- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Eki Görüntüle 312252
kızlar bugün cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yaılacak bildirimler hadi bakalım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:
verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice
yeni gelenler ise
bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:
mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=
triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama
bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde
kızlar meğer bizi ne kadar umutsuz vaka olarak görüyorlarmış değilmi?benimkide 55 e inersem araba alacağını söyledi.1-2 yıl oldu bunu söylediğine ama bende tık yokgeçen sene 66 ya kadar inebildim sadece devamını getiremedim.üstelik bide aldım.ben arabada falan değilim yeterki inceleyim.aynaya baktığım zaman kendimi beğeneyim uf yaa..ince hatunları görünce hep imrenmekle geçti ömrüm. bi incelsem en büyük hediye bu olacak bana.
yaaa insallah alabilirsin paralari....
bizim aramizda da gecmisti boyle bi muhabbet yazin.turkiyedeydik tatilde bana bi sabah kahvalti hazirlarken dediki.her verdigin kilo icin 25 gr lik bir bilezik alicam
$ok oldum.aartik ne kadar imkansiz gorduyse benim zayiflamami bol keseden savurdu oyle
ben dururmuyum.o gun gezmelere gittik kardesim ve esi ile dordumuz gezdik tozduk yemege gittik.ama ben salatadan baska bisey yemedim.ve ertesi gun sabah tartildigimda tammm 1 kilo vermistim bile.ee hadi gidelim ozaman bilezigimi almaya dedim.o da ben hemen alicam demedimki ver 10 kiloyu,10 bilezigi tek seferde aliim dedi.cok darildim.cok moralim bozuldu.kustum konusmadim.ertesi gun 3 gunluk yedim.
hehehe evet mc süperrrr
teşekkürler canımmm
haziranda başlamıştım ağustosun sonunda 62 ye düşmüştüm ama sonra ara verdm 2 ay kadar o arada
4 kilo aldım sonra yine başladım kasıma doğruu şimdide 58.8 e düştüm
yani ara verdiim dönemi çıkarırsak 4-5 ayda fln verdmmm ama son 1.5 aydır spor yapıyorummm
spor çok iyi kilo verdiriyooo kollarımda kas oluştuuu :))
akşam eşime didim gel şınav yarışı yapalımmm yokk hazır deilim şimdi dedi korktuuuuuuu ahahahah
darısı başınaa inş...
canım demiyim diyorum ama özele atmamışsın bildirimi,okadarda uyarı yapıyorum neden unutuyorsunherkese günaydın.
kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.8
buhafta:74.3
gelen:500gr.
toplamda giden:700gr.
hedef:65
utanç tablosu oldu ama misafirlerim gidince tam gaz vermeye devam.
kilo veren herkesi tebrik ederim.
kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederimneyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...
kilo çizelgeni düzelt bi garip durmuyomubenim orti yok oda veremedi galiba yok ortalıkta :18::18::18:
ay sinemadan diil suzi ya zaten ben 3 haftadır gr vrermiyodum bu hafta versem mucize olurdu. geçen perşembeden beri sporu kesmiştim belki vücut alıştı ondan veremiyor diye. bu hafta sadece bir gün spor yaptım hali ile beni koruyan spormuş vermediğim gibi aldım. ama spora yeniden başlıyom inşallah taktiğim işe yarar ve haftaya en az 1000 gr gider.
