70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese.....
kilo verebileceğime olan inancım azalıyor. yerimde sayıp duruyorum kızlar:-( motivasyonum mu eksik nedir....
dün içim çok sıkıldı. biraz da rahatsızdım. midem kötü,strese girdiğim zaman böyle oluyor. çok sevdiğim bir arkadaşımla görüştüm önceki gün eşinden ayrılıyormuş. ailece görüştüğümüz çok düzgün insanlar. inat için yıkıyorlar yuvalarını. çok üzüldüm.
Dün önce doktora gittim midem için,sonra da eşimle yemek yedik dışarıda,ama ne yemek...... üzerine de eşim tatlı söyledi. ben istemem dedim ama bir tabak geldi, yenmeyecek gibi değil. baklava çeşitleri antep sarma filan..... hepsinin tadına bakayım derken porsiyonun yarısını yemişim. arkasından da sinemada abur cubur şeyler atıştırdım..... evlenmeden önce de kilo almıştım ,çok yoğun bir dönemdeydim. ama alır almaz silkelendim ,7 haftada 10 kilo verdim geçtim. şimdi veremiyorum. bir irade zayıflığıdır gidiyor...

haklısın canım , çok şanslılar.katılıyorum sana. ben de yağmura yakalandım işe gelirken. birden indirdi ,iki adım yolda sırılsıklam oldum....

selam kızlarrrr,
Burda da hava buz gibi, evde olanlar tabii ki çok şanslı. Ama güneş var ortalık günlük güneşlik. Malum Antalya güneşi, ama hava çokkk soğuk.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.

Canım ablam diyetisyene gitmeye başladı. 5-6 günde 2.200 verdi.
Ve tamamen nrmal besleniyo hersey var listesinde.
Ama yiyeceklerinin sırası var.
Dur sana da yazayım annem bile 4 günde 1 kilo verdi bende gitmeyi düşünüyorum valla.
Sıralama:
Her yemeğe başlamadan önce su,
Çorba,
Salata,
Ayran/Yoğurt/Cacık ( yogurdun içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu atıyo)
Ana yemek bi dene bence çevremde görmesem inanmazdım ama bayagı etkili.

selam kızlarrrr,
Burda da hava buz gibi, evde olanlar tabii ki çok şanslı. Ama güneş var ortalık günlük güneşlik. Malum Antalya güneşi, ama hava çokkk soğuk.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.

Günaydınn.

ben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...

Hoşgeldinn

Özledik canım gelmene çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı inşallah

Canım son dönem pro kart alan arkadaşlarımız bu yüzden aldı

15 kişiye ulaşırsak bizim de topik olarak logomuzu koyacaklar oraya

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat

Hoşgeldin

Günaydın kısçeler..
İstanbul'da hava buz gibi. Totom dondu gelirken.
Sabah sabah sıcacık yatağında olanlar çok şanslı.

Günaydın kızçem aynen bende dondum sabah

Günaydın yine iraden gelir canım sıkma kendini :26:

Günaydın kızçeler

Bugün kdv ' yi bağlıycaz inşallah ocak ayında topiğe hoşçakal diycem sanırım akşamları gelirim artık sohbete

ben de deneyeyim . çorbayı ayranı içince salatayı da yiyince iştah azalır herhalde.
ablam da gidiyor diyetisyene,2 haftada 5 kilo civarı verdi. 7 öğünü var, bir de spor yapıyor. düzenli beslenince gidiyor. ben düzenli olamıyorum. çok dikkat etmek lazım. mesela bugün çoktan kahvaltımı yapmış olmalıydım ,hala bir şey yemedim. geç kalıyordum işe apar topar fırladım. birazdan simit ayranla kahvaltımı yaparım mecburen:-(

Evet en önemlisi aç değilken bile yemek yemek bence.

kızlarr günaydın herkese güzel hafta sonu diliyorumm bu soğuk havalarda tartılamıyorum kızlar tartı kafayı yedi pil değiştirdim gene yokkkk komşulara baktım tartıları yok ya tartısız yaşanırmı

hafta içi yeni bi tartı bakıcam öptüm sizi çıtırlarrrr

başlangıç 17 sınde başladım
geçen hafta:77.2
bu hafta:76.81
gelen/giden:0.39
toplamda giden:0.39
hedef:69

özele yazmiştım gec oldu kusuruma bakmayın :26:

başlangıç 17 sınde başladım
geçen hafta:77.2
bu hafta:76.81
gelen/giden:0.39
toplamda giden:0.39
hedef:69
özele yazmiştım gec oldu kusuruma bakmayın :26:

Merhaba
Kilo çizelgeni de yapsana.

Günaydın Muazzez abla.
Tartısız bi hayat düşünemiyorum
Bozulcak zamanı bulmuş tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…