sagol fistikcanim benim cok ugrasiyon benim icin seni seviyom dilek
o bende de varbende ne yokki
dilek suziye attıgın o lısteden bana da gondersene ne var ne yok ben de bı goz atayım
sagol fistikcanim benim cok ugrasiyon benim icin seni seviyom dilek
o bende de varbende ne yokki
Attım canım.
Arzu da bayağı işe yaradı. Kilosunu demiyim şimdi de yarın kendi yazar zten.
oooo şarkı benim dilede tutulacak sonunda benmki de aynı yalan sylüor bide ben öyle birşey demedim diyor beni deli ediyorr:)
kötü niyetle söylemedigini biliyorum fistik niye alinayimBende seni seviyorum şeker Suzim böyle yazıyorum alınma sakın.
Kilo vermeni çok istiyorum. Kaç aydır bizlesin bi alıp bi veriyon.
Kaptanla Tuğbik'e rica etcem kızsınlar sana.
Bünye meselesi desem o da değil sen kendini kasmıyorsun.
Kasmadan da verilmiyor maalesef.
çaresi yook yanioda iiimişşşş:)
oh ne guzel, bakıcam şimdi kesın 3 öğün ekmekli listelerdendir
aylincim ortimyarin tartida süpriz yapcan dimi bak sirtimi sana dayadim
hersey var canim listedebu hafta arti cikarsam haftaya deneyeyim
hoşgeldin canım ya bende bütün gün senin gibi masa başındayım anlıyom seniyaa arkadaşlar ben bütün gün masa başındayım yemede sorun yok dikkat ediorm ama spor yapmadığım için veremiorm çok az birşey yesem hemencik alıormmçok kötüüüü bi durum
herkese merhabaa:92:
ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:
görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..
bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum
ön bi veda konusması oldu bu da
kız yapma veda konuşması gitmeeee durumu tam bilmiyom yeni işe mi giriyorsun yoksa aramı veriyon. avukattın di mi. kendin büro açmayı falan düşünmüyor musun. ah ah 2 sene işsizdim işsizlik zor be bacım...
oh ne guzel, bakıcam şimdi kesın 3 öğün ekmekli listelerdendir
saol canım denemedım ama dün eşime toz zencefil aldırdım balla vereyim diye aktarda keçi boynuzu tozunu önermiş bağışıklık için artık sırasıyal deniycez hepsini de bu kış böyel geçicek anlaşılannekadarlık bebeğiniz? kızmı erkekmi bilmiyorum ama belki diş sıkıntısı vardır benim kızımda huysuz buaralar herşeye ağlıyor
bişeyler istiyor ama dilindende anlamıyoruz zor oluyor
çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca çok zor oluyor anlayabiliyorum sizi, öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor ama denedinizmi bilmiyorum iyi geceler sizede
saol canım malesef gece ateşi cıktı 39 a hemen elını yüzünü yıkadım üstünü soydum ates düşürücü verip su verdım yanıma aldım öyle yattık .ayrıca teşekkür ederim bende senin avatarları begenıyom hep sorcam fazal gırmıyosun dıye yazmadım bı sıteden alıyorum demıstın bende kkdakı avatarlar bölümünden bunu buldum benımde hosuma gıttı.CANIM çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir ve rahat bir gece geçirirsiniz...bu arada avatarın çok yakışmış sana çok beqendim
gecmıs olsun canım sorunsuz olması ıcın ılac vermıyorlar mı düşük için dikkat et kendınekizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
saol canım ıns ıyılesırler hemencık yemıyolar ondan süzülüyo haftasonundan berı bogazına dogru düzgün bişey gitmedi ben hep aynıyım canım her zaman yufka yürekli duygusaldım bı de anne olunca daha beter oldumgeçmiş olsun canım....rabbbim hayırlı şifalar versin....
oğlum 13 aylık.....iki tane büyükleri var abla ve ağbisi..ama bu bi başka..
bi diş çıkarmasının sıkıntısı 2 ay sürüyor..ötekiler böyle değildi..valla çocuk bakmasını da sevmesini de 3. de öğrendim...
canım benim çok geçmiş olsun oğluşuna ..nasıl süzülüyorlar hemen ..yaşlandıkça daha bi yufka yürekli oldum..
