bence saf zeytinyağı ekleyebirsin.çünkü cildi nemlendiriyo ve güzelleştiriyoyok hergün yemiyorum olsa yerim ama yememeye çalışıyorum dediğiniz gibi zorda kalırsam form bisküvilerden tüketeyim salata içinde çorba kasesi değil ama büyük salata kaseleri oluyor yaa onlarda yapıyorum eşimle yiyoruz birlikte eşimde çok seviyor bende, yağ hiç eklemiyorum limon ve tuz sadece teşekkür ederim
yok hergün yemiyorum olsa yerim ama yememeye çalışıyorum dediğiniz gibi zorda kalırsam form bisküvilerden tüketeyim salata içinde çorba kasesi değil ama büyük salata kaseleri oluyor yaa onlarda yapıyorum eşimle yiyoruz birlikte eşimde çok seviyor bende, yağ hiç eklemiyorum limon ve tuz sadece teşekkür ederim
herkese merhaba,
son birkaç sayfayı okudum da..naçizane fikrim.. açıkçası bende de var son dönemlerde biraz isteksizlik ama buradan ayrılınca hep kilo alarak dönüyorum o yüzden burayı bırakmak istemiyorum.. her an girmem bebeğim nedeniyle belki mümkün olamıyor,bazen bildirimde bile bulunamadığım zamanlar oluyor,belki yeni gelenleri tanıyamıyorum ama buranın havasını özlüyorum.. motivasyon bazen yoğun oluyor bazen de az.. işi-yoğunluğu gereği kimimiz gün içinde çok daha fazla giriyor topiğe, kimi daha az.. kimseyi suçlayamayız..önemli olan az yada çok burada paylaşımlarda bulunmak bence.. bu demek değil ki her mesaj her kelime kiloyla ilgili olsun yeri geliyor eski-yeni herkes içini döküyor,yeri geliyor ekranın karşısında ani kahkahalar patlatıyoruz esprilere gülmekten..tabii ki ana amaç kilo vermek ama çok disipline gerek yok bence de,arzunun yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.. burası bireysel seçim ve isteklerle biraraya gelmiş bir grup.. birçok seçeneğimiz var ki sadece diyetle alakalı sitelerin forumları,kendi kk içinde birsürü grup.. ama neden gitmiyoruz? birbirimize alıştık,herkes az çok tanıyor herkesi,belki o gün içinde zayıflamaya yardımcı sadece bir tane yeni bilgi öğreniyorsun belki de hiç ama burada bulunmak , kendin gibi insanlar olduğunu bilmek onların düşünceleri insanı rahatlatıyor,mutlaka bir işe yarıyor.. bir kere şunu unutmayalım,evet birlikten kuvvet doğar fakat kilo vermeyi insan kendi kafasına koyduğu zaman başarıya ulaşıyor..
neyseeee o yüzden topiğimize sakın küsmeyelim,hepimizin hepimize yararı var, herkes iyiniyetli..sena ablamıza ve tuğbaya daha çok olmak üzere birbirimize hep destek olalım..
hepinizi öperim kocaman
Selam arkadaşlar dün pek giremedim bugünde öyle olabilir malum yıl sonu yogun geçiyor iş yeri...
İLk Kilo Bildirimim
başlangıç:71
bu hafta:69,80
giden: 1,20
toplam giden: 1,20
hedef : 65
tebrikler ilk haftadan vermişin
kız mutfak tartısı güzel fikir aslında ya :)
kızlaaaaar herkes kabul ederse kaptanlarda olur derse bence birbirimizin menülerine yorum yapalım. yada yemekle ilgili sorulara niye derseniz öbür türlüde topik çok bir kuru geçiyor. hiçkimse herşeyi tam doğru bilmese de fikir alışverişi olur en azından[/ben olur derim ama kaptanlarımız ne der bilemem
çok faydalı oldu teşekkürler salata konusunda içim rahat artık
kız mutfak tartısı güzel fikir aslında ya :)
kızlaaaaar herkes kabul ederse kaptanlarda olur derse bence birbirimizin menülerine yorum yapalım. yada yemekle ilgili sorulara niye derseniz öbür türlüde topik çok bir kuru geçiyor. hiçkimse herşeyi tam doğru bilmese de fikir alışverişi olur en azından[/ben olur derim ama kaptanlarımız ne der bilemem
kızlar kendinize gelin niye boşladınız iyice burayı anlamış değilim..
kilo bildirimim
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:19.900
hedef:57(15 ocakta olcam inşallah)
ben yazarken sende yazmışsın pardon görmedim harika kilo vermişsin bu karışım işe yaradı galiba ne dersin başlıyalım mı hemen
canım bide düşün yani ben hala reglimhiç durmaaaaaa başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?