saol canım oğluş sabah daha iyiydi ama düzelmiyo işte bi türlü:26:cok gecmis olsun arzucum canim benimsagol canim oglis nasil oldu senin :26:
saol canımm, sende hastasın galıba:26: cok gecmıs olsun
bal&limon iç canım, terlemeye calıs, doktora gıttın mı :26: hanı grıp ıcın tozlar var sıcka suyla karıstırıp ıcıyosun, sonra uzıernı kapatıp yatınca güzel terletıyolar, sonrasında gzel bı duş alırsın bıraz kendıne getırır senıkecıboynuzu pekmezı yazdıgını gordum, onu ıkı şişe kullnadım ben, sabah aksam ac karnına 1-2 kasık yutuyosun, yenılmeyecek bısı deıl zaten şifa nıyetıne, hem de cok faydası var gercekten ısnanın nefeısnı bıle acıo tekrardan cok gecmıs olsun
hoşgeldin canım,,bizler burda diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz,,ben kaptan yardımcısı tuğba,,aşağıdakilerde yapılması gerekenler kilo vermek için başlıcaları diyeyim..
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
canım dikkatli bak listedesin lütfen iyice incelemeden bu şekilde kanıya varma,,unuturmuyum hiç seni..12.sıradasın
16.12.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aygün2008 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] blackcat [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 13.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 18.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] pehlivanson [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD]+ 1000 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 23.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 31 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 16.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 32 [/TD] [TD] filizz64 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 33 [/TD] [TD] amancia [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72.800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
ger-düş iş konusunda hakkında hayırlısı olsun
en kısa zamanda güzel bir iş bulursun inş.
veda konuşmasıda yapmaa kızzz temelli bırakmıon yaa buralarııı
saol canım oğluş sabah daha iyiydi ama düzelmiyo işte bi türlü:26:
saol canım evet yemege cıkmadım cabuk corba yaptım kendıme mıdem bulanıyo genız akıntısı var burnum akmayıncada bas agrısı yaptı.gitmedim doktora kurum doktoru var ama rapor verırse sımdı amıre söyleyemem cekınırım dıye gıtmıyom.pekmezı oglan ıcın demıs aktar bagısıklıgı güçlensin diye daha dogrusu tozunu demıs heralde.dün iş yerinde içmediğim şey kalmadı ama daha kötü oldum bugun pek hasta olmam ayaküstü gecer de ıns bu da oyle olur.
kızlar bugün çoook yorgunum 10 saat dersim vardı,mahvoldum bacaklarım ağrıyor...yemek yapmaya üşendim,hatta salata bile yapmadım akşam yemeğine..
menüm:
1. kahvaltı:1 yumurta,1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,1/2 dlm çavdar ekmeği
2.Ara1: 1 mandalina,az ayran
3. Ara2: az ayran
4. öğle yemeği: patatesli yumurta,1/2 dlm ekmek,4 yeşil zeytin,bol yeşillik limonlu, 2 dlm peynir( kaşar,beyaz)
5. Ara 3: 100 ml ayran
6. Akşam yemeği: tavuk,yeşillik, 1sb ayran,biraz antep fıstığı
7. Ara 4: 1 çb süt,biraz da meyve yerim....
kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
dileekbiliyomusun benim alttaki ablamında 2 çocuğu var,26yaşında 165 boyunda ve 52 küsür kiloda,,ve inanırmısın göbüşüde dümdüz onun oğlu 8 yaşında kızı 4 yaşındaa,,ve şuan homili gırtlak yesede,,akşam geç saatlerde beyaz ekmeğin dibine vursada şişkolamıyo adaletmi bu diyorum..ben aman aman diye beslenirken gacıya bak ne isterse ve nezaman canı isterse yiyoo hiçte kıskanmadım onlar doğuştan şanslı olanlar sanırsam,,bende herhafta tartıyorum belki çıkarda kilosu morali bozula ama nirdeeeee
Selam canlar...
Bu aralar boşladım yıne buraları tabı kendımıde...
