70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım hunili muhasebeciyim

Çok geçmiş olsun canım ön veda konuşması mı :2: :2:

Noldu ki

Selam charm bildirimde de yoktun :26:

Naptılar yine

Ne olursan ol gel
erkek milleti iste :113: fitnesse gidiyom dedi 4 saat sonra geldi nerdeydin dedim fitnessde fitness 4 saat mi sürüyo dedim ya ondan sonra dökülmeye basladi kahveye gitmis
Ben kaçtım sizi de öptüm akşama babamın doğum günü var ona hediye bakıcam pasta alıcam :26: daha arkadaşlarıma yılbaşı hediyesi

alıcam :26: çok işim var çok iyi akşamlar kızlar
toparlanmam lazim bende kacayim iyi aksamlar canim :80:
cok gecmis olsun tugbacim esin gelse de uzansan biran önce canim

amanınn yarın tartı günü kesın artılardayımmmm bennn korkuorumm gırmeye yarın
bende korkuyom :18:

kizlar kactim evden girebilirsem gelirim görüsürüz kendinize cici bakin öptüm hepicinizi

amin canim bide cumaya kist kuculmeye baslarsa tam kurtulucam bu dertten simdi aglamakla aglamamak arasinda gidip geliyorum ya yumurtami alirlarsa diye allah korusun
canım inşş kurtulursun tatlım.çok geçmiş olsun.
gecmis olsun canim

günaydin topigimin fistiklari dün aksam kürkümü giydim üsümüyorum HoPDeDikSuZi nasil nick olarak

tatli sirine

sabah sabah güldürdün kiz yazin teyzemin kizi evleniyor yaz a kadar vermem lazim

sağol bitanemmm.bu arda hayırlı olsun kürkünnnn.çok yakışmışşşş..
ayyyy aminnnnn bizden alsın onlara versin rabbimmm.sevdiceğine de geçmiş olsun.
Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.
Bugün buradayım inşallah.
geçmiş olsun tatlımmmmm.

slmmm kızlarrr.oğlumun karnını doyurdum geldim.bu gün biraz daha iyiym.doktora gittim tahlil verdim.biraz kansızlık çıktı.tahlilleri eşim aldı daha bakamadım.

Tamam o zaman haftaya listeme seni de alıyorum.
Hele bi verme hergün afişe ederim seni burda

tamam anlaştık o zmannnn.listemi de yayınlıcam pazartesinden itibaren kaçamaklarımı da.haftasonu oğlumun doğum günü kaçırmadan yicem.pazar da arkadaşlarla toplanırız kesin.ama pazatesi tamamdır.yeter yaaaa 1 yıl oldu doğum öncesi kiloma dönmüştüm yeniden aldım kiloo.artık 65 olmak istiyoruuuummmmmm....

slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum

:

canım hoşgeldin beni hatırladınmı 1 takımdan.ne güzel vermiştin tatlım tekrar almışsın benim gibi.gel bize takıl bizim topik çok iyiydir.

canım hatırladım hatırlamam mı..noldu ki bizim birinci grup dağıldı mı ? tatilden dönünce bi uğramıştım baktım ortam çok tatsızlaşmış bi daha girmedim.bi de cuma yarışmaları geriyo beni.daha relax olmak diyet stresine girmeden devam etmek istiyoum.işte günde şu kadar msj yazmasanız şöle yaparımlara gelemiyoum ben..yazıcaksam da yazasım gelmiyo.

selam kızlar nasılsınız bakim....

ben yine kilo aldım ya semerimi yiycem nerdeyse....

son sayfadan anladıkalrım pelin işten istifa mı etti noldu niye son günleri?

suzan pro üye olmuşsun ayırlı olsun kaç ero ya oldun?

kampanya ömı var prolukta....?
slmmm kızlarrr.oğlumun karnını doyurdum geldim.bu gün biraz daha iyiym.doktora gittim tahlil verdim.biraz kansızlık çıktı.tahlilleri eşim aldı daha bakamadım.
kuzum napıyosun....

angelic canım sne nasılsın uzun zamandır görüşemedik seninle....

hoşgeldın charmm

valla bende gunlerdır buralarda yoktummm :26:

Bensuzi olmussum düsündügüm bu deyildin olsun bensuzi olalim bende diyom niye giremiyom kk ya 3 kere yanlis verdim

canim benim ya öyle oluyor cabuk gecmiyor hastalik bu sene niyeyse

selam charmcim

Selam canımm..

evet canım sorma... karabatak gıbı oldum...

