Ben de Antalya'dayım. Orti olunca ne yapıyoruz? Çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısın? Ben çalışıyorum, muhasebeciyim.
bende mersindeyim silifkede, öğretmenim rehberlik branşım odam olduğu için boş zamanlarımda bakıyorum buraya haftasonlarıda evişi falan derken pek giremiyorum akşamlarıda bakmaya çalışıyorum ama 15 aylık kızım var fırsat vermiyor orti olunca birbirimize karşı sorumluluklarımız oluyor cuma günleri NAFa bildirim yapıyoruz ikimiz kaç kilo verdiysek oda liste çıkarıyor öyle onun dışında bişey yok kilolarımızda yakın sayılır umarım birbirimizi güzel etkileriz
Tekrar merhaba canım. Birbirimizi msn eklesek, ordan da görüşürüz. Özel mesaj atabiliyorsun sanırım, bana gönder istersen adresini. Ben de eklerim. Birbirimizi motive ederiz.
msne çok takılmıyorum ama yinede göndereyim face daha çok takılıyorum akşamları falan, evlimisin buarada çoluk çocuk varmı? yaşımız denkmi çok sordum ama tanımak için 84lyüm ben buarada
hafta iç hergün giriyorum gelen giden olmazsa hafta sonları da akşamları girmeye çalışıyorum ama haftaiçi hem sabah hem akşam girmeye çalışıyorum..
biz öyle olmasını ümit edelim de öyle olsun
bzmde tek kendını ısıtmaya yarıyan bı kaloriferımız var:26: aslıdna benıde ısıtırda arkam boydan boya cam ve nası bı pımapen yapmıslarsa resmen ankara ayazını sırtıma üfürüyooben boşuna boyle hasta olup durmuyorumm, sonrada adım çürüğe çıkıoo
işi profesyonellığe döktü iyice Naf'ımmhuyu huyuna, suyu suyuna ortıler ıtınayla bulunur
bı çöpçatanlık sitesımı acsak acaba sana sanal ortamdaçöplerini çatar, yuva kurmalarına el atar sevaba gırersınnn
gunaydin kizlarr
2012 ye az kaldiiii.her yer i$il i$il buralarda.dun esim bizi bruxele yemege goturdu.hele orasi daha bir hareketli.yemekte rejimi unuttum tabi.bol salatayla bastirmak istesem de dayanamayip yedim cislardan.
bugun de kendime alisverise gitmek istiyorum.cicisler almak lazim.ama benim prensesler sabah sabah basladilar bile anne bana ne alican ?etek al ,elbise al,toka al,oyuncak al....
esim de bana kiziyo,ne zaman kendin icin alisverise gitsen kizlara doldurup geliosun bu son olsundiyo.ama bu kizlar varken bana sira gelmedigini anlamiyo.herseyi paylasir olduk.makyaj malzemelerim,takilarim,hatta bazen kiyafetlerimi bile giyiyolar sacimi nasil yaptiysam ayni model istiyolar.etek giyersem pantolon giymezler.tam kokoslar yani.
Oyyy donuyorum aynen 2 bardak içtim kahvaltıdan önce o sadece.
İçersem bide bunun wc e gitmesi var.
Msninnnii yaptrrr yaaa bi tek sende mi açılmıyoo sizin ordaa.
ben o vakte kalınca kesin nakavt oluyorum orticanlar leslie sıkılaştırır fakat kilo veren de çok.. misal 5 millik olanda arka soldaki bayan carol mı ne 65 lbs vermiş 1 lbs 450 gram.. ben leslie nin official sitesine de baktım millet bayaa kilo vermiş.. (google a leslie sansone yazın, walk at home yazan site, orada solda stories var, misal lori's story de nisan 2010da başlamış bi teyze görünüyor maşşşşşallah teyzem dehşet kilo vermiş..)
hadi bütün topiği katalım hop bir ki
hoşbulduk canım, o jillianı da araştıralım bakalım kimmiş kimlerdenmiş
70 ten 58 e süperrr.. bu kez de yapabilirsin bence..
ortim süpersin, ben daha 1 mili tamamlamadan oğluş uyandı yarım kaldı, gece 12-1 i bulur benim yapmam yanii :13:
hoş geldin canım..bende 14 ay önce doğum yaptım ama kilo gitmeyince göbecikte kendiliğinden gitmiyor...Merhaba hanımlar. Ben doğumla birlikte kilo aldım. Normal doğum yapmama rağmen 82 kilodan 76'ya indim. Emzirmeyle birlikte 73 oldum. Fakat fazla sütüm oladığı için pekmez-tahin, tahinli helva vs. yüzünden 75 kiloya çıktım. Doğumdan 1 sene sonra gerçekten göbeği kendiliğnden eriyen var mı? Bebeğim 3 aylık olduğu için diyet yapamıyorum. Fakat twister alacağım, bebeğim olduğu için yürüyüşe de çıkamayorum.
