70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evliyim, 6 ve 11 yaşında 2 kızım var. 76'lıyım ben de.
maşallah Allah uzun ömürler versin ekledinmi beni sen gönder istersen çünkü ben herkesi kabul etmiyorum bilemem belki başkasını kabul ederim mazallah

ikinizin kuzularına da rabbim şifalar verin kızlar...
amiiin çok sağol...

benim oglisde öksürüyo gecmis olsun canim

doktora gittik faranjit dedi senin oğluşunada geçmiş olsun

linki banada gönderirseniz çok sevinirim

ben bi ara gaza gelip pilates malzemelerini almıştım..ebruyla tv de pilates yapmaya çalışıyordum..ama saatleri uymadığından bırakmıştım..nete baktım indirecek site bulamadım..
verecek 6 kilo kaldı..daha fazla vermek istemiyorum..çevremdekiler artık zayıflama diyorlar bide..eee kociş üç haneli kiloda olunca haksız da değiller tabi..

selam kz<ılar bugün kü menmü yszayım
sabah: 2 tane etimek 1 kk peynir - çeçil peyniri 5 siyaah zeytin domates salatalık 1 incir reçeli tanesi
ara:1 yeşil çay
öğle: adana dürüm ama ekmeksiz salata bol acıbiberli .ayran
ara: 1 yeşil çay 2 kaşık aşure
akşam: 1tabak atarhana çorbası salata 1 tane etimek 1 kk peynir
gece formm çayı içmeyi düşünüyorum bide leslie yapçam

evet galiba hiç memnun olmıcaz kilomuzdan

kolay gelsin bende yarın güzel bi temizlik yapıcam inş....

özeline yolladımlinki

geçmiş olsun kızlarrr.salgın var bu aralar.bizim burda da bideçiçek salgını var(((
canım ne güzel babaannen gelmiş.ben çok severim bööle yaşlıları.ama benimki mazallah evnden kımıldamıyor.aramızda 2 -3 sokak var yani(((inşşş güzel duaları ile hayırlısıyla hamile kalırsın.
kayınvalidelere gidilecek eltiler görümceler yemek yenecek oturulacak 11 gibi eve gelinecek evlendiğimden beri böyle harika dimi

süpeeeeeerrrrrr

slmm kızlarrr ben geldimmm.dilekcim listemi hemen sunuyorum sana bu gün annemlerdeydim akşam pek olmadı ama neyseeeee.bu arada benim orti kayıppppp.amanciaaaaa nirdesinnnn canımmmmm.bildirim de yapmmamışsın.herkes söölemiş ama ben de sööleyim.çooookkkkk soğukkkkkkkkk:18::18::18:

bugun hiç kaçamak yapmadım sadece sabah çaldar ekmeği ile tost yaptım sadece sabah ekmek yemişim..... :) :)

biz zaten kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz canım..tam buğday veya çavdar..hem gözüm hem karnım doyuyor...

menüm:
sabah:
çeyrek tost
kk kadar peynir
1 zeytin
yeşil çay

ara:
yok

öğle:
1.5 kepçe çorba
4 yemek kaşığı ıspanak
salata
yoğurt(sıraya uyuldu)

ara:
1 mandalina

akşam:
biraz mantı
4 5 tane sarma
az biraz kabak tatlısı

türk kahvesi
2 litre suuuuuu
biliyorum akşam berbat ama annemlerdeydim.yarın düzeleceeeekkkkk...

bugün kü menümü yazayım ..kaçamak yapmıcam demiştim ama yine yaptım...
niyetliydim sahurda 1 bardak sütiçtim ve 3 tane kuru incir yedim....
dün akşam fazlakaçırdığımdan başka bişey yemedim...
akşam
5 kaşık kadar tavuk ciğer
1 kuru soğan
1 tabak karnıbahar haşlama üzerine yarım kase yoğurt
1 bardak ayran
küçük bi salkım üzüm
2 mandalina
2 top profiterol(çocuklar yiyordu dayanamadım aşırdım biraz pişmanım)
1 avuç leblebi....
ve 4 mil lesli yaptım...
şimdide 4 ü bi arada çay demledim onu içicem...

melojcum o linki bende istiyorum cnm yollarmısın banada

[aynen bizde de yerli malları etkinlikleri var..
kızım da ben de 1.sınıfız bu yıl..kaçakçayda iyi.çalışmıyo kapattı dükkanını.
öpüyoum seni canım..
canım sana da kuuzna da kolay gelsın...

