kendini bilmez insanlarcok anacim
senin gosterdigin insanliga bak,bide hanimin kotu niyetine...
benim de basima geldi oyle bisey.
benim bi tanidigim kadin da beni her gordugu yerde(ki genelde hep ayni yerde gorusuruz) aaa noldu hamilemisin yine diyodu.sanki 2 sende bir doguruyomusum gibi.9 bucuk senelik evliyim sadece 2 cocugum var halbuki.
ben de ayyy hayir hamile degilim ama cokkiloalmisim deyip uzuluodum.hic de aklimdan cikmiyordu.ama bu dialogun devami su sekilde tamamlanirdi hep;aa evet cok kiloalmissin ama ben 5 kilo verdim bak diodu ceketini acip belini gosterioduki boyu en cok benim omuzlarima gelen bir bayan ve bacaklari ince ama bel namina biyeri yok vucudunda.fred cakmaktas gibi ayni anlayacaginiuz
ama ben yine de aa evet cok hos olmussun diodum.bu boyle 1 kez,2 kez,3 kez ayni yerde ayni konusma gecti..
artik bikmistim.bir gun ortak bir tanidigimizin dugununde karsilastik.mecburen ayni masaya oturduk.hanim bana yine aa filiz hamilemisin yine dedi.ucucaktim o anda ustune.sinirden kudurdum.ama bu sefer alttan almadim
-hayir ya nedir bu boyle her gordugunde ayni soruyu soruyosun aksine kilo verdim.vermeye de devam ediyorum.vucudumla su an bi derdim yok cok sukur dedim sert bi sekilde.coookkkbozuldu.5-6 saniye gozlerimin icine bakti ama tek laf etmedi.biz bunlari konusurken onun esi masada yoktu.daha sonra biz esimle dansa ciktik ve tekrardan masaya otururken esi bana dediki:filiz ne kadar fit gorunuyosun,cok hosolmussun canim,rejimmi yapiosun sen dedi(durumdan haberi yok tabi napsin)uzerine bide ismini soyleyerek benim hanimada ogret nasil yapiosan deyinceee.....hanimin yuzunu gormeliydiniz.al al mor mor icimin butun yaglari eridi o an.
kotumu yapmisim ama?????
canım farkındamısın kilo çizelgende 0.8 kg kaybetti diyoo,sense 20 kilo kaybettin,,görenler yanlış anlar bak,,bi benim çizelgemde yazana bak bide kendinkine,,düzelt istersen
kilo veren arkadaşları tümden tebrik ediyorum 1. ve 2. belli gibi tebrikler fıstıklar,,2 kilo verdiğim günlere dönmek istiyorum en azından 15ine kadar
alın alın ilk 2 sırada sende varsınevet sen söleynce farketttm düzellttm saol canımm
hehe üstüme alıyorumtşk ederim sende 15 ine kdr dediğin kiloya geliceksin benceee
alın alın ilk 2 sırada sende varsın
hadi bakalım inşallah inerim,,eşimden bazı karışımlar için..bişeyler aldırıyorum alırsabakalım,,hile yapmak serbest nasılsaa,,o beni tuzağa düşürmek için gofretler alırken iyiydi,,o böyleyse bende böyle
ne hilesi canımm yine sen boğazından kısıosun o karışımı içerek o boğazından kıssın bakalım hilemi deil mi
evet ya doğru söylüyoun,,sırf fazla yemiyim diye yemekten sonra o karışımı içicem bakalım inşallah faydası olur,,eğerki 57 olurda iddayı kazanırsam karışımı o an bırakıcamherşey iddaa için..
hehe anında bırak
bende biriyle iddaya girsem keşke ama benim eşim korkar benle iddaya girmeye bu konuda
dünde gel şınav yarışı yapalım dedim yapmadı yaaa korktuuuuuuuuu
hehe anında bırak
bende biriyle iddaya girsem keşke ama benim eşim korkar benle iddaya girmeye bu konuda
dünde gel şınav yarışı yapalım dedim yapmadı yaaa korktuuuuuuuuu
svlkbr
canım aldıysan gelen verdiysen giden yazıcaksın tek oraya,,sonra bide bu senin ilk bildirimin eğil geçen hafta liste altına yazmıştım seni,,bu hafta listedesin oyüzden ilk bildirimim olmamış orda,,geçen hafta bildirim yapmasaydın liste altına yazılmazdınneyse bu seferlik gelen gidene bişey demiyorum ama haftaya hunada dikkat et,,böyle olunca dikkatimden kaçıp eksi yazıcama artılarda yazıyorum sizleri
kız geçen 1 haftada ne yidin ne içtin bi de bana hele,,bende 2.4 versem nolurkine,,ya iyice stres yaptım haaa
bu ilk bildirimim...yaa bende öle yapmadım mı gıden yazdım ayy nerde yanliş yapıorummm kafayı sıyırcamm
kız ekstra yapıım bişi olmadıı ama hani geçen hafta haddimden fazla yiyip 1.40 fazla çıkmıştım ya
işte o ztn kilo deildi yani sadece yediklerimin şişliğiydi bu hafta normal düzenime dönünce o fazlalık olan direk
gitmiştir e kalanıda bu haftaki verdiğimdir ben ona yoruyorum yanii
bide o homili gırtlak yediim hafta sporu sadece 4 kere yaptım bu hafta spora asıldım her gün sabah leslie 4 mil
akşam plates böle yaniii
Selam arkadaşlar?
Nasılsınız görüşmeyeli:)
iyiyiz gııı nerelerdesin sen görünmüyon hiiç
svlkbr
canım bide toplamda gidene 2.700 yazman gerekiyodu çünkü 72yle başlamışsın zayıflamaya
iyiyiz gııı nerelerdesin sen görünmüyon hiiç
svlkbr
canım bide toplamda gidene 2.700 yazman gerekiyodu çünkü 72yle başlamışsın zayıflamaya
Selam arkadaşlar?
Nasılsınız görüşmeyeli:)
Biraz dinlenip geri döndüm Tuğbiş...
Sen de çıtır bir anne olmuşsun:)
özelde bildirimin yok,,mj sayın varmı bilmem amaa,,bu hafta listedesin yollarsan ona göreenerhaba kacgünden berı gıremedım diyet bi le yapamadım mısafır lerım vardı çok kacamak lar oldu ooooooooofffffffffff :18::125::125::84:
ahh deşifre oldum iimisadece gıden yazıcaktım dımı bıde toplamda bu haftanınkı degıl toplamı yazıcaktım anlamısmyım bu arallar anlayıs kıtlıgı cekıorumda mzur gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?