dayanamıyorum acı çekmelerine
allah oruclarini kabul etsin canimslm kizlaryemek yemege gitmisdim isyerinde geldigimde bizim sekretär oturuyordun yanimizda gidene kadar da kalkmadi firar yapamadim okuyamadim :83:gecen hafta kura cekmisdik herkes birbirlerine hediye aldi yarin sabah isyerinde onlari alacaz acaba beni kim cekti ve ne aldi ben isarkadasina giysi mazasindan kupon aldim alisverise gitsin diye birde yanina mum koydum cektigim kisiyi fazla tanimiyorum daha yeni geldi beyenir isallah cocuklar hasta benim oglan da hastalanmis ya
belliydin sabah gitmek istemediaman öksürük burnu akiyo canim sIkIldi yine
yok canim ben cok pis bogazim benim herzaman ister tutmazsam kendimi yuvarlanirim
sagol canim
cok tatlisen kedine ne isim koydun canim ben kedilerime fistik boncuk diye seslenirdim hep
tugba cuma günü erken cikiyom kelebek aramaya cikacam haa cok inat ettim bulacam busefer :111:
hosgeldin canim
dilekfistik bugün dedigimi unut olurmu cok pismanim arti cikmasam iyidir
:26:
hosgeldin canim
dogum günün kutlu olsun canim Eki Görüntüle 311476
canim benim isallah kötü birsey yoktur aklim sende :26:
bende yesil zeytin hastasiyimkocaman gavanozu koysan yirim
dilekcim ya aklima ne geldi ger-düs isden ayrilma durumum olabilir diyordun:26: evimde de net yok diyordun ondan olmasin acaba :26:
canim sabah ki ile aksamki hep farkli oluyoro yüzden sade sabahlari tartil
hosgeldin canimpaylasimin icin tesekkürler canim beni listeler sIkIyor sanki ama bilgilendirdigin icin sagol
ben de çok severim sinemadaki mısırları nasıl yapıyorlarsa bnim ki öyle olmuyor...
geçmiş olsun arzucum...
...
ben de incirli tatlıyı denicem güzel gözüküyor...
ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....
hoş geldin canım..
sen de hoş geldin canım...
aynen ya geçenlerde ben de baktıım da canımı sıktılar kaçtım...
canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....
hoş geldin canım...
nice yıllaaraa canım...
bizde lahanaya kelem deriz.....
benim de sabah kahvaltılarım zengin olur...ama bu aralar yapamıyorum kahvaltı..
günlerim var bu aralar..gün olduğu zaman orda ağır yicem diye kfleksli süt oluyor khvaltıda..
bi de oruç borçlarım var.. bu ara onları tutuyorum diğer günlerde....
özledim sabah kahvaltılarını..
gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktoratatlım sıkma canını inşş maaşını kurtarır iyi bi iş bulrsun.
ayyy komik anneee.benimki de dün akşam geç yatmıştı sabah çağırıyorum ama ıhhhh diyo ağlıyo geri yatıyo çok güldüm.büyük adam gibi yaaaaaa
ayyyy ben de dün akşam baktım amaaaa bakmaz olaydıııııııımmmmmm bakmaz olaydımmmmm.biri yazmış 1 kilo almıştım geri vermişim diyeeeeeekoptum yaaaaaa
tatlım kilosuna takılma.sağlıklı olsun yeter benim oğlum da ööle kilosu az maşşaaalah sağlıklıdır.persentil eğrisi var ona bak internetten gelişimi normalse tamamdır.yok geriledi ise o zaman doktoruna danış.
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeeee...inşşşşş 38 beden olursun.bak çok dua aldın bu gün birimizden birimizinki tutar inşşş
canım hoşgeldin beni hatırladınmı 1 takımdan.ne güzel vermiştin tatlım tekrar almışsın benim gibi.gel bize takıl bizim topik çok iyiydir.
sağol ortimmmmm şimdi daha iyi.ama ben hastayımmmm.yarın gidip tahlil vericem bakalım.
ay bende sırf zor oluyo dıye degıstrımıyom cantayı ıyı bıseymıs neler cıkarıyolar yaa hangı sıte bana da yazasanahe he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım
günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.
