simdi sok u atladimama halen etkisi altindayim ama yarisini unuttum iyimi
en son samanyolunda insan aldandi ya bakmisdim ondan etkilendim herhalde :44:
neyse o bittince yattik kabus basladi
kk dayim naf dilege birseyler yaziyo yok dilek ortaya yaziyoyeni/ bilmiyorum yeni/ böyle yazmis
naf da ona kk da bunu da örentim falan yazmis bende diyorum kalkayim da cevap yazayim
buraya kadar iyi kalkdim sanediyorum uyuyom ama daha :44: sonra benim yeni orti halay bana yazmis bak isyerinde okuyorda hic girmiyo yazmis güya
ay kizlara yazamadim diye yine uyanmaya calisiyorum yok kalkdigimi görüyorum ama etrafimda kötü seyler var engelliyo
rüyamda okadar dua ettim ki kalkabileyim diye 9 kere nas suresini okudum ihlas suresi öyle öyle okurken zor kalkdim hep kalktigimi görüyorum ama uyanamiyorum
hayirdir isallah..
canım sanırsam karabasana yakalnmışsın,,bende eskiden çok sık olurdu,,uyanık olursun ama kolunu bile kıpırdatamazsın ses çıkaramazsın aaay çok fena iyi kurtulmuşsun geneee,,,,
bu arada 18de başladığım yatak odası serüveninden saat gece yarısı 12de çıkabildim..yoruldum donduumm ,,bide eşim 1de geldi güya süpriz yapcaktım hevesimi kursağımda bıraktı,,aşağı kapıyı öküz gibi kapattı,,çocuk uyandıı gelir gelmez çığırdım napıyosun sen ya yavaş kapa diye 100kere söyledim falan hadi oda şöyle böyle derken tavır aldım ben,,zaten regl oldum bugün,,okadar saat ayakta soğukta iş yaptım,,geldi odayı göstercektim,,ama kursağımda kaldı,,sonra bağırdım diye bana bi laf etti,,bende bi bardak soğuk suyu serptim üstüne geldi bitane çaktıı(üstüme yürüdü ama vuramadı )sonrada gitti üstünü değiştirdii,,sonrada pek bi uysal ben çocuklara bakarım sen uyu dedi bende uykum yok benim sen yat dedim yattı oda,,çocuklar gene bana kaldııı yatcaz birazdan bizdeee
bana bazen izin vermiyolar okuyamıyorum yaakarabasan mi diycen ay ben korkarim :18: neyse iyki uykuda bütün dualari okuya bildim cok sükür birde baska birseylerde gördüm ama duayi okudukca yanima gelcek gibi oldukca gelemiyorlardin :18: cok etkilendim
okadar yoruldun canim benim birde üstüne böyle olunca kötü olmus gel ben öpeyimellerine saglik mis gibi olmusdur simdi bosver erkek milleti ne anlarlar zaten söylemesen fark etmesler bile
dün bende kacamagin dibine vurdum tugbaarkadasim oturmaya geldi hadi cocuklari sinema ya götürek dedi iyi dedik
sinemaya götürmek icin ben cantami doldurdum o kizi icin doldurdu birde orda aldik birseyler ondan sonrada cocuklar mc iye gitmek istediler bide oraya ugradik
e onlar yemedikce biz yedik:78::84:
cocugun atesi yine cikmaya basliyo
dün bende kacamagin dibine vurdum tugbaarkadasim oturmaya geldi hadi cocuklari sinema ya götürek dedi iyi dedik
sinemaya götürmek icin ben cantami doldurdum o kizi icin doldurdu birde orda aldik birseyler ondan sonrada cocuklar mc iye gitmek istediler bide oraya ugradik
e onlar yemedikce biz yedik:78::84:
menüm:
sabah:
çeyrek tost
kk kadar peynir
1 zeytin
yeşil çay
ara:
yok
öğle:
1.5 kepçe çorba
4 yemek kaşığı ıspanak
salata
yoğurt(sıraya uyuldu)
ara:
1 mandalina
akşam:
biraz mantı
4 5 tane sarma
az biraz kabak tatlısı
türk kahvesi
2 litre suuuuuu
biliyorum akşam berbat ama annemlerdeydim.yarın düzeleceeeekkkkk...
anam bi korktum bi korktum uykudan kalkdim anlatacam
cok sagol canimcim fitil den sonra bidaha atesdüsürücü verdim bakalim yarin nolacak simdilik iyi gibi yarin nasil ise gitcem bilmiyorum aklim onda
niye birakayim canim seni gel öpeyim canim benim
hosgeldin canim
hic sorma benim babaannemde seninkisi gibi habire cocuk yaptiriyor yokmu daha ikinci nerde diye diye ama benim babaannemde alzheimer var yani cok unutuyor
is de deyildim canim ambargo koysalar da kaciyorum ya
sagol canim benim
sagol canim yarin gidecem bakalim doktor bulamassam artik hastane ama götürcem yarin
senanin dedigi gibi önce akan suya anlatayim kötü rüyami aksin gitsin
günaydın fıstık,,nasıl gidiyooBizim Suziyle Seher'e sert yazdıktan sonra yumuşayabilirim sanırım.
Günaydın kısçeler.:119:
Hepimize hayırlı, güzel bi gün olur insaallah.
Günaydın kızlar...
Kızlar dedim de aramıza sızan erkekler olamaz di mi kızlar???
Nerden aklıma geldi bilmiyorum işte.
Topikimi çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum....
maşallah Allah uzun ömürler versin ekledinmi beni sen gönder istersen çünkü ben herkesi kabul etmiyorum bilemem belki başkasını kabul ederim mazallah
Ben ekledim de, senin beni eklemen gerekiyor. Hotmailden mail de attım bugün.
canım sana da kuuzna da kolay gelsın...
1. sınıf kabus gibi....
günaydın fıstık,,nasıl gidiyoo
sızıntı erkek var,,benimkisiiiii
merhaba kızlar bende yeniyim.((( 76.5 kiloyum.dün diyetisyene gittim bi liste verdi bakalım uygulamaya çalışcam bide bebiş var :)inşallah zayıflarız kızlar
Günaydın arkadaşlar, giremiyorum bu ara. Herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum. Bol bol yağ yakalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?