70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr bende grubunuza katılmak istiyorum daha öncede gelmiştim ama devamını sağlayamadım nisana kadar zayıflamam gerekiyor bu sefer cok kararlıyım çünkü düğünüm olucak zayıflamam gerek artık su bıldırım olayını bulamadım şimdilik çizelge falan olusturucam sımdı....

gunaaayyyddiinnn
burda noel tatili iki hafta kizlar evde.gece gec yattik .e normal olarak daha yeni uyandik.kizlar pizza istemislerdi.aksamdan hamuru yogurup yatmistim.kahvaltida pizza varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:

Hoşgeldin daha önce geldiysen bilmen gerek aslında.
Cuma günleri sabah kilo bildirimimizi yapıyoruz. Ona göre 2-3 gün içinde liste hazırlanıyor.

kızlar bir arkadaşımız çizelgemde boyumu yanlış yazdığımı yazmış boy nereye yazılıyor çizelge yapılırken anlatabilirmisiniz yanlış yazıp yazmadığımı öğreneyim

MERHABALAAAAAAR.... nasılsınız bugün ortim ne var ne yok?

ben size bişey danışcam akşam yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum sabahta limonlu ılık su doğrumu yapıyorum sizce...

buarada 1 ay oldu dikkat etmeye başlayalı bugün tartıldım sadece 2 kilo vermişim 1 haftada verilen kiloyu ben 1 ayda ancak vermişim ama buarada duraklamalar ve artılar oldu

Merhaba kızlaar nabersınızzz :)

ben iyiyiyimmm :) iş güç çok iştee başka bişi yok :)

kocişim de diyete başladı temmuza kadar zayıflıcamm bakla bakla kaslarım cıkcak dıo hadı bakalım

en çok ben ısterım onu dedim Ehehehehehe bicolata reklamlarında oynatmam ama sölim dedim eheueheuh

Hoşgeldin daha önce geldiysen bilmen gerek aslında.
Cuma günleri sabah kilo bildirimimizi yapıyoruz. Ona göre 2-3 gün içinde liste hazırlanıyor.

Hoşbulduk canım sağol... evet cuma günü yapıldıgını biliyordum ama nereye yapılıyor bildirim burayamı yazacağız yine ve cok kısa kalmıştım bildirim falanda yapmamıştım o yüzden

selam kzıalr perşembe aksmadan berı hastane acil koşturup durduk ben acayip hastaydım hala daha tam iyileşemedim ama şükür ayaktayım oğlan derseniz bronşiolit oldu gene bu sefer hava verdiler acilde evde de uyguluyoruz bigünde ateşten gittik acile 39.5 oldu neysekı terle attı şimdi öksürük devam edıyo da cok şükür daha ıyı saglımızın (nefes almanın)kıymetını bı kez daha anladım allah beterıdnen korusun herkesı bu arada yedıkelrıme fılan dıkkat edemedım zaten aklımda yemek yoktu hala agzımın tadı yerıen gelmedı am aılgınctır kı artıda gözüküyorum su bıle ıcemedım belkıde ondan yada adet olamadım bi türlü onun şişkinliği:26: sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse pek bakamadım parca bölük yani

İyilik ortim, senden ne var ne yok? Spor yapıyor musun hiç? Sadece yemekle olmuyor, hareket de lazım. Ben fırsat buldukça trendy arkadaşın dediği hareketleri yapıyorum.

Geçmiş olsun Arzu abla.
Havalardan fena olmuşsunuz. İnş. oğluşunda kısa sürede iyileşir.
Kendinize iyi bakın.

canım yemek yemek istediğinde su iç 2 bardak ,,kesicektir emin ol,,açlıkla susuzluk karıştırılabiliyomuş,,onu öğrendim dün uzman yazılarındaa,,dene,,bide acıktığında meyve ye,,boşuna ara yapmıyoruz..

yapamıyorum çizelgeyi her şey tamam da yapıştırmaya gelince sorun çıkıyo( hoşbulduk bu arada:)
hayırlı olsun yapmışsın

hoşgeldiniz kızlar ,,kızlar bildirim cuma günü benim özelime yapılıyo perşembe tekrar nasıl yapıldığına dair kuralları yazıcam,,aşağıdaki beslenme düzenine ayak uydurmaya çalışın hadi öncelikle

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

ben sabahta akşamda sirkeli ılık su içiyorum kısmen doğru yapıyosun,,bi bakıma rahat ollimonlu syun bi faydası olduğunu sanmıyorum..çok uzman görüşüne baktım ıı ıh

8 kaşık makarnamıhemde akşammı

Son düzenleme:
bende geçen gün dalga geçtim benimkiyle biscolata reklamında adam uçuyoya tarzan gibi göbek sıfır adamda,,şuna bakbee maşallah benim göbeğimden bile dümdüz ve kaslı vay anasını diyince,,pis pis sırıttı artık neler düşündüyse,,bak bakta örnek al elin adamlarının baklavaları var,,sende varsa yoksa balkon sarkıyookalakaldıve ben memnunum halimden karışma didi

çok çok geçmiş olsun canım yaa,hasta olunca anlıyoruz sağlımızın kıymetini vallaneyseki daha iyimişsiniz,,allahım şifalar versin sizlere:2::18:

kızlar cuma günü,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun hafta boyunca diyorum inşallah benim içinde

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Arzu abla.
Havalardan fena olmuşsunuz. İnş. oğluşunda kısa sürede iyileşir.
Kendinize iyi bakın.

saolun kızlar sormayın mahvolduk ben epeydır boyel hasta oldugumu hatırlamıyorum resmen nefes alamadım ben büyükken boyle zorluk cektım oglum nası dayandı bılmem allah beterınden korusun cümlemizi

benim kızımda 3 gecedir uyumuyor öksürmekten dün gece ağlaya ağlaya öksürdü akşam yatmadan önce kustu 2 saat rahat uyudu 3te uyandı kustursam midesinde bişeyde yok ne verdiysem çare olmadı mecburen öksürük şurubu verdim sizin oğlunuzun balgamlımıydı öksürüğü kurumu bronşite çevirir diye korkuyorum dün doktora gittik faranjit dedi balgam söktürücü vermedi ama ben bugün eczaneden asist almdım umarım faydalı olur sizede geçmiş olsun

İyilik ortim, senden ne var ne yok? Spor yapıyor musun hiç? Sadece yemekle olmuyor, hareket de lazım. Ben fırsat buldukça trendy arkadaşın dediği hareketleri yapıyorum.

bende iyiyim ama kızı hasta 3 gündür çok uykusuzum spora yeni başladım sayılır geçen hafta içi hep yaptım dünde yaptım leslie yapıyorum bazende koşu bandında yürüyorum cumadan beri 300 gr gitmiş bakalım cumaya kadar stresten yemeye bşlamazsam 67ide görürüm inş.

ben sabahta akşamda sirkeli ılık su içiyorum kısmen doğru yapıyosun,,bi bakıma rahat ollimonlu syun bi faydası olduğunu sanmıyorum..çok uzman görüşüne baktım ıı ıh

ben bir yerlerde öyle bişey duymuştumda ballı limonlu ılık su diye ama bal eklemeden içiyordum sirkeli su aç karnına gitmiyor midem alt üst oluyor neyse biraz zorlayayım kendimi bazende kayısı koyuyorum suya akşamdan sabah kalkınca onu yiyorum üzerinede suyunu içiyorum bağırsakları çalıştırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…