- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
onlar özelde olanlar canımseni aldım buraya yapmışsın çünkü,,tamammı,,hadi bakalım
sagol canim
acaba banadami yaptilar :26:
pepee caillou en cokda keloglana bakiyoz keloglan benim cok hosuma gidiyor oglise diyom bi bak keloglan basladimi ondan fazla ben bakiyom
ellerine saglik canim
:113:
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.2
bu hafta:60.8
giden:400:111:
toplamda giden:19.000
hedef:57
eminim süper olursun cnm.dediğin gibi 3-5 kilo bile isanı nasıl değiştiriyo.çevreden gelen güzel sözlerde insanı motivasyonunu yükseltiyo.ayna senle barışmaya başlıyo meselakendine olan güvenin artıyo ve daha birçok güzel şey sıralayabiliriz.bu arada filizcim senin ortin varmıydı eğer yoksa buna adayım hem kilolarımızda birbirine yakınmış.belki birbirimize gaz veririz. ne dersin
ortim aylingönderdim nafa canim
sagol canim
haftaya daha güzel sonuc alirsin isallahüzülme
yarışmaya katılmak istiyorum başlangıc kilom 77kg.
işte mükemmel karışım ne zaman başlarım bilmem amaa
bir ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . Yani üçte bir oranında azaltın..
Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 5 adet top karabiber
* 5 adet karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.
)
diyet,
tarif: Yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. Ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
Bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
günaydınn kızancıklar,
artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))
bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,
triendy21 dikkatine ;
başlangıç kg : 76,20 kg
geçen hafta : 75,00 kg
bu hafta : 72,80 kg
giden : 2,20 kg
toplamda giden : 3,40 kg
hedef :65,00 kg
[ı]bende bildirirmimi yapiim bariii geçen hafta yediklerimden sonra bu hafta güzelce uydum diyetimee
ve meyvesinide aldımmm
Başlangıç : 78
geçen hafta : 61.2
bu hafta : 58.8
giden : 2.4
toplam giden : 19.2
hedef : 58.0
[/ı]
soymadan canım bütüncee,,elmayıda bütünce ve soymadan,sadece 4e bölücezlimonu soyupmu doğruyoruz soymadanmıi yoksa suyunumu sıkıyoruz
maşallah maşallah size
tuğba tebrikler canım
ama çizelgene bişiler olmuş..bi yanlışlık var
Bildirim:23.12.2011
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85.50
Geçen hafta: 78.80
Bu hafta: 78.00
Fark:-0.800
Beden: 44-42
Arkadaşlar az önce öğlen arası için dışarı çıktığımda eski bir arkadaşımı gördüm. Bana dedi ki "hamile misin ne bugöbek??"
Arkasından da "yiyip içip yatıyo musun ?"dedi...
O kadar bozuldum ki. İnsan böyle mi söyler ya??
Şakayla karışık bende mümkünse bir daha görüşmeyelim dedim ama zayıflayana kadar görüşmek istemiyorum.
Üstelik eskiden ben zayıftım o kilolu. Ve sürekli kilonu hiç göstermiyorsun üzülme diye teselli ederdim.
Durumu düzeltmeye çalıştı hatasını anlayınca ama ben de bitti artık...
kendini bilmez insanlarcok anacim
senin gosterdigin insanliga bak,bide hanimin kotu niyetine...
benim de basima geldi oyle bisey.
benim bi tanidigim kadin da beni her gordugu yerde(ki genelde hep ayni yerde gorusuruz) aaa noldu hamilemisin yine diyodu.sanki 2 sende bir doguruyomusum gibi.9 bucuk senelik evliyim sadece 2 cocugum var halbuki.
ben de ayyy hayir hamile degilim ama cokkiloalmisim deyip uzuluodum.hic de aklimdan cikmiyordu.ama bu dialogun devami su sekilde tamamlanirdi hep;aa evet cok kiloalmissin ama ben 5 kilo verdim bak diodu ceketini acip belini gosterioduki boyu en cok benim omuzlarima gelen bir bayan ve bacaklari ince ama bel namina biyeri yok vucudunda.fred cakmaktas gibi ayni anlayacaginiuz
ama ben yine de aa evet cok hos olmussun diodum.bu boyle 1 kez,2 kez,3 kez ayni yerde ayni konusma gecti..
artik bikmistim.bir gun ortak bir tanidigimizin dugununde karsilastik.mecburen ayni masaya oturduk.hanim bana yine aa filiz hamilemisin yine dedi.ucucaktim o anda ustune.sinirden kudurdum.ama bu sefer alttan almadim
-hayir ya nedir bu boyle her gordugunde ayni soruyu soruyosun aksine kilo verdim.vermeye de devam ediyorum.vucudumla su an bi derdim yok cok sukur dedim sert bi sekilde.coookkkbozuldu.5-6 saniye gozlerimin icine bakti ama tek laf etmedi.biz bunlari konusurken onun esi masada yoktu.daha sonra biz esimle dansa ciktik ve tekrardan masaya otururken esi bana dediki:filiz ne kadar fit gorunuyosun,cok hosolmussun canim,rejimmi yapiosun sen dedi(durumdan haberi yok tabi napsin)uzerine bide ismini soyleyerek benim hanimada ogret nasil yapiosan deyinceee.....hanimin yuzunu gormeliydiniz.al al mor mor icimin butun yaglari eridi o an.
kotumu yapmisim ama?????
kendini bilmez insanlarcok anacim
senin gosterdigin insanliga bak,bide hanimin kotu niyetine...
benim de basima geldi oyle bisey.
benim bi tanidigim kadin da beni her gordugu yerde(ki genelde hep ayni yerde gorusuruz) aaa noldu hamilemisin yine diyodu.sanki 2 sende bir doguruyomusum gibi.9 bucuk senelik evliyim sadece 2 cocugum var halbuki.
ben de ayyy hayir hamile degilim ama cokkiloalmisim deyip uzuluodum.hic de aklimdan cikmiyordu.ama bu dialogun devami su sekilde tamamlanirdi hep;aa evet cok kiloalmissin ama ben 5 kilo verdim bak diodu ceketini acip belini gosterioduki boyu en cok benim omuzlarima gelen bir bayan ve bacaklari ince ama bel namina biyeri yok vucudunda.fred cakmaktas gibi ayni anlayacaginiuz
ama ben yine de aa evet cok hos olmussun diodum.bu boyle 1 kez,2 kez,3 kez ayni yerde ayni konusma gecti..
artik bikmistim.bir gun ortak bir tanidigimizin dugununde karsilastik.mecburen ayni masaya oturduk.hanim bana yine aa filiz hamilemisin yine dedi.ucucaktim o anda ustune.sinirden kudurdum.ama bu sefer alttan almadim
-hayir ya nedir bu boyle her gordugunde ayni soruyu soruyosun aksine kilo verdim.vermeye de devam ediyorum.vucudumla su an bi derdim yok cok sukur dedim sert bi sekilde.coookkkbozuldu.5-6 saniye gozlerimin icine bakti ama tek laf etmedi.biz bunlari konusurken onun esi masada yoktu.daha sonra biz esimle dansa ciktik ve tekrardan masaya otururken esi bana dediki:filiz ne kadar fit gorunuyosun,cok hosolmussun canim,rejimmi yapiosun sen dedi(durumdan haberi yok tabi napsin)uzerine bide ismini soyleyerek benim hanimada ogret nasil yapiosan deyinceee.....hanimin yuzunu gormeliydiniz.al al mor mor icimin butun yaglari eridi o an.
kotumu yapmisim ama?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?