70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 312435

lütfen yukarıdaki uyarıları dikkate alın

benimkisi de vadetmisti arabayi ama dusunmeden konustu tabi.hemen cevabi yapistirdim tabi"araba zaten hep bende,napiim baska arabayi" diye.ama 3-4 kilo bile insani ne kadar cok degistiriyo degilmi.gecengun arkadasimla magaza geziyoduk.tesadufen arkadasimin kayinbabasi geciyomus bizi gordu selam verdi gecti.sonra aksam arkadasima sormus o kiz kimdi yanindaki diye.o da taniyosunya baba filizi deyince,ne kadar degismis ben onuhic taniyamadim genclesmis kiz resmen falan demis.bu arada sac rengimide degistirmistim tabi amca benim bu halimi hic gormemisti.yorumunu duyunca sevindim.ama kimbilir 10 kilo versem nasil olurum.

inş.canım ya bunu okadar çok istiyorumki.benimde yürüyüş bandım var. boğazımı tutamadığım için yürümekle sadece kilomu koruyorum.bazen içimden yürümek bile gelmiyor.iştah patlamasından dolayı.sanki spor beni daha fazla temeye itiyormuş gibi hissediyorum.oysa spor +diet ikisi birarada olunca ne kadar güzel kilo veriliyor.bunun farkındayım ama ben bunu başaramıyorum acıktığım zaman çatlayana kadar yemeliyim.canım tatlı isteyince durduramam.sanırım kafama fazla taktığımdan dolayı ters tepiyor..bu topikte sizlerle beraber motive olarak kilo vermeyi umuyorum.bana destek olursanız çok sevinirim

canım demiyim diyorum ama özele atmamışsın bildirimi,okadarda uyarı yapıyorum neden unutuyorsun
kilo almayı boşver olur orda öyle,,sen kız sağlıklı doğmuşya ona bak,, gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün,,çok sevindim
kilo çizelgeni düzelt bi garip durmuyomu
hiç kafana takma kilo vercem diye,,kilo vericem diyceksin kararlı olucaksın dikkat ediceksin olucak biticek,,,,çok kafaya takmak inanki strese sokuyo insanı,,belkide duraklama dönemindesin dicem ama,,bukadarda sürermikii:26:
anladım canım inşallah herşey yoluna girer,,başka bi işe tutunur mutlu olursun...bide bana bak,,kilo veremedim bu hafta diye sakın kendini cezalandırma,,homili gırtlak alışırsın ozaman moral bozmaaa,bu hafta veremedim ama haftaya gidicek hırs yaptım de
benimkide pepe tutkunu bide cailyu ama uyandırınca o olmuyo,,bakınca yok diye kızıyo direk yatıyoo,,iyice aklı başına gelse,,ben gerçi kalkmazsan kalkma ben bay baya gidiyorum diyorumhemen kalkıyo ama bay bay diye tutturuyo oyüzden vazgeçtim baya baya gidiyorum demekten,,kabak benim başıma patlıyoo

Başlık kısmına TRİENDY21 'nin dikkatine yazıp tekrar yazarmısın?
Bu şekilde gözden kaçabilir.
evet dikkatimden kaçtı ne ara yazdı oo:111:
Şu sıralar iştah patlaması yaşıyorum.dereotunu deniycem.şu karışımıda yapıcam eğer bende işe yararsa herkese tavsiye edicem ve senin nanaklarından öpücem tubişş..
:129::129::129::129:

başlangıç yaz entere bas geçen hafta yaz entere bas ozaman alta iniyo,,yalnız bu hafta ilk olduğun için gerek yok liste altına adın yazılıcak sadece,,haftaya oşekilde bildirim göndereirsen listede olucaksın inş..

Son düzenleme:

burasi gercekten insana buyuk destekk.
butun arkadaslar cok destek oluyolar.buradan ayrilasim gelmio.pc yi acip isime oyle bakiorum.arada bi gelip bakiorum.buraaya okadar guveniyorumki diyetisyeni bile biraktim artik.

canım farkındamısın kilo çizelgende 0.8 kg kaybetti diyoo,sense 20 kilo kaybettin,,görenler yanlış anlar bak,,bi benim çizelgemde yazana bak bide kendinkine,,düzelt istersen

bugün çok sağlıksız besleniyoum, öğleden sonra da alışverişe, sinemaya gidiyoruz. gece yarısından önce dönmem eve. kimbilir neler yer içerim artık dışarıda ....
menüm;
kahvaltı: 1/4 simit ,peynirli omlet
ara: 1 kivi
öğle yemeği: 1/2 simit 2 dlm peynir,1 sb yoğurt....