olmadı sonraki yöntem hoca bulup okutcam kendimibelki biri büyü yapmıştır
anladım canım inşallah herşey yoluna girer,,başka bi işe tutunur mutlu olursun...bide bana bak,,kilo veremedim bu hafta diye sakın kendini cezalandırma,,homili gırtlak alışırsın ozaman moral bozmaaa,bu hafta veremedim ama haftaya gidicek hırs yaptım de
inş.cnm valla sinir harbindeyim hala paramıda alamadım şu lanet firmaden gelip gidiyom ama iş yapmıyom tüm önemli dosyalara şifre koydum muhasebe programınada kdv yide dökümleri hazırladım ama yapmıcam bekliyom güyam bugün maaşları vermeye çalışacaklar yalancılar sahtekarlar işte bakalım ne kadarını kurtarabilicem .sabahtan bi görüşmeye gittim inş.olumlu olur sonucu eşimin bi eski ahbabının fabrikasına muhasebe müdürü aranıyormuş internetten gördüm hemen aradık bakalım ne çıkacak sonuç .gerçi işletme mezunu vss diyolar ben bankacılık okudum salak aklım işte okusana lan muhasebe 2 yıllık en azından netcen bankacılığı .heves etmiştiza sonrada daldım muhasebeye .neyse işte benden durumlar şöle bi özetlendi gibi sabah tartıda 200 gr cık eksik görünce şirkete gelirken daldım pastaneye aldım yağlı yaplı bi açma indirmim mideyeişyerindeki arkadaşlar noldu diete diyolar bende hıncımı alıyom dedim
benim kızı uyandırmak için pepeee başladı diyom yetiyor
evet dikkatimden kaçtı ne ara yazdı oo:111:Başlık kısmına TRİENDY21 'nin dikkatine yazıp tekrar yazarmısın?
Bu şekilde gözden kaçabilir.
Şu sıralar iştah patlaması yaşıyorum.dereotunu deniycem.şu karışımıda yapıcam eğer bende işe yararsa herkese tavsiye edicem ve senin nanaklarından öpücem tubişş..
TUBİŞ DİĞER YAZDIĞIM MESAJI İPTAL ET TATLIM.ŞİMDİ TEKERAR YAZIYORUM..BAŞLANGIÇ KİLOM:76.0 BU HAFTA:73.2 TOPLAM GİDEN:2.8kg Bu arada alt alta nasıl yazıyorsunuz acaba?ben bilemedimde.:26::26:
inş.canım ya bunu okadar çok istiyorumki.benimde yürüyüş bandım var. boğazımı tutamadığım için yürümekle sadece kilomu koruyorum.bazen içimden yürümek bile gelmiyor.iştah patlamasından dolayı.sanki spor beni daha fazla temeye itiyormuş gibi hissediyorum.oysa spor +diet ikisi birarada olunca ne kadar güzel kilo veriliyor.bunun farkındayım ama ben bunu başaramıyorum acıktığım zaman çatlayana kadar yemeliyim.canım tatlı isteyince durduramam.sanırım kafama fazla taktığımdan dolayı ters tepiyor..bu topikte sizlerle beraber motive olarak kilo vermeyi umuyorum.bana destek olursanız çok sevinirim
hehehe evet mc süperrrr
teşekkürler canımmm
haziranda başlamıştım ağustosun sonunda 62 ye düşmüştüm ama sonra ara verdm 2 ay kadar o arada
4 kilo aldım sonra yine başladım kasıma doğruu şimdide 58.8 e düştüm
yani ara verdiim dönemi çıkarırsak 4-5 ayda fln verdmmm ama son 1.5 aydır spor yapıyorummm
spor çok iyi kilo verdiriyooo kollarımda kas oluştuuu :))
akşam eşime didim gel şınav yarışı yapalımmm yokk hazır deilim şimdi dedi korktuuuuuuu ahahahah
darısı başınaa inş...
sagol canimhobaa süpperrr tebrıklerr böcüğümmm
tebrıkleer :)
300 gram 300 gramdır bebemm :)
benim orti yok oda veremedi galiba yok ortalıkta :18::18::18:
ay sinemadan diil suzi ya zaten ben 3 haftadır gr vrermiyodum bu hafta versem mucize olurdu. geçen perşembeden beri sporu kesmiştim belki vücut alıştı ondan veremiyor diye. bu hafta sadece bir gün spor yaptım hali ile beni koruyan spormuş vermediğim gibi aldım. ama spora yeniden başlıyom inşallah taktiğim işe yarar ve haftaya en az 1000 gr gider.
