70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm aama buna canmı dayanır böyle bir rejim yaparsan 3 haftada hastanelik olursun

canım yaa senin işin zor anlattıkların yaşadıklarıma çok benziyor allah yardımcın olsun

selam millet nabersiniz.

ben hala aynı tas aynı hama sayılırım bu sabah tartıldım gr vermemişim almamışımda noluyo yahu spor yapamıyom ondanmıdır tüm günü oturuyom pc başında malum e öle abartı yemiyorum ama yinede vermiyorum duraklama dönemindeyim osmanlı devri :)))))))))))

offff canım ya valla ne diycemi bilemedim şimdi allah yardımcın olsun ..acaba yılbaşı akşamı biz arkadaşlara davetliyiz diye geçirsen laf arasoında bilemyrom aklımada başka bişey gelmedi
ya öylemi yapsam napsam,,ya düşünmedim değil aklımada yatmıştı ama,bide şu var:26:biz evde olmıcaz arkadaşa gidiyoruz desek onlarda tamam gidin biz evde bekleriz kalırız kendimiz derlerse napcaz yaa..ozaman evede gelemeyiz biz sokaktamı kutlıcaz yılbaşını oooyyyyyyyyyyyyy
KIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA

hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,kaptanımız şu aralar yoğun çok sık giremiyo,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

evet canım aynen sen değil marta şubata sağ çıkarsan haber et emi bizeeebu ne biçim diyeeeetsende biran önce aklını başına topla ve yukarıdaki yazılan yapılacakları uygulamaya başla hepimiz bu gibi beslenerek kilo verdik

ben geldim kimseler yok..
nasılsınız kızlar??
bir tane üye olmayan biri okuyor,bir de ben varım topicte.. gel gel sen de üye ol misafir üye,sen de katıl bize (bu arada dışarıdan okuyanlar da diyordur nereden biliyorsun okuduğumuzu.. üyeler,aşağıdaki satırda topicte olan misafir ziyaretçileri ve üye isimlerini görebiliyor.)

slm kızlaaaaaaaaaaaaar neredesniz iki gündür yazmadım ama sayfaları okudum. hepiciğinize küstüm. kimse beni aramamış buralarda br kara pisi vardı nerede iki gündür dememiş.
haftaya çarşamba gene temelli dönecem size acık moladayım.
biraz önce michelle 30 gün cd sini yaptım 20dk cık öldüm öldüm. herşey yalan bu gerçekmiş. leslii ile 5 milde bile bu kadar canım çıkmamıştıç anam anam heryerim ağrıyooooooooooo.
hastalar çoook geçmiş olsun yeni gelenle hoooşgeldiniz.
tuba valla durumuna ne yorum yapam bilmem ki kaynana derdini benden iyi anlayan varmı ki
sana da hemen bir şarkı yolluyom
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
bu arada kazenden mesaj gelmiş kartım yola çıkmış çok sevindirik oldum birde içine hediye koyduk demiş ne ki ne ki ay sakız bile çıksa razıyım paketli olsun bilmim süpriz olsun yeter. neyse ben sürüne sürüne duşa gider çıkınca halim olursa gelirim. hepiciğinizi kocaman öptüm.

bende varim canim ama bitarafdan baska islere bakiyorum arada topige bakiyorum

sağol cancazım bu anlamlı şarkı kayınpederime gitsinçünkü kaynanamla bi alıp veremediğim yok seviyorum onuuneyse bu aralar kmse uğramıyo sanırım yılbaşı telaşındala herkez:119::119::119::119::122::124::124::124::124::119::119::119:

Son düzenleme:

Ben varya rezil zamanlar geçiriyorum... Habire yiyorum verdiğim kiloları alıyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum
:2: :2: :2:

kızlar şu sıralar benimde içimede fil girmiş sanki.bir türlü engel olamıyorum.benim reglimde yaklaşıyo demek o yüzden oluyomuşş..

canım tvde izledim rezene çayı sütü arttırıyomuş bi dene istersen

bende varim canim ama bitarafdan baska islere bakiyorum arada topige bakiyorum

yine kimsecikler yok.. ben az önce yaptım sporumu,uyku da tutmadı gireyim dedim..

huhuuuu ortim zeynep nerelerdesin? yapıyor musun her gün leslie teyzemle spor? ben pek yediklerime dikkat edemiyorum ama

yeni gelen ve bebekleri 6 aydan küçük arkadaşlarıma naçizane önerim sadece günde en kötü yarım saat odalar arası bile olsa yürüyüş ve klasik şeker-un-tuz-yağ-abur cubur vs zararlı yiyeceklerden uzak durmaları.. neden diyorum ben böyle yapmadım abur cubur tatlı şekerli börek çörek vs ne varsa deli gibi yedim ve emzirme döneminde doğumdan çıkış kilomdan bile çok daha fazla kilo almıştım, tecrübeyle sabit yani, demek ki kilodan başka bişey olmuyor,düzenli ve sağlıklı beslenmek ve kendini yormadan spor yapmak en güzeli.. yani bebekler 6 ayı doldurmadan diyet için erken bence.. bilginizeee

bu arada çok önemli: genelde uzun dönemde alınan kilolar (hamilelik gibi 9 ayda) uzun dönemde veriliyor, kısa dönemde alınanlar da ona keza.. yani kendinize kısa sürede büyük kilo kaybı hedefleri yerine kısa zamanda küçük kilo kayıpları hedefleri koyarsanız moraliniz açısından daha iyi olur..

vücudun temel mantığını unutmayın yeter, yediğiniz yemeği günlük hareketlerle eritirseniz aynı kiloda kalırsınız,yediğiniz yemek sarfettiğiniz efordan fazlaysa kilo alırsınız,yediğiniz yemeğin kalorisinin üstünde hareket edip kalori yakarsanız kilo verirsiniz..

Son düzenleme:
Ahh canim ahh nolur bi care bulursan banada sole biliyim bendede ayni dert var

günaydin kizlar kapiyi acik buldum girdim kilitlemeyi unutmussunuz dilek naf dün yazmamisslar :44: nerdesiniz bi kahve yapayim bende kendime
saat 05.14
4.30 dan beri uyanigim bugün geri is e basliyorum mecbur iki gün cocuk izni aldim bu sene bitti kalmadi senede 10 gün veriyorlar cocuk icin 10 gün neye yetecekki
neyse dün anneme antibiotik kurs u verdim ben is e gidince versin diye kiyamiyorum diye vermemeslik yapma dedim

bende sIk giremiyorum canim yoksa ben sorarim
arzucum nasil oldun canim benim
senacim sinavi kazandigina sevindim canim benim yogunsun normal yeni is kurs isleri oturturdunmu gelirsin daha cok hep öyle olsun keske tatli telaslarimiz
rezzancim ne diycem ben seni topikde gördümmü hep aklima lahana corbasi serüvenimiz geliyo :120: :111:
Buradan tüm yetkililere sesleniyorum sabahları yoklama alınsın
ne yoklamasi
benimki de öyle bazen okadar sinir oluyorum sanki ona görücüye gelcekler evden cikdigi yok ama bi arkadaslari aramaya görsün bazen bende cok bunaliyorum biyere gittimmi ailemlen gidiyorum kendisi bi yere cikdigi yok zar zor bir yere ikna edebiliyorum
canim benim ger-düs gecen aksam nerden deneme yaptin aklimda kalmis bi söyleyiver
dogum günü kutlu olsun canim kizinin :119::118:
cok becerikli hatunsun masallah canim benim
sagol canim benim sen naptin nasil oldun :26:
dün benim de karnim sisti öff bi an patliyacam sanettim
Ben varya rezil zamanlar geçiriyorum... Habire yiyorum verdiğim kiloları alıyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi kontrol edemiyorum
:2: :2:
bende anlamadim benimde icime birsey kacmis ama ne
benımde ıcıme büyük baş hayvan kaçtı valla ben de manyak gibi yeme ıstegı duyyorummm
kizlar ya dolunay mi var acaba bazen diyorlar ya yarimay dolunay
Ya ben de bugün neden camız gibi yiyorum diyorum kendi kendime. Yeme işini bitirmeden başka birşey yemek istiyorum.
Doğru reglime 1 hafta var tam. Ondan olabilir mi?
bak regl den de olabilir bende aylara kapahati buluyordum

:26:
:44: arkadaslar bize gelcek desen de olmaz dimi :26: bizde gelsek nolur derler bi düsüneyim yine dönerim sana canim
KIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA
hosgeldin canim
:26: hosgeldin canim

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor biri beni aydınlatabilir mi?
hosgeldin canim

ben sana demedimmi ben sinemaya gidersem facia cikar diye :26:ahada pazar bi saldim kendimi oymus bidaha toparlayamadim kendimi

Son düzenleme:

Günaydın Suzi.
Benim içimden gelmiyor artık yazmak. Gün içinde okuyorum yazılanları ama ıhh yazmak gelmiyo içimden.
Naf'ın da işleri yoğundu bu aralar ondan.
Öptüm seni.

tuqbaa benim yazılarım nasıl çıkıyoki :26: bende herşey normal görünüyor :44:
suzancım inşallah daha sık gelicem canım dediqin gibi iyice bir sistem otursun daha çok vücut sistemim otursun eve gelince yıqılıp kalıyorum kkya giricem öyle yatıcam diyorum ama koltukta uyuyuveriyorum inşallah gelicem canım
Günaydın Suzi.
Benim içimden gelmiyor artık yazmak. Gün içinde okuyorum yazılanları ama ıhh yazmak gelmiyo içimden.
Naf'ın da işleri yoğundu bu aralar ondan.
Öptüm seni.

günaydın dilekcim

günaydın kızlarrr yaa bnm yazılarım nasıl çıkıyor tuqba okuyamıyorum yazmış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…