slm kizlarbi bakayim kacayim geri dedim bugün burda tatil evdeyim ama oglan ateslendi fitil attim simdi bakalim :26:
ellerine saglik dilekcim
hosgeldin canim
niye öyle dedin simdiben öbür arkadasa nasil orti bulacak diye düyo veriyordum sen beni birakmadikca birakmam seni
gecmis olsunc canim
canim benim ya cocuklarimiz iyi olsun baska birsey istemiyorum
cibil
tamam canim bazen öyle oluyor yine ayrilma sürüden ayrilani kurt kabarmis
benim oglisde öksürüyogecmis olsun canim
sizede gecmis olsun canim
hosgeldin canim
gittim geri
Selam canlar...
keyifler yerindedir inşalah...
soğuk ama güneşli güzel bir gün....
mrb kızlaarr nabersinizzzz
dün saat 16 ya kdr gayet güzel giden diyetimi komşunu getirdiği doğum günü pastasıylaaa mahvettim
gerçi bi pastayla bişi olmaz ama üzüldümm neyseee olan oldu 6 ayın sonunda artık diyet sıktı beni sanırım
58 bi olayım o zmn karar vercem dvm ediiim mii yoksa korumaya geçimm mi
günaydın kızlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizi, birbirinizi motive ederek daha rahat diyet yapaldiğinizi düşünüyorum ve bende katılmak istiyorum size artık :)
hemen hemen 1,5 aydır kendi çapımda bi diyetteyim biraz da burda şansımı denemek istiyorum
birbirimize destek olalım verelim kiloları
merhaba Charmo güneş bu tarafa pek uğramamış sanırım ama soğuk gani gani var
hedefledığın kıloya zaten gelmişsin canım, eger o kıloda kendını mutlu hıssedıyosan yavastan korumaya yonelık bı beslenme tarzına gec derim ben, bi dene bakalım bı kac hafta nası gıdıyo bızı de bılgılendırkorumakta vermek kadar zor oluyo diyolar:26: inş verdıgın kılolar bı daha senın yakınına dahi yaklaşamazlar ve verdıgın emeklere deger
Selam canlar...
keyifler yerindedir inşalah...
soğuk ama güneşli güzel bir gün....
evet canım 800 gr kaldı ama aslında kilodan memnunum ama bölgesel problemim var onun için biraz daha zayıflayım diyroum
zayıflamakla bölgesel problem ortadan kalkmaz biliyorum ama biraz daha küçülür en azından diyorum sporda yapıyorum plates ve leslie
platesin çok faydasını gördüm ama hala kurtulamadım şu göbeğimden hamilelik göbeği çabuk gitmio nasıl bi yağlanmaysa
belim 74 cm göbeğim 88 cm 14 cm fark varr ve canımı sıkıyo ...
kiloyu korumak vermekten daha zorrr bende de ortası yok ya diyet yapıcam ya yiyicem keşke verdiğimz zaman orda kalsak yesekte almasakkpööff
neysee bakalım tam 58 bi olayımm bakıcam ne yapıcaaamaaa :26::26:
Selam şeker
Burası buz gibi.
merhaba Charmo güneş bu tarafa pek uğramamış sanırım ama soğuk gani gani var
hedefledığın kıloya zaten gelmişsin canım, eger o kıloda kendını mutlu hıssedıyosan yavastan korumaya yonelık bı beslenme tarzına gec derim ben, bi dene bakalım bı kac hafta nası gıdıyo bızı de bılgılendırkorumakta vermek kadar zor oluyo diyolar:26: inş verdıgın kılolar bı daha senın yakınına dahi yaklaşamazlar ve verdıgın emeklere deger
evet canım 800 gr kaldı ama aslında kilodan memnunum ama bölgesel problemim var onun için biraz daha zayıflayım diyroum
zayıflamakla bölgesel problem ortadan kalkmaz biliyorum ama biraz daha küçülür en azından diyorum sporda yapıyorum plates ve leslie
platesin çok faydasını gördüm ama hala kurtulamadım şu göbeğimden hamilelik göbeği çabuk gitmio nasıl bi yağlanmaysa
belim 74 cm göbeğim 88 cm 14 cm fark varr ve canımı sıkıyo ...
kiloyu korumak vermekten daha zorrr bende de ortası yok ya diyet yapıcam ya yiyicem keşke verdiğimz zaman orda kalsak yesekte almasakkpööff
neysee bakalım tam 58 bi olayımm bakıcam ne yapıcaaamaaa :26::26:
evet burada buz gıbı ama baya guneslı..
artık kar gelecek... valla karı yasıyorsak bende tam manasıyla yasamayı sevıyorum..
zaten usuyoruz barı karı da gorelım dımı... ozledım hakıkaten...
gecen senekı ankara karından sonra ben pek ozleyemedım ya,dolmuşlar otobusler bıle claısmamıştı eve kadar yurumuştuk
yaz insanı olduğumdan galıba guneslı gunlerı sevıyorum, karıda boyle karpostal gıbı duran el degmemış yerlerde sevıyorum, şehrın ortasında bı kar yagıo her yer vıcık vıcık, o bembeyaz kar camur oluyo :26:
selam pelin..marttaki kardan bahsediysoun galiba ben bebiş tedavisindeyken çok yağmıştı..inş. bidahaki karı gördüğümdede hamiş olurum
evet en pisi sokaklar oluyor,dediğin gibi el değmemiş yerler güzel ama benda oraya girsem şöyle yuvarlansma diyorum sadece ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?