kızlarr bende grubunuza katılmak istiyorum daha öncede gelmiştim ama devamını sağlayamadım nisana kadar zayıflamam gerekiyor bu sefer cok kararlıyım çünkü düğünüm olucak zayıflamam gerek artıksu bıldırım olayını bulamadım şimdilik çizelge falan olusturucam sımdı....
Hoşgeldin daha önce geldiysen bilmen gerek aslında.
Cuma günleri sabah kilo bildirimimizi yapıyoruz. Ona göre 2-3 gün içinde liste hazırlanıyor.
MERHABALAAAAAAR.... nasılsınız bugün ortim ne var ne yok?
ben size bişey danışcam akşam yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum sabahta limonlu ılık su doğrumu yapıyorum sizce...
buarada 1 ay oldu dikkat etmeye başlayalı bugün tartıldım sadece 2 kilo vermişim 1 haftada verilen kiloyu ben 1 ayda ancak vermişimama buarada duraklamalar ve artılar oldu
oldu galiba oldumuki :))))))
selam kzıalr perşembe aksmadan berı hastane acil koşturup durduk ben acayip hastaydım hala daha tam iyileşemedim ama şükür ayaktayım oğlan derseniz bronşiolit oldu gene bu sefer hava verdiler acilde evde de uyguluyoruz bigünde ateşten gittik acile 39.5 oldu neysekı terle attı şimdi öksürük devam edıyo da cok şükür daha ıyı saglımızın (nefes almanın)kıymetını bı kez daha anladım allah beterıdnen korusun herkesı bu arada yedıkelrıme fılan dıkkat edemedım zaten aklımda yemek yoktu hala agzımın tadı yerıen gelmedı am aılgınctır kı artıda gözüküyorum su bıle ıcemedım belkıde ondan yada adet olamadım bi türlü onun şişkinliği:26: sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse pek bakamadım parca bölük yani
canım yemek yemek istediğinde su iç 2 bardak ,,kesicektir emin ol,,açlıkla susuzluk karıştırılabiliyomuş,,onu öğrendim dün uzman yazılarındaa,,dene,,bide acıktığında meyve ye,,boşuna ara yapmıyoruz..tartısız bi hayat bende düşünemeyenlerdenim tubiş. tartımın pili bir hafta anca gidiyo sizin nasıl acaba.pilleri bir krem kutusunda biriktiriyom nerdeyse dolmak üzere. artıda olduğumu hissettiğim zamanlar tartılasım gelmiyo ama ekside olduğumu hissettiğim an çıkıp bakarım hemen.birde hep aynı kiloda olmak yada kilo aldığını görmek insana yılgınlık getiriyo yaa nedecez bilmem.senelerdir halim bu.oysa haftada değil ayda bir kilo verseydim bu sürede şimdi ideal kilomda olurdum bile.bu istikrarsızlık asıl beni mahveden.keşke bir sihirli değnek olsa sabah kalktığımızda incecik olsak ne güzel olurdu.yimek yimeyi çok sefiom kendime engel olamıom nası halledicem bu konuyu başka bilemiom.offfffffffffffff offfffffffffffff......
hayırlı olsun yapmışsınyapamıyorum çizelgeyi her şey tamam da yapıştırmaya gelince sorun çıkıyo( hoşbulduk bu arada:)
merhaba kızlar. ayyy çok samimi gördüm sizi bayıldım bu gruba beeen.sizlerle birlikte bende zayıflamak isterim. kesin olmamakla beraber nisan başı bi estetik geçiricem memişlerimi küçültmek istiyorum o tarihe kadarda biraz kilo verirsem süüüpeeer olur. şuanda 68-70 kilo arasıyım.hayal amaa 50 bile olmak isterim yani.en çok göbüşümü sevmiyorum malum bi sezeryan geçirdim ve olduğu gibi kaldı göbüş. neyse kafa ütülemeyeyim. beni de aranıza alırsanızz çooook mutlu oluruuum.bu arada hepinize günaydın
kızlarrrrrrrrr benide alırmısınz 75.5 az önce tartıldım 27 yaşındayım 1.5 oğluşum var hedefim hazirana kadar 64 kg olmak 30 marttan hazirana kadar 10 verdim ara verdim şimdi devam etmek istiyorum daha öncesinde hazır değildim şimdi hazırım en kısa zamanda 6 rakamları görmek istiyorum
hoşgeldiniz kızlar ,,kızlarkızlarr bende grubunuza katılmak istiyorum daha öncede gelmiştim ama devamını sağlayamadım nisana kadar zayıflamam gerekiyor bu sefer cok kararlıyım çünkü düğünüm olucak zayıflamam gerek artıksu bıldırım olayını bulamadım şimdilik çizelge falan olusturucam sımdı....
