70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ellerine saglik liste yine super.ama benim mesajimi almadinmi sekercim.bizim grup yok.nisam ve benim bildirimimi yapmistim ben halbuki:26:

kızlar davetsiz misafir derleya öyle bi durum yaşandı şimdi ,,eşime eniştesi yemeğe geliyoruz demişler,,eşimde beni aradı elim ayağıma dolaştı,,nasıl yetişcem bilmem olurmu böyle yaa,bari dünden haber verselerya,,eşimde gelme diyemezdimya dedi,,bakalım atlatırız inşallah...kaçtım ben

Son düzenleme:
naf tuğba ellerinize sağlık kızlar...
melojj tebrikler canım..
kilo veren diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..
veremeyenlerde gelecek bildirimlerde verirsiniz inşallah..

Allah kolaylık versin canım...
benim eşim sağolsun bana sormadan misafir çağırmaz...

deryacım gzünüz aydın analı babalı büyğsün inşallah...
sehercim bugün oğlunun doğum günü heralde..rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım...

canı arada yaz özlüyoruz...
ben topiği bulduğumda oğlum 6 aylıktı..
daha önce burda olsaydım şimdi hedefime ulaşmış olcaktım canım..hoş geldin..
suzicim yeni nickin pro üyeliqin ve kürkün hayırlı olsun canım çok yakışmış sana...

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin[/QUOTE]
canım iş saatleri bellide ben uymuyomm

ger düş cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bir iş bulup aramıza dönersin..

saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun

gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora
teşekkür ederim cnm...

çok geçmiş olsun cnm...

dilekcim çok geçmiş olsun cnm topikçe hastalanmışsınız amann bize bulaştırmayında

tuqbiş çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşirsip bebişlerinle ilgilenirsin inş..

kızlar iyigeceler...2 defa yazdım bunları ilkinde topiqe yollamadı son kez deniyorum gidip yatıcam uykum var...sevgili patronum ve arkadaşalrım yedirtikçe yedirdiler bu hafta acaip artıdayım..ama akıllandım haftaya inş. hemen toparlıcam...

başlangıç 90
geöen hafta 67.8
bu hafta 69.1
gelen 1300
toplamda 20900
hedef 60...[/QUOTE]
teşekkür ederim canım..

canım burda emzirerek kilo veren çok anne var..buralara takılırsan psikolojin bozulmadan kilo verebilirsin..
hoş geldin..

tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...

Son düzenleme:
hayırdır canım hayırdır inşallah:26:
bilmiyorum ki canim aglayasim var iki gündür bi tuhafim tuhaf tuhaf rüya da gördüm Bugün evden cikmadim telefona bakmadim depresyondayim cok yalnizim kimseye küsemedim kizamadim depresyondayim
hadi isallah canim benim
tartisiz bende duramam
başlangıç 17 sınde başladım
geçen hafta:77.2
bu hafta:76.81
gelen/giden:0.39
toplamda giden:0.39
hedef:69

özele yazmiştım gec oldu kusuruma bakmayın :26:

tü tü tü masallah fistik
isallah görmessin bidaha 7 yi canim
zeynepcim canim benim cok gecmis olsun bitanem

ellerine saglik bebegim

ellerine saglik tugbaciim
hadi kolay gelsin canim benim
İyi pazarlar kızlar bende çıkıyorum
:92: iyi pazarlar canim
naf tuğba ellerinize sağlık kızlar...
melojj tebrikler canım..
kilo veren diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..
veremeyenlerde gelecek bildirimlerde verirsiniz inşallah..

zerracim sana da tbrkler canim bu hafta ikimizde 300 verdik

naaafff ellerine sağlıkkk tşk.lerr

ellerine sağlık tuğbaaa

Tuğbacım ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Melojj seni ayrıca hem liste hemde grup birinciliği için tebrik ediyorum canım harikasın

tşk ederimmmmmmmmm canımm

melojjjjj senide çok çok tebrik ediyorum canım,,tabi moosebeciyide,,valla 200grmla kaçırmışın birinciliği

tşk. ederiimm canımm evett bende moosebeciyi tbr ederim 200 gr ın lafı olmazz :))

Son düzenleme:

artık uğramaya çalışırım canım ya saol tansiyonum ve şekerim düşmüş

saol bitanem bu hafta iyisin maşallah ama ben -1000 yaaaa

ellerine sağlık tuğbacım çok güzel olmuş

aaaaaaaa geçmiş olsun canım şimdi iyisindir umarım

ellerine sağlık canım

yeni üye oldum haftaya ki yarışmada ben de varım kuralları söyleyin biriniz canlarım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…