70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah'ın izni ile pazartesi itibariyle bende triendy nın karısıma başlıycam :)

evde de b ütün malzemeler varr inşallah faydasını görürürmm ben dee :)

bende baslıcam ona cubuk tarcın yok evde alıcam bugun pazartesi baslarım bende hem yılbasında yedıklerımızı de cabuk erıtır belkim

bende baslıcam ona cubuk tarcın yok evde alıcam bugun pazartesi baslarım bende hem yılbasında yedıklerımızı de cabuk erıtır belkim

eheueheuehu :)

evimde bütün malzemelerim var mutfakla çok haşır neşir olunca

baharattan bol bişey olmuyo evde :) ama pazartesı başlaım dıyorum ınss :) :) :)

eheueheuehu :)

evimde bütün malzemelerim var mutfakla çok haşır neşir olunca

baharattan bol bişey olmuyo evde :) ama pazartesı başlaım dıyorum ınss :) :) :)

Bende bu akşam alışverişe cıkıcam sonra duş falan derken onu hazırlamaya zamanım kalmayacak yarında malum yeni yıl telaşesi pazar günü zaten yorgun olurum uyurum bolbol anca pazar aksamı hazırlarım pazartesi de kullanmaya başlarım :)

kırmızıyı tıklıyorum ama yine siyah yazıyo yardımcı olurmusunuz?

canım başlık kısmına yazmışınya yeterli o,,benim kırmızı yapın dediğim alt kısma yani şimdiki yazdıklarımı nereye yazıyosam bildimin başınada aynen yzıcam triendy21'in dikkatine diye sonra onun üstünü işaretleyip hemen üstte A yazar işte oraya tıklatıp kırmızıyı seçiceksin okadar bide arkasından B VAR YUKARDA ALTI ÇİZGİLİ U 'nun solunda orayada tıkladınmı böyle kalın bişekilde çıkıcaktır

triendy21'in dikkatine

bende de her türlü ot çöp varda yeşil elma yooook. bulamadım manavda markette de

kızlar bende şu michelle yi çok merak ediyorum indiren arkadaşlar banada link yollayın lütfen..
yolladın kutuna baaak
kızlar kendinize gelin niye boşladınız iyice burayı anlamış değilim..
bilmim ki ben mazeretimi sunmuşy,tum vallah bugünde baktım çok boş topik yazam bari dedim. ama sonra çarşambaya kadar yokum duyurulur
ben herşeyi çok bilim. çok bilmişim herşeye cevap veririm. şaka bir yana insan gerçekten bazen yanıt istiyo birşeylere ondan dedim, hepimiz ufak ufak yorum yapalım diye...sende yetişemiyon hali ile.
hemen sana bir soru şu karışıma yeşil elma şartmı ya bulamadım hiç bir yerde kırmızı elma ile elma sirkesi atsam karışınca yeşil olur

hımmm iyi eğlenceler canımm

yeşil elma ben daha dun gördum ya ama illa yesılle mı yapmak gerekıyo ben okudum öle bişi göremedımm amaa

ben elımden geldıgınce bıldıgım konularda yorumumu yaparım bılmedıkelrımde susarım boyle yaparsak dah ıyı olur bende senın gıbıyım aslında bılgım cok ama uygulama yok
bildirim
baş 79.8
geç hafta 64.4
bu hafta 64.1
giden 300 gr
toplam giden 15.7 kg
hedef 58 kg

cok ıstıkrarlısın canım 300 de olsa verıyosun yanı elıdne kurtulmuyo masallah

valla yeşil elma kırmızıya göre daha çok yararlıymış kilo verme konusundaya ondan sanırım yeşil olması gerek..ama bugün pederler birsürü kırmızı elma getirmiş..bende yeşiller bitince onları kullancam mecbur..hem orda illa yeşil elma denmişmi hayır demekki olabilüüürr
canım sende çok eskilerdensin..okadar bilgi sahibi oldun,,uygulayamasanda sonuçta tecrübelisin..oyüzden yorum yapmakta serbestsin....yardımcı ol biraz yükümü hafifletin tek başına kaldım koca topiktee banada yazııık

yaa bn cok özur dılıyorummm pazartesıden berı annemdeydım o yuzden gıremedım kılo bıldırımımı yapayım ama unuttum nasıl yapıoduk ya :s

arkadaslar motive olmak icin ne yapiosunuzsoyleyin de ben de yapayim
yasamak icin deil de,yemek icin yasar hale geldim resmen.
mutfak cekio beni.araniyorum.disarda oldugumda da disarda yiyorum daha beter oluo.yani kendimi disari atmamin da bir yarari olmuo bende.nolursunuz bi yardim edin.motive edin beni.bi keresinde o kadar motive olmustumki 1 ay icinde 8 kilo vermistim(tabi sonrasinda dikkat etmeyip geri aldim).yani bi motive olabilsem onume kimse gecemez.ama olamiyorum.olmuyoooo:84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…