Umarım herkesın keyfı yerındedır bır yaramazlık yoktur...
canim benim yasaol canım oğluş sabah daha iyiydi ama düzelmiyo işte bi türlü:26:
saol canım evet yemege cıkmadım cabuk corba yaptım kendıme mıdem bulanıyo genız akıntısı var burnum akmayıncada bas agrısı yaptı.gitmedim doktora kurum doktoru var ama rapor verırse sımdı amıre söyleyemem cekınırım dıye gıtmıyom.pekmezı oglan ıcın demıs aktar bagısıklıgı güçlensin diye daha dogrusu tozunu demıs heralde.dün iş yerinde içmediğim şey kalmadı ama daha kötü oldum bugun pek hasta olmam ayaküstü gecer de ıns bu da oyle olur.
selam charmcimSelam canlar...
bajılar hangi topige basladıysam ölü topik oluo. insanlar cok az yazıolar. beni de kabul ederseniz arada geleyip yaff:82:
oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canımtesekkurler ınşallahtemellı demıyelım de işte imkanlar dahılınde artık :26:
canım genız akıntısı ıcın bı burun yıkama aparatı var eczanelerde, o cok işe yarıo, boyle mavı bı kutusu var, içinde dogal tuz ve bıberon gıbı bı şişesı var, ben onu kullanıyorum, sınuzit hastaları ıcın verılıo:26:
selam kayıplardasın geneSelam canlar...
sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsamBensuzi olmussum düsündügüm bu deyildin olsun bensuzi olalim bende diyom niye giremiyom kk ya 3 kere yanlis verdim
canim benim yaöyle oluyor cabuk gecmiyor hastalik bu sene niyeyse
selam charmcim
ay kızlaaaar ben bunları çok beğendim ya kendime yılbaşı hediyesi mi alsam ne. ama karar veremedim hangisi daha güzel ?Eki Görüntüle 311777 Eki Görüntüle 311778 Eki Görüntüle 311781 Eki Görüntüle 311782
hem günden güne de fark etiyo sIkma hemen canim caninizaten cumadan cumaya bildirim yapiyoruz cumadan cumaya tartilmadan duramam diyorsan yine bak ama deyisebiliyor
çok saol cnm motıve oldum sayendetam gaz devam edıorum keşke durabılsemde cumadan cumaya tartılsam ama yok nerde sabah kalkar kalkmaz kendımı tartının basında buluyorum
Bensuzi olmussum düsündügüm bu deyildin olsun bensuzi olalim bende diyom niye giremiyom kk ya 3 kere yanlis verdim
canim benim yaöyle oluyor cabuk gecmiyor hastalik bu sene niyeyse
selam charmcim
ay kızlaaaar ben bunları çok beğendim ya kendime yılbaşı hediyesi mi alsam ne. ama karar veremedim hangisi daha güzel ?Eki Görüntüle 311777 Eki Görüntüle 311778 Eki Görüntüle 311781 Eki Görüntüle 311782
oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canım
selam kayıplardasın gene
sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsam
gümüş mü bunlar benım de saat ihtiyacım var 2 ncı takımdakı saatı begendım ama dıgerlerı pek tarzım deıl takmam normalde de onun ıcın bısey dıyemıyom:26:
oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canım
selam kayıplardasın gene
sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsam
gümüş mü bunlar benım de saat ihtiyacım var 2 ncı takımdakı saatı begendım ama dıgerlerı pek tarzım deıl takmam normalde de onun ıcın bısey dıyemıyom:26:
küçük saat kullanamama ragmen ben olsam ben de arzu gıbı ıkıncıyı secerdımm
canım adını bılmıyorum, kutu evde:26: hah buldum netten, sinüs rinse kit boyle bıberon gıbı olan şişeye ılık su doldurup bı ölçek tuzundan koyuyosun, çalkalayıp, kafanı hafif egıp burnunun bı delıgnden sıkıyosun o su dıger burun delıgınden cıkıogoruntu olarak sıhırbaz gıbı bısı oluyosunn cok eglencelı, genız akıntısı sınuzıt hastaları ıcın fılan bu :26: ama eczanaye bı danış doktor bana kendı tuzu bıttıgınde, evde bı cay kasıgı tuz koyupta yapabılırsın demıştı
Gümüş renkli zirkon taş işlemeleri yazıyor. gümüş değil kesin zira 41 tl bu setin fiyatı 2. dediğiniz hangisi ki ? ben künye sevmediğim içinkararsızım yüzüklününde modelini beğenmedim.
ya bu tarz cicili şeyleri bende sevmem normalde düğünde takılan altın rekli bir saatim var taktım mı hiç cıkama heveslendim görünce. içimde bir alışveriş canavarı var bu sıralar hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?