gecen senekı ankara karından sonra ben pek ozleyemedım ya,dolmuşlar otobusler bıle claısmamıştı eve kadar yurumuştuk
yaz insanı olduğumdan galıba guneslı gunlerı sevıyorum, karıda boyle karpostal gıbı duran el degmemış yerlerde sevıyorum, şehrın ortasında bı kar yagıo her yer vıcık vıcık, o bembeyaz kar camur oluyo :26:
çok güzel kilo verimşsin önerilerin var mı benim gibi yeni başlayanlara
belinle göbeğinin etrafı santım olarak bırbırne cok yaklasırsa bel oyumu dıye bısı soz konusu olmaz, ozmnda sopa gıbı ıner ust bedenın, sahsen ben o bel oyumunu sevıyorum, kadına yakışanı o benceama eger gobek öne dogru pırtlıyosa ona da zaten yaptıgın spor etkılı olur, ekstradan mekiklere önem verirsin, alt karın üst karın ayrı çalış halledilmeyecek bişi deil bozma morali
58e ne kalmış ben sneı olmuş sayıyorumbolgesel problem dıye zayıflamaya devam etme, diğer yerlerden zayıfladıkca problemlı oldugun yer daha cok dıkkatını ceker, sen korumaya gecıp o bolgeye yuklen en guzelı
canım karar vermek ve irade çok önemli sonrasında da günde 6 öğün ve ölçülü yemek lazım
istediğin kiloya yaklaştığında da spora ağırlık verirsen oluyo
inş. istediğin kiloya ulaşırsın
ger-düş evet çok haklısın o bel oyuntusu tabiki çok güzel ama benim hamilelik göbeğim önden çıkıyoo çok sinir bozucu
ama dediğin gibi zayıfladıkça bölgesel problemler dikkatimi çekio şimdi yeni spor araştırıo indirdim
çok etkiliymiş onu deniycem 21 gün bakalım nasıl etkiliycekkk :
inşallah yaaa aslında 57 olmak istiyorum da 60 olayım bir 57 yi düşünürüz sezeryan ile doğum yaptım ve göbek sorunu var hamilelikte çok kilo almadım ama daha sonra süt olsun diye yedirdiler de yedirdiyer 82 yi gördüm ve sonunda 77 yim ara ara 72 ye kadar düştüm ama devam etmeyince hopppp geri 77 olduk bu sefer inşallah kararlıyım 60 ları görürüm
oh oh baya yogun yasamıssınız.. valla ben kac senedır oyle dolu dolu bır kar gormedım...
kış soguyla gecıp gıdıyor hıc bırsey anlamadan... çocuklugumuzda ne cok oynardık kışı adam akıllı yasardık yanı..
o gunlerı ozluyorum... benım oglumda yasasın ıstıyorum... cok acıklı oldu ama ..
aynen dedıgın gıbı gece ızlerdım kar heryerı doldurmus, sabah kalkardım bakardım araba ızlerı ayak ızlerı çamurlaşmış kar.. sınır olurdum bozuyolar goruntuyu dıye..
canım karar vermek ve irade çok önemli sonrasında da günde 6 öğün ve ölçülü yemek lazım
ger-düş evet çok haklısın o bel oyuntusu tabiki çok güzel ama benim hamilelik göbeğim önden çıkıyoo çok sinir bozucu
ama dediğin gibi zayıfladıkça bölgesel problemler dikkatimi çekio şimdi yeni spor araştırıo indirdim
çok etkiliymiş onu deniycem 21 gün bakalım nasıl etkiliycekkk
oh oh baya yogun yasamıssınız.. valla ben kac senedır oyle dolu dolu bır kar gormedım...
kış soguyla gecıp gıdıyor hıc bırsey anlamadan... çocuklugumuzda ne cok oynardık kışı adam akıllı yasardık yanı..
o gunlerı ozluyorum... benım oglumda yasasın ıstıyorum... cok acıklı oldu ama ..
aynen dedıgın gıbı gece ızlerdım kar heryerı doldurmus, sabah kalkardım bakardım araba ızlerı ayak ızlerı çamurlaşmış kar.. sınır olurdum bozuyolar goruntuyu dıye..
