70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuba bu karışımı uygulamak istiyorum...

1. her gun mu kaynatılacak?

2.1 karışım kaç gun gıdıyo

3. çubuk tarçını 1 . de kaynattık çöpe mı atıyoz.....ne yapıcaz 2. kez kaynatacağımz zaman başka çubuk tarçın mı kullancaz yoksa aynısını mı?

Canımmm ben burayada özelede bildirim yaptım beniide listeye eklermisinn yalnız buraya bildirimde adını yazmayı unuttum

Tekrar geçmiş olsun ortim. Türkiye'ye gelemezsin dimi. Orayı methediyorlar ya ama burda olsan sanki daha garantide olacakmışsın gibi geldi. Kıyamam sana cnm. Dikkat et kendine.

bende dedim canim turkiyeye gideyim diye kavga cikti biraz insanlar ameliyat icin yurtdisina gidiyo sen oraya gitmek istiyosun diyolar ameliyati ayri takiyorum kizimi ayri kim bakicak kaynana kendine bakamiyo benim kizima nasil bakar ben hastanedeyken of ne zormus

canım çok sevindim bende az önce aldım malzemeleri kaynatcam,,bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,5 saat sonra süzücekmişiz ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,çubuk tarçınla ilgili bilgim yok heralde atarım ben:26:
Canımmm ben burayada özelede bildirim yaptım beniide listeye eklermisinn yalnız buraya bildirimde adını yazmayı unuttum

aldım bile

Son düzenleme:

Canım çok zor tabiki. Ne olacak hakikaten. Ailenden kimse gelemiyormu? Sonuçta eşin seninle mi ilgilenecek kızınla mı? Biraz mantıklı olmaları gerekiyor. Sağlık bu sonuçta. Doğru herkes yurtdışına çıkıyor ama ben o görüşü pek savunmuyorum. Belki de daha iyilerdir. Bilmiyorum orayı sonuçta tabi. Allah yardımcın olsun cnm. Ailenlede bir görüş fikirlerini al bakalım onlar ne diyecek. Üzme kendini cnm.

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..
allah oruclarini kabul etsin canim zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun

arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah

senacim oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis [/QUOTE]
suzicim yeni nickin pro üyeliqin ve kürkün hayırlı olsun canım çok yakışmış sana...

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin[/QUOTE]
canım iş saatleri bellide ben uymuyomm
ger düş cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bir iş bulup aramıza dönersin..
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun

gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora
teşekkür ederim cnm...
çok geçmiş olsun cnm...
Reflü oldum sanırsam.:2:
Göğsümden boğazıma kadar bi yanma hissi var çok fena.
Yediklerimde yağlı falan değildi ama stresten sanırım.
İşyerinde katil olmazsam iyidir..
dilekcim çok geçmiş olsun cnm topikçe hastalanmışsınız amann bize bulaştırmayında

tuqbiş çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşirsip bebişlerinle ilgilenirsin inş..

kızlar iyigeceler...2 defa yazdım bunları ilkinde topiqe yollamadı son kez deniyorum gidip yatıcam uykum var...sevgili patronum ve arkadaşalrım yedirtikçe yedirdiler bu hafta acaip artıdayım..ama akıllandım haftaya inş. hemen toparlıcam...

başlangıç 90
geöen hafta 67.8
bu hafta 69.1
gelen 1300
toplamda 20900
hedef 60...

yok canim gelemiyolar vize cok problem malesef biliyolar zaten annem simdilik bekle diyo bikac gun daha pazartesi hastaneye git dedi canin daha onemli diyo kardeslerim gel buraya burda biz ilgileniriz seninlede yegenimizlede diyo nasip artik canim yasayip gorcez rabbim beterinden korusun

o zaman buraya takıl canım ortam çok iyidir.hoşgeldin diyim o zaman...
kaçağımmm benimmmm özledim seni yaaaa hadi gel aramızaaaaaa...ben hastayım yarın da oğlumun doğum günü ve ben hala mutfaktan çıkmadım düşün yaniii....
Bahanesi çok Suzi gibi oldu birazcık ama.
P.tesinden itibaren takibimdesin o vakit.

Anaa
Gece gece nasıl girdin kk ya
okkk
evet canım ilaçyazmış doktor.

Allah analı babalı büyütsün canım .kokla bizim için.

kızlaaaaarrr ölüyorummmm bildirim yaptım kaçıcam yarın oğlumun doğğum günüüüü.görüşürüzzz

oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım...

suzancım hayırlı olsun herbişeyin.....