MERHABALAAAAAAR.... nasılsınız bugün ortim ne var ne yok?
ben size bişey danışcam akşam yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum sabahta limonlu ılık su doğrumu yapıyorum sizce...
buarada 1 ay oldu dikkat etmeye başlayalı bugün tartıldım sadece 2 kilo vermişim 1 haftada verilen kiloyu ben 1 ayda ancak vermişimama buarada duraklamalar ve artılar oldu
Herkese günaydın mutlu haftalar güzel bayanlar
bu haftaki diyet listem değişik:) bakalım umarım tartıda - olarak bol değişik olur. mesela şöyle 67 olsam offfff
sabah 09:00 1 dilim bugday ekmeği bir domates biraz dereotu 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara:1 portakal (11:00)
öğlen: 6 kaşık kereviz yemeği 2 dilim bugday ekmeği yağsız salata (14:00)
ara: 1 elma 1 galete(16:00)
akşam: 8 kaşık makarna yağsız salata (18:30)
öptüm hepinizi
Merhaba kızlaar nabersınızzz :)
ben iyiyiyimmm :) iş güç çok iştee başka bişi yok :)
kocişim de diyete başladı temmuza kadar zayıflıcamm bakla bakla kaslarım cıkcak dıo hadı bakalım
en çok ben ısterım onu dedimEhehehehehe bicolata reklamlarında oynatmam ama sölim dedim eheueheuh
selam kzıalr perşembe aksmadan berı hastane acil koşturup durduk ben acayip hastaydım hala daha tam iyileşemedim ama şükür ayaktayım oğlan derseniz bronşiolit oldu gene bu sefer hava verdiler acilde evde de uyguluyoruz bigünde ateşten gittik acile 39.5 oldu neysekı terle attı şimdi öksürük devam edıyo da cok şükür daha ıyı saglımızın (nefes almanın)kıymetını bı kez daha anladım allah beterıdnen korusun herkesı bu arada yedıkelrıme fılan dıkkat edemedım zaten aklımda yemek yoktu hala agzımın tadı yerıen gelmedı am aılgınctır kı artıda gözüküyorum su bıle ıcemedım belkıde ondan yada adet olamadım bi türlü onun şişkinliği:26: sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse pek bakamadım parca bölük yani
Geçmiş olsun Arzu abla.
Havalardan fena olmuşsunuz. İnş. oğluşunda kısa sürede iyileşir.
Kendinize iyi bakın.
bende geçen gün dalga geçtim benimkiyle biscolata reklamında adam uçuyoya tarzan gibi göbek sıfır adamda,,şuna bakbee maşallah benim göbeğimden bile dümdüz ve kaslı vay anasını diyince,,pis pis sırıttı artık neler düşündüyse,,bak bakta örnek al elin adamlarının baklavaları var,,sende varsa yoksa balkon sarkıyoo kalakaldı ve ben memnunum halimden karışma didi
çok çok geçmiş olsun canım yaa,hasta olunca anlıyoruz sağlımızın kıymetini vallaneyseki daha iyimişsiniz,,allahım şifalar versin sizlere:2::18:
İyilik ortim, senden ne var ne yok? Spor yapıyor musun hiç? Sadece yemekle olmuyor, hareket de lazım. Ben fırsat buldukça trendy arkadaşın dediği hareketleri yapıyorum.
ben sabahta akşamda sirkeli ılık su içiyorum kısmen doğru yapıyosun,,bi bakıma rahat ollimonlu syun bi faydası olduğunu sanmıyorum..çok uzman görüşüne baktım ıı ıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?