70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol fistik canim benim cok ugrasiyon benim icin seni seviyom dilek
o bende de var bende ne yokki

Bende seni seviyorum şeker Suzim böyle yazıyorum alınma sakın.
Kilo vermeni çok istiyorum. Kaç aydır bizlesin bi alıp bi veriyon.
Kaptanla Tuğbik'e rica etcem kızsınlar sana.
Bünye meselesi desem o da değil sen kendini kasmıyorsun.
Kasmadan da verilmiyor maalesef.

ecrincim nasıl oldun bakalım.umarım biraz daha iyisindir.beni kırmayıp mesaj attığın için teşekkür ederim.fakat linki açamadım bi türlü.açılmıyoone yapmalıyım acaba..

oooo şarkı benim dilede tutulacak sonunda benmki de aynı yalan sylüor bide ben öyle birşey demedim diyor beni deli ediyorr:)
kizmasa sende söyle cildirdi dün benimki cikmiyo icimden bugünde yalllannnciii yalllannnciii sanaaa kimmmsseee innnannnmaazzz
kötü niyetle söylemedigini biliyorum fistik niye alinayim dogru söylüyon maserettim var herseye
çaresi yook yani oda iiimişşşş:)
:78:

aylincim ortim yarin tartida süpriz yapcan dimi bak sirtimi sana dayadim

Valla Suzancım çok büyük bir sürprizim yok. Ama belki 800 gr kadar olabilir bugünden yarına bişey değişmezse..

Şimdilik 75 i bi yakalasam ama iki haftada ancak bir kilo verebiliyorum.

yaa arkadaşlar ben bütün gün masa başındayım yemede sorun yok dikkat ediorm ama spor yapmadığım için veremiorm çok az birşey yesem hemencik alıormm çok kötüüüü bi durum
hoşgeldin canım ya bende bütün gün senin gibi masa başındayım anlıyom seni

kız yapma veda konuşması gitmeeee durumu tam bilmiyom yeni işe mi giriyorsun yoksa aramı veriyon. avukattın di mi. kendin büro açmayı falan düşünmüyor musun. ah ah 2 sene işsizdim işsizlik zor be bacım...

sibeeeel söylemeyi unutuyom hep kürkünü giymişin hayırlı olsun .)

Son düzenleme:

ne guluyosun kız, dıyetısyen lıstelerıyle hem kılo verılıyo hemde her ogun ekmek oluyo, ogle yemeklerınde bı kac kasık pılva yenılebılınıo, bu da oyle bı lıstedır herhalde dıye dusunmustum ve yanılmamışım yapılabılecek lıste ama ben kasılıyorum boyle seylerde:26:
yalnız bısı soucam kahvaltıda ekmek mı yok ben mı yanlıs goremedım :26:

iş değişikliği yapıcam, yıl sonu ıtıbarıyle yanı gelecek hafta ıtıbarıyle çalıştıgım yerden ayrılıyorum bı ayrılık dönemi olabılır de olmayabılır de bakalım fırsat buldukca artık hal hatır sormaya ugrarım

saol canım denemedım ama dün eşime toz zencefil aldırdım balla vereyim diye aktarda keçi boynuzu tozunu önermiş bağışıklık için artık sırasıyal deniycez hepsini de bu kış böyel geçicek anlaşılan:18:
CANIM çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir ve rahat bir gece geçirirsiniz...bu arada avatarın çok yakışmış sana çok beqendim
saol canım malesef gece ateşi cıktı 39 a hemen elını yüzünü yıkadım üstünü soydum ates düşürücü verip su verdım yanıma aldım öyle yattık .ayrıca teşekkür ederim bende senin avatarları begenıyom hep sorcam fazal gırmıyosun dıye yazmadım bı sıteden alıyorum demıstın bende kkdakı avatarlar bölümünden bunu buldum benımde hosuma gıttı.
gecmıs olsun canım sorunsuz olması ıcın ılac vermıyorlar mı düşük için dikkat et kendıne birde sadece emzirerek korunamzsın yanı hamıle kalabılrıısnkı kalmıssın zaten süt korur dıye bısey yok malesef
saol canım ıns ıyılesırler hemencık yemıyolar ondan süzülüyo haftasonundan berı bogazına dogru düzgün bişey gitmedi ben hep aynıyım canım her zaman yufka yürekli duygusaldım bı de anne olunca daha beter oldum
allah oruclarini kabul etsin canim zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun

arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah

senacim oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis [/QUOTE]
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun
gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora

Valla Suzancım çok büyük bir sürprizim yok. Ama belki 800 gr kadar olabilir bugünden yarına bişey değişmezse..

Şimdilik 75 i bi yakalasam ama iki haftada ancak bir kilo verebiliyorum.
aylincim simdi ben biraz metosu yavas calisan bi ortinim yinede beni orti istiyon dimi sonra bosamak istersende bosanmam ona göre
Ben de istiyorum listeyiiiiii.....
tamam canim
sagol canim dün unutmussum kürklü oldugumu pespese özel msj attim diyom niye 10 dakika bekle demiyo acaba :44:
bi zayıflasak bi zayıflasak hemenciiikk ne iyi olur:)
he canim söyle sihirli bi deynek olsa oglisle gecen sinema da sirinlere baktik orda gargamel kadini deyistirmisdin gecerken birde bana ugrasa ya
ah ah tutabilsem bende listeylen yapacam da dilekin dedigi gibi bahanesi cok suzan
direk ekmek dedin de ona güldüm ben makarna varmi diye sorardim da dilek beni sacimdan tutardin

cok gecmis olsun arzucum canim benim sagol canim oglis nasil oldu senin :26:

Son düzenleme:

saol canımm, sende hastasın galıba:26: cok gecmıs olsun

bal&limon iç canım, terlemeye calıs, doktora gıttın mı :26: hanı grıp ıcın tozlar var sıcka suyla karıstırıp ıcıyosun, sonra uzıernı kapatıp yatınca güzel terletıyolar, sonrasında gzel bı duş alırsın bıraz kendıne getırır senı kecıboynuzu pekmezı yazdıgını gordum, onu ıkı şişe kullnadım ben, sabah aksam ac karnına 1-2 kasık yutuyosun, yenılmeyecek bısı deıl zaten şifa nıyetıne, hem de cok faydası var gercekten ısnanın nefeısnı bıle acıo tekrardan cok gecmıs olsun

günaydın kızlaarrrr nasılsınızzz ??

ayyyyyyyy yarın tartı günü çok umutluyum bakalım bakalım

5-6 haftadır spor yapıorum geçen hafta sadece 4 gün yapmıştım ama bu hafta cumadan beri hergün
sabah leslie akşam platess ve plateste artık çok ilerledimm hareketleri dahada netleştirdim bir de
vücudum bayaa esnedi bacağımın üstüne tam kapanabiliorm yaşasınn platessss

bu hafta plates topu da alıcam inş. top hareketlerinide ekleyince daha bi güzel olur herhall

kaçamaksız güzel bi hafta oldu ayyy 59 u görmüştüm geri yakalayımda bidaha gitmesin barimeee

ger-düş iş konusunda hakkında hayırlısı olsun
en kısa zamanda güzel bir iş bulursun inş.
veda konuşmasıda yapmaa kızzz temelli bırakmıon yaa buralarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…