70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TRİENDY21'in DİKKATİNE

Bu benim İlk bildirimim

başlangıç kilom 74,3

ben bir aydır kilo vermeye çalışıyorum kendimce buraya da yazdım daha önce ama sonra giremediğim için ilgilenemedim
Başlangıç kilom ;77,6
Toplamda verilen kilo ; 3,3
Bu haftaki kilom ; 74,3
Hedefim; 60

ama bu aralar pek dikkat ettiğim söylenemez

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ederim darısı başıma, 4 gündür düzenli spor yapıyorum ama giğden 300 gr

Benim ortimi gören oldumuuuuu? Ben ortiyle hırslanacağımı sanıyordum ama cumadan cumaya görüşür olduk neden böyle oldu ortiiiiiiiiiii????

Selam kızlar

İşlerden yeni kaldırdım başımı bir selam vereyim dedim

Geçmişe bakamadım kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim alan arkadaşlar da üzülmesin haftaya cuma onların günü olsun

selam arkadaşlar ben kulübün eski bir kullanıcıyım.2.doğumumu yaptım ve gene üzerimde 15 kg fazlam var ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 4 aylık olacak ve kilo vereceğim yerde sürekli kilo alıyorum diyetisyene bile gittim ama müthiş biiştahım var önüne geçemiyorum şuanda 72.5 kiloyum boyum 1.50 düşünebiliyormusun top gibiyim ve kendimden nefretediyorum iradem o kadar zayıfki ve kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum hamileyken çikolatadan bayaa soğumuştum şimdi çikolata yemeden duramıyorum bebeğimide emziriyorum emzirirken kilo verilirmiş ben buna inanmıyorum çünki bende tam aksi oluyor.napacağımı bilemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen belki sizinde sayenizde biraz kendime gelirm.

Merhaba hoşgeldin umutsuzluğunu at üstünden öncelikle Bugün tartılma günümüz Triendy21 Dikkatine buraya başlangıç ve hedef kilonu yaz haftaya listeye girer bizimle zayıflamaya başlarsın

Edit : Mesaj sayın müsaitmiş Triendy21 arkadaşa özel mesaj atarsan daha iyi olur

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
ben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...

selam kızlar beni hatırladınızmı??
ben aylardır burda olup sadece 5 kilo veren ve hiç merasimi bitmeyen ya misafiri gelir yada ankarada olan ben geldim
dün gece evime geldim ama bugün bildirimi bile unuttuum eee sürüden ayrılınca nerdeyse kurt kapıcak beni
eşim ank. geldi zayıfladığını söyleyen oldumu dedi bend eyoo sadece teyzem dedi ,dedim niye sordun banada zayıf geldinde dedideli gibi sevindim ya nasıl olur didim kalabalıkta çok yiyemedim hemde fırsat buldukça yeğenimi sevdim kokladım canım benim tadın damağımd akaldı burnumda tütüyor pamuk şekerimm
ama birhaftadır ev bana kaldı kardeşler gidince,bebişimiz gidince ve üstüne adet olamadım nasıl zayıf görünürüm dedim
hemen dün gece tartıldım hala 75 ama hem tok karnıma hemde adet şişliğiimleyoksa ben 73 oldummmuuuusonunda neyse hemen acil boğazz dikakt edip topiğimden ayrılmayıp yola devam edeyimmm

Kızlar merhaba nasılsınız

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruummm

Başlangıç: 76 kg
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75.9 kg
Giden : 100 gram

nasilsiniz kizlar bende durum ayni hic degisiklik yokmus malesef simdiye kadar regli olmam lazimmis olmamam ve az az gelen lekelenme sorunmus ikigunluk ilac verdi regli olmak icin olmazsam hastaneye gitmem lazimmis sorun var diyo git orda baksinlar diyoo buyuk ihtimal yumurtaligini alirlar diyo nasip artik rabbim yardim etsin gecmisi okumadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum

buarada senacım işin hayırlı olsun çok sevindim yaa..kaçgündür yazamadım bu ne iş aşkıymış sana maaşallah allah herkese böyle eleman versin
ecrin canım sanada çok geçmiş olsun ,düşük diyosun peki kese falan oluşmuşmu..rabbim beterinden korusun aman bukonuda iiy bir doktor bul acele karar verdirme
pro kart falan bu neeyy yaa anlmadım kürk giymiş millet:26:
bensuzi ve pucccaa merhaba

mrb arkadaşlar...bende katılmak istiyorum..gecen hafta da yazdım ama tartım bozuktu kilomu yazamadım.8 aylık bi kızım var..emziriyorum ama sağlıklı beslenerek sütümü etkilemeden zayıflayacağıma inanıyorum..özelden mi yazmam gerekiyo kilomu ve hedefimi??kime yazıcam??kilom:71.8 hedef:65

Geçmiş olsun canımm Allahım şifa versin hamile misin düşük mü oldu :26:

Geçmiş olsun canımm Allahım şifa versin hamile misin düşük mü oldu :26:

sagolun kizlar dusuk oldu canim bu arada yumurtalikta 5cmlik kist olusmus ve bir haftadir devamli doktora tasiniyorum ama hic kuculme yok kuculmesi gerekirmis simdiye kadar ama kuculmuyo nedense simdi doktorda noel tatiline cikiyo ve 6ocaga kadar kapali hastane icin burda bi kagit veriyolar onu verdi ve 2gun icinde normal regliye donmezsen hastaneye gitceksin dedi hic istemiyorum hastaneye gitmeyi onlar kist var diye hemen aliyolarmis

Geçmiş olsun canım üzüldüm Rabbim şifa versin tez zamandaa bu doktorlarıda anlamıyorumm noel tatiliymişş daha yılbasına 1 hafta var yumurtalıgındaki kisti nasıl alıcaklar ki kolay bir işlem değil bildiğim kadarıyla

Tekrar geçmiş olsun ortim. Türkiye'ye gelemezsin dimi. Orayı methediyorlar ya ama burda olsan sanki daha garantide olacakmışsın gibi geldi. Kıyamam sana cnm. Dikkat et kendine.

ocean85 ve sana hoşgeldin diyorum naf yazmış yapılacaklarıbugün özelime gönderirsen haftaya listede olursun canım...ocean seni yazdım canım tamam
ben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...
canım hoşgeldin özelime mj atman gerekiyo uyarıları tekrar yayınlıcam birazdan nasıl atılması gerektiğinii
yap bildirimini sendee,,geç kalmış değilsinki gece 12ye kadar vakit var
cuma günü yasam şunn tartılmadım
bugün zaten cumaydı,,bildirim olmazsa haftayada liste altında olursun ona göre:26:
geçmiş olsun tekrar yaa,,ne bitmez bi çile bu

bana atıcaksın birazdan yyınlıcam nasıl atılması gerekiyoo

kızlar bugün cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yaılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun inşallah benim içinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…