çok zor yaaa..kabız olunca biz bile dayanamıyoruz...geçmiş olsun tatlım..Canım ya..
İnşallah yoluna girer herşey...
Benim oğlum müzmin kabız. 4 günde bir ağlayarak yepıyor hep.
Bazen benim de onunla ağlayasım geliyor.
Geçmişler olsun....
canım kendini topla ve kldığın yerden devam et..bazen dirense de kadının fendi kilolaları yendi..günaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...
merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok
ikinizin kuzularına da rabbim şifalar verin kızlar...merhaba kızlarrrr,
herkese güzel bir hafta diliyorum.
Aynen benim çocuklar da hasta. İkisi de öksürükten geceleri uyuyamıyor. Salgın zamanı herhalde. Bu havalar böyle olduğu müddet hepimiz hasta oluruz gibi geliyor. Allah herkese şifalar versin.
günaydın kızlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizi, birbirinizi motive ederek daha rahat diyet yapaldiğinizi düşünüyorum ve bende katılmak istiyorum size artık :)
hemen hemen 1,5 aydır kendi çapımda bi diyetteyim biraz da burda şansımı denemek istiyorum
birbirimize destek olalım verelim kiloları
şekersız cayla gunum devam ediyor
hadi hepinize kolay gelsin...ben çıkcam birzdan...
oğluşun karnını doyurayım uyutayım ablasıda gelir okuldan o vkte..
oğluşu ablaya emanet edip bankaya gitmem lazım..
ev kredisi ödüyoruz ve bugün son günü..kocişte bu aralar hep il dşında..
sanırım 2011 de leyleği havada gördü....
ellerine saglik dilekcimİştee bu kurabiyelerdennn.
Ocak ayının sonunda yeğenimin d.günü varda kurabiye deniyorum çeşit olsun diye.
Sade olanına limon kabuğu attım.
Kakaolu olana da portakal kabuğu.
Eki Görüntüle 313990
hosgeldin canimMerhaba hanımlar. Ben doğumla birlikte kilo aldım. Normal doğum yapmama rağmen 82 kilodan 76'ya indim. Emzirmeyle birlikte 73 oldum. Fakat fazla sütüm oladığı için pekmez-tahin, tahinli helva vs. yüzünden 75 kiloya çıktım. Doğumdan 1 sene sonra gerçekten göbeği kendiliğnden eriyen var mı? Bebeğim 3 aylık olduğu için diyet yapamıyorum. Fakat twister alacağım, bebeğim olduğu için yürüyüşe de çıkamayorum.
niye öyle dedin simdiAma ama sen beni istemiyosunnnnnnnn....
gecmis olsunc canimGünaydın kızlar
Hava buuzzz buzzzzzz. Doğalgazda çalışmıyormuş noluyor böyle yaa
Sabahta erkenden kalktı bıdığım. 3 gündür kabız ağlayıp ağlayıp durdu yavrum ya. Bugünde yapmazsa fitil vericem
Bir de regl olduğumm için karnım çok ağrıyor. Ve ve bir de işyerinde süt pompa yaptığım yeri yıkıp merdiven yapmışlar. Şuan pompa yapabileceğim bir o da bile yok iyice sinirlerim tepemde zırlıcam şimdi :''''''((
canim benim ya cocuklarimiz iyi olsun baska birsey istemiyorumCanım ya..
İnşallah yoluna girer herşey...
Benim oğlum müzmin kabız. 4 günde bir ağlayarak yepıyor hep.
Bazen benim de onunla ağlayasım geliyor.
Geçmişler olsun....
cibilkızlar bi sorum olcak sabah kıyafetlemi tartılıyosunuz acaba yoğsam cıbılmı
tamam canim bazen öyle oluyor yine ayrilma sürüden ayrilani kurt kabarmisgünaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...
benim oglisde öksürüyomerhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok
sizede gecmis olsun canimmerhaba kızlarrrr,
herkese güzel bir hafta diliyorum.
Aynen benim çocuklar da hasta. İkisi de öksürükten geceleri uyuyamıyor. Salgın zamanı herhalde. Bu havalar böyle olduğu müddet hepimiz hasta oluruz gibi geliyor. Allah herkese şifalar versin.
günaydın kızlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizi, birbirinizi motive ederek daha rahat diyet yapaldiğinizi düşünüyorum ve bende katılmak istiyorum size artık :)
hemen hemen 1,5 aydır kendi çapımda bi diyetteyim biraz da burda şansımı denemek istiyorum
birbirimize destek olalım verelim kiloları
hadi gözün aydın çizelgen olmuş....
puncaaa ve zerra :103:cım cok teşekurler en sonun da yaptım cizergemi yaptım olmüş mu :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?