70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sanırsam karabasana yakalnmışsın,,bende eskiden çok sık olurdu,,uyanık olursun ama kolunu bile kıpırdatamazsın ses çıkaramazsın aaay çok fena iyi kurtulmuşsun geneee,,,,
bu arada 18de başladığım yatak odası serüveninden saat gece yarısı 12de çıkabildim..yoruldum donduumm ,,bide eşim 1de geldi güya süpriz yapcaktım hevesimi kursağımda bıraktı,,aşağı kapıyı öküz gibi kapattı,,çocuk uyandıı gelir gelmez çığırdım napıyosun sen ya yavaş kapa diye 100kere söyledim falan hadi oda şöyle böyle derken tavır aldım ben,,zaten regl oldum bugün,,okadar saat ayakta soğukta iş yaptım,,geldi odayı göstercektim,,ama kursağımda kaldı,,sonra bağırdım diye bana bi laf etti,,bende bi bardak soğuk suyu serptim üstüne geldi bitane çaktıı (üstüme yürüdü ama vuramadı)sonrada gitti üstünü değiştirdii,,sonrada pek bi uysal ben çocuklara bakarım sen uyu dedi bende uykum yok benim sen yat dedim yattı oda,,çocuklar gene bana kaldıııyatcaz birazdan bizdeee

Son düzenleme:

karabasan mi diycen ay ben korkarim :18: neyse iyki uykuda bütün dualari okuya bildim cok sükür birde baska birseylerde gördüm ama duayi okudukca yanima gelcek gibi oldukca gelemiyorlardin :18: cok etkilendim
okadar yoruldun canim benim birde üstüne böyle olunca kötü olmus gel ben öpeyim ellerine saglik mis gibi olmusdur simdi bosver erkek milleti ne anlarlar zaten söylemesen fark etmesler bile

dün bende kacamagin dibine vurdum tugba arkadasim oturmaya geldi hadi cocuklari sinema ya götürek dedi iyi dedik
sinemaya götürmek icin ben cantami doldurdum o kizi icin doldurdu birde orda aldik birseyler ondan sonrada cocuklar mc iye gitmek istediler bide oraya ugradik
e onlar yemedikce biz yedik :78::84:

bana bazen izin vermiyolar okuyamıyorum yaabesmeleyi zor çekiyorumama okuyabildiğim zamanlarda çabucak oynatabiliyorum heryerimi
farkederdi canım,,çünkü inanılmaz derecede eşa pazarı olmuştu,,bide geçen misafirler geldiya evi toplamış eşyaları hep yatak odasına atmış kaç gündür öylece duruyodu,,toplyınca göze bomboş görünüy adama döndü şükür oda,,eşim girer girmez farketti,,bide içlendim dedimki,,sen bana sabah giderken odayı toplarsan göstercem sana sevgimi demedinmi hani,,bunumu yapcaktın dedim..(sabah kucağına oturup benim seviyomusun dedim,,bunu devamlı aklıma geldçe sorarım kendi diyceği yoktaoda öyle demişti odayı hallet akşam göstercem sana öyle söyliyem demişti,,yapamam ben dediydim ama zarda olsa yaptım)neyseki yine kucaklaşarak uyuduk
:18:
cocugun atesi yine cikmaya basliyo

inşallah yükselmez daha fazla,,geçmiş olsun şimdiden canım dikkat et:26:

Son düzenleme:

Verdiğin 300 gram mı mı kutladın Suzi?

Bildiğine sevindim
Akşam sebze yemek o da 3-4 kaşık en mantıklısı kilonu korursun anca veya 300-500 alırsın böyle.
Bugün ki menüne bakıcaz bide.

Oğluna çok geçmiş olsun canım.
Geçen hafta da benim oğluş çok hastaydı. Bir hafta ateşlendi durdu çocuk. dr. da direndi antibiyotik vermedi.
Şimdi ateşi atlattık. Ama öksürüyo.
Salgın varmış.

Günaydın kızlar...
Kızlar dedim de aramıza sızan erkekler olamaz di mi kızlar???

Nerden aklıma geldi bilmiyorum işte.
Topikimi çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum....

Bizim Suziyle Seher'e sert yazdıktan sonra yumuşayabilirim sanırım.
Günaydın kısçeler.:119:
Hepimize hayırlı, güzel bi gün olur insaallah.
günaydın fıstık,,nasıl gidiyoo
Günaydın kızlar...
Kızlar dedim de aramıza sızan erkekler olamaz di mi kızlar???

Nerden aklıma geldi bilmiyorum işte.
Topikimi çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum....

sızıntı erkek var,,benimkisiiiii

merhaba kızlar bende yeniyim. ((( 76.5 kiloyum.dün diyetisyene gittim bi liste verdi bakalım uygulamaya çalışcam bide bebiş var :)inşallah zayıflarız kızlar

Günaydın arkadaşlar, giremiyorum bu ara. Herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum. Bol bol yağ yakalım inşallah.

canım sana da kuuzna da kolay gelsın...

1. sınıf kabus gibi....

Seneye de biz yaşayacağız o kabusu. Bu sene anasınıfında kızım. Öğretmen bazen rakamları gönderiyor evde yapsınlar diye. Kızım hiç yapmak istemiyor. Hadi bu sene anasınıf ama seneye işim baya zor.

Herkese Allah akıllı, zeki, çalışkan çocuklar nasip etsin. Zamane çocukları değişik. Yani benim büyük kızım öyle. Ders çalış deyince akşamları uykusu geliyor, ama televizyonda dizi izle desen oturur saat 23'e kadar izler. O derece yani.

merhaba kızlar bende yeniyim. ((( 76.5 kiloyum.dün diyetisyene gittim bi liste verdi bakalım uygulamaya çalışcam bide bebiş var :)inşallah zayıflarız kızlar

hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,kaptanımız şu aralar yoğun çok sık giremiyo,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…