öpüyorum hepinizi..

olur benim için bir mahsuru yok cnm.filizin zaten ortisi varmış sanırım..bakalım ortilik yarayacakmı bizebugünden itibaren seni ortim ilan ettim

canım sen nafa bildirim yaparmısın
ben yarın akrabamın ev taşımasına-silmesine gideceğim yokum yani
ben bu hafta 1000 gr verdim kilom 73.8
öptüm orticim

slm kizlar bugün zaten tersimden kalkdim isyerinde patladim yanimdakine sekretär istiyorsan git dedi saat 13 de bende cikdim

herkese merhaba:92:
bugün senlen konusamadik ya soracakdim aksam nasil girdin diye canim merakliyim da biraz

slm arkadaslar
başlangıç:95
gecen hafta:72
bu hafta:70.800
gıden:1.200
toplam gıden:24.200
hedef:68

teşekküğrlerr

başlangıç:79.8
geçen hafta:61.2
bu hafta:60.8
giden:400:111:
toplamda giden:19.000
hedef:57

ortim bosver sIkma canini gecen noldu nerdeyse aglayasim geldi 2 hafta önce falan din metroda gidiyorum 17-18 yasinda bir kiz oturmak istermisin dedi beni hamile sanedi
Bildirim:23.12.2011
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85.50
Geçen hafta: 78.80
Bu hafta: 78.00
Fark:-0.800
Beden: 44-42
farkli olmus biraz bence beden fark etmiyor canim mesela benim isarkadasi 66 kilo 36 beden giyo ben 66 kiloluyken 38 giyordum:44:
BİRAZ UZUN AMA OKUDUĞUNUZA DEYECEK
cok güzel bi hikaye canim ikinci kez okuyorum ama yine sIkILmadan okudum cünkü beni dalip dalip götürüyor
bende senin gibiyim aslinda canim genckizken en az 20-30 kisi tanirdim uzak dura dura kaldim bir basima yok birbasima kalmadim ama yakinda oda olur herhalde
Selam arkadaşlar?

Nasılsınız görüşmeyeli:)
slm canim sen nasilsin
nerhaba kacgünden berı gıremedım diyet bile yapamadım mısafır lerım vardı çok kacamak lar oldu ooooooooofffffffffff :18::125::125::84:
misafirler oldumu öyle oluyor malesef yaa
verdin dimi canim :26:gecen hafta yazmiyor bilemedim :44:
gel geri canim beraber verelim
ben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...
hosgeldin canim
kdrcim canim benim 73 olmussun tbrkler bitanem
Kızlar merhaba nasılsınız

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruummm

Başlangıç: 76 kg
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75.9 kg
Giden : 100 gram
100 gramm 100 grammdir canim haftaya daha fazla verirsin isallah
cok üzüldüm canim ya
merhaba canim
hosgeldin canim aramiza

Tekrar geçmiş olsun ortim. Türkiye'ye gelemezsin dimi. Orayı methediyorlar ya ama burda olsan sanki daha garantide olacakmışsın gibi geldi. Kıyamam sana cnm. Dikkat et kendine.

canim ecrincim bende rezzana katiliyorum türkiyeye gidebiliyorsan git canim biz hep diyoruz yani burda herkes öyle diyor gördümde türkiyedeki doktorlar daha tecrübeli bunlarin mazemeleri cok ama bilgili olan yine bizim türk doktorlari canim
sagol senacim senacim sen is e baslayinca demisdim isallah kilo almassin diye ama sen toparlarsin canim
oglisin dogum günü mü var ay ne güzel :124: allah uzun ömür versin isallah dogum günü kutlu olsun :119:
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım...

suzancım hayırlı olsun herbişeyin.....

öpüyorum hepinizi..

sudemcim canim benim sagol

inşallah ocak ayı içinde tartıda önce bu rakamı görüp iddayı kazanmanın temelini atmış olurum

sonrada inşallah 15 ocakta tartıda bu rakamı görüp iddaayı kazanırım

ve sonrada inşallah bu rakamı görürümde eşimi çatır çatır çatlatırım

Günaydın kısçeler..
İstanbul'da hava buz gibi. Totom dondu gelirken.
Sabah sabah sıcacık yatağında olanlar çok şanslı.

haklısın canım , çok şanslılar.katılıyorum sana. ben de yağmura yakalandım işe gelirken. birden indirdi ,iki adım yolda sırılsıklam oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…