamam yeterli gelmedi mi :)
Arkadaş listende olanlar onlıne dır şu anda
Kendi kendine ekşın yaratıyodun he
Sen istersen canimortak mıyız yani????????
Selamlar canikolar!
Yaa öğlen üzüm hoşafı içtim yarım kase kadar ama nasıldır sizce kalori açısından uygunluğu falan?
ben disariya cikiyom simdilik bu kadar eksin yetersonra görüsürük kizlar ayse kabisliga kuru erikde iyi gelir
sağol aldım öpcüğünü:)halen eksin yapiyomne zormus telden girmesi cok yavas alintilarimi yutuyo yarin esimin cepine el koycam hain eksion planlarim var
Sen istersen canimbugün ne yiyon bakem
Blackcat canim senide aldim alintilarima da gelmedi sagol canim :öpücüksmile: numarasini bilmiyom ezbere
aysecim cepdenyazdigim icin alinti yapmakda zorlaniyom alinti yapmim yoksa icinden cikamiyorumben eczaneden damla almisdim bazen bende de oluyor :26:
saricivciv hosgeldin canim aramizabenim boyumda senin boyun civarinda ya var ya yok yaz a citir olcez isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?