70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun arzucum canim benim sagol canim oglis nasil oldu senin :26:
saol canım oğluş sabah daha iyiydi ama düzelmiyo işte bi türlü:26:

saol canım evet yemege cıkmadım cabuk corba yaptım kendıme mıdem bulanıyo genız akıntısı var burnum akmayıncada bas agrısı yaptı.gitmedim doktora kurum doktoru var ama rapor verırse sımdı amıre söyleyemem cekınırım dıye gıtmıyom.pekmezı oglan ıcın demıs aktar bagısıklıgı güçlensin diye daha dogrusu tozunu demıs heralde.dün iş yerinde içmediğim şey kalmadı ama daha kötü oldum bugun pek hasta olmam ayaküstü gecer de ıns bu da oyle olur.

canım benim kız 17 aylık ve 9.400 gr dr 15 aylık olsaydı normaldi düşün yani şuan iyi yinede,,18 aylık olduğunda hala aynıysa ozaman bişeyler söyliyim geyir dedi,,hiç üzülme,,bence daha çok minik olabiliyo kızlarda sanırım,,oğlanın maşallahı vardı bebekken ama kız zayıf kaldı onun durumuna göre,,ama bekliyorum bakalım...[/QUOTE]

ÇOK ÖZÜR DİLERİM listedeymişim

ger-düş iş konusunda hakkında hayırlısı olsun
en kısa zamanda güzel bir iş bulursun inş.
veda konuşmasıda yapmaa kızzz temelli bırakmıon yaa buralarııı

tesekkurler ınşallah temellı demıyelım de işte imkanlar dahılınde artık :26:

canım genız akıntısı ıcın bı burun yıkama aparatı var eczanelerde, o cok işe yarıo, boyle mavı bı kutusu var, içinde dogal tuz ve bıberon gıbı bı şişesı var, ben onu kullanıyorum, sınuzit hastaları ıcın verılıo:26:

Selam canlar...
Bu aralar boşladım yıne buraları tabı kendımıde...
Umarım herkesın keyfı yerındedır bır yaramazlık yoktur...

Şimdiye kadar yediklerimi yazayım unutuyom sonra.
Sabah:
Domatesli, salamlı sandvic,
1 haşlanmış yımırta,
Şekersiz çay
Ara:
4 badem, 1 ceviz, 1 gün kurusu
Öğlen:
3 yk ıspanak,
3 yk yoğurt.
1 dil. çavdar ekmeği.

Aslında böyle bölük pörçük yazmaktansa ben bi defter tutsam en mantıklısı sanırım.:26:

Son düzenleme:

canım sorma ya evet listedeymişim tuğbadanda özür diledim zaten şu hastalıklardan pek aktif olarak bakamadım listede değilmişim gibi geldi
bu hafta umarım daha fazla veririz

çok geçmiş olsun çok dikkatli ol canım

evet sorma ya benimde büyük eltim öyle 31 yaşında 3 tane kocaman çocukları var ama bir görsen tığ gibi. göbek hiç yok. ve o kadar çok yiyorki anlatamam.
bense 25 yaşındayım sadece 1 doğum yaptım ve koca göbekle kaldım ve onun kadar yememe rağmen

Bensuzi olmussum düsündügüm bu deyildin olsun bensuzi olalim bende diyom niye giremiyom kk ya 3 kere yanlis verdim

canim benim ya öyle oluyor cabuk gecmiyor hastalik bu sene niyeyse
Selam canlar...
selam charmcim

hemen menümü aktarayım sizlere
bugün biraz öğünler karıştı galiba ama
kahvaltı: 1 portakal
ara: 1 yumurta
öğlen: 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 domates
saçmaladım ama hem ev işi hemde işyerinde bazı işlerin takibi hem çocuk bugün karıştı herşey birbirine
şimdi yeşil çay içiyorum
15:00 gibi yarım muz yerim 1 brd süt
akşam közlenmiş kırmızı biber ile brokoli salatası yiyeceğim biraz yoğurtta yerim tabi
1,5 litre suyumuda içtim geriye 1 lt kaldı

oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canım
Selam canlar...
selam kayıplardasın gene
Bensuzi olmussum düsündügüm bu deyildin olsun bensuzi olalim bende diyom niye giremiyom kk ya 3 kere yanlis verdim

canim benim ya öyle oluyor cabuk gecmiyor hastalik bu sene niyeyse

selam charmcim
sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsam

gümüş mü bunlar benım de saat ihtiyacım var 2 ncı takımdakı saatı begendım ama dıgerlerı pek tarzım deıl takmam normalde de onun ıcın bısey dıyemıyom:26:

küçük saat kullanamama ragmen ben olsam ben de arzu gıbı ıkıncıyı secerdımm

canım adını bılmıyorum, kutu evde:26: hah buldum netten, sinüs rinse kit boyle bıberon gıbı olan şişeye ılık su doldurup bı ölçek tuzundan koyuyosun, çalkalayıp, kafanı hafif egıp burnunun bı delıgnden sıkıyosun o su dıger burun delıgınden cıkıo goruntu olarak sıhırbaz gıbı bısı oluyosunn cok eglencelı, genız akıntısı sınuzıt hastaları ıcın fılan bu :26: ama eczanaye bı danış doktor bana kendı tuzu bıttıgınde, evde bı cay kasıgı tuz koyupta yapabılırsın demıştı

Gümüş renkli zirkon taş işlemeleri yazıyor. gümüş değil kesin zira 41 tl bu setin fiyatı 2. dediğiniz hangisi ki ? ben künye sevmediğim içinkararsızım yüzüklününde modelini beğenmedim.
ya bu tarz cicili şeyleri bende sevmem normalde düğünde takılan altın rekli bir saatim var taktım mı hiç cık ama heveslendim görünce. içimde bir alışveriş canavarı var bu sıralar hadi hayırlısı

cnaım bende normalde boyle seyler kullanmadıgım ıcın, dırek saatıne bakarak karar verdım, senın msjına ekledıgın takım benim dedıgım, kucuk saat kullanmama ragmen bu daha guzel gıbı geldı:26:

eger bunları netten gorduysen şahsı fıkrım uzak durman yonunde şu bı mılyoncu tarzında yerlerde satılan takılara benzıyo olma ıhtımallerı yuksek gıbı geldı bana:26: yıende son tercıh senın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…