bende çantada anahtar bulmakla çok uğraşırım ama çözüm buldum sizlede paylaşam. çanta içi düzenleyici aldım bir sürü gözü alan çantanın içine oturan birşey herşeyi gözlere yerleştiriyom ohhh arama derdine son. aldığım günden beri kullanıyom artık çanta değiştirmekte kolay oldu al onu içinden hooop diğer çantaya yerleştir önerilir...ay reklam oldu şimdi dermişim satışını ben yapim şurada sitem var size indirim yaparım falan
ay aşağısı ne güzel kırmızı kırmızı pek aristokrat bir topik olduk.
hesgeldın ger-düş geçmiş olsun ıns gönlüne göre bi iş bulursunherkese merhabaa:92:
ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:
görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..
bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum
ön bi veda konusması oldu bu da
selam kızlar dünden dah akötüyüm sesim cıkmıyor kulaklarım sızlıyo basım agrıyo off yedıklerımden tat da alamıyom
aylincim simdi ben biraz metosu yavas calisan bi ortinimValla Suzancım çok büyük bir sürprizim yok. Ama belki 800 gr kadar olabilir bugünden yarına bişey değişmezse..
Şimdilik 75 i bi yakalasam ama iki haftada ancak bir kilo verebiliyorum.
tamam canimBen de istiyorum listeyiiiiii.....
sagol canimhoşgeldin canım ya bende bütün gün senin gibi masa başındayım anlıyom seni
kız yapma veda konuşması gitmeeee durumu tam bilmiyom yeni işe mi giriyorsun yoksa aramı veriyon. avukattın di mi. kendin büro açmayı falan düşünmüyor musun. ah ah 2 sene işsizdim işsizlik zor be bacım...
sibeeeel söylemeyi unutuyom hep kürkünü giymişin hayırlı olsun .)
he canim söyle sihirli bi deynek olsabi zayıflasak bi zayıflasak hemenciiikk ne iyi olur:)
ah ah tutabilsem bende listeylen yapacam dane guluyosun kız, dıyetısyen lıstelerıyle hem kılo verılıyo hemde her ogun ekmek oluyo, ogle yemeklerınde bı kac kasık pılva yenılebılınıo, bu da oyle bı lıstedır herhalde dıye dusunmustum ve yanılmamışımyapılabılecek lıste ama ben kasılıyorum boyle seylerde:26:
yalnız bısı soucam kahvaltıda ekmek mı yok ben mı yanlıs goremedım :26:
iş değişikliği yapıcam, yıl sonu ıtıbarıyle yanı gelecek hafta ıtıbarıyle çalıştıgım yerden ayrılıyorum bı ayrılık dönemi olabılır de olmayabılır de bakalımfırsat buldukca artık hal hatır sormaya ugrarım
cok gecmis olsun arzucum canim benimsaol canım denemedım ama dün eşime toz zencefil aldırdım balla vereyim diye aktarda keçi boynuzu tozunu önermiş bağışıklık için artık sırasıyal deniycez hepsini de bu kış böyel geçicek anlaşılan:18:
saol canım malesef gece ateşi cıktı 39 a hemen elını yüzünü yıkadım üstünü soydum ates düşürücü verip su verdım yanıma aldım öyle yattık .ayrıca teşekkür ederim bende senin avatarları begenıyom hep sorcam fazal gırmıyosun dıye yazmadım bı sıteden alıyorum demıstın bende kkdakı avatarlar bölümünden bunu buldum benımde hosuma gıttı.
gecmıs olsun canım sorunsuz olması ıcın ılac vermıyorlar mı düşük için dikkat et kendınebirde sadece emzirerek korunamzsın yanı hamıle kalabılrıısnkı kalmıssın zaten süt korur dıye bısey yok malesef
saol canım ıns ıyılesırler hemencık yemıyolar ondan süzülüyo haftasonundan berı bogazına dogru düzgün bişey gitmedi ben hep aynıyım canım her zaman yufka yürekli duygusaldım bı de anne olunca daha beter oldum
allah oruclarini kabul etsin canimzerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun
arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah
senacimoh oh ne güzel mis gibi is bulmussun cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun
gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora
ay bende sırf zor oluyo dıye degıstrımıyom cantayı ıyı bıseymıs neler cıkarıyolar yaa hangı sıte bana da yazasana
hesgeldın ger-düş geçmiş olsun ıns gönlüne göre bi iş bulursun
selam kızlar dünden dah akötüyüm sesim cıkmıyor kulaklarım sızlıyo basım agrıyo off yedıklerımden tat da alamıyom
hesgeldın ger-düş geçmiş olsun ıns gönlüne göre bi iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?