olmadı sonraki yöntem hoca bulup okutcam kendimibelki biri büyü yapmıştır
GÜNAYDINNNN
herkese HAYIRLI CUMALAR dilerim
yine bir bildirim günü geldi ben yine yine yine yerlerdeyim sadece 200 gr verebilmişimmm
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,400
bu hafta : 62,200 KG
Giden : 200 gr
toplamda giden :12.800 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim
2012 ye 60 kg de girme hayalim yerlerdeeeeeeeee
günaydın kızlar günlerdi giremiyordum eşim notebook u işe götürüp getiriyodu.aşkamda geç gelince hiç bakamadım.kilo veren herkesi tebrik ederim.dün ne yaptım biliyormusunuz??Eşim börek isteyip duruyodu evde mayalı mis gibi hamur yapıp ıspanaklı kaşarlı kol böreği yaptım.ama akşam tepsinin dibine düştüm.hemde 73.6 yı görmüştüm üstelik sabah.ah ah şimdi ise 73.8 tutamadım kendimi.zaten reglim saldırıyorum herşeye.napacam ya ben.dilek şu kara listen benide alsan olurmu???
nafcım bana bi orti yazsan da bugün orti bildirimimi yapsam.3 haftadır yokum.en azından motivasyon oluyodu...hepinizi öptüm....
23.12.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 74.8
Bu hafta: 73.8
Giden:1000 gr
Toplam verilen: 3.4 kg
Hedef: 50
inş.cnm valla sinir harbindeyim hala paramıda alamadım şu lanet firmaden gelip gidiyom ama iş yapmıyom tüm önemli dosyalara şifre koydum muhasebe programınada kdv yide dökümleri hazırladım ama yapmıcam bekliyom güyam bugün maaşları vermeye çalışacaklar yalancılar sahtekarlar işte bakalım ne kadarını kurtarabilicem .sabahtan bi görüşmeye gittim inş.olumlu olur sonucu eşimin bi eski ahbabının fabrikasına muhasebe müdürü aranıyormuş internetten gördüm hemen aradık bakalım ne çıkacak sonuç .gerçi işletme mezunu vss diyolar ben bankacılık okudum salak aklım işte okusana lan muhasebe 2 yıllık en azından netcen bankacılığı .heves etmiştiza sonrada daldım muhasebeye .neyse işte benden durumlar şöle bi özetlendi gibi sabah tartıda 200 gr cık eksik görünce şirkete gelirken daldım pastaneye aldım yağlı yaplı bi açma indirmim mideyeişyerindeki arkadaşlar noldu diete diyolar bende hıncımı alıyom dedim
benim kızı uyandırmak için pepeee başladı diyom yetiyor
bildirim yapayım sonra yazdıklarınızı okucam kızlar...
baş. 79.8
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.4
giden 300 gr
top giden 15.4 kg
hedef 58 kg
gunaydin kizlar
bildirimimi yapiyorummm
baslangic:75
gecen hafta:72
bu hafta :71
toplamda giden:4kg
hedef 65
ellerine saglik canimkızlaarr görümceme yaptığım söz kurabiyelerimmm buradan bakabilirsinizz :)
Tatlı / Tuzlu Anılarım....
:113:yaaa insallah alabilirsin paralari....
bizim aramizda da gecmisti boyle bi muhabbet yazin.turkiyedeydik tatilde bana bi sabah kahvalti hazirlarken dediki.her verdigin kilo icin 25 gr lik bir bilezik alicam
$ok oldum.aartik ne kadar imkansiz gorduyse benim zayiflamami bol keseden savurdu oyle
ben dururmuyum.o gun gezmelere gittik kardesim ve esi ile dordumuz gezdik tozduk yemege gittik.ama ben salatadan baska bisey yemedim.ve ertesi gun sabah tartildigimda tammm 1 kilo vermistim bile.ee hadi gidelim ozaman bilezigimi almaya dedim.o da ben hemen alicam demedimki ver 10 kiloyu,10 bilezigi tek seferde aliim dedi.cok darildim.cok moralim bozuldu.kustum konusmadim.ertesi gun 3 gunluk yedim.
burasi gercekten insana buyuk destekk.
butun arkadaslar cok destek oluyolar.buradan ayrilasim gelmio.pc yi acip isime oyle bakiorum.arada bi gelip bakiorum.buraaya okadar guveniyorumki diyetisyeni bile biraktim artik.
