70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada bu haftaki listemiz yayınlandı mı? Hafta sonu girmedim, ama yapılmadı sanırım değil mi?

mrb kızlaarr nabersinizzzz

dün saat 16 ya kdr gayet güzel giden diyetimi komşunu getirdiği doğum günü pastasıylaaa mahvettim

gerçi bi pastayla bişi olmaz ama üzüldümm neyseee olan oldu 6 ayın sonunda artık diyet sıktı beni sanırım

58 bi olayım o zmn karar vercem dvm ediiim mii yoksa korumaya geçimm mi

Lİstemizi gördüm. Biraz geçmişe gidince. Trendy arkadaşın ellerine sağlık. Herkese bol kilo vermeli yeni bir hafta diliyorum. :109: :109:

Canım canım bırakacan beni sandım çok korktum.
Ay moralim düzeldi canım ortim benim....

Selam canlar...
keyifler yerindedir inşalah...
soğuk ama güneşli güzel bir gün....

merhaba Charm o güneş bu tarafa pek uğramamış sanırım ama soğuk gani gani var

hedefledığın kıloya zaten gelmişsin canım, eger o kıloda kendını mutlu hıssedıyosan yavastan korumaya yonelık bı beslenme tarzına gec derim ben, bi dene bakalım bı kac hafta nası gıdıyo bızı de bılgılendır korumakta vermek kadar zor oluyo diyolar:26: inş verdıgın kılolar bı daha senın yakınına dahi yaklaşamazlar ve verdıgın emeklere deger

bende kilo vermek istiyorum bende yeniyim tam 71 kiloyum üstelik :S sanırım sizler bu işi eğlenceli hale getiriyosunuz burada kısa bi takipten sonra bunu anladım :)
mayıs da düğünüm var benim en az 10 kilo vermem lazımm .. bana da yardım :)

evet canım 800 gr kaldı ama aslında kilodan memnunum ama bölgesel problemim var onun için biraz daha zayıflayım diyroum

zayıflamakla bölgesel problem ortadan kalkmaz biliyorum ama biraz daha küçülür en azından diyorum sporda yapıyorum plates ve leslie

platesin çok faydasını gördüm ama hala kurtulamadım şu göbeğimden hamilelik göbeği çabuk gitmio nasıl bi yağlanmaysa

belim 74 cm göbeğim 88 cm 14 cm fark varr ve canımı sıkıyo ...

kiloyu korumak vermekten daha zorrr bende de ortası yok ya diyet yapıcam ya yiyicem keşke verdiğimz zaman orda kalsak yesekte almasakk pööff

neysee bakalım tam 58 bi olayımm bakıcam ne yapıcaaamaaa :26::26:

çok güzel kilo verimşsin önerilerin var mı benim gibi yeni başlayanlara

Selam şeker
Burası buz gibi.

evet burada buz gıbı ama baya guneslı..

artık kar gelecek... valla karı yasıyorsak bende tam manasıyla yasamayı sevıyorum..
zaten usuyoruz barı karı da gorelım dımı... ozledım hakıkaten...

belinle göbeğinin etrafı santım olarak bırbırne cok yaklasırsa bel oyumu dıye bısı soz konusu olmaz, ozmnda sopa gıbı ıner ust bedenın, sahsen ben o bel oyumunu sevıyorum, kadına yakışanı o bence ama eger gobek öne dogru pırtlıyosa ona da zaten yaptıgın spor etkılı olur, ekstradan mekiklere önem verirsin, alt karın üst karın ayrı çalış halledilmeyecek bişi deil bozma morali

58e ne kalmış ben sneı olmuş sayıyorum bolgesel problem dıye zayıflamaya devam etme, diğer yerlerden zayıfladıkca problemlı oldugun yer daha cok dıkkatını ceker, sen korumaya gecıp o bolgeye yuklen en guzelı

evet burada buz gıbı ama baya guneslı..

artık kar gelecek... valla karı yasıyorsak bende tam manasıyla yasamayı sevıyorum..
zaten usuyoruz barı karı da gorelım dımı... ozledım hakıkaten...

gecen senekı ankara karından sonra ben pek ozleyemedım ya,dolmuşlar otobusler bıle claısmamıştı eve kadar yurumuştuk

yaz insanı olduğumdan galıba guneslı gunlerı sevıyorum, karıda boyle karpostal gıbı duran el degmemış yerlerde sevıyorum, şehrın ortasında bı kar yagıo her yer vıcık vıcık, o bembeyaz kar camur oluyo :26:

selam kızlar napıyosunuz yaa..evimdeyim 4 gündür ama şimdide babaannem var yanımda benle kalıyor,ölmeden evini görsem deyip duruyodru getirmek nasip olmuyordu eşim arabayla bizi almaya gelince onuda getirdim çok giremiyorum topiğe....
puff buayda 6gün gecikmeli adet oldum dedim belki mucizme gelmiştir ama oldum malesef tabiki sancılı bıktım yaaaa nden oluyor anlamdım doktorlarda yoğunlaşmıyor bu konuda...yanii tam tersi millet evleninc egeçer derler benimd ebekarken yoktu evlenince düşüklerden sonra başladı....
ya böyle evliyken sancılı olupta hamile kalan varmı şimdide bu nu taktım kafama
babaannem gelip bakıyor ama allahtan okumayı bilmiyor bu kız delimi der bana kime yazir der(erzurumlular böyle konuşirde
bugün toparlandım dün gün vardı nenemi oraya götürdüm millete kzıdı niye çocuğuz az diye,2 olanlar yada tek olanlar çok güldük
babaannem bidua edip milleti gaza getirirse buay nüfus patlaması yaşanacak:))))
banada üzülüyor dua edip duruyor ebnd eişi garantiye aldım evimd ebol bol dua etsinde bebiş gelisn diyeee

selam pelin..marttaki kardan bahsediysoun galiba ben bebiş tedavisindeyken çok yağmıştı..inş. bidahaki karı gördüğümdede hamiş olurum
evet en pisi sokaklar oluyor,dediğin gibi el değmemiş yerler güzel ama benda oraya girsem şöyle yuvarlansma diyorum sadece ben

Son düzenleme:

valla martmıydı tam olarak hatırlamıyorum ama cok yagıp arabaların bıle hareket edemedıgı zmnı dıyorum:26:

bızde bı kere beypazarına gıderken acaıp kar vardı, arkadas arabayı durdurmuştu yolda, kendımızı o el degmemıs karların uzıerne atmıştık, bulut gıbıydıı puf puf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…