merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok
ben takip edin falan demedim topikte görüyormusunuz diye sordum, memnuniyetszlik değil ama hiç denk gelmiyoruz onun için değiştirilse iyi olur
Günaydın kızçem
Çok saçma ama ağ bağlantılarını gösteriyo hata olarak :26: biz diğer şirket üzerinden internete giriyoruzağ bağlantısı etkiliyosa normalde buraya da girememem lazım ama msn açılmıyo sadece anlamadım yani peffff
Canım ya..
İnşallah yoluna girer herşey...
Benim oğlum müzmin kabız. 4 günde bir ağlayarak yepıyor hep.
Bazen benim de onunla ağlayasım geliyor.
Geçmişler olsun....
merhaba kızlarrrr,
herkese güzel bir hafta diliyorum.
Aynen benim çocuklar da hasta. İkisi de öksürükten geceleri uyuyamıyor. Salgın zamanı herhalde. Bu havalar böyle olduğu müddet hepimiz hasta oluruz gibi geliyor. Allah herkese şifalar versin.
Ben ortin olabilirim. Topikte bolca bulunurum, hafta sonları hariç.
amin inşallah sizede geçmiş olsun
burada daha yeni soğudu hava mersindeyim ben üşütmemeyede çalıştık ama nerden çıktı bu öksürük anlamadım bugün doktora gidecez inş.
çok sevinirim bende haftasonları giremiyorum ama bildirimleri düzenli yaparım
Ben ortin olabilirim. Topikte bolca bulunurum, hafta sonları hariç.
Yetkiyle alakalı oluyor genelde o sorun. Bilgi işlem var mı sizin orda kısıtlama yapmış olabilirler mi?
günaydın kızlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizi, birbirinizi motive ederek daha rahat diyet yapaldiğinizi düşünüyorum ve bende katılmak istiyorum size artık :)
hemen hemen 1,5 aydır kendi çapımda bi diyetteyim biraz da burda şansımı denemek istiyorum
birbirimize destek olalım verelim kiloları
Günaydın kızlar!
Gününüz güzel geçsin!
Yok bebikim ne arar bilgi işlem bizdekısıtlayanın alnını karışlarım
Dur bakalım bekliyorum düzelicek inşallah
Hadi bi bitki çayı içelim
Günaydın kızlar!
Gününüz güzel geçsin!
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :92::92::92:
2011'i güzel bi haftayla uğurlarız inşallah
herkese keyifli haftalarrrr
Hoşgeldin.
Malum ziyaretçilerden biri de sensin o vakit.
Günaydın şeker.
ahahahhaha
Donuyorum wc e bile gidemiyorum donup kalıcam burda
Ama birazdan şartlayı zorlayıp suyu ısıtcam inş.
merhaba herkese hayırlı bir gün hayırlı bir hafta diliyorum...
birkaç gündür giremiiyorum misafirim var hafta sonuda diyetisyenime gittim ama maalesef 200gr.almışım aslında almamışım 600gr. yağ vermişim ama vücudum ödem yapmış su topamış fazla gözüken oymuş ama yinede fazla fazladır işte değil mi?neyse inşallah bu hafta daha iyi geçer de biraz kilo verebilirim.zaten diyetisyenimde haftaya 1 kilo vermiş olarak gelmeni istiyorum dedi bakalım neler olcak..
ARKADAŞLAR BEN ORTSK İSTİYORUM ...tek başıma motivasyon sağlayamıyorum 3 gün diyet 4.gün bozuluyor iki gün bu şekilde devam ettikten sonra vicdan yapıp tekrar diyete dönüyorum ama çok istikrarsız davrandığım için kilo veremiyorum.Bana destek olacak bir ortağa ihtiyacım var.LÜTFEN bana yardımcı olurmusunuz..
Buraya ne sıklıkla geliyorsun cnm (hergün, sadece cuma günleri, iki günde bir yada sabah veya akşamları vs vs ):26: ona göre bi orti ayarlıycam sana
Günaydın cnm
Günaydın tatlıminşallah öyle olur pek ümidim yok ama :26:
Bizim hem kalorifer hem klima çalışıyo ama hala soğuk
Su bile içmiyorum içim üşüyo
Hoşgeldin.
Malum ziyaretçilerden biri de sensin o vakit.
Buraya ne sıklıkla geliyorsun cnm (hergün, sadece cuma günleri, iki günde bir yada sabah veya akşamları vs vs ):26: ona göre bi orti ayarlıycam sana
Bizim hem kalorifer hem klima çalışıyo ama hala soğuk
Su bile içmiyorum içim üşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?