70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh oh baya yogun yasamıssınız.. valla ben kac senedır oyle dolu dolu bır kar gormedım...
kış soguyla gecıp gıdıyor hıc bırsey anlamadan... çocuklugumuzda ne cok oynardık kışı adam akıllı yasardık yanı..
o gunlerı ozluyorum... benım oglumda yasasın ıstıyorum... cok acıklı oldu ama ..
aynen dedıgın gıbı gece ızlerdım kar heryerı doldurmus, sabah kalkardım bakardım araba ızlerı ayak ızlerı çamurlaşmış kar.. sınır olurdum bozuyolar goruntuyu dıye..

çok güzel kilo verimşsin önerilerin var mı benim gibi yeni başlayanlara

canım karar vermek ve irade çok önemli sonrasında da günde 6 öğün ve ölçülü yemek lazım

istediğin kiloya yaklaştığında da spora ağırlık verirsen oluyo

inş. istediğin kiloya ulaşırsın

ger-düş evet çok haklısın o bel oyuntusu tabiki çok güzel ama benim hamilelik göbeğim önden çıkıyoo çok sinir bozucu

ama dediğin gibi zayıfladıkça bölgesel problemler dikkatimi çekio şimdi yeni spor araştırıo indirdim

çok etkiliymiş onu deniycem 21 gün bakalım nasıl etkiliycekkk

Kızlar biz napalım Antalya'lılar olarak. Buraya hiç yağmıyorya. İşe gelip giderken iyi oluyor ama dediğiniz gibi onun eğlencesi de başka. Kente yarım saat uzaklıkta bir Saklıkent'imiz var, ancak oraya gidersen. Arabası olanlar gidebilir yani. Ne yapalım ona da şükür. Bir kere 1993 yılında havalar şaşırmıştı da Antalya'ya kar beyaza bürümüştü. Çok güzeldi o gün, ama ben maalesef staj yapıyordum PTT'de ve de işe geç kalmıştım. O yüzden kartopu oynama fırsatım olmadı maalesef.

Bu çok etkili dediğin programı bana da gönderir misin linkini? Maalesef bende de var o öne çıkan göbekten, nefret ediyorum ondan

işte kar el degmemıs yerlere yagıcak bızde oynamaya gıdıcez oyle camurlasmıycak araba lastıklerı altında, hep bembeyaz kalıcak pamuk gıbı pek hayalperest gordum kendımııı

sen mekikle hallederısn o pırtlamış gobişini merak etme callen yapıcan sanırım, bnm aram bı duzelmedı o callenle boguyo benı o kadın ve hareketlerı ama yapanlar cok memnun

Bu çok etkili dediğin programı bana da gönderir misin linkini? Maalesef bende de var o öne çıkan göbekten, nefret ediyorum ondan

özeline attım canım

sen mekikle hallederısn o pırtlamış gobişini merak etme callen yapıcan sanırım, bnm aram bı duzelmedı o callenle boguyo benı o kadın ve hareketlerı ama yapanlar cok memnun

evet callen yapıcam videoyu indirdim sıkıcı gibi görünüo ama

2 saattir okuyorum çok işe yaradıını sölüolar deneyelim görelim diyorum

artık denemediğim ne kaldı zayıflamak uğruna acep

Teşekkür ettim canım.

bugün kendimi ev işlerine adıycam kızlar arada gelir çene çalarım,,ama yatak odasını adam etmem lazım resmen eşya odası olduu,bide birsürü elbise var yıkanan onları katlıycam hadi bana kolay gelsin,,,

yılbaşında napıyosunuz bakalım planınız nee:122::123::119::124::124:

kayınvalidelere gidilecek eltiler görümceler yemek yenecek oturulacak 11 gibi eve gelinecek evlendiğimden beri böyle harika dimi

Son düzenleme:
kayınvalidelere gidilecek eltiler görümceler yemek yenecek oturulacak 11 gibi eve gelinecek evlendiğimden beri böyle harika dimi

ee zaten 11de evınızde oluyomussunuz, bu halınden memnun deılsen 11de gece yenı baslıyo, bu yıl yenı planlar yenı baslangıclar yapabılırsınız olmaz mı:26:

ee zaten 11de evınızde oluyomussunuz, bu halınden memnun deılsen 11de gece yenı baslıyo, bu yıl yenı planlar yenı baslangıclar yapabılırsınız olmaz mı:26:

evde yapıldığı kadar yapıyoruz zaten de hep evde geçiyor farklı birşey yapmıyoruz anlamında söyledim farklı birşey şapmak istiyormuyuz hayır çünkü yılbaşını o kadar önemseyen birileri değiliz

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldimm

gündüz de mi vaktin olmuyor.gündüz uyuyunca yapsan ben ööle yapıyodum.

dün gece 3e geliyordu yattığında diş çıkarıyor

:26:anlamadım ne eni:26:
[/B][/COLOR]

geçenlerde kadınlar kulübü facebook sayfasından duyurulmuştu, 2011 kk enleri adayları diye,senin nickini gördüm sanki

orticim bugün 4 mil yaptım leslieyle..
bugün yapacak mısın sen de yapmaya çalış..
sen hangi şehirdeydin bu arada?

"..... evlendiğimden beri böyle harika dimi " derken ironi yaptıgını düşünmüştüm, farklı bıseyler yapmak istıyosun gıbı gelmıştı

farklı bısı yapmak ıstemıyosan sana kalmış zaten nası gecırecegınn

ben de yapıcam inşallah ortim...
bu hafta dikkatli gidip şöyle güzel güzel 63 leri göreyim diyorum...
ben kayseride yaşıyorum canım..

geçmiş olsun suzi....
saol canım yavaş yavavş öğeniyorum emek lemeye başladım yakında yururum

Selam canlar...
keyifler yerindedir inşalah...
soğuk ama güneşli güzel bir gün....
burasıda buz gibi soğuk...

bankaya gittim.. okadar bekledim ki sıram geçecek diye ayrılamadım da..hiç bişey ypmadan döndüm..
haaa banka işini hallettim tabi..ama alışveriş başka bi bahara kaldı...
çizelge nasıl yapıcam yardım edermisiniz
canım ya boyunu yanlış girmişsin ya da sen zaten çok çok çıtırsın...
kilomuz ne olursa olsun halimizden hiç memnun olmıcaz heralde canım..

Son düzenleme:
ben de yapıcam inşallah ortim...
bu hafta dikkatli gidip şöyle güzel güzel 63 leri göreyim diyorum...
ben kayseride yaşıyorum canım..

ortim artık geldin ya bizi kim tutar...

şimdi ortağım (toprağım gibi oldu)
biz bu gazla acele etmeden sakin sakin ama geri almadan kilo veririz inşallah..
bildiklerimi paylaşırım sormak istersen..
ben leslie den memnunum, sıkılınca callaneticse de başlayabiliriz.. ben bi de geçtiğimiz yıllarda style gym cdsini yapmıştım o da zevkli.. nette var mıdır bilmiyorum.. en son sıkılaşmak için de ebru şallı plates videoları iyi olur.. yaza kadar sıkılmadan azimle yapsak süper olur.. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…