selam kızlar bende 77 kilodan 72ye dustum ama daha fazlasına bi turlu ınemiyorum ikidebir bozuyorum of of cok yaramazımyarın baslıyorum rejime kendi kendime bi diyet yaptım marta kadar bunu uyguluycam
sabah:2 salatalık, yeşil çay
okulda: yeşil elma termosta yeşil çay
eve gelince:etsiz yagsız lımonsuz salata (tabii ona salata denirse) 2 bardak su
arada:2 elma
aksam:yine eve gelince yedigim sey
cok agır biliyorum ama artık dayanamıycam ıgrenc gozukuyorum tum hayatım kılolarım yuzunden mahvoldu marta kadar bunu uyguluycam tabii ozamana kadar olmezsem
eşimin ailesi köyde duruyolar ve aydan aya maaş çekmeye geliyolar ve bazen bizde bazende kendi kızında kalıyolar 1 gece ve dönüyolar evlerine..bugün kayınvalidem aradı ve cuma günü düğüne geliceklerini söyledilerve 2 gün sizde kalıcaz ha haberiniz olsun dedi ,,ben onlara hiç ısınamadım,çok olaylar geçti uzun hikaye,,kısaca sevmiyorum eve geldiklerindeyse olmadık şeylerden kavga çıkıyo falan,,rahatça herşeyide konuşamıyorum onlarla hemen lafı ters anlayıp çekip gidiyolar bağıra bağıra,,bana telde öyle diyince bende tamam demeye kalmadan açıklma yaptı,,neymiş oğlu aramış dün,, ablamın evinde kalcam ben,, siz gelince abimlerde yatın,ben yatcam burda demiş ,ki heray sırf pedere ,evde sigara içittirmiyorum diye kalkıp kızının evine gidiyolar ve yatıcak yerde var yani kayınbirader neden öyle dedi bilmiyorum..neyse tamam diyip kapattım eşime dedimki,,bak annen 2 gün sizde yatcaz diyo eğerki yılbaşını bizimle geçirmeye kalkarlarsa büyük kavga çıkartrım ona göre,,bi çare bul ve ogün burda olmasınlar gitsin ablanın evine nasılsa eşi kardeşi içmeye dışarı çıkcaklarmış,,niye bizde kalcaklarya diye üzülmekle sinir arası söyledim oda ne söyliycem bilmemki dedi,,napıcam bi akıl verin nolur yaa,,
böyle özel bi gecede onlarla değil eşimle çocuklarımla başbaşa geçirmek istiyorum...tam bi aydır her cumartesi(eşimin tatilidir) bugün birlikte vakit geçircez der ama mutlaka birileri gelir ya kardeşi gelir ya ablasıgil yemeğe geliyoruz derler çekilip gelirler,,ya arkadaşlarıyla dışarı çıkar 1 aydır tatilinde evde geçiremedik çok kızdım buyüzden zaten ve geçen cumartesi pazara çıkarken bugün kimseyi getirme bakalım tamammı 1 aydır evde tek başımıza geçiremedik dedim ama noldu aradı ablamlar yemeğe gelceklermiş dedi,, bozulunca hadi hadi bozulma haftaya söz beraber geçircez kimse olmıcak dedi,,bugünde bu çıktı eğer yılbaşındada onlarla geçircek olursam çıldırırım ben kavga çıkar çok büyük ,onları üzmeden ne yapabilirm..sizlerde akıl vardır yardım edin,,beynim durdu benim
ya öylemi yapsam napsam,,ya düşünmedim değil aklımada yatmıştı ama,bide şu var:26:biz evde olmıcaz arkadaşa gidiyoruz desek onlarda tamam gidin biz evde bekleriz kalırız kendimiz derlerse napcaz yaa..ozaman evede gelemeyiz biz sokaktamı kutlıcaz yılbaşını oooyyyyyyyyyyyyyoffff canım ya valla ne diycemi bilemedim şimdi allah yardımcın olsun ..acaba yılbaşı akşamı biz arkadaşlara davetliyiz diye geçirsen laf arasoında bilemyrom aklımada başka bişey gelmedi
KIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA
selam kızlar bende 77 kilodan 72ye dustum ama daha fazlasına bi turlu ınemiyorum ikidebir bozuyorum of of cok yaramazımyarın baslıyorum rejime kendi kendime bi diyet yaptım marta kadar bunu uyguluycam
cok agır biliyorum ama artık dayanamıycam ıgrenc gozukuyorum tum hayatım kılolarım yuzunden mahvoldu marta kadar bunu uyguluycam tabii ozamana kadar olmezsem
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor biri beni aydınlatabilir mi?