Evet canım hunili muhasebeciyim

Çok geçmiş olsun canım ön veda konuşması mı :2: :2:

Noldu ki

Selam charm bildirimde de yoktun :26:

Naptılar yine

Ne olursan ol gel

evet canım.. 2 haftadır leylayım yıne... toparlanmaya geldım..
73 te geziyordum bakalım yarın gorcez kac olmusum...

iyiyim tatlımm sen nasılsın ..nası gidiyoo.valla ben de kilo aldım en az 7-8 kg..of yaa naapçaz..

ne yedgımı yazıyım kızlar 2 dılım kepek ekmegı yumurta yagda pişmiş 2 dılım ekmegı onunla yedm azıcık peynır 3 tane zeytın 2 tane az şekerlı cay oglende 1 elma 2 mandalına snra yıne kucuuck ıkı tane kemal paşa şu kemal paşa bıtsede kurtulsam gordukce dayanamıom kocama yedırım barı hepsını bu akşam ıkındıde bı elma 1 mandalına akşamada bı tabak sehrıye corbaı bı tabak ıspanak yıcem ekmeksız bırazda yogurt ve bır lıtre su
ya kızlar bişi sorcam salgam suyu kılo yaparmı bıde mısır ?????
bıde nerde bnm ortım yaa hanı bana ortııı

merhaba kaızlar? nasılsınız bugün?

ben 3 gündür 1 saat egzersiz yapıyorum ama nedense kendimi rahatlamış hissedemiyorum önceden spor yapınca üstümden yük kalkmış gibi olurdum kendimi şiş hissediyorum ondanmı acaba?

iyiyim tatlımm sen nasılsın ..nası gidiyoo.valla ben de kilo aldım en az 7-8 kg..of yaa naapçaz..

canım ya kendımı çok yorgun hissediyom...

okulda yerli malı var ıkı haftadır bütün öğretmenler kılo aldık dıye ısyanda....

ya aslında dukan yapsak çok rahat kılo verırızde benım dıyet yapmaya gözum yok....

ama sen hızlı kılo verıyosun zaten hemencecık verırısın....

kaçakçay ne yaptı?....çalışıyo mu?...iş buldu mu...;?...selam söyle kaçak kıza....

bu sene kaçları okutuyosun sen..?

kız başladı mı 1 e?

Slm arkadaşlar
aslında nerden başlayayım bilemiyorum. çok kötü günler geçiriyorum. hiçbirşeyden keyif almama durumu başladı ve bütün günümü bomboş oturup yemek yiyip kendime acıyarak geçiriyorum . yanlış yaptığımı biliyorum ama sürekli yiyorum sanki yedikçe rahatlıyor gibi oluyorum ilk başta fakat bazen yerken bile pişman oluyorum ama durduramıyorum tokken bile kendimi buz dolabının içine girmiş yicek bişeyler aranırken buluyorum.

çok mutsuzum. 79-80 kiloya dayandım. hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor. aynalara küstüm. Her gün diyorumki bugun erken yatıcam sabahtan kalkıp diyetime başlıcam. spor yapıcam diyorıum ama olmuyor.

ama karar verdim. başlamam lazım bir şekilde yoksa bunun sonu yok. daha şundan 4 ay önce 68 kiloydum. artık nasıl yiyorsam bu kadar insan kilo alırmı birden

yarın başlıyorum. burda her gün ne yediğimi yazıcam. gerçekten desteklerınıze çok ihtiyacım var.

Geçmiş olsun Tuğbik.
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye istersen geçiriyo diye biliyorum ben.
yeni gördüm yazını sağol canım yarın geçmezse yerim bakalım
çok sağolyok canımyaa iş yaparken açıldım sanırım,,halsizdim az ama,,uzanamadım..yemek yedik tv baktık derken zaman geçmiş,,bende az burda takıldım işte kk bakımdaydı falan sıkıldım
sende aynı şeyi söyledin dilekle,,deniycem yarın geçmezse bakalım sağolasın
slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum
hoşgeldin canım,,ben tuğba kaptan yardımcısıyım yarın bildirim yaparsan özelime ilk hafta liste altına,,sonraki haftaysa listede oluyosun emii
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

canım maşallah meyve günü yapmışsın bbugüntatlı en tehlikeli tatlılardaangerisi züpper
,,şalgama gelince rahat olabilirsin canım çok faydalı,,ama abrtmadan iç..mısırdansa uzaaaak duuuuuuuuuuuuuurrrrrr

Son düzenleme:

kızlar bugün cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yaılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…