benimkisi de vadetmisti arabayi ama dusunmeden konustu tabi.hemen cevabi yapistirdim tabi"araba zaten hep bende,napiim baska arabayi" diye.ama 3-4 kilo bile insani ne kadar cok degistiriyo degilmi.gecengun arkadasimla magaza geziyoduk.tesadufen arkadasimin kayinbabasi geciyomus bizi gordu selam verdi gecti.sonra aksam arkadasima sormus o kiz kimdi yanindaki diye.o da taniyosunya baba filizi deyince,ne kadar degismis ben onuhic taniyamadim genclesmis kiz resmen falan demis.bu arada sac rengimide degistirmistim tabiamca benim bu halimi hic gormemisti.yorumunu duyunca sevindim.ama kimbilir 10 kilo versem nasil olurum.
canım demiyim diyorum ama özele atmamışsın bildirimi,okadarda uyarı yapıyorum neden unutuyorsun
kilo almayı boşver olur orda öyle,,sen kız sağlıklı doğmuşya ona bak,, gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün,,çok sevindim
kilo çizelgeni düzelt bi garip durmuyomu
hiç kafana takma kilo vercem diye,,kilo vericem diyceksin kararlı olucaksın dikkat ediceksin olucak biticek,,,,çok kafaya takmak inanki strese sokuyo insanı,,belkide duraklama dönemindesin dicem ama,,bukadarda sürermikii:26:
anladım canım inşallah herşey yoluna girer,,başka bi işe tutunur mutlu olursun...bide bana bak,,kilo veremedim bu hafta diye sakın kendini cezalandırma,,homili gırtlak alışırsın ozaman moral bozmaaa,bu hafta veremedim ama haftaya gidicek hırs yaptım de
benimkide pepe tutkunu bide cailyu ama uyandırınca o olmuyo,,bakınca yok diye kızıyo direk yatıyoo,,iyice aklı başına gelse,,ben gerçi kalkmazsan kalkma ben bay baya gidiyorum diyorumhemen kalkıyo ama bay bay diye tutturuyo oyüzden vazgeçtim baya baya gidiyorum demekten,,kabak benim başıma patlıyoo
evet dikkatimden kaçtı ne ara yazdı oo:111:
:129::129::129::129:
başlangıç yaz entere bas geçen hafta yaz entere bas ozaman alta iniyo,,yalnız bu hafta ilk olduğun için gerek yok liste altına adın yazılıcak sadece,,haftaya oşekilde bildirim göndereirsen listede olucaksın inş..
bildirim
umay0110
23-12-2011 10:58
bildirimm
filizzz64
23-12-2011 10:52
..
svlkbr
23-12-2011 10:49
bildirim
zerra
23-12-2011 10:34
bildirim
PAPATYAM
23-12-2011 10:33
kilo bildirimi
yearslater_38
23-12-2011 10:32
23-12-2011 10:26
kilo bildirimi
chemes
23-12-2011 09:52
Kilo Bildirimi
NaF
23-12-2011 09:51
bildirimmmm
melojj
23-12-2011 09:50
kilo bildirimi
BenSuzi
23-12-2011 09:42
bildirim
KILAVUZ
23-12-2011 09:38
kilo bildirimi
edirne
23-12-2011 09:35
bildirim
BlackCat
23-12-2011 09:18
selam kaptancımm
Moosebeci
23-12-2011 09:14
kilo bildirimm
ay_she
23-12-2011 08:41
kilo bildirimi
Halay
23-12-2011 08:23
günaydın:)
BURSED
23-12-2011 07:48
Kilo bildirimi
PuCCaaa
bildirimi yapanlar şimdilik bunlar arkadaşlar lütfen kurallara uygun olarak göderinde bu hafta bari uğraştırmayın beni
ben yokum amaaaaa
ben özele mesaj atamıyorum.
tekrar yazayım bari:
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg
eminim süper olursun cnm.dediğin gibi 3-5 kilo bile isanı nasıl değiştiriyo.çevreden gelen güzel sözlerde insanı motivasyonunu yükseltiyo.ayna senle barışmaya başlıyo meselakendine olan güvenin artıyo ve daha birçok güzel şey sıralayabiliriz.bu arada filizcim senin ortin varmıydı eğer yoksa buna adayım hem kilolarımızda birbirine yakınmış.belki birbirimize gaz veririz. ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?