70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuk ıcın baska bı cocuk kıtı var ama cocuga yaptırmak zor alsında once sen yapsan hosuna gıder kendıde dener ama bıarzcık buyuk olması lazım, sahsen ben evde yaparken herkes gulerek benı ızledı, herkes tek tek denedııı içi dışı temiz bi insanım, genzimi bile yıkıyorumm

ay unuttum geri iki model hosuma gitmisdin numaralarini unuttum :44:güzeller canim
evet buket banada yazın bende katılmak istiyorum
gel canim
oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canım

selam kayıplardasın gene

sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsam
ben su mu olsa bu mu diyene kadar olmus bitmis bensuzi arzucum memnun oldum
Sen benim ortak olan Suzi misin?
evet canim bensuzi :84:
kızlar merhaba nasıl bi diyet listesi uyguluyosunuz bende 75 kiloyum
hosgeldin canim kizlar sana listeyi kopya yaparlar diyet deyil canim liste yi gör bi anlatma problemim var
sagol canim sende dikkat et kendine canim cuma günü kacda gidiyordun yarin dimi yoksa haftayamiydin :26:

Reflü oldum sanırsam.:2:
Göğsümden boğazıma kadar bi yanma hissi var çok fena.
Yediklerimde yağlı falan değildi ama stresten sanırım.
İşyerinde katil olmazsam iyidir..

bı yanmayla reflü mü olunur kız, yedıklerın deilse strese baglı olmuştur o kesin, cok soguk olmayan süt iç, 4-5 yudum bıle yeterlı gelebılır ama oyle sıcak ya da ılık olmayacak :26: yoksa da bı surup tavsıye edebılırım, zararsız hamıleler bıle ıcebılıyo, bnım bı arkadasım hamılelıgı boyunca elınde o surupla dolanmıştı

Rennie mi
3-4 gündür böyle eve gidince geçiyo ama garip bişi.
Süt yok ki te burda.:2:

relax dilekcim benim hergün aglayasim geliyo migrenim azitiyo saclarim döküldü depresyona soktular beni
seninkileri hallettikden sonra birde buraya gelsen

rennie mi
3-4 gündür böyle eve gidince geçiyo ama garip bişi.
Süt yok ki te burda.:2:

daha once yaqzmıs mıydım bılmıyorum ama reflünün bi numaralı ilacı rennie duo şurup
recetesiz de verıolar ama ıstersen gene de bi doktora gozuk
benım kı ilerlemiş olmasına rağmen kısa sürede gecırmıstı gecmıs olsunnn

şu plates meger ne büyük nımetmıss :) bi an once 65 olayım ben de baslıcam onu beklıyorum
hadi bakalımmm :) ama ben hız öle eğilemezmısım gibi gelıo yaa kütük gibyim valla

relax dilekcim benim hergün aglayasim geliyo migrenim azitiyo saclarim döküldü depresyona soktular beni
seninkileri hallettikden sonra birde buraya gelsen

Tabi ki gelirim.
İtinayla saç baş yolunur.

Yok yazmamıştın sanırım bilmiyorum. Ablam içiyo ona iyi geliyo. Bi kere bende kullanmıştım gayet iyi bi ilaç.

yok canım rennıe deil, gavıscon dıye bı surup mıde yanması ıcın bu

Hmm onu mu denesem acep. Akşama kadar geçmezse eczaneye uğrar alırım. artık.
Saolasın can.

dilekcim morelin düzelsin diye öyle yazdim canim kizma fistik cok gecmis olsun bebegim

Yok beaa kızmam ben kolay kolay.
Son 2 saatim kaldı bitse de gitsek.

tamam gel sen yaa hic sorma benimde 2 saatim kaldi

Selam kızlar kdv dosyam henüz bitmedi bi selam vereyim dedim

Deryakkk hepinize selam söyledi işyeri taşınmıştı onun biliyosunuz internetini kesmişler evde de internet olmadığı için

gelemiyormuş demin gizli gizli msn girmiş başka bilgisayardan ordan söyledi haberiniz olsun yani bundan sonra gelemiycek sanırım :2:

kimseler kalmamış yineeeeeeeeeeee. kız dilek sen mi varsın birtek :)
42 kilo veren bayanın hikayesini okuyun mutlak bayanlar çok feci gaza geldim tutmayın beni zayıflayacam ben.
bir iki zayıflama öyküsü okudum da ya gözlerim doldu bende hep o olayları yaşadım bilirim acısını. çocukken arkandan şişko diye alay edenler, gençkızlığında pişik olan bacaklar, insanların yanında gıdım gısım utana sıkıla yemek yemek, şey bu kıyafetin 42 bedeni var mı yada daha büyüğü demek, hele geçen ay kayınbiraderin düğününe gittik uzak akrabalar komşular falan (eşimin tarafı) "aaa sen ilk gelin misin tanıyamadık" dediler ya hele karının birini boğazlayacaktım " ay kızım çok şişmanlamışsın tanıyamadım seni az biraz kendine dikkat et " dedi ya bunu söyleyende 100 kilo vardır kanımca.
neyse ben yavaş yavaş kaçar kızlar hepinize bol incelmeleeer.
yarın utancımdan giremeyebilirim topiğe zira +++++ lardayım da

Bende okumuştum onları. Çoğunu yaşamışlığım vardır zira.
Hele haziran ayında Bursa'ya gitmiştim elbise giymiştim bütün gün dolandık.
Tabi sonrası kabus bacaklarım pişik olmuştu. Yanına gittiğimiz arkadas da daha kapıyı açar açmaz.
Aa Dilek hiç değişmemişsin hala tombişsin demişti.
Gidecek bu kilolar karar vermek en güzeli.
Hele kilo verince etraftan nasıl kilo verdin ne güzel olmuşsun sözlerini duyunca daha da bi hoşuna gidiyo insanın.

A.s canım. Kolay gelsin sana da

tamam gel sen yaa hic sorma benimde 2 saatim kaldi

Az kaldı az gidicezz

Evet canım hunili muhasebeciyim

Çok geçmiş olsun canım ön veda konuşması mı :2: :2:

Noldu ki

Selam canlar...
Bu aralar boşladım yıne buraları tabı kendımıde...
Umarım herkesın keyfı yerındedır bır yaramazlık yoktur...

Selam charm bildirimde de yoktun :26:

Naptılar yine

Ne olursan ol gel

Ben kaçtım sizi de öptüm akşama babamın doğum günü var ona hediye bakıcam pasta alıcam :26: daha arkadaşlarıma yılbaşı hediyesi

alıcam :26: çok işim var çok iyi akşamlar kızlar

ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa

tüh ya kötü olmus benim ortiler kaciyo diye diye kendi gitmek zorunda kaldi bu sefer de
önce kendine baksin kimse dört dörtlük deyil zaten 100 kilo vardir demissin madem cok biliyo kendi dikkat etsin bi önce ay öyle kisilere sinir olurum

Geçmiş olsun Tuğbik.
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye istersen geçiriyo diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…