1. sınıf kabus gibi....

anam bi korktum bi korktum uykudan kalkdim anlatacam

Suzan oğluşuna gecmıs olsun, inş fitil işe yarar
cok sagol canimcim fitil den sonra bidaha atesdüsürücü verdim bakalim yarin nolacak simdilik iyi gibi yarin nasil ise gitcem bilmiyorum aklim onda
Canım canım bırakacan beni sandım çok korktum.
Ay moralim düzeldi canım ortim benim....

niye birakayim canim seni gel öpeyim canim benim
hosgeldin canim
hic sorma benim babaannemde seninkisi gibi habire cocuk yaptiriyor yokmu daha ikinci nerde diye diye ama benim babaannemde alzheimer var yani cok unutuyor
Benim ortime ambargo mu koydular yine yok ortalarda???
Suziiiiiiiiiiiiiiiii
is de deyildim canim ambargo koysalar da kaciyorum ya
geçmiş olsun suzi....
sagol canim benim
sagol canim yarin gidecem bakalim doktor bulamassam artik hastane ama götürcem yarin

senanin dedigi gibi önce akan suya anlatayim kötü rüyami aksin gitsin

kayınvalidelere gidilecek eltiler görümceler yemek yenecek oturulacak 11 gibi eve gelinecek evlendiğimden beri böyle harika dimi
bana kalırsa harika değil,,tabi benim onlarla aramdaki mesafe sende yoktur o başka,,pek iyi olmam onların yanındaa aman diyim yılbaşını onlarla geçirmekmiibizde her yıl evde baş başa kutluyoruz çokta zevkli oluyoo,,çoluk çocuk çekirdek ailee
kloay gelsin tuğbiş...

sağol canım,,hiçte kolay gelmedii,,saat 18de başladım gece 12de anca çıkabildim yatak odasından ya anam yaaaaaaaaaaaaaa
akşamki peyniri anlamadım niye yediğiniibide yeşil çaylar ara yerine geçmiyo canım biliyosun dikkat et...
bugun hiç kaçamak yapmadım sadece sabah çaldar ekmeği ile tost yaptım sadece sabah ekmek yemişim..... :) :)

farkında olman güzel canım bigünden bişey olmaz,,akşam hariç menün güzelmiş
sanada söylüyorum bi seferden bişey olmaz pişman olmasaydın keşke,,o anın tadını çıkarmalıydın bencee

Son düzenleme:
simdi sok u atladim ama halen etkisi altindayim ama yarisini unuttum iyimi
en son samanyolunda insan aldandi ya bakmisdim ondan etkilendim herhalde :44:
neyse o bittince yattik kabus basladi
kk dayim naf dilege birseyler yaziyo yok dilek ortaya yaziyo yeni/ bilmiyorum yeni/ böyle yazmis
naf da ona kk da bunu da örentim falan yazmis bende diyorum kalkayim da cevap yazayim
buraya kadar iyi kalkdim sanediyorum uyuyom ama daha :44: sonra benim yeni orti halay bana yazmis bak isyerinde okuyorda hic girmiyo yazmis güya
ay kizlara yazamadim diye yine uyanmaya calisiyorum yok kalkdigimi görüyorum ama etrafimda kötü seyler var engelliyo
rüyamda okadar dua ettim ki kalkabileyim diye 9 kere nas suresini okudum ihlas suresi öyle öyle okurken zor kalkdim hep kalktigimi görüyorum ama uyanamiyorum
hayirdir isallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…