hobaa süpperrr tebrıklerr böcüğümmm

tebrıkleer :)

300 gram 300 gramdır bebemm :)
sagol canim
acaba banadami yaptilar :26:

pepee caillou en cokda keloglana bakiyoz keloglan benim cok hosuma gidiyor oglise diyom bi bak keloglan basladimi ondan fazla ben bakiyom
bildirim yapayım sonra yazdıklarınızı okucam kızlar...
baş. 79.8
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.4
giden 300 gr
top giden 15.4 kg
hedef 58 kg

gunaydin kizlar
bildirimimi yapiyorummm

baslangic:75
gecen hafta:72
bu hafta :71
toplamda giden:4kg
hedef 65

kızlaarr görümceme yaptığım söz kurabiyelerimmm buradan bakabilirsinizz :)

Tatlı / Tuzlu Anılarım....
ellerine saglik canim
:113:

kilo veren arkadaşları tümden tebrik ediyorum 1. ve 2. belli gibi tebrikler fıstıklar,,2 kilo verdiğim günlere dönmek istiyorum en azından 15ine kadar

Son düzenleme:

eminim süper olursun cnm.dediğin gibi 3-5 kilo bile isanı nasıl değiştiriyo.çevreden gelen güzel sözlerde insanı motivasyonunu yükseltiyo.ayna senle barışmaya başlıyo meselakendine olan güvenin artıyove daha birçok güzel şey sıralayabiliriz.bu arada filizcim senin ortin varmıydıeğer yoksa buna adayım hem kilolarımızda birbirine yakınmış.belki birbirimize gaz veririz. ne dersin

bildirim

umay0110

23-12-2011 10:58
bildirimm

filizzz64

23-12-2011 10:52
..

svlkbr

23-12-2011 10:49
bildirim

zerra

23-12-2011 10:34
bildirim

PAPATYAM

23-12-2011 10:33
kilo bildirimi

yearslater_38

23-12-2011 10:32

23-12-2011 10:26
kilo bildirimi

chemes

23-12-2011 09:52
Kilo Bildirimi

NaF

23-12-2011 09:51
bildirimmmm

melojj

23-12-2011 09:50
kilo bildirimi

BenSuzi

23-12-2011 09:42
bildirim

KILAVUZ

23-12-2011 09:38
kilo bildirimi

edirne

23-12-2011 09:35
bildirim

BlackCat

23-12-2011 09:18
selam kaptancımm

Moosebeci

23-12-2011 09:14
kilo bildirimm

ay_she

23-12-2011 08:41
kilo bildirimi

Halay

23-12-2011 08:23
günaydın:)

BURSED

23-12-2011 07:48
Kilo bildirimi

PuCCaaa

bildirimi yapanlar şimdilik bunlar arkadaşlar lütfen kurallara uygun olarak göderinde bu hafta bari uğraştırmayın beni

Son düzenleme:
ortim nisam_81 in de bugun cok isi varmis.gelebilecekmi bilemiyorum.aksam da gelemez buyuk ihtimal evde olmayacak.neyse bekliyorum merakla insallah vermistir o da kac haftadir yerinde sayiyo

Selam kızlar, nasılsınız. Hayırlı Cumalar.
Bende bildirimimi yapayım. Bu hafta regl haftamdı zatende fazla yapamadım rejim ama şişliğim gitmiş sanırım.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 73.3
Bu hafta:72.5
Giden: 800gr
Toplamda giden: 3.200
Hedef: 65

Ya güzel bir motive olup hızlanmam lazım kızlar. Bu ne ya bir hafta 800 ver, öbür hafta 400-500 gr al. Yapamıyorum bu işi ben sanırım.

peki tubişim sağolasın cnm

ben yokum amaaaaa
ben özele mesaj atamıyorum.
tekrar yazayım bari:

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg

ben yokum amaaaaa
ben özele mesaj atamıyorum.
tekrar yazayım bari:

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg

onlar özelde olanlar canım seni aldım buraya yapmışsın çünkü,,tamammı,,hadi bakalım

Ruveyda merhaba,
Benim de ortağım yok, istersen orti olabiliriz. Benim kilomla da yakınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…