canim arkadaslarim benimhadin gelin kacalim
canim naf haftasonu zor giriyorama o sana birini ayarlar yada sen yaz söyle ben kendime göre orti ariyorum duyrulur duyduk duymadik demeyin
Günaydın kızlar
Hava buuzzz buzzzzzz. Doğalgazda çalışmıyormuş noluyor böyle yaa
Sabahta erkenden kalktı bıdığım. 3 gündür kabız ağlayıp ağlayıp durdu yavrum ya. Bugünde yapmazsa fitil vericem
Bir de regl olduğumm için karnım çok ağrıyor. Ve ve bir de işyerinde süt pompa yaptığım yeri yıkıp merdiven yapmışlar. Şuan pompa yapabileceğim bir o da bile yok iyice sinirlerim tepemde zırlıcam şimdi :''''''((
............................................Haftanın Birincisi................................................
melojj
......................................Haftanın Birinci Orti Grubu...........................................
melojj & harran0571
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
melojj : 2.400 gr
harran0571 : +500 gr
Toplam.........: 1.900 gr
2. Grup
PuCCaaa : 0 gr
silverpowder : 1.200 gr
Toplam......: 1.200 gr
2. Grup
BenSuzi : 300 gr
Halay : 900 gr
Toplam......: 1.200 gr
3. Grup:81:
ay_she : 700 gr
edirne : 200 gr
Toplam..........: 900 gr
4. Grup
NaF : 1.000 gr
erginsena: +1.300 gr
Toplam........: +300 gr
4. Grup
triendy21 : 400 gr
kılavuz : +700 gr
Toplam......: +300 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
benim ortim giriyormu topiğe eğer girmiyorsa başka orti istiyorum
günaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...
kızlar bi sorum olcak sabah kıyafetlemi tartılıyosunuz acaba yoğsam cıbılmı
Günaydın kızçeler
Hava çok soğukben bi geçmişe bakıp geleyim
Dilek msn açılmıyo
günaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...
merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok
Cıbıl tabi ki.
Anaaa
Neden açılmıyo acep. Peff sinir oldum bak şimdi.
Günaydın kısçem bu arada.
Ortileriniz geliyomu gelmiyomu ben takip edemem ki ben bildirimleri takip ederim. Memnun değilsen ortinden değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?