ben geldim kimseler yok..
nasılsınız kızlar??
bir tane üye olmayan biri okuyor,bir de ben varım topicte.. gel gel sen de üye ol misafir üye,sen de katıl bize(bu arada dışarıdan okuyanlar da diyordur nereden biliyorsun okuduğumuzu.. üyeler,aşağıdaki satırda topicte olan misafir ziyaretçileri ve üye isimlerini görebiliyor.)
slmkızlaaaaaaaaaaaaar neredesniz iki gündür yazmadım ama sayfaları okudum. hepiciğinize küstüm. kimse beni aramamış buralarda br kara pisi vardı nerede iki gündür dememiş.
haftaya çarşamba gene temelli dönecem size acık moladayım.
biraz önce michelle 30 gün cd sini yaptım 20dk cık öldüm öldüm. herşey yalan bu gerçekmiş. leslii ile 5 milde bile bu kadar canım çıkmamıştıç anam anam heryerim ağrıyooooooooooo.
hastalar çoook geçmiş olsun yeni gelenle hoooşgeldiniz.
tuba valla durumuna ne yorum yapam bilmem ki kaynana derdini benden iyi anlayan varmı ki
sana da hemen bir şarkı yolluyom
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
bu arada kazenden mesaj gelmiş kartım yola çıkmış çok sevindirik oldumbirde içine hediye koyduk demiş ne ki ne ki ay sakız bile çıksa razıyım paketli olsun bilmim süpriz olsun yeter. neyse ben sürüne sürüne duşa gider çıkınca halim olursa gelirim. hepiciğinizi kocaman öptüm.
kızlarr tünaydın naapiyosunuz ayy benim içime canavar girdi var yaaa
sabah kahvaltımı kıymalı börek ve çay ile yaptım ve 1 saat gecmedne gene acıktım dayanadım araya kadar bekledım
meyvemı yedım gene acıktım nedne acıkıyorum ama nası böyle kafama ağrılar giriyo nedne oluyo yaa kafayıyicem
dün akşamda böyle oldu bu akşamda elifin doğumgünü var battım ben Allah ımm hamile gibi an be an acıkıyorumm
offf Allah ım sonumu hayr et Rabbiimmmmm kendimi frenlıyemıyorum çok fenayım
bu arada mama kavanozundan aksesuar yaptım blogum da efendim ona da bakablirsiniz Tatlı / Tuzlu Anılarım....
