70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar canikolar!
Yaa öğlen üzüm hoşafı içtim yarım kase kadar ama nasıldır sizce kalori açısından uygunluğu falan?

kalori cetvelinden baktim şekerin 100 gr mı 385, üzümün 100 gr mı 67 şöyle bir ortalama ile 200 kalori diyom ben :)
ya nette şöyle bir alet olsa yiyeceklerin üstüne tutsak kalorisini gösterse ne gözel olur belki vazgeçerim yemekten sayıyı görünce

açıkla ma yetti sağol canım alıntı olmadı ama ya bir işe bi size bakınca arada kaldım . neyse ben azcık çalışayım siz çeneye devam ben okurum sonra..
en az 3 sf doldurun bak ben gelene kadar

kızlar merhaba ben çok kötüyümm

afedersınız çok kabızım karnım kocaman ne yapıcam bilmiyorum activia yiyorum
sabah ılık su ıcıyorum ama nasılsa gitmiyo ben kilo versem bile tartıda + çıkıcam diye çok korkuyorum ya
motivasyonumu kaybedıyorum böyle olunca offf şu kabızlıktan daha ne çekicem Allah ımm ya
bol bol su da içiyorum dün 2 lt rahat ıcmısımdır belki fazlası vardır yanii....hem desıkılmadan ısteyerek ıcıyorum
off offff

ah orticim valla sevinçten napçemi şaşırdım tebrik ediyorum senide haftaya tam gazla giriyoz bak

ben de seni tebrık ediyorum orticimmm :)

vallahi ben her hafta 1,200 veremıyom 2 haftada bi oluyo genelde :)
diyetime tam uyuyorum ama vücudum çok zor verıo kg ama ugrasmaya devamm :) inşallah vericez hepsini
az az olsa da devam etsın kilo vermemiz ki zayıflayalım dimi ama :)

orticim ben genelde onlıneyım ıstersen her hafta orti bildirimini ben yapayım veya sen yapmak istersen sen yap
ama ıkımzden bırı devam ettirsin ki sorun cıkmasın :)

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)

sekerkiz67, Halay, sibel29, PuCCaaa, shopsessive, silverpowder, ay_she, umay0110, CLeOpaTRa, BlackCat, NaF, nisam_81

vuuuv superız kıslar.nasılsınız baklaım burda puslu bır hava var bıraksalar uyuyacam:))

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)

sekerkiz67, Halay, sibel29, PuCCaaa, shopsessive, silverpowder, ay_she, umay0110, CLeOpaTRa, BlackCat, NaF, nisam_81

sanırsam bukadar ınsan gecmıse bakıyo kıs cenelerınız nerde konuşmuyonuz yakısıyomu bızlere

Açıklamam yeterli gelmedi mi :)
Arkadaş listende olanlar onlıne dır şu anda

Kendi kendine ekşın yaratıyodun he

halen eksin yapiyom ne zormus telden girmesi cok yavas alintilarimi yutuyo yarin esimin cepine el koycam hain eksion planlarim var
ortak mıyız yani????????
Sen istersen canim bugün ne yiyon bakem
Blackcat canim senide aldim alintilarima da gelmedi sagol canim :öpücüksmile: numarasini bilmiyom ezbere

sağol aldım öpcüğünü:)

aa neredesiniz kızlar iki dakka gittik kimse kalmamış

Merhabalar kızlar ben topiğinizi yeni farkettim..Geçmişi okumadan önce selam vermek istedim..Bende dogumdan sonra kilolarımı vermeye kasım ayında karar verdim...Doktor yardımıyla 2 haftadır sabitlendi kilo kaldı yediklerim aynı su içiyorum yeşil çay içiyorum değişiklik yok..regl dönemimdeyim bu yüzden olabilirmiki? Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum...Bugün 26.günüm bozmadan devam ediyorum..Bazen canım yemek istemiyor metobolizmamın çalışması için azda olsa yemem gerek diye zorluyorum kendimi...Aç kalınarak zayıflanmayacagını biliyorum...Spora daha başlamadım...Doktorum başlayacagın zamanı söyleyeceğim dedi..Benide aranıza alırsanız sevinirim..Kilom 75 Boy 1.60 (

aysecim cepdenyazdigim icin alinti yapmakda zorlaniyom alinti yapmim yoksa icinden cikamiyorum ben eczaneden damla almisdim bazen bende de oluyor :26:

aysecim cepdenyazdigim icin alinti yapmakda zorlaniyom alinti yapmim yoksa icinden cikamiyorum ben eczaneden damla almisdim bazen bende de oluyor :26:

anladım canım :) zaten telle zor oluyo biliyorum uğraşıp cevap verdiğin için teşekkür ederim

damlanın adını bılıyo musun veya kabızlık ıcın mı dıyım napsam kı

ya kabızlık da değil nası söylesem ki yanı çok afedersınız herkesden özür diliyorum

ishal olsam dahi çıkamıyorum wc ye yani nası bişey bilmiyorum doktora gitmeden olmıycak ama

bu hafta gene versemde vermmemiş gozukcem bunlar gitmezse off

saricivciv hosgeldin canim aramizabenim boyumda senin boyun civarinda ya var ya yok yaz a citir olcez isallah

Hoşbuldum canım sağol.
Kesinlikle çıtır olucaz ben inanıyorum..Kilo aldıkça boylar çekiyor :)) Her akşam tartıda 75 i görüyorum çıldırıcam yediklerime dikkat ediyorum..Tuz yok şeker yok...

Bu arada ben 1 bardak süte 1 çay kaşığı nescafe atıyoırum ılık içiyorum ve wc çıkıyorum..Yada sabah aç karnına ılık içilen yeşil çay çok faytdalı oluyor wc konusunda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…