çok etkiliymiş onu deniycem 21 gün bakalım nasıl etkiliycekkk
Bu çok etkili dediğin programı bana da gönderir misin linkini? Maalesef bende de var o öne çıkan göbekten, nefret ediyorum ondan
sen mekikle hallederısn o pırtlamış gobişini merak etmecallen yapıcan sanırım, bnm aram bı duzelmedı o callenle boguyo benı o kadın ve hareketlerı ama yapanlar cok memnun
özeline attım canım
evet callen yapıcam videoyu indirdim sıkıcı gibi görünüo ama
2 saattir okuyorum çok işe yaradıını sölüolar deneyelim görelim diyorum
artık denemediğim ne kaldı zayıflamak uğruna acep
özeline attım canım
bugün kendimi ev işlerine adıycam kızlar arada gelir çene çalarım,,ama yatak odasını adam etmem lazım resmen eşya odası olduu,bide birsürü elbise var yıkanan onları katlıycam hadi bana kolay gelsin,,,
yılbaşında napıyosunuz bakalım planınız nee:122::123::119::124::124:
kayınvalidelere gidilecek eltiler görümceler yemek yenecek oturulacak 11 gibi eve gelinecek evlendiğimden beri böyle harika dimi
ee zaten 11de evınızde oluyomussunuz, bu halınden memnun deılsen 11de gece yenı baslıyo, bu yıl yenı planlar yenı baslangıclar yapabılırsınız olmaz mı:26:
gündüz de mi vaktin olmuyor.gündüz uyuyunca yapsan ben ööle yapıyodum.
:26:anlamadım ne eni:26:
[/B][/COLOR]
herkese iyi günler....
inşallah çok güzel hatırlayacağınız yılın son haftasını yaşarız hepimiz..
ben o vakte kalınca kesin nakavt oluyorum orti
hoş geldin canım..bende 14 ay önce doğum yaptım ama kilo gitmeyince göbecikte kendiliğinden gitmiyor...
twister ben de düşünüyorum..bel ve göbecikte sorun var benim de...
çok zor yaaa..kabız olunca biz bile dayanamıyoruz...geçmiş olsun tatlım..
canım kendini topla ve kldığın yerden devam et..bazen dirense de kadının fendi kilolaları yendi..
ikinizin kuzularına da rabbim şifalar verin kızlar...
hoş geldin canım..umarım başarırsın
evde yapıldığı kadar yapıyoruz zaten de hep evde geçiyor farklı birşey yapmıyoruz anlamında söyledim farklı birşey şapmak istiyormuyuz hayır çünkü yılbaşını o kadar önemseyen birileri değiliz
selam kızlar ben geldimm
dün gece 3e geliyordu yattığındadiş çıkarıyor
geçenlerde kadınlar kulübü facebook sayfasından duyurulmuştu, 2011 kk enleri adayları diye,senin nickini gördüm sanki
orticim bugün 4 mil yaptım leslieyle..
bugün yapacak mısın sen de yapmaya çalış..
sen hangi şehirdeydin bu arada?
geçmiş olsun suzi....slm kizlarbi bakayim kacayim geri dedim bugün burda tatil evdeyim ama oglan ateslendi fitil attim simdi bakalim :26:
ellerine saglik dilekcim
hosgeldin canim
niye öyle dedin simdiben öbür arkadasa nasil orti bulacak diye düyo veriyordum sen beni birakmadikca birakmam seni
gecmis olsunc canim
canim benim ya cocuklarimiz iyi olsun baska birsey istemiyorum
cibil
tamam canim bazen öyle oluyor yine ayrilma sürüden ayrilani kurt kabarmis
benim oglisde öksürüyogecmis olsun canim
sizede gecmis olsun canim
hosgeldin canim
gittim geri
saol canım yavaş yavavş öğeniyorum emek lemeye başladım yakında yururum
burasıda buz gibi soğuk...Selam canlar...
keyifler yerindedir inşalah...
soğuk ama güneşli güzel bir gün....
canım ya boyunu yanlış girmişsin ya da sen zaten çok çok çıtırsın...çizelge nasıl yapıcam yardım edermisiniz
kilomuz ne olursa olsun halimizden hiç memnun olmıcaz heralde canım..özeline attım canım
bugün kendimi ev işlerine adıycam kızlar arada gelir çene çalarım,,ama yatak odasını adam etmem lazım resmen eşya odası olduu,bide birsürü elbise var yıkanan onları katlıycam hadi bana kolay gelsin,,,
kloay gelsin tuğbiş...
ben de yapıcam inşallah ortim...
bu hafta dikkatli gidip şöyle güzel güzel 63 leri göreyim diyorum...
ben kayseride yaşıyorum canım..
ortim artık geldin ya bizi kim tutar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?