Ben varya rezil zamanlar geçiriyorum... Habire yiyorum verdiğim kiloları alıyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum
:2: :2: :2:
arkadaşlar ben her zaman giremiyorum siteye ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum elimden geldikçe yediklerime dikkat ediyorum üçgü nden beri dr.a gidiyoruz oğlum 4 aylık oldu ama dr.sütümün yetersiz olduğunu ve mama vermen gerek dedi kendimi çok kötü hissettim ben zayıflama derdine düştükçe oğlum aç kalıyormuş ne kadarda su içsem olmuyor ayy çok kötüyüm ben
bende varim canim ama bitarafdan baska islere bakiyorum arada topige bakiyorum
Ahh canim ahh nolur bi care bulursan banada sole biliyim bendede ayni dert vareşimin ailesi köyde duruyolar ve aydan aya maaş çekmeye geliyolar ve bazen bizde bazende kendi kızında kalıyolar 1 gece ve dönüyolar evlerine..bugün kayınvalidem aradı ve cuma günü düğüne geliceklerini söyledilerve 2 gün sizde kalıcaz ha haberiniz olsun dedi ,,ben onlara hiç ısınamadım,çok olaylar geçti uzun hikaye,,kısaca sevmiyorum eve geldiklerindeyse olmadık şeylerden kavga çıkıyo falan,,rahatça herşeyide konuşamıyorum onlarla hemen lafı ters anlayıp çekip gidiyolar bağıra bağıra,,bana telde öyle diyince bende tamam demeye kalmadan açıklma yaptı,,neymiş oğlu aramış dün,, ablamın evinde kalcam ben,, siz gelince abimlerde yatın,ben yatcam burda demiş ,ki heray sırf pedere ,evde sigara içittirmiyorum diye kalkıp kızının evine gidiyolar ve yatıcak yerde var yani kayınbirader neden öyle dedi bilmiyorum..neyse tamam diyip kapattım eşime dedimki,,bak annen 2 gün sizde yatcaz diyo eğerki yılbaşını bizimle geçirmeye kalkarlarsa büyük kavga çıkartrım ona göre,,bi çare bul ve ogün burda olmasınlar gitsin ablanın evine nasılsa eşi kardeşi içmeye dışarı çıkcaklarmış,,niye bizde kalcaklarya diye üzülmekle sinir arası söyledim oda ne söyliycem bilmemki dedi,,napıcam bi akıl verin nolur yaa,,
böyle özel bi gecede onlarla değil eşimle çocuklarımla başbaşa geçirmek istiyorum...tam bi aydır her cumartesi(eşimin tatilidir) bugün birlikte vakit geçircez der ama mutlaka birileri gelir ya kardeşi gelir ya ablasıgil yemeğe geliyoruz derler çekilip gelirler,,ya arkadaşlarıyla dışarı çıkar 1 aydır tatilinde evde geçiremedik çok kızdım buyüzden zaten ve geçen cumartesi pazara çıkarken bugün kimseyi getirme bakalım tamammı 1 aydır evde tek başımıza geçiremedik dedim ama noldu aradı ablamlar yemeğe gelceklermiş dedi,, bozulunca hadi hadi bozulma haftaya söz beraber geçircez kimse olmıcak dedi,,bugünde bu çıktı eğer yılbaşındada onlarla geçircek olursam çıldırırım ben kavga çıkar çok büyük ,onları üzmeden ne yapabilirm..sizlerde akıl vardır yardım edin,,beynim durdu benim
bende sIk giremiyorum canim yoksa ben sorarimGünaydın arkadaşlarım sevgili topikim....:
Arkadaşlar arada bir göreve gidiyorum o zamanlar da giremiyorum topiğe. Ve hemen yemeye başlıyorum .
Eskaza topik kapansa ben 100 kilo olucam mı ki acaba?
Sevgili ortakım buradayımmmm... Çok geçmiş olsun oğluşuna. Hemen iyileşsin inşallah.
Sen de çook çook kilolar ver sağlıkla.
Sabah dualarımızı da yaptıktan sonraaa işimize bakalım..
Ben olmayınca niye kimse nerede bu Halay diye sormuyo?
Nasıl özlettirecem ben kendimi bu topike?
arzucum nasil oldun canim benimsaol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız
akşamları bende bu şekilde yapıyorum sabahlarıda içmek için zorlayayım kendimi en iyisi
çok geçmiş olsun Allah şifa versin evet sonra daha fazla stres oluyor insan öğleden sonra çerez yedim akşam yemeğini brokoliyle dengeledim umarım cumaya bu hafta hedeflediğimiz kiloya ulaşırız
canım dün yazamadım sana dıye hatrılıyorum gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol senın kızına da gecmıs olsun bızımkı balgamlı öksürük evet burnu tıkanıyo genız akıntısı öksürük yapıyo sonra ıste ciğerlere iniyo bu şekilde sende takıp et am asneınkı üşütme gibi geldi bana bızde kusma yoktu çünkü
saol canım sıze de gecmıs olsun hala daha tam gecmedı bugunde kulaklarım tıkandı resmen patlıycak gıbı hıssedıyorum.bırde benım oglanda da dun aksam farkettım baya bı döküntü olmuş sırtı göğsü kolları bısey dokunmus ama ates düşürücü cok kulandık büyük ihtimal onun yan etkısı yazıyo zaten prospektüsünde bırd eben ılac kullanıyorum ondanda gecmıs olabılır balllı süt bende verıyorum ılk kez verdıysen olur da sureklı verıyosan baska bısey de olabılır canım
hepinize günaydın kızlar topiği çok sessiz gördüm dün de öyleydi eski arkadaşlar hiç yok kaptan da girmiyo sanırım :26:
senacim sinavi kazandigina sevindim canim benimselam kızlarrr herkese kucak dolusu sevgilerrrrr
günlerdir giremiyorum çok özledim sizleriihiç fırsatım olmadı...pazartesi günü muhasebeden son sınavımız vardı oldukça iyi geçti saqolsun deryacım hatırlamış tel açtı sınav sonrası çok memnun oldum...ayın 26sında sınava gireceqimi unutmamış burdan birkez daha bu inceliqi için deryama çok teşekkür ediyorum...ve şuanda kadıköydeyim..önce tren sonra feribot daha sonrada karayoluyla eqitim ofisine gelmiş bulunmaktayım birtek uçak kaldı bugün binmediqim 1.5a kadar burdayım winsell proqramı için özel eqitim alıcam..arkadaş kahvaltı yaparken ben size bi bakayım dedim ve şuanda ar. geldi..gene gelicem akşamda olsa..iyi sohbetler sizlere..sizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmm
rezzancim ne diycem ben seni topikde gördümmü hep aklima lahana corbasi serüvenimiz geliyo :120: :111:Orticim geçmiş olsun ya, sevindim regl olmana. İnşallah patlarda kurtulursun kistten. Dr., hastaneye gerke kalmaz. Sen iyileşmene bak cnm, bildirim yaparsın iyileşte. Merak etmiştim bende fazla giremiyorum bu sıra.
Tuğbacm valla iyiymiş ya. Uygulayabilsem keşke.
Günaydın Dilekcim.
Sana da günaydın cnm. Valla bende girmeyince kimse sormuyo beni, ne yapsak ki acep?
ne yoklamasiBuradan tüm yetkililere sesleniyorum sabahları yoklama alınsın
benimki de öyle bazen okadar sinir oluyorum sanki ona görücüye gelcekler evden cikdigi yok ama bi arkadaslari aramaya görsüngünaydııınnnnnnn
saol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız
çok geçmiş olsun canım yaaa.ilaçlar yapıyo evet.canım ballı sütü akşam sabah içiyo.belki sıcak vermişimdir.belki de çikolata yemişti bayağı o yapmıştır.bu sabah baktım kalmamıştı.akşam bi daha bakarım artık.
sllmmm senacımm.sınavının iyi geçmesine sevindimmm...ailemizin muhasebecisiiiiii...
günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.okuldayım şimdi.dersim boş size bakayım dedim.canım da sıkkın zaten.eşimle kavgalıyız.daha doğrusu ben darıldım.kızlar yaaa şimdi biz annemlere çok yakın oturuyoruz.haftasonu kardeşim geldi şehir dışından.pazartesi de yemeğe kalcaktık annemlerde.eşim gelmem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim ama ayıp oldu bayağı.kardeşim herzaman gelemiyo.neymiş yorgunmuş niye emrivaki yapıyomuşummm v.s...çok canım sıkıldı triplerdeyim şimdi.ben ne kadar yorgun hasta olsam da onun ailesine hep gitmişimdir.abisi şehir dışına gideceği zaman okul çıkışı hasta hasta soğukta gittim uğurlamaya.annesi ne zaman yemeğe çağırsa hep gittim ne kadar istemesem de.canım çok sıkkın yaaa acaba ben mi abartıyorummm bilmiyorum.
bi de sigarayı bırakıyo.onun gerginliği diye katlanıyorum ama herşey bi yere kadar bıktım artık yaaa.ufffff
canim benimgünaydınnnn kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarımbu haftayıda yarıladık, şurda kac gun 2011e güle güle demeye
hem yılsonu münasebetiyle hem de ofisteki son gunler oldugundan işler bıraz yogunnn:26:
patron gelmeden bi selam çakayım topiğe dedimmm
buarada arzucum oğluşun hastaymış sanırım, gecmıs olsunnnneger öksürük içten gelıyosa bu yağlamayı bı denesen sırtını gogsunu zeytınyagıyla ya da vikslesen sonra uzerıne sıcak havlu, valla cok işe yarıyo içerse adacayı, ıhlamur, ballı süt, limon bal su vs de içirebilirsin, boğazlarda sorun varsada salep acaip yumuşatıo aklında olsun hastalık müzdaribi biri olarak secenek cok bendeee
dogum günü kutlu olsun canim kiziningünaydın kızlarrr nasılsınız ??
bugün kızımın doğum günü 1 yaşını dolduruyo akşam için hazırlık yapıyorum bisürüü cııısss vaarr
dün geceden beri uğraşıom bugünde devam edicem akşamada yiycezzzzz ehehehe
hadi gelin hep beraber yiyeliiimmmm
cok becerikli hatunsun masallah canim benimkızlarr tünaydın naapiyosunuz ayy benim içime canavar girdi var yaaa
sabah kahvaltımı kıymalı börek ve çay ile yaptım ve 1 saat gecmedne gene acıktım dayanadım araya kadar bekledım
meyvemı yedım gene acıktım nedne acıkıyorum ama nası böyle kafama ağrılar giriyo nedne oluyo yaa kafayıyicem
dün akşamda böyle oldu bu akşamda elifin doğumgünü var battım ben Allah ımm hamile gibi an be an acıkıyorumm
offf Allah ım sonumu hayr et Rabbiimmmmm kendimi frenlıyemıyorum çok fenayım
bu arada mama kavanozundan aksesuar yaptım blogum da efendim ona da bakablirsiniz Tatlı / Tuzlu Anılarım....
sagol canim benimsagol canim ben pek bisey hissetmiyorum ogle agrim felan yok normalim bisey olsa agriyapmasi lazimmis gibi geliyo bana
suzi gecmis olsun canim oglun hastaymis cok gecmis olsun baska hastalarda var saniyorum cok gecmis olsun herkese rabbim acil sifalar versin
dün benim de karnim sisti öff bi an patliyacam sanettimkızlar yaa ben yemek yedikten sonra cok fena midemde şişlik hissediyorum karnım çatlayacak gibi oluyor bugün öğle yemeğinde barbunya yemeği 2 3 kasık yedim pırasa yemeğinden sadece pırasalarını ayıklayıp yedim mercimek çorbası yarım porsiyon ve 2 kasık ucuyla puding yedim şimdi midem şişlikten catlayacak neden oluyor bu anlayamıyorum bana yardımcı olur musunuz bu konu daaa((
bende anlamadim benimde icime birsey kacmis ama neBen varya rezil zamanlar geçiriyorum... Habire yiyorum verdiğim kiloları alıyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum
:2: :2:
benımde ıcıme büyük baş hayvan kaçtı valla ben de manyak gibi yeme ıstegı duyyorummm
bak regl den de olabilir bende aylara kapahati buluyordumYa ben de bugün neden camız gibi yiyorum diyorum kendi kendime. Yeme işini bitirmeden başka birşey yemek istiyorum.
Doğru reglime 1 hafta var tam. Ondan olabilir mi?
aferim kızmükemmel bi menüü,:129:işte bana bunlarla gelin,,kızdırmayın kelimi haaaaa
kızlar toptan cvb vereyim hepimizin sorunu aynı,,regl yaklaşırken ve reglken insanın içine öküz kaçmış gibi oluyo doğru,,mesela benim dün az geldi bugün oldukça fazla oldu inş..yılbaşına kadar bitmiş olurda temiz girerim..neyse benim 5inde başlardı normalde,,geçen ay 26sında başladı dedim bu ay yine 5 inde başlar diyodum ama,26sında lekelenme kendini gösterince dedim demekki bukadar çok acıkmamın ve tatlı yeme isteğim bundanmış seni kahrolasıca şey seniii dedimama sağlıklı beslenmeye ve kaçamaksız ymeğe dikkate devam ediyorum kendimi kasmıyorum çünkü bu benim yaşantım oldu artık ve biliyorumki regl zamanı bi nevi tuzak zamanı,,eğer düşmezde devam ederseniz reglden 48saat sonra tartıda mükafatı görürsünüz,,yook düşcem ben derseniz,,yandınız..şöyleki reglken normalden 2 kat daha hızlı çalışıyo metabolizmamız ve bu nedemek oluyo yediklerimizi daha çabuk yakıyoruz ve eğer spor yapar yürüyüş yaparda desteklersek dikkatli yemeği bun dönemde ,,2 kat daha hızlı veriyoruz kiloyu oyüzden ben bilinçlendim ve regl döneminde spora yürüyüşe ağırlık verip tatlıdan aburcuburdan uzak durarak,normalde nasıl besleniyosam aynı şekilde yaparak kendimi reglden sonra inşallah tartıda mutlu edicek şeylerle karşılaşıcam,,lütfen aldanmayın sahte krizlere acıktıkça su için..meyve yiyin abartmadan tabi,,bitki çayı için spor yapın..ve düşününki çok kilo vericem..vede kasmadan..aburcubur veya tatlı iistediğinizde,,1 bardak süte pekmez katıp için çabucak kesicektir bu sizi,görürsünüz deneyin,,ben kilo vermeye başladığımda hiç abur cubur canım istemedi çünkü sütü pekmezle içiyodum 1 dolu şey yemiş gibi hissediyodum kendimii, ,
azcık uzun olmuşyaaa neysee
:26:arkadaşlar ben her zaman giremiyorum siteye ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum elimden geldikçe yediklerime dikkat ediyorum üçgü nden beri dr.a gidiyoruz oğlum 4 aylık oldu ama dr.sütümün yetersiz olduğunu ve mama vermen gerek dedi kendimi çok kötü hissettim ben zayıflama derdine düştükçe oğlum aç kalıyormuş ne kadarda su içsem olmuyor ayy çok kötüyüm ben
:44: arkadaslar bize gelcek desen de olmaz dimi :26: bizde gelsek nolur derlereşimin ailesi köyde duruyolar ve aydan aya maaş çekmeye geliyolar ve bazen bizde bazende kendi kızında kalıyolar 1 gece ve dönüyolar evlerine..bugün kayınvalidem aradı ve cuma günü düğüne geliceklerini söyledilerve 2 gün sizde kalıcaz ha haberiniz olsun dedi ,,ben onlara hiç ısınamadım,çok olaylar geçti uzun hikaye,,kısaca sevmiyorum eve geldiklerindeyse olmadık şeylerden kavga çıkıyo falan,,rahatça herşeyide konuşamıyorum onlarla hemen lafı ters anlayıp çekip gidiyolar bağıra bağıra,,bana telde öyle diyince bende tamam demeye kalmadan açıklma yaptı,,neymiş oğlu aramış dün,, ablamın evinde kalcam ben,, siz gelince abimlerde yatın,ben yatcam burda demiş ,ki heray sırf pedere ,evde sigara içittirmiyorum diye kalkıp kızının evine gidiyolar ve yatıcak yerde var yani kayınbirader neden öyle dedi bilmiyorum..neyse tamam diyip kapattım eşime dedimki,,bak annen 2 gün sizde yatcaz diyo eğerki yılbaşını bizimle geçirmeye kalkarlarsa büyük kavga çıkartrım ona göre,,bi çare bul ve ogün burda olmasınlar gitsin ablanın evine nasılsa eşi kardeşi içmeye dışarı çıkcaklarmış,,niye bizde kalcaklarya diye üzülmekle sinir arası söyledim oda ne söyliycem bilmemki dedi,,napıcam bi akıl verin nolur yaa,,
hosgeldin canimKIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA
:26: hosgeldin canimselam kızlar bende 77 kilodan 72ye dustum ama daha fazlasına bi turlu ınemiyorum ikidebir bozuyorum of of cok yaramazımyarın baslıyorum rejime kendi kendime bi diyet yaptım marta kadar bunu uyguluycam
selam millet nabersiniz.
ben hala aynı tas aynı hama sayılırım bu sabah tartıldım gr vermemişim almamışımda noluyo yahu spor yapamıyom ondanmıdır tüm günü oturuyom pc başında malum e öle abartı yemiyorum ama yinede vermiyorum duraklama dönemindeyim osmanlı devri :)))))))))))
hosgeldin canimkızlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor biri beni aydınlatabilir mi?
ben geldim kimseler yok..
nasılsınız kızlar??
bir tane üye olmayan biri okuyor,bir de ben varım topicte.. gel gel sen de üye ol misafir üye,sen de katıl bize(bu arada dışarıdan okuyanlar da diyordur nereden biliyorsun okuduğumuzu.. üyeler,aşağıdaki satırda topicte olan misafir ziyaretçileri ve üye isimlerini görebiliyor.)
ben sana demedimmi ben sinemaya gidersem facia cikar diye :26:ahada pazar bi saldim kendimi oymus bidaha toparlayamadim kendimislmkızlaaaaaaaaaaaaar neredesniz iki gündür yazmadım ama sayfaları okudum. hepiciğinize küstüm. kimse beni aramamış buralarda br kara pisi vardı nerede iki gündür dememiş.
haftaya çarşamba gene temelli dönecem size acık moladayım.
biraz önce michelle 30 gün cd sini yaptım 20dk cık öldüm öldüm. herşey yalan bu gerçekmiş. leslii ile 5 milde bile bu kadar canım çıkmamıştıç anam anam heryerim ağrıyooooooooooo.
hastalar çoook geçmiş olsun yeni gelenle hoooşgeldiniz.
tuba valla durumuna ne yorum yapam bilmem ki kaynana derdini benden iyi anlayan varmı ki
sana da hemen bir şarkı yolluyom
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
bu arada kazenden mesaj gelmiş kartım yola çıkmış çok sevindirik oldumbirde içine hediye koyduk demiş ne ki ne ki ay sakız bile çıksa razıyım paketli olsun bilmim süpriz olsun yeter. neyse ben sürüne sürüne duşa gider çıkınca halim olursa gelirim. hepiciğinizi kocaman öptüm.
günaydin kizlar kapiyi acik buldum girdimkilitlemeyi unutmussunuz dilek naf dün yazmamisslar :44: nerdesiniz bi kahve yapayim bende kendime
saat 05.14
4.30 dan beri uyanigim bugün geri is e basliyorum mecbur iki gün cocuk izni aldim bu sene bitti kalmadi senede 10 gün veriyorlar cocuk icin 10 gün neye yetecekki
neyse dün anneme antibiotik kurs u verdim ben is e gidince versin diye kiyamiyorum diye vermemeslik yapma dedim
tuqbaa benim yazılarım nasıl çıkıyoki :26: bende herşey normal görünüyor :44:
katılabilirsin sorun olmaz ama paylaşımda bulunup düzenli bi şekilde bildirimlerini yapman şartıylaa
evet canım sağol,inşallah darısı sanaa
evet kendimizi ogüne saklamalıyız tabi ogünde fazla abartmazsak çok daha iyi olur ama görcez bakalım
karışımdan fayda görenler varmış canım,,ama canlı örnek inşallah ben olurum görcez bakaılım,,hele bi regl bitsinde gerçek kilomu göreyim tartıda,ama şunu söyliyim reglim ama artıda değilim cumaya göree
bizde özlediiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
ama şu yazı stilinin değiştir valla okuyamıyorum yaaaa
yoklama almak ne işe yarıycak anlamadım kız
ah ah bitmedi şu erkeklerin derdi bitmedii,bence abartığın hiç bişey yok,,sen onunkulara gidiyosan oda gelmek zorunda yada gelmicekse bile tavırlanmasına hakkı yok,,biz gitmicez dedikmi binderede su getiriyolar haksızsın gelceksin diye kavga çıkıyo,,onlarda mecbur ozaman
Eki Görüntüle 316142
Eki Görüntüle 316143
Eki Görüntüle 316141
iyide canım ne bu böyle bütün besinlerden almışsın tek öğünde ,,ondan olmuştur,,çorba salata yeterdi,,sen bakliyat yemişsin,sebze yemeği yemişsin bide çorba içmişsin ondan olmuştur azalt öğündeki yemek çeşidini,,sorun çözülecektir,,yemeğe başlamadan 2 bardak su iç daha az yemek yiycen böylelikle,,yemek arasında su içme sonrasındada biraz zaman ver sonra iç
:26::26::26:noldu bebişim hayırdır:26:
suzancım inşallah daha sık gelicem canım dediqin gibi iyice bir sistem otursun daha çok vücut sistemim otursun eve gelince yıqılıp kalıyorumgünaydin kizlar kapiyi acik buldum girdimkilitlemeyi unutmussunuz dilek naf dün yazmamisslar :44: nerdesiniz bi kahve yapayim bende kendime
saat 05.14
4.30 dan beri uyanigim bugün geri is e basliyorum mecbur iki gün cocuk izni aldim bu sene bitti kalmadi senede 10 gün veriyorlar cocuk icin 10 gün neye yetecekki
neyse dün anneme antibiotik kurs u verdim ben is e gidince versin diye kiyamiyorum diye vermemeslik yapma dedim
bende sIk giremiyorum canim yoksa ben sorarim
arzucum nasil oldun canim benim
senacim sinavi kazandigina sevindim canim benimyogunsun normal yeni is kurs isleri oturturdunmu gelirsin daha cok hep öyle olsun keske tatli telaslarimiz
rezzancim ne diycem ben seni topikde gördümmü hep aklima lahana corbasi serüvenimiz geliyo :120: :111:
ne yoklamasi
benimki de öyle bazen okadar sinir oluyorum sanki ona görücüye gelcekler evden cikdigi yok ama bi arkadaslari aramaya görsünbazen bende cok bunaliyorum biyere gittimmi ailemlen gidiyorum kendisi bi yere cikdigi yok zar zor bir yere ikna edebiliyorum
canim benimger-düs gecen aksam nerden deneme yaptin aklimda kalmis bi söyleyiver
dogum günü kutlu olsun canim kizinin:119::118:
cok becerikli hatunsun masallah canim benim
sagol canim benimsen naptin nasil oldun :26:
dün benim de karnim sisti öff bi an patliyacam sanettim
bende anlamadim benimde icime birsey kacmis ama ne
kizlar ya dolunay mi var acaba bazen diyorlar ya yarimay dolunay
bak regl den de olabilir bende aylara kapahati buluyordum
:26:
:44: arkadaslar bize gelcek desen de olmaz dimi :26: bizde gelsek nolur derlerbi düsüneyim yine dönerim sana canim
hosgeldin canim
:26: hosgeldin canim
hosgeldin canim
ben sana demedimmi ben sinemaya gidersem facia cikar diye :26:ahada pazar bi saldim kendimi oymus bidaha toparlayamadim kendimi
Günaydın Suzi.
Benim içimden gelmiyor artık yazmak. Gün içinde okuyorum yazılanları ama ıhh yazmak gelmiyo içimden.
Naf'ın da işleri yoğundu bu aralar ondan.
Öptüm seni.
günaydın motivasyon arkadaşlarım nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?