günaydın kızlarrr nasılsınız ??
bugün kızımın doğum günü 1 yaşını dolduruyo akşam için hazırlık yapıyorum bisürüü cııısss vaarr
dün geceden beri uğraşıom bugünde devam edicem akşamada yiycezzzzz ehehehe
hadi gelin hep beraber yiyeliiimmmm
ayy ne güzel ilk yaş günü çok heyecanlı oluyo nice saglıklı mutlu yılları olsun kızının canım davetın ıcınde tskler siz yiyin ben hala tat alamıyorum yedıklerımdengünaydın kızlarrr nasılsınız ??
bugün kızımın doğum günü 1 yaşını dolduruyo akşam için hazırlık yapıyorum bisürüü cııısss vaarr
dün geceden beri uğraşıom bugünde devam edicem akşamada yiycezzzzz ehehehe
hadi gelin hep beraber yiyeliiimmmm
zeytinyağına çok az karabiber sür sırtını yağla ılık havlu koy ben öyle yaptım göğsünüde sadece zeytinyağıyla yağladım ayağının altına viks sürdüm vücuda sürünce rahatsız edermiş diye bişerler okumuştum facede, aslında bunu öneren göğsünü ve sırtını zeytinyağı karabiberle yağla dedi ama ben çift taraflı cesaret edemedim birde bal karabiber sürerseniz çift taraflı sürmeyin bir taraftan nefes alması gerekirmiş günlük diye bişey duydum bronşit olanlara iyi geliyormuş aktarda satılan bişey geçmezse bende yapacam akşamı beklemeyin bence gündüz uyursa uyumadan önce yağlayın sıcak sıcak mışıl mışıl uyusun
Orticim geçmiş olsun ya, sevindim regl olmana. İnşallah patlarda kurtulursun kistten. Dr., hastaneye gerke kalmaz. Sen iyileşmene bak cnm, bildirim yaparsın iyileşte. Merak etmiştim bende fazla giremiyorum bu sıra.
Tuğbacm valla iyiymiş ya. Uygulayabilsem keşke.
Günaydın Dilekcim.
Sana da günaydın cnm. Valla bende girmeyince kimse sormuyo beni, ne yapsak ki acep?
Günaydın cnm, allah şükür iç güveysinden hallice işte.
Günaydın cnm, inşallah.
Herkese günaydın canlar, gününüz güzel geçsin.
Arcak81, çook geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize.
Nice yıllara inşallah...[/QUOTE
Mutlu yıllarrrrrr...........
kızlarr tünaydın naapiyosunuz ayy benim içime canavar girdi var yaaa
sabah kahvaltımı kıymalı börek ve çay ile yaptım ve 1 saat gecmedne gene acıktım dayanadım araya kadar bekledım
meyvemı yedım gene acıktım nedne acıkıyorum ama nası böyle kafama ağrılar giriyo nedne oluyo yaa kafayıyicem
dün akşamda böyle oldu bu akşamda elifin doğumgünü var battım ben allah ımm hamile gibi an be an acıkıyorumm
Offf allah ım sonumu hayr et rabbiimmmmm kendimi frenlıyemıyorum çok fenayım
bu arada mama kavanozundan aksesuar yaptım blogum da efendim ona da bakablirsiniz tatlı / tuzlu anılarım....
çok üzgünüm öğle arasında dayanamadım 4 tane köfte 3kaşık pilav yedim salata bide ayran((((
çok üzgünüm öğle arasında dayanamadım 4 tane köfte 3kaşık pilav yedim salata bide ayran((((
ahhhhhhhhhhhh ortim ahhhhhhhhhhh valla benimde iştahım açıldı yaaaaaaa napçaz bz böyle dikkat etmeye çalışıyom ama gözünü seveyim ortim enazından abur cubur yemeyelim .... Kavanozlar çok güzel ama ben kurabiyelere bayıldım enfesssssssssss
öğlen yemeğinse zararlı bişey değil ki yediklerin sabah ekmek yedıysen pılav cok olmus olabılır o kadar[/QUOT
evet öğlen yemeğim(( ama sabah ekmek yememiştim.akşamada evde nohut varmış.
kızlar yaa ben yemek yedikten sonra cok fena midemde şişlik hissediyorum karnım çatlayacak gibi oluyor bugün öğle yemeğinde barbunya yemeği 2 3 kasık yedim pırasa yemeğinden sadece pırasalarını ayıklayıp yedim mercimek çorbası yarım porsiyon ve 2 kasık ucuyla puding yedim şimdi midem şişlikten catlayacak neden oluyor bu anlayamıyorum bana yardımcı olur musunuz bu konu daaa((
menüye yorumu diğer kullanıcılar yapamıo ama bence gayet güzel kendını kötü hıussetırıcek bi öğün değilki
protein almışsın kalsiyum almışsın yeşillik yemıssın bu da K vitamını demektir hım pilav ii değil o da 3 kaışla kalmışsa eger gene gözardı edilir bence
ben yesem pişman olmazdım boşver :)
bence yedıkelrın arasında kötü olan şey pilav gerisi muhteşemm :) bi öğünde kesinlikle olması gereken şeyler
azdı pilav çok yemedim ama içim rahat etmedi keşke yemeseydim dedim.ama oldu artık
azdı pilav çok yemedim ama içim rahat etmedi keşke yemeseydim dedim.ama oldu artık
acaba miden mi küçük :) veya çok hızlı yıyorsundur belki
belkide yedıkelrınden herhangi birisi gaz yapıyordur mide gazı ondan şişmiş hissediyorsundur
yemeğin üstüne su içtiysen o da şiş hissettirir....hımmm bi de stresle az yiyim die kendını ıskarak yıyınce de öle olabilir psikolojik :)
boşveerr takma kafana :) az veya çok yemişsin geri gelcek değil ya o zaman dilimi :) üzülmenin anlamı yok bebem
yemekte pek ara falan vermıyorum iş yerine cabuk dönmek için 5 10 dk falan suruyor benım yemegım gerısı yolda gecıyor lokanta biraz uzakta oldugu için belkide o yüzden oluyordur yemek esnasında ve sonrasında su içmiyorum iş yerine dönünce içiyorum belkıde su içmediğim için oluyordur gaz birikiyordur içimde bilemiyorum ki yaaa :2::2::2::2: yediklerim çokmu sence ben hep cok yedime yoruyorum da :)
doğru diyosun yaaa artık napim yedim gitti çoktan:))) çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?