Çizelgeni güncellemeyi unutma canım.
tebrikler ilk haftadan vermişin
kırmızıyı tıklıyorum ama yine siyah yazıyoyardımcı olurmusunuz?
Allah'ın izni ile pazartesi itibariyle bende triendy nın karısıma başlıycam :)
evde de b ütün malzemeler varr inşallah faydasını görürürmm ben dee :)
bende baslıcam ona cubuk tarcın yok evde alıcam bugun pazartesi baslarım bende hem yılbasında yedıklerımızı de cabuk erıtır belkim
yazdığın yazının tümünü seçip sonra kırmızı ıkonunu tıklaman gerek canım [/QUO
yazdığım yazının tümünü nasıl nerden seçicem bilemedim
yazdığın yazının tümünü seçip sonra kırmızı ıkonunu tıklaman gerek canım [/QUO
yazdığım yazının tümünü nasıl nerden seçicem bilemedimdeniyim bakim
yazının basından mousenin sol tıkını basılı tutarak sonuna dogru kaydır yazı mavi bir renk alıcak o haldeyken de kırmızı ıkonuna tıklıcaksın :)
eheueheuehu :)
evimde bütün malzemelerim var mutfakla çok haşır neşir olunca
baharattan bol bişey olmuyo evde :) ama pazartesı başlaım dıyorum ınss :) :) :)
kırmızıyı tıklıyorum ama yine siyah yazıyoyardımcı olurmusunuz?
bende de her türlü ot çöp varda yeşil elma yooook. bulamadım manavda markette deAllah'ın izni ile pazartesi itibariyle bende triendy nın karısıma başlıycam :)
evde de b ütün malzemeler varr inşallah faydasını görürürmm ben dee :)
yolladın kutuna baaakkızlar bende şu michelle yi çok merak ediyorum indiren arkadaşlar banada link yollayın lütfen..
bilmim ki ben mazeretimi sunmuşy,tum vallah bugünde baktım çok boş topik yazam bari dedim. ama sonra çarşambaya kadar yokum duyurulurkızlar kendinize gelin niye boşladınız iyice burayı anlamış değilim..
ben herşeyi çok bilim. çok bilmişim herşeye cevap veririm.canım tecrübeli kişiler yorum yapsın diye kuralımız vardı..ama doğru dürüst kimse menü yazmadığı için bende yazdıkları kadarına yorum yapıyorum,,ama isterseniz ve biraz olsun zararlı ve faydalı şeylerden bilginiz varsa birbirinize yorum yapabilirsiniz..ama yanlış yönlendirme olmasın bu çok iyi olmaz....
Bende bu akşam alışverişe cıkıcam sonra duş falan derken onu hazırlamaya zamanım kalmayacak yarında malum yeni yıl telaşesi pazar günü zaten yorgun olurum uyurum bolbol anca pazar aksamı hazırlarım pazartesi de kullanmaya başlarım :)
bende de her türlü ot çöp varda yeşil elma yooook. bulamadım manavda markette de
yolladın kutuna baaak
bilmim ki ben mazeretimi sunmuşy,tum vallah bugünde baktım çok boş topik yazam bari dedim. ama sonra çarşambaya kadar yokum duyurulur
ben herşeyi çok bilim. çok bilmişim herşeye cevap veririm.şaka bir yana insan gerçekten bazen yanıt istiyo birşeylere ondan dedim, hepimiz ufak ufak yorum yapalım diye...sende yetişemiyon hali ile.
hemen sana bir soru şu karışıma yeşil elma şartmı ya bulamadım hiç bir yerde kırmızı elma ile elma sirkesi atsam karışınca yeşil olur
ben elımden geldıgınce bıldıgım konularda yorumumu yaparım bılmedıkelrımde susarım boyle yaparsak dah ıyı olur bende senın gıbıyım aslında bılgım cok ama uygulama yoktebrikler ilk haftadan vermişin
kız mutfak tartısı güzel fikir aslında ya :)
kızlaaaaar herkes kabul ederse kaptanlarda olur derse bence birbirimizin menülerine yorum yapalım. yada yemekle ilgili sorulara niye derseniz öbür türlüde topik çok bir kuru geçiyor. hiçkimse herşeyi tam doğru bilmese de fikir alışverişi olur en azından
bildirim
baş 79.8
geç hafta 64.4
bu hafta 64.1
giden 300 gr
toplam giden 15.7 kg
hedef 58 kg
valla yeşil elma kırmızıya göre daha çok yararlıymış kilo verme konusundaya ondan sanırım yeşil olması gerek..ama bugün pederler birsürü kırmızı elma getirmiş..bende yeşiller bitince onları kullancam mecbur..hem orda illa yeşil elma denmişmi hayır demekki olabilüüürrbende de her türlü ot çöp varda yeşil elma yooook. bulamadım manavda markette de
yolladın kutuna baaak
bilmim ki ben mazeretimi sunmuşy,tum vallah bugünde baktım çok boş topik yazam bari dedim. ama sonra çarşambaya kadar yokum duyurulur
ben herşeyi çok bilim. çok bilmişim herşeye cevap veririm.şaka bir yana insan gerçekten bazen yanıt istiyo birşeylere ondan dedim, hepimiz ufak ufak yorum yapalım diye...sende yetişemiyon hali ile.
hemen sana bir soru şu karışıma yeşil elma şartmı ya bulamadım hiç bir yerde kırmızı elma ile elma sirkesi atsam karışınca yeşil olur
canım sende çok eskilerdensin..okadar bilgi sahibi oldun,,uygulayamasanda sonuçta tecrübelisin..oyüzden yorum yapmakta serbestsin....ben elımden geldıgınce bıldıgım konularda yorumumu yaparım bılmedıkelrımde susarım boyle yaparsak dah ıyı olur bende senın gıbıyım aslında bılgım cok ama uygulama yok
cok ıstıkrarlısın canım 300 de olsa verıyosun yanı elıdne kurtulmuyo masallah
kilo bildirimim
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:19.900
hedef:57(15 ocakta olcam inşallah)
yazının basından mousenin sol tıkını basılı tutarak sonuna dogru kaydır yazı mavi bir renk alıcak o haldeyken de kırmızı ıkonuna tıklıcaksın :)
teşekür ederim cnm.nede çetrefilli bi işmiş.o zaman bi deniyim bakim olacakmı
aaaa oldu.. yaşasın oldu..çok mersi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?