selam arkadaşlar ben kulübün eski bir kullanıcıyım.2.doğumumu yaptım ve gene üzerimde 15 kg fazlam var ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 4 aylık olacak ve kilo vereceğim yerde sürekli kilo alıyorum diyetisyene bile gittim ama müthiş biiştahım var önüne geçemiyorum şuanda 72.5 kiloyum boyum 1.50 düşünebiliyormusun top gibiyim ve kendimden nefretediyorum iradem o kadar zayıfki ve kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum hamileyken çikolatadan bayaa soğumuştum şimdi çikolata yemeden duramıyorum bebeğimide emziriyorum emzirirken kilo verilirmiş ben buna inanmıyorum çünki bende tam aksi oluyor.napacağımı bilemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen belki sizinde sayenizde biraz kendime gelirm.
özelde bildirimin yok,,mj sayın varmı bilmem amaa,,bu hafta listedesin yollarsan ona göree
evet aynen öle anlamışsın
nasilsiniz kizlar bende durum ayni hic degisiklik yokmus malesef simdiye kadar regli olmam lazimmis olmamam ve az az gelen lekelenme sorunmus ikigunluk ilac verdi regli olmak icin olmazsam hastaneye gitmem lazimmis sorun var diyo git orda baksinlar diyoo buyuk ihtimal yumurtaligini alirlar diyo nasip artik rabbim yardim etsin gecmisi okumadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Geçmiş olsun canımm Allahım şifa versin hamile misin düşük mü oldu:26:
buarada senacım işin hayırlı olsun çok sevindim yaa..kaçgündür yazamadım bu ne iş aşkıymış sana maaşallah allah herkese böyle eleman versin
ecrin canım sanada çok geçmiş olsun ,düşük diyosun peki kese falan oluşmuşmu..rabbim beterinden korusun aman bukonuda iiy bir doktor bul acele karar verdirme
pro kart falan bu neeyy yaa anlmadım kürk giymiş millet:26:
bensuzi ve pucccaa merhaba
sagolun kizlar dusuk oldu canim bu arada yumurtalikta 5cmlik kist olusmus ve bir haftadir devamli doktora tasiniyorum ama hic kuculme yok kuculmesi gerekirmis simdiye kadar ama kuculmuyo nedense simdi doktorda noel tatiline cikiyo ve 6ocaga kadar kapali hastane icin burda bi kagit veriyolar onu verdi ve 2gun icinde normal regliye donmezsen hastaneye gitceksin dedi hic istemiyorum hastaneye gitmeyi onlar kist var diye hemen aliyolarmis
nasilsiniz kizlar bende durum ayni hic degisiklik yokmus malesef simdiye kadar regli olmam lazimmis olmamam ve az az gelen lekelenme sorunmus ikigunluk ilac verdi regli olmak icin olmazsam hastaneye gitmem lazimmis sorun var diyo git orda baksinlar diyoo buyuk ihtimal yumurtaligini alirlar diyo nasip artik rabbim yardim etsin gecmisi okumadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ocean85 ve sana hoşgeldin diyorum naf yazmış yapılacaklarıselam arkadaşlar ben kulübün eski bir kullanıcıyım.2.doğumumu yaptım ve gene üzerimde 15 kg fazlam var ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 4 aylık olacak ve kilo vereceğim yerde sürekli kilo alıyorum diyetisyene bile gittim ama müthiş biiştahım var önüne geçemiyorum şuanda 72.5 kiloyum boyum 1.50 düşünebiliyormusun top gibiyim ve kendimden nefretediyorum iradem o kadar zayıfki ve kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum hamileyken çikolatadan bayaa soğumuştum şimdi çikolata yemeden duramıyorum bebeğimide emziriyorum emzirirken kilo verilirmiş ben buna inanmıyorum çünki bende tam aksi oluyor.napacağımı bilemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen belki sizinde sayenizde biraz kendime gelirm.
canım hoşgeldin özelime mj atman gerekiyo uyarıları tekrar yayınlıcam birazdan nasıl atılması gerektiğiniiben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...
yap bildirimini sendee,,geç kalmış değilsinki gece 12ye kadar vakit varselam kızlar beni hatırladınızmı??
ben aylardır burda olup sadece 5 kilo veren ve hiç merasimi bitmeyen ya misafiri gelir yada ankarada olan ben geldim
dün gece evime geldim ama bugün bildirimi bile unuttuum eee sürüden ayrılınca nerdeyse kurt kapıcak beni
eşim ank. geldi zayıfladığını söyleyen oldumu dedi bend eyoo sadece teyzem dedi ,dedim niye sordun banada zayıf geldinde dedideli gibi sevindim ya nasıl olur didim kalabalıkta çok yiyemedim hemde fırsat buldukça yeğenimi sevdim kokladım canım benim tadın damağımd akaldı burnumda tütüyor pamuk şekerimm
ama birhaftadır ev bana kaldı kardeşler gidince,bebişimiz gidince ve üstüne adet olamadım nasıl zayıf görünürüm dedim
hemen dün gece tartıldım hala 75 ama hem tok karnıma hemde adet şişliğiimleyoksa ben 73 oldummmuuuu sonunda neyse hemen acil boğazz dikakt edip topiğimden ayrılmayıp yola devam edeyimmm
bugün zaten cumaydı,,bildirim olmazsa haftayada liste altında olursun ona göre:26:cuma günü yasam şunn tartılmadım
mrb arkadaşlar...bende katılmak istiyorum..gecen hafta da yazdım ama tartım bozuktu kilomu yazamadım.8 aylık bi kızım var..emziriyorum ama sağlıklı beslenerek sütümü etkilemeden zayıflayacağıma inanıyorum..özelden mi yazmam gerekiyo kilomu ve hedefimi??kime yazıcam??kilom:71.8 hedef:65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?