70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar nasilsiniz bugun?
benim bugunkü menümü hemen siralayim -tatlicadiarzu-

öglen yemegimi hindi eti yapacam kac gündür otla besleniyordum,-tatlicadiarzu-

tabiki hasliyacam yagsiz yani

aksama lahana corbasi yiyecem yine

inşallah unutmaz lattecim yoksa çok fena olacak çookkkk

ya mesela ben bu konularda çok dalgınım,eski nişanlım nişanlılık yıldönümümüzde isimsiz çiçek göndermişti bende isimsiz olduğu için kabul etmemişdim,çiçekçiden haber alınca beni arayıp bugünün senin için bir anlamı yokmu diye sitemle sormuştu ben o an hatırladım feci bozulmuştu. onu sevmiyormuydum tabi hayır ...çok seviyordum ama ne olduysa aklımdan çıkmıştı işte.bunu anlattım çünkü insanız yani olabiliyor böyle şeyler...unutursada sakın fazla abartma bence,yada bugünden aklına getirecek bişeyler yapabilirsin.

:lepi::lepi:SÜPERSİNN CANIMM HERGÜNN BÖYLE FOTOLAR KOYUN LÜTFEN 1LOKMA FAZLA ALMAKTAN VAZGEÇİRİR VALLAhihoyyythihoyyyt

KIZLAR ÖGLE YEMEGİMİDE YEDİMM 10TANE MANTAR 1KAŞIK YAG İLE VE 3ÇERİDOMATESLE SOTE YAPTIMM
DOYDUMM HELEKİİ BU FOTOLARI GÖRÜNCE YEDİGİM BİLE ÇOK GELDİİ:roflol::roflol:

motivasyon için birebir . . .

kilo çizelgenizde çok hoşuma gitti . . .

çok teşekkürler canım.. motivemiz sürekli yenilelemiz gerekiyor yoksa hemen gevşiyoruz malesef...

ben kilo çizelgelgemi şu siteden yapıyorum... yüzlerce sayfa var ben birkaç sayfaya bakıp birini seçtim... benimde çok hoşuma gidiyor... sende değiştirebilirsin istersen.... a.s.a.s.:1hug:

tabi arkadaşım ne kadar foto varsa hepsini ekleyeceğim.... iştahımızda kesilsin hırsımızda artsın... kovalım kilolarımızı... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arsız ögnlüm resimleri ben ekleyince linkle tıklamadan görünmüyor... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen nereden yüklüyorsun böyle sayfada örünmesi için.???:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

önce buldugun resim üzerinde sag tikliyorsun ve en altdaki benimki almanca seninki türkcedir nasil anlatcam ya :bbo:
adresi tikliyorsun resmin adresini ve burdaki sari hani dag resmi varya hahh iste orayi tikliyorsun ve adresi oraya koplaliyorsun,
aslinda cok basit ya
ama resim nasil eklenir bölümü var bende ordan ögrendim orda ayrintili yazilmis yardim sayfasinda
bi göz atsan

slm canlarım nasılsınız ben bırazdan ıse gıdecem sabah 2 dılım ekmek yumurta bırazcık sucukla kahvaltı yaptım sımdı ögle yemegım sadece corba.aksam esımden söz aldım hergün aksamlartı ya yürüyüs yada bısıklet bınecez.sız nasılsınız.bu arada melankolı ve ayparcam gecmıs olsun kıb canlarım.magrenta zambak ve dıger elbısemın resmını merak eden arkadaslar elbısem suanda terzıde kısalıyo.esım bıle daha görmedı.ben 2 mayısta dügünümüz var kuzenımızın ozaman gıyıp sac falan düzgün cekıp göndermeyı düsünüyorum

oldu
arsız gönlüm sağol bende bilmiyodum valla
imageschack'tan yapmaya çalışıyodum

ögle yemeğimi yedim kızlar
3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık susuz nohut yemeği bir koca tabak salata ve maydanoz
tabi 2 bardakta ayran ayyy çok şiştim kızlar bu arada ben sabah kahvaltısı harici hiç ekmek yemez oldum
50 kalça 50 de sopalı hareket yaptım:)))bakalım...

göz kısmına makyaja saca durusa parmaklara herseye bakın aynı sadece öbüründe et ılavesı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…