- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Günaydın şeker.
Eh işte bu halimize şükür diyorum hep. Sen nasılsın?
bomba gibiyim az önce tartıldım ve regl olmama rağmen cumadan 100gr eksideyim ne hoş diğimii,deminden beri hergün tartılmak doğrumu yazılarını araştırıyorum,,ama dr öz hari kimse hergün tartılın demiyo dr özü dinledim tartıldım moral tavan yaptı,,ama artık cuma tartılıcam yeter hergün stres olduğum iyide çıksa bukadar takıntılı olmamam gerekk,ilk başladığım zamanlar napıyodum acaba nasıl bi hafta tartılmadan durabiliyodumkii,,ozaman hep 1 kilo ve üzeri gidiyodu,,acaba sık tartılmam gerçekten etkiliyomu:26:
Kişisine göre değişiyo sanırım canım o.:26:
Ben kendimi dengelemek için hergün tartılıyorum sabah tartılmayacagımı bilirsem akşam yemekte abartıyorum.
Ama 1 hafta dayanıp cuma günü tartıda 1 veya daha fazla eksiğini görmekte süper bi duygu
aynen dediğin gibi canım,bende sabah tartılmıycamı bilince akşam rahat oluyorum ,,ama perşembe akşamı nasılda dikkat ediyorum sabah artıda çıkmıyım diye,,bunu bütün hafta yapmak daha dengeli dediğin gibi,,doğru yapıyoruz sanırım ama regl zamanında tartılmayın diyolar,,ama dayanamadım,,dedim nasılsa reglim fazlaysamda moralim bozulmaz dediydim ama,,ekside çıkınca moral tavana yapıştı
aynen dediğin gibi canım,bende sabah tartılmıycamı bilince akşam rahat oluyorum ,,ama perşembe akşamı nasılda dikkat ediyorum sabah artıda çıkmıyım diye,,bunu bütün hafta yapmak daha dengeli dediğin gibi,,doğru yapıyoruz sanırım ama regl zamanında tartılmayın diyolar,,ama dayanamadım,,dedim nasılsa reglim fazlaysamda moralim bozulmaz dediydim ama,,ekside çıkınca moral tavana yapıştı
merhaba kızlar. ayyy çok samimi gördüm sizi bayıldım bu gruba beeen.sizlerle birlikte bende zayıflamak isterim. kesin olmamakla beraber nisan başı bi estetik geçiricem memişlerimi küçültmek istiyorum o tarihe kadarda biraz kilo verirsem süüüpeeer olur. şuanda 68-70 kilo arasıyım.hayal amaa 50 bile olmak isterim yani.en çok göbüşümü sevmiyorum malum bi sezeryan geçirdim ve olduğu gibi kaldı göbüş. neyse kafa ütülemeyeyim. beni de aranıza alırsanızz çooook mutlu oluruuum.bu arada hepinize günaydın
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Hoşgeldin.
hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,kaptanımız şu aralar yoğun çok sık giremiyo,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun ,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
yapamıyorum çizelgeyi her şey tamam da yapıştırmaya gelince sorun çıkıyo( hoşbulduk bu arada:)
canım yapıştırırken ilk satırı değilde onun altındaki http ile başlayıp png ile biten kısmı yapiştirirsen olucaktır bende öyle yaptım sonra kaydet de bakim olacakmı?
galiba ben yanlış yere yapıştırıyorum.bu imza paneli nerde yaaa
kızlarrrrrrrrr benide alırmısınz 75.5 az önce tartıldım 27 yaşındayım 1.5 oğluşum var hedefim hazirana kadar 64 kg olmak 30 marttan hazirana kadar 10 verdim ara verdim şimdi devam etmek istiyorum daha öncesinde hazır değildim şimdi hazırım en kısa zamanda 6 rakamları görmek istiyorum
hoşbuldummÜstte sağ tarafda Profilim / Çizelge alanına yapıştıracaksın.
Hoşgeldin.
Az önce triendy21 kurallarını kopyalamıştı okuyabilrisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?