70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence saf zeytinyağı ekleyebirsin.çünkü cildi nemlendiriyo ve güzelleştiriyo

sana katılıyorum şeker

bildirim
baş 79.8
geç hafta 64.4
bu hafta 64.1
giden 300 gr
toplam giden 15.7 kg
hedef 58 kg

bugunki menum uyabilirsem tabi

kalktigimda bir bardak iliksu
sabah 2dilim kizarmis ekmek biraz peynir ve zeytin bi kupa rezene cayi
ara meyve
gec kalktigim icin ogle yok aksam buruksel lahanasi firinda tavuk birazda patetes ve salata makarnada var ama yermiyim bilmiyorum
gece yatarken bir bardak sut bazen dayanamiyorum mutfaga girip ciktikca kucuk bi parca cikolata atiyorum agzima
aksam yemegini 6dan once yemege calisiyorum +2litre suyumu bitiriyorum tabi bunlara ek olarak bikac kupa daha rezene iciyorum sut yapsin diye

bütün bir haftam inişli ve çıkışlı geçti.sadece akşam 6 dan sonra dikkat edebildim.arada akşamları spor olarak yürüyüş bandında yürüdüm..heleki dün gündüz çoçuklarla dışarı çıkmıştık. pizzacıya gidip tıkanıncaya kadar kola ve pizza yedik,içtik.eve gelince hiçbişe yemedim.ve deli gibi yürüdüm 45 dk.aslan kralı izlerken.sauna eşofmanımın üstünüde giydim.bol bol ter attım bugün artıda çıkmıyayım diyesonrda doğruca duşa girip rahatladım.sonrasında acıktım tabii.2-3 top yer elması soyup yidim doyurdu.
başlangıç:76.0
geçen hafta:73.5
bu hafta:72.4
gelen :yok
giden:1.100 gr
toplam giden:3.600 gr
hedef:55

Son düzenleme:
çok faydalı oldu teşekkürler salata konusunda içim rahat artık

salatayı ben deseverim ve rahat bi şekilde tüketirim özellikle akşamları..
üzerine bazen ızgara tauk parçaları serpiştiririm tok da tutar yemek olarakta tüketmiş olurum yanında yoğurt veya ayranla.

canım tecrübeli kişiler yorum yapsın diye kuralımız vardı..ama doğru dürüst kimse menü yazmadığı için bende yazdıkları kadarına yorum yapıyorum,,ama isterseniz ve biraz olsun zararlı ve faydalı şeylerden bilginiz varsa birbirinize yorum yapabilirsiniz..ama yanlış yönlendirme olmasın bu çok iyi olmaz....

Son düzenleme:
kilo bildirimim

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:19.900
hedef:57(